۵۵ سال حبس برای اسلام ستیزی در آمریکا
داستین پاسارلی در ماه مِی، چهار سال پس از تیراندازی به ایوبی ۳۲ ساله، یک افغان-آمریکایی، در کنار جاده در شمال غربی ایندیاناپولیس، به جرم قتل مجرم شناخته شد.
دادستان گفت که پاسارلی ایوبی را از بزرگراه ۴۶۵ اصلی بین ایالتی تعقیب کرد و بعد از آن با او درگیری لفظی پیدا کرد. شاهدان حاضر در صحنه گفتند که پاسارلی چندین توهین اسلام هراسانه کرد و پیش از شلیک به ایوبی فریاد زد: به کشورت برگرد!
این پرونده توجه FBI را به خود جلب کرد و این حادثه زمانی اتفاق افتاد که قانونگذاران در ایالت ایندیانا در حال بحث درباره قانونی جدید در مورد جنایات نفرت بودند. با این حال، این لایحه با یک قانون دیگر که شش هفته بعد تصویب شد تغییر کرد. منتقدان این قانون در کاهش جرائم ناشی از نفرت بی تاثیر دانستند.
🆔@mafaz_news
برتری دین اسلام بر ادیان دیگر از نگاه امام علی(ع)
کثرت گرایی دیدگاهی است که معتقد به عدم ترجیح و برتری دینی بر دین دیگر می باشد. اما سخنان حضرت علی علیه السلام بر برتری دین اسلام دلالت دارند که به نمونه هایی از آن سخنان اشاره می شود.
الف) حضرت در جایی می فرمایند:
ثُمَ إِنَ هَذَا الْإِسْلَامَ دِینُ اللَّهِ الَّذِی اصْطَفَاهُ لِنَفْسِهِ وَ اصْطَنَعَهُ عَلَى عَیْنِهِ وَ أَصْفَاهُ خِیَرَهَ خَلْقِهِ؛[۱] سپس (آگاه باشید) این اسلام آیینى است که خداوند آن را براى خود برگزیده و با عنایت خاص خویش آماده ساخته (و به آن فوق العاده اهمیّت داده است). بهترین خلق خود (محمدصلى اللَّه علیه و آله) را براى تبلیغ آن برگزید.
جمله (اصْطَفَاهُ لِنَفْسِهِ) اشاره به این است که راه رسیدن به قرب خداوند، تنها آیین اسلام است: «وَمَنْ یَبْتَغِ غَیْرَ الْإِسْلَامِ دِیناً فَلَنْ یُقْبَلَ مِنْهُ»[۲]؛ هر کس غیر دین اسلام را بپذیرد از او پذیرفته نیست»
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنایتهای عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان (از رفقای مسیح علینژاد، نازنین بنیادی و حامد اسماعیلیون) در آدمکشی اعضای حزب و رقبا
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
تلاش مهره های بهائی برای ابتذال آگاهی
🔹در کتب فرقه ضاله بهائیت و نوشته های سرکردگان این نحله، تلاش برای تحریف مفاهیم اسلامی به وضوح مشاهده می شود. در حقیقت بهائیان سعی کرده اند تا با ایجاد تغییر در مفاهیم اسلامی آن ها را به گونه ای تاویل کنند که فاقد هرگونه ارزش الهی باشد.
🔹برای مثال، تقوا در تعابیر اسلامی آن صفات پسندیده ای است که در اثر توجه به الله متعال در انسان ملکه گردیده و به واسطه آن، فرد مومن از انجام بسیاری امور اجتناب می کند. جالب است که سرکردگان بهائیت نیز این اصطلاح را به کار برده اند، لکن مقصودی که از آن داشته اند چیزی کاملا مغایر با تقوای الهی و قرآنی بوده است.
🔹از نظر بهائیان، زن واجد عفاف کسی است که در راستای رواج بی حجابی بکوشد و تلاش نماید تا ابتذال در جامعه فراگیر شود. بر این مبنا، مرزهای پاکدامنی و تقوا توسط مهره های بهائی با ایجاد تحریف در مفهوم اصطلاحات دینی انجام می شود و آنان سعی می کنند تا با تحریف اصطلاحات، تحقق ارزش های اسلامی در جامعه را تعطیل نمایند.
⚠️ با این وصف، همه گیری ابتذال که از اهداف اصلی تشکیلات بهائیت در #ایران است با ایجاد تحریف در مفاهیم اسلامی انجام می شود و به این سبب باید با بالا بردن سطح آگاهی مانع از این اقدام ضدانسانی بهائیان شد.
🆔@mafaz_news
فرارسیدن سالروز شهادت پنجمین ستاره عالم تاب، امام محمد باقر(ع) تسلیت باد
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لگد مال کردن پرچم همجنس گرایان توسط کودکان مسلمان آمریکا
کودکان #مسلمان ساکن #آمریکا به تشویق مادرانشان پرچم #همجنسگرایان را لگد مال می کنند.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
دستگیری فرد هتاک به ساحت امام زمان (عج) در پاکستان
🔺رسانههای محلی پاکستان از دستگیری «احسن باکسر» رئیس شاخه رسانهای حزب تندرو «تحریک لبیک» پاکستان که به امام زمان (عج) اهانت کرده بود، خبر دادند.
🔺 باکسر چندی پیش الفاظ رکیک و توهین آمیزی علیه حضرت مهدی (عج) به کار برده بود، با شکایت «اسدعلی» و حمایت وکلای شاخه حقوقی «مجلس وحدت مسلمین» پروندهای علیه وی تشکیل و در نهایت در کراچی توسط نیروهای انتظامی بازداشت شد.
🔺 باکسر پس از دستگیری به پلیس پنجاب تحویل و به لاهور منتقل شده است. تصویر این فرد هتاک و دشمن اهل بیت (ع) که توسط پلیس دستگیر شده به سرعت در شبکه های اجتماعی در حال انتشار است.
🆔@mafaz_news
تغییر محتوای کتب درسی عربستان؛
از حذف محتوای ضد همجنس بازی تا تسامح و تساهل با یهود
🔹«مؤسسه نظارت بر صلح و رواداری فرهنگی در آموزش مدارس» که رصد می کند چه تصویری از اسرائیل و یهودیان در کتاب های آموزشی ترسیم می شود، «تقریباً همه مثال هایی که تصویری منفی از مسیحیان و یهودیان ارائه می کند» از تازه ترین کتاب های درسی در عربستان حذف شده است. به موجب این بررسی، از جمله نمونه های برجسته حذف شده از کتب درسی، برداشت ها مبنی بر این است که «یهودیان و مسیحیان دشمن اسلام هستند» یا «یهودیان و مسیحیان به خاطر از بین بردن یا تحریف تورات و انجیل مورد انتقاد هستند».
🔹این مؤسسه درباره اسرائیل و فلسطینی ها به نوعی میانه روی و اعتدال (در کتب درسی در عربستان) پی برد، اما هنوز پذیرش کامل رژیم اسرائیل مشهود نیست. عبارت های «اشغالگری اسرائیل» یا «ارتش اشغالگر اسرائیل» جایگزین عبارت های «دشمن (مان) اسرائیل» و «دشمن #صهیونیست» شده اند. اما دیگر اشاره های منفی به اسرائیل و حذف آن از نقشه ها همچنان دیده می شود. در ضمن (در این کتاب ها) هنوز هیچ اشاره ای به #هولوکاست نمی شود.
🔹در یکی از درسهای سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۳ که درباره اشعار میهن پرستانه است، یک شعر مربوط به «مخالفت با شهرک سازیهای اسرائیل در خاک فلسطین» حذف شد. در کتاب مطالعات اجتماعی دبیرستان بخش مربوط به نتایج مثبت انتفاضه اول (قیام فلسطینیها علیه اسرائیل در دهه ۱۹۸۰) و در یک کتاب درسی دیگر کل یک فصل که درباره آرمان فلسطین بود حذف شده است.
👉mafaz.ir/?p=50992
🆔@mafaz_news
فرقهها و کمالگرایی زنان
شرایط ناشی از زندگی در جهان شبکهای و سرمایهزده امروز، در کنار اشاعه مبانی اندیشهای جنبشهایی مانند فمینیسم، زنان را به جستجوی مفری برای خودباوری، هویتیابی و کسب آرامش (کمال) واداشتهاست.
همین کوششها، مسیر را برای برخی جریانهای فرقهای، بهویژه جنبشهای معنوی نوپدید باز کرده تا از رهگذر ارائه بسترهایی برای قدرتگیری، ایفای نقشهای کلیدی و در بعضی موارد، تبلیغ آزادی جنسی و لذتگرایی در پوشش عنوان موجه معنویت، موجبات جذب این قشر را فراهم سازد.
زنان و فرقه گرایی«مادام هلنا بلاواتسکی» در جنبش تئوصوفی، «نیرمالا دوی»، بنیانگذار ساهاجایوگا، از نمونههای رهبری زنان در جریانهای فرقهای خارجی و «شیخ جانی»( فرقه نوربخش)، «مینو توکلی»(مکتب نورعلی الهی)، «مرجان داوری» (فرقه مدرسه راه معرفت) و «شهناز نیرومنش (فرقه عرفانحلقه)، از مصادیق زنان فعال در جریانهای فرقهای بومی هستند.
👉mafaz.ir/?p=51046
🆔@mafaz_news
🔻کشیش سابق استرالیایی، جرالد ریدزدایل که به جرم سوءاستفاده جنسی از کودکان از سال 1994 تاکنون در زندان است، اخیراً به آزار و اذیت جنسی هفتاد و دومین قربانی اعتراف کرد!
🔻وی که به دلیل بیماری در بیمارستان زندان بستری است، از طریق ارتباط ویدئویی به جلسه دادگاهِ تازهترین پرونده اتهاماتش وصل شد و به سوءاستفاده جنسی از یک پسر 13 ساله در سال 1987 که در آن زمان دستیار کشیش در یکی از مدارس بود، اعتراف کرد.
#آزار_جنسی
🆔@mafaz_news