☀️بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ☀️
⚜السلام علیک یا #اباصالح_المهدی عج ⚜
#لیالی_قدر
💯بهترین عمل در این شب ها عبادت همراه با بینش است، اگر قرآنی می خوانیم، دعایی می خوانیم یادمان باشد که در فلسفه همه این ها بیندیشیم، در شبی که عبادتش بهتر از هزار سال است بیاییم به بنیان های فکری خود هم نظمی دهیم بیاییم با خداوند عهد کنیم من بعد همه کارهای ما حرف زدن های ما، رفتار ما همه و همه همراه با تعقل و تفکر باشد.
زمانی را به تفکر اختصاص دهید
رسول اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: تفكر یك ساعت بهتر از عبادت یك سال است.
البته كسى موفق به تفكر مىشود كه خداوند متعال قلب او را به نور معرفت و توحید روشن كرده، و در راه سلوك و عبودیت باشد.
تفكر در خصوصیات مخلوقات:
انسان را به مبدأ جهان و صفات عالیه او آشنا مىكند، و تفكر در نفس خود مرحله بندگى و وظیفه داشتن و اطاعت اوامر پروردگار متعال را تعلیم مىكند، و تفكر در اعمال و رفتار خود و دیگران، نواقص و عیوب و نقاط ضعف خود را نشان مىدهد، و تفكر در حالات گذشتگان، انسان را براى عواقب امور و نتائج اعمال و مراحل خوشبختى و گرفتارى و عالم ماوراء طبیعت متوجه مىكند.
تفكر وسیله اى است كه هرگز نظیر آن را براى وصول به مقامات بندگى و عوالم عبودیت نتوان پیدا كرد. (مصباح الشریعة/ ترجمه مصطفوى؛ متن؛ ص115)
اولین جاده رسیدن به خدا معرفت است و بهترین عمل در شب قدر کسب معرفت الهی است.
شب قدر شب علم و معرفت 💯
بالاترین عبادت در شب های قدر، طلب علم و یادگیری احکام خدا و اصول و فروع دین خدا است؛ زیرا علم به معارف الهی باعث می شود که انسان در عرصه های مختلف زندگی نلغزد.
اعمال شبهای قدر
#شب_بیست_و_سوم
شب بسیار مهم
#غسل اول شب و اخر شب
#نماز دورکعتی
دو ركعت نماز كه در هر ركعت پس از سوره <حمد> ، هفت مرتبه <توحيد> خوانده ، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد:
أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَتُوبُ إلَيْهِ
#صد رکعت نماز 💯 تاکید در شب بیست وسوم
#قرائت دعای جوشن کبیر
#زیارت امام حسین علیه السلام در شبهای قدر 💯تاکید در شب بیست و سوم
#قران به سر گرفتن
خواندن این دعا👇
اَللَّهُمَّ إِنِّي أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْدًا دَاخِرًا لاَ أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَ لاَ ضَرًّا وَ لاَ أَصْرِفُ عَنْهَا سُوءًا أَشْهَدُ بِذَلِكَ عَلَي نَفْسِي وَ أَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِي وَ قِلَّهِ حِيلَتِي فَصَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ أَنْجِزْ لِي مَا وَعَدْتَنِي وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنَ الْمَغْفِرَهِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَهِ وَ أَتْمِمْ عَلَيَّ مَا آتَيْتَنِي فَإِنِّي عَبْدُكَ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ الضَّعِيفُ الْفَقِيرُ الْمَهِينُ
اَللَّهُمَّ لاَ تَجْعَلْنِي نَاسِيًا لِذِكْرِكَ فِيمَا أَوْلَيْتَنِي وَ لا لإِِحْسَانِكَ فِيمَا أَعْطَيْتَنِي وَ لاَ آيِسًا مِنْ إِجَابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّي فِي سَرَّاءَ أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّهٍ أَوْ رَخَاءٍ أَوْ عَافِيَهٍ أَوْ بَلاَءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْمَاءَ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
اين دعا را كفعمي ازامام زين العابدين (عليه السّلام) روايت كرده كه در اين شبها ، در حال قيام و قعود و ركوع و سجود مي خواندند
#خواندن_سوره_روم_و_عنکبوت و #هزار_بار_سوره_قدر
#دعا_براى_امام_زمان_علیه_السلام 👇👇
مصباح المتهجّد ـ به نقل از محمّد بن عیسى
شب بیست و سوم ماه رمضان ، این دعا در حال سجود ، ایستاده ، نشسته و در هر حال و در همه ماه و هر گونه و هر وقت از روزگارت كه ممكن شود ، مكرّر خوانده مى شود. پس از ستایش خداى متعال و درود بر پیامبر ، محمّد صلى الله علیه و آله ، مى گویى :
«خداوندا! در این ساعت و در هر ساعت ، براى ولىّ خود ، ... پسر ... (حجة بن الحسن ع) ، سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و چشم باش ،تا آن كه او را در زمین خود ، با اطاعت و رغبت مردم ساكن سازى و وى را در آن به مدّت طولانى بهره مند گردانى!».
و کلا به خواندن دعا و ذکر و تهجد در ایام شبهای قدر...
التماس دعای فرج 🤲
من حقیر رو هم از دعای خیر خود فراموش نکنید 😭
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
@MaeMaein3
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻صیحه آسمانی در شب ٢٣ رمضانی که شب جمعه باشد رخ میدهد
🔷خواهشاً خواهشاً این ویدیو رو ببینید.
🔹و نشر حداکثری دهید📡
#امام_زمان
#شب_قدر
ظـهــور را تــمــنــا کـنـیـــم ...💔🤲🏻
🔴هشدار امیرالمومنین
✍حضرت علی در وصیتنامه خویش فرمودند: «امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید، که افراد شرور و بدکار جامعه، بر شما مسلط میشوند»
این حدیث، حجت و دلیلی است برای افرادی که از شرایط روزگار ناراضی هستند. و در ادامه میفرماید: «[در این صورت] هرچه دعا کنید، به اجابت نرسد»
📚 نهج البلاغه، نامه ۴۷
📌اگر منتظر اجابتِ دعای اللهم عجل لولیک الفرج هستید، نسبت به دیگران احساس نگرانی داشته باشید و این نگرانی خود را با رفتار و اعمال خوب ابراز کنید، نه صرفا با زبان.
@MaeMaein3
#ماه_مبارک_رمضان
التماس دعای ظهور 🤲
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ توصیه عجیب حضرت رسول اکرم(ص) به امیرالمومنین(ع) راجع به اهمیت صدقه
💠 سخنان تکاندهنده حجتالاسلام والمسلمین#حسینی_قمی
💠
در ایام #ماه_رمضان، صدقه به نیت کمک به ایتام فراموش نشود
#ماه_مبارک_رمضان
@MaeMaein3
التماس دعای فرج 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫بعد از سی روز مهمان خدا بودن در اوج لذت بندگی، چشم به ولی خدا دوختن و به تبعیت از او به سجده افتادن؛ حال دل روزهداران شب زنده دار را بسی جان تازه بخشیدهاست.
✨نایب امام زمان (عج) این جمعیت به حرمت شما برای عبادت شتاب گرفتهاند.
عیدددتون مبارررررک ☺️😍👏
#امام_زمان
#نماز_تاریخی
#عید_فطر
التماس دعای ظهور 🤲
💫بسم الله الرحمن الرحیم 💫
#حکمت77
وَ مِنْ خَبَرِ ضِرَارِ بْنِ حَمْزَهَ الضَّبَائِيِّ عِنْدَ دُخُولِهِ عَلَي مُعَاوِيَهَ وَ مَسْأَلَتِهِ لَهُ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ قَالَ فَأَشْهَدُ لَقَدْ رَأَيْتُهُ فِي بَعْضِ مَوَاقِفِهِ وَ قَدْ أَرْخَي اللَّيْلُ سُدُولَهُ وَ هُوَ قَائِمٌ فِي مِحْرَابِهِ قَابِضٌ عَلَي لِحْيَتِهِ يَتَمَلْمَلُ تَمَلْمُلَ السَّلِيمِ وَ يَبْكِي بُكَاءَ الْحَزِينِ وَ يَقُولُ
يَا دُنْيَا يَا دُنْيَا إِلَيْكِ عَنِّي أَ بِي تَعَرَّضْتِ أَمْ إِلَيَّ تَشَوَّقْتِ لاَ حَانَ حِينُكِ هَيْهَاتَ غُرِّي غَيْرِي لاَ حَاجَهَ لِي فِيكِ
قَدْ طَلَّقْتُكِ ثَلاَثاً لاَ رَجْعَهَ فِيهَا فَعَيْشُكِ قَصِيرٌ وَ خَطَرُكِ يَسِيرٌ وَ أَمَلُكِ حَقِيرٌ
آهِ مِنْ قِلَّهِ الزَّادِ وَ طُولِ الطَّرِيقِ وَ بُعْدِ السَّفَرِ وَ عَظِيمِ الْمَوْرِدِ
📋 در خبرى آمده است كه «ضرار بن حمزه ضبايى» به هنگام ورودش بر معاويه و سؤال معاويه از او درباره حالات اميرمؤمنان(عليه السلام) چنين گفت:
گواهى مى دهم كه من او را در بعضى از مواقف ديدم در حالى كه شب پرده تاريك خود را فرو افكنده بود و او در محرابش به عبادت ايستاده محاسن مبارك را به دست خود گرفته و همچون مار گزيده به خود مى پيچيد و از سوز دل گريه مى كرد و مى گفت:
اى دنيا! اى دنيا! از من دور شو تو خود را به من عرضه مى كنى يا اشتياقت را به من نشان مى دهى؟ (تا مرا به شوق آورى؟) هرگز چنين زمانى براى تو فرا نرسد (كه در دل من جاى گيرى) هيهات (اشتباه كردى و مرا نشناختى) ديگرى را فريب ده، من نيازى به تو ندارم. تو را سه طلاقه كردم; طلاقى كه رجوعى در آن نيست. زندگى تو كوتاه و مقام تو كم و آرزوى تو را داشتن ناچيز است. آه از كمى زاد و توشه (آخرت) و طولانى بودن راه و دورى سفر و عظمت (مشكلات مقصد).
📒 #حکمت_هفتادو_هفتم #دنیا_شناسی_امام_وترک_دنیای_حرام
📒 شرح #حکمت 77
👉برو اين دام بر مرغ دگر نه!👈
اصل ماجراى «ضِرار بن ضَمُره» به گونه اى كه مسعودى در مروج الذهب نقل مى كند چنين است كه او وارد بر معاويه شد. معاويه به او گفت: اوصاف على را براى من بازگو كن ضرار گفت: مرا از اين كار معاف كن (زيرا تصور مى كرد بر خلاف ميل معاويه است و ناراحت مى شود و ممكن است خطرى از ناحيه او وى را تهديد كند) ولى معاويه اصرار كرد و گفت: چاره اى نيست جز اين كه براى من شرح دهى. ضِرار گفت: اكنون كه چنين است بدان به خدا سوگند او مقامى بسيار والا داشت، (از نظر روحى و جسمى) بسيار قدرتمند و قوى بود. سخن حق مى گفت و حكم به عدالت مى كرد و چشمه اى علم و دانش از اطراف او مى جوشيد و سخنان حكمت آميز از جوانب او صادر مى شد. غذاى او ساده و ناگوار و لباس او كوتاه (در آن زمان، كوتاهى لباس نشانى تواضع، و بلندى دامان لباس نشانه تكبر بود) بود. به خدا سوگند هر وقت او را مى خوانديم به ما پاسخ مى گفت و اگر تقاضايى از او داشتيم به ما مرحمت مى كرد و ما به خدا سوگند با اين كه خود را به ما نزديك مى كرد و ما هم به او نزديك بوديم بر اثر هيبت و جلالِ او قدرت تكلم در مجلسش نداشتيم و به دليل عظمتِ او در فكرِ ما هرگز در مجلس او آغاز سخن نمى كرديم. تبسم او دندان هايى را همچون دانه هاى مرواريد منظم نشان مى داد. دينداران را بزرگ مى داشت و مستمندان را مورد ترحم قرار مى داد و هنگام قحطى يتيمان نزديك و مستمندان خاك نشين را اطعام مى كرد و برهنگان را لباس مى پوشيد و مظلومان را يارى مى كرد و از دنيا و زرق و برق آن وحشت داشت. به تاريكى شب انس داشت. گواهى مى دهم شبى او را ديدم در حالى كه پرده هاى تاريك شب فرو افتاده بود و او در محراب عبادتش ايستاده بود. محاسن مباركش را با دست گرفته و همچون مار گزيده به خود مى پيچيد و به صورت سوزناك گريه مى كرد و مى گفت:…». سپس عبارت بالا را با مختصر عبارتى آورده است.
نكته ها:
1⃣دنياى مذموم و ممدوح:
آنچه درباره مذمت دنيا در اين روايت و روايات ديگر و بعضى از آيات قرآن وارد شده دنيايى است مملو از زرق و برق و مركب از حلال و حرام و اسراف و تبذير و دلبستگى ها و وابستگى ها، و گرنه اگر طلب دنيا از حلال و در حد اعتدال و دور از وابستگى ها باشد نه تنها مذموم نيست، بلكه وسيله اى است براى رسيدن به خير و سعادت.💫
دنيايى كه آميخته با حرص و فزون طلبى باشد چنان انسان را به خود مشغول مى دارد كه او را از ياد خدا غافل مى سازد و حتى آرامش و استراحت را از او مى گيرد و به اين مى ماند كه انسان براى مسافرت يك روزه كه مثلا با پاى پياده مى خواهد به نقطه خوش آب و هوايى برود به جاى غذاى يك روز معادل پنجاه روز با خود حمل كند كه تنها رنج و درد او افزون مى يابد و جز غذاى يك روز براى او قابل جذب نيست.💫
البته اولياء الله براى اين كه خود را همگون به قشرهاى ضعيف جامعه كنند زندگى خود را در حد كمتر از متوسطِ افراد قرار مى دهند و زهد و پارسايى را در پيش مى گيرند كه نمونه كامل آن شخص امام اميرالمؤمنين على(عليه السلام)است.
2⃣نكته شگفت انگيز!
در بعضى از روايات در ذيل اين حديث نكته عجيبى آمده است و آن اين كه چون معاويه اين اوصاف و اين سخنان را از امام(عليه السلام)شنيد گريه كرد به گونه اى كه قطرات اشك بر صورت او جارى گشت و گفت: «رَحِمَ اللَّهُ أَبَا الْحَسَنِ كَانَ وَاللَّهِ كَذَلِكَ; خدا رحمت كند ابوالحسن على را، به خدا سوگند اين گونه بود».💫
معاويه از ضِرار پرسيد: اندوه تو بر مرگ على چگونه بود؟
ضرار در پاسخ گفت:
مانند اندوه كسى كه فرزندش را در دامنش سر ببرند.
در نقل ديگرى در بحار آمده است كه حاضران نيز گريه كردند!
نيز آمده است كه معاويه به حاضران در مجلس رو كرد و گفت:
اگر من از دنيا بروم هيچ يك از شما حاضر نيست چنين مدح و ثنايى درباره من داشته باشد.
يكى از حاضران، با شجاعت به او پاسخ داد و گفت:
«الصّاحِبُ عَلى قَدْرِ صاحِبِهِ; دوست هر كس هم طراز خود اوست»
شرح از:
14khorshid.ir
📒 شرح #حکمت_هفتادو_هفتم #دنیا_شناسی_امام_وترک_دنیای_حرام
@MaeMaein3
التماس دعای ظهور 🤲
💫بسم الله الرحمن الرحیم
#شناخت_جایگاه_جبر_و_اختیار
📒#حکمت_هفتادو_هشتم
وَ مِنْ كَلاَمٍ لَهُ ( عليه السلام ) لِلسَّائِلِ الشَّامِيِّ لَمَّا سَأَلَهُ أَ كَانَ مَسِيرُنَا إِلَي الشَّامِ بِقَضَاءٍ مِنَ اللَّهِ
وَ قَدَرٍ بَعْدَ كَلاَمٍ طَوِيلٍ هَذَا مُخْتَارُهُ وَيْحَكَ لَعَلَّكَ ظَنَنْتَ قَضَاءً لاَزِماً وَ قَدَراً حَاتِماً لَوْ كَانَ ذَلِكَ كَذَلِكَ لَبَطَلَ الثَّوَابُ وَ الْعِقَابُ وَ سَقَطَ الْوَعْدُ وَ الْوَعِيدُ
إِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ أَمَرَ عِبَادَهُ تَخْيِيراً وَ نَهَاهُمْ تَحْذِيراً وَ كَلَّفَ يَسِيراً وَ لَمْ يُكَلِّفْ عَسِيراً وَ أَعْطَي عَلَي الْقَلِيلِ كَثِيراً وَ لَمْ يُعْصَ مَغْلُوباً وَ لَمْ يُطَعْ مُكْرِهاً وَ لَمْ يُرْسِلِ الأَْنْبِيَاءَ لَعِباً وَ لَمْ يُنْزِلِ الْكُتُبَ لِلْعِبَادِ عَبَثاً وَ لاَ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الأَْرْضَ وَ مَا بَيْنَهُمَا بَاطِلاً ذلِكَ ظَنُّ الَّذِينَ كَفَرُوا فَوَيْلٌ لِلَّذِينَ كَفَرُوا مِنَ النَّارِ
📋اين بخشى از يك كلام طولانى امام(عليه السلام) است كه به سؤال كننده شامى هنگامى كه پرسيد:
آيا رفتن ما به شام به قضا و قدر الهى بود؟
بيان فرمود:
واى بر تو شايد گمان كردى منظورم قضاى لازم و قدر حتمى است،
(و مردم در كارهايشان مجبورند و اختيارى از خود ندارند.)
اگر چنين بود، ثواب و عقاب الهى به يقين باطل مى شد و وعده و وعيد ساقط مى گشت.💫
خداوند سبحان، بندگانش را امر كرده،
و آنها را اختيار بخشيده،
و نهى كرده و برحذر داشته،
تكاليف آسانى بر دوش آنان نهاده
و هرگز تكليف سنگينى (به كسى) نكرده.
در برابرِ (اطاعت اندك) پاداش كثيرى قرار داده،
و هرگز كسى از روى اجبار، او را معصيت نكرده،
و از روى اكراه اطاعت ننموده است،💫
خدا پيامبران را بيهوده نفرستاده
و كتب آسمانى را براى بندگانش عبث نازل نكرده،
و آسمان ها و زمين و آنچه در ميان آنهاست باطل و بى هدف نيافريده است.💫
اين گمان كافران است.💫
واى بر كافران از آتش دوزخ!🔥
@MaeMaein3
التماس دعای ظهور 🤲
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا امام صادق(علیه السلام) قیام نکردند؟
🔰شهید استاد مرتضی مطهری
#شهادت_امام_جعفر_صادق (ع)🥀
رئیس مذهب تشیع تسلیٺباد🏴
@MaeMaein3
التماس دعای ظهور 🤲