هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
👤 کاربر آمریکایی
بدهی ملی آمریکا، 1960: 286 میلیارد $
بدهی ملی آمریکا، 2023: 31.4 تریلیون $
آیا جادههای ما بهتر شده؟
آیا خیابانهای ما امنتر شده؟
در مورد مراقبتهای بهداشتی چطور؟
آیا تشکیل خانواده راحتتر شده؟
آیا مدارسمون رو بهبود بخشیدیم؟
اگر نه، پس با 31.124 تریلیون دلار چه کردن؟
@BisimchiMedia
هدایت شده از نشر آثار اساتید انقلابی
💢 زن در اندیشه امام خمینی(ره)
🔹 جلوههای حضور زن و عرصههایی که نقش بیبدیل و سازنده این عنصر اجتماع در اندیشه امام امت موردتوجه قرار گرفته است شامل عرصههای علمی، اقتصادی، سیاسی، مبارزاتی، تربیتی است که لازم است به تفکیک تبیین شود.
🔹 ایشان معتقد بودند اگر زنان انسانساز و شجاع از ملتها گرفته شوند، ملتها به انحطاط و شکست کشیده میشوند. امام از طرفی بر حفظ شئون اسلامی و انسانی زنان تأکید مینمودند و از سوی دیگر این مسئله را با حضور زنان در عرصههای اجتماعی در تقابل نمیدیدند. از نظر ایشان حضور زنان در صحنههای فرهنگی و اجتماعی که مناسب شئون آنان است، امری ضروری است. آنان بدون حضور در میدانهای اجتماعی، نمیتوانند نقش اصلی و سازندهای در ارتقای معنویات جامعه را ایفا نمایند.
✍️ ملیحه سادات ضیایی
➖➖➖➖➖➖
🎴 حتماً به کانال نشر آثار اساتید انقلابی بپیوندید:
📡 eitaa.com/joinchat/3138322748Ccf3df826a3
حتماًعضوشوید👆
هدایت شده از نشر آثار اساتید انقلابی
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کـــــــــــــــلام #امام_خمیـــــــــنی..
#سالـــروز_ارتحال_امام_خمینی 🏴
➖➖➖➖➖➖
🎴 حتماً به کانال نشر آثار اساتید انقلابی بپیوندید:
📡 eitaa.com/joinchat/3138322748Ccf3df826a3
حتماًعضوشوید👆
هدایت شده از نشر آثار اساتید انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 پخش مستند «عاشق خمینی(ره)»؛ محصول تازه مؤسسهی پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی
📽 این مستند که بخشی از تصاویر و خاطرات آن برای اولین بار منتشر میشود، دربارهی ارتباط قلبی و مستمر آیتالله خامنهای با حضرت امام خمینی(ره) از شروع مبارزات انقلاب اسلامی تا زمان ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی است.
⏰ زمان پخش این مستند، شنبه ۱۳ خرداد ساعت ۲۲ از رسانه KHAMENEI.IR و شبکهی یک سیما، و یکشنبه ۱۴خرداد،ساعت ۲۰ شبکهی افق و ساعت ۲۲ از شبکهی دو سیما است.
➖➖➖➖➖➖
🎴 حتماً به کانال نشر آثار اساتید انقلابی بپیوندید:
📡 eitaa.com/joinchat/3138322748Ccf3df826a3
حتماًعضوشوید👆
هدایت شده از علامه عسکری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دوران جوانی
🔹شيخ جليل ما و عارف بزرگوار، آقاى شاه آبادى، روحى فداه، فرمودند كه تا قواى جوانى و نشاط آن باقى است بهتر می توان قيام كرد در مقابل مفاسد اخلاقى و خوبتر می توان وظايف انسانيه را انجام داد. مگذاريد اين قوا از دست برود و روزگار پيرى پيش آيد كه موفّق شدن در آن حال مشكل است. و بر فرض موفّق شدن، زحمت اصلاح خيلى زياد است.
📚 منبع: چهل حدیث، امام خمینی (ره)، صفحه 111
✅ مطالب درباره علامه عسکری🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹نفوذ وابستگان به استعمار
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌍 #بین_الملل
🔹اروپا در نظام تحت سلطه آمریکا افول را تجربه خواهد کرد
نظریهپرداز مطرح آمریکایی در چارچوب رویدادهای جاری و جنگ اوکراین به سیاستهای نه چندان حمایتی آمریکا از اروپا پرداخته و تاکید کرد که قاره اروپا زیر سایه واشنگتن وضعیتش
روز به روز بدتر میشود.
وضعیت ائتلافها و اتحادهای جهان در سایه جنگها و افتوخیزهای جهانی مخصوصا در حوزه اقتصادی دچار تغییرات گسترده شده است. مثلا همین اروپا که روزی به طور ویژه روی کمکهای آمریکا حساب ویژه باز کرد و در دوران پس از جنگ جهانی دوم و خصوصا پایان جنگ سرد دربست متکی به واشنگتن بود، حالا درباره رویه خود دچار یک ابهام بزرگ و تردید شده است. از اظهارات متفاوت و بعضا نه چندان دوستانه ترامپ در بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ بگذریم، حتی الگوی رفتار دولت دموکرات تحت امر بایدن هم بر نگرانیهای اروپاییها افزوده است. در همین رابطه «نوام چامسکی» فیلسوف برجسته آمریکایی در مصاحبهای با اسپوتنیک که دیروز(چهارشنبه) منتشر شد، واگرایی یا دستکم بدگمانی اروپا نسبت به شریک آمریکایی را بیان کرده و گفت «اروپا باید یک تصمیم بزرگ بگیرد آیا در نظام تحت سلطه آمریکا باقی مانده و احتمالا با افول و حتی بنا به پیشبینی برخی، غیرصنعتی شدن مواجه خواهد شد؛ یا اینکه به نحوی مشارکت با شریک طبیعی اقتصادی خود در شرق را در پیش خواهد گرفت که هم منابع معدنی مورد نیاز اروپا را دارد و هم دروازهای به سوی بازار پرسود چین است»
این اندیشمند آمریکایی افزود که پس از جنگ جهانی دوم این سؤال به شیوههای مختلف پیش روی اروپا قرار گرفته است. چامسکی در پاسخ به این پرسش که آیا دنیا در آستانه یک نظم نوین جهانی قرار دارد و مناقشه اوکراین تسهیلگر تغییرات بزرگ است، اظهار کرد: بحثهای جنجالی زیادی درباره شکل نظام جهانی در حال ظهور وجود دارد. چامسکی ادامه داد: «گزینه اول عمدتا مورد حمایت بخش بزرگی از دنیاست. گزینه بعدی مورد حمایت کشورهای انگلیسی زبان، اروپا، ژاپن و برخی کشورهای دیگر است»اندیشمند آمریکایی در ادامه جنگ اوکراین را عاملی برای ادامه سیطره آمریکا بر اروپا معرفی و اظهار داشت: «تهاجم روسیه به اوکراین خوشایندترین موهبت را برای آمریکا ایجاد کرد تا اروپا را به جبهه خود بکشاند و خواسته خود برای ایجاد یک نظم تکقطبی مبتنی بر قانون را تقویت کند. ابهامات زیادی درباره اینکه این تنشها چگونه حل میشود، وجود دارد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266204
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌#یادداشت_روز
🔹از دیده نیامده بود که از دل برود!
#حسین_شریعتمداری
1- ما تقریبا همه روزه از مسیر خانه تا محل کارمان، از کنار افراد زیادی میگذریم و تا حدودی رفتارهایشان را رصد میکنیم اما زیاد روی این رفتارها عمیق نمیشویم چرا که اگر مجبور بودیم به همه این روالها و رفتارهای روزمره آگاهانه بیاندیشیم، زندگی برایمان غیر ممکن میشد. اروینگ گافمن، نظریهپرداز مشهور کانادایی به این «آگاهانه نیندیشیدن به رفتارها و روالها» میگوید «بیاعتنایی مدنی» (civil inattention) و آنتونی گیدنز در کتاب «جامعهشناسی» خود این اصطلاح مهم جامعه شناختی را این طور تکمیل میکند که «بیاعتنایی مدنی به معنای نادیده گرفتن طرف مقابل نیست. هرکس نشان میدهد که حضور شخص دیگر را درک و تایید میکند اما از هرگونه حالت یا اطواری که ممکن است به معنای صمیمیت گرفته شود، پرهیز میکند. بیاعتنایی مدنی چیزی است که ما تقریبا هر روز به صورت خودکار انجام میدهیم و محور زندگی روزمره ماست.» بیاعتنایی مدنی تا اینجای کار مشکلی ایجاد نمیکند و لازم هم هست اما این بیاعتنایی وقتی با رفتارها و مسائل حاد و جدی روبهرو میشویم، میتواند به بروز بحران و فاجعه منجر شود. اینجاست که جامعهشناسان میگویند «بیاعتنایی مدنی» در مورد مسائل حاد و جدی، میتواند به افزایش جرم و جنایت و بزهکاری بینجامد.
یک نمونه حاد این بیاعتنایی که به جان باختن یک انسان انجامید، حادثه میدان کاج تهران در سال 89 است که مردم در حال تماشای صحنه یک جنایت بودند و اگر بیاعتنا نبودند و به کمک قربانی میرفتند، چه بسا آن فاجعه ختم به خیر میشد.
2- یکی از مهمترین مسائل اجتماعی این روزهای جامعه ایران که با مطرح شدن موضوع «حجاب و عفاف» دوباره برای افکار عمومی و مسئولین «مهم و جدی» شده، مسئله «امر به معروف و نهی از منکر» است. امر به معروف و نهی از منکر دقیقا چیزی شبیه به همین مسئلهای است که بالا به آن اشاره شد. تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر یعنی همان «بیاعتنایی مدنی در مسائل مهم و جدی» و تبعات فاجعه بار آن نیز به شکل انواع و اقسام معضلات اجتماعی، بیبندوباری و فروپاشی کانونهای خانواده خود را به نمایش خواهد گذاشت (که بعضا نیز گذاشته است) به عنوان فقط یک نمونه و برای اینکه به اهمیت این امر بهتر واقف شویم، سری به پایاننامهها و رسالهها و پژوهشهای علمی و دانشگاهی معتبرترین دانشگاههای کشور با موضوع مثلا «بچههای طلاق» بزنید. به ویژه آنهایی که به روش کیفی و مصاحبههای عمیق انجام شدهاند. مسئله این روزهای «بی حجابی» صرفا مسئلهای سیاسی نیست و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی از دل آن بیرون خواهد آمد. باید توجه داشت که برخی معضلات، صرفا یک «معضل» نیستند بلکه «مادر معضلها» هستند و معضل بیحجابی که برخی در کشور موذیانه با «سادهسازی» در حال «عادیسازی» آن هستند، از جمله این معضلهاست. تبیین و تحلیل دینی مسئله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر کار امثال حقیر نیست و مسئولیت آن بر عهده علمای دینی است و ما اینجا صرفا از دریچه جامعهشناسی و سیاست در حال بررسی آن هستیم.
3- تا اینجا گفتیم ترک «امر به معروف و نهی از منکر» همان «بی اعتنایی مدنی در امور مهم» است و این نوع بیاعتنایی در امور مهمی مثل حجاب و عفاف میتواند به فاجعههای اجتماعی ختم شود. مطالعه رویکرد طیفی که در حال «ساده سازی» این امر هستند نیز نشان میدهد، گسترش بیحجابی و بیعفتی صرفا گام اول از یک «پروژه» است و آنها رویاهای زیادی در سر دارند و تلاشها برای جاانداختن بیعفتی در کشور برای این طیف، صرفا یک شروع است. پس از عادیسازی این امر، رفته رفته تلاشها گسترش و تبدیل این معضل به «فشارهای هنجاری» آغاز خواهد شد تا تنفس برای محجبهها سخت شود! بله درست شنیدید! فرجام شعار «حجاب اختیاری»، «بی حجابی اجباری» است. نباید فراموش کرد که «الزام» یکی از سه ویژگی اصلی هنجارهاست. برای فهم سادهتر این نکته یک مثال میزنیم. تصور کنید در یک دانشگاه، 99 درصد خانمها چادری و با حجاب کامل هستند و هنجارِ غالب در این فضا، رعایت کامل حجاب و عفاف است. وضعیت آن یک درصد چگونه خواهد بود؟ به احتمال قریب به یقین، آن یک درصد ملزم به رعایت حجاب خواهند شد و عکس این مسئله نیز صادق است!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266196
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
۱۲۰ واقعیت از سفر تاریخی دریادلان نیروی دریایی راهبردی ارتش به دور دنیا
🔰 اثری از اندیشکده راهبردی #سعداء
💠 جهت مشاهده و دریافت به آدرس زیر مراجعه نمایید 👇
🌐 https://adr3.ir/Apl
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
کار خود نظام است!!
🔺 ویراست و توئیت #حجتالاسلام_راجی در پاسخی علمی به توئیت غیر علمی آقای #زیباکلام
ادامه توئیت و ویراست:
اسدالله علم در یادداشت روز دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۵۳ مینویسد:
"به شاه عرض کردم دو سه روز است که در شهر نان نیست و اگر هست، گران است... درصورتیکه نان باید یارانه بگیرد و گرانشدن آن یکدفعه به میزان یک ثلث قيمت،هیچ مصلحت نیست؛ بلکه خطرناک است. در یک همچو عصر درخشانی نان گیر سرباز نیاید؟ پس وای به حال مردم"
♦️ ما را در ویراستی (توئیتر فارسی) دنبال کنید
https://virasty.com/H_raji
جهت نصب ویراستی کلیک کنید
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمینی، به یاد مرگ باش!!
🏴 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت سالگرد ارتحال #امام_خمینی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از رفیق شفیق
.
📌🔸اسلام...🔸📌
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🔸🔸امام خمینی (رضوان الله علیه):
▫️▫️▫️«من با اطمینان میگویم:
▫️🔹اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت مینشاند.🔹▫️
▫️🔸اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.» 🔸▫️
📔صحیفه نور جلد ۲۰ صفحه ۳۲۵
꧁__________._________꧂
📍"عضویت کانال رفیق شفیق"
🔗Eitaa.com/Adibi_Larijani