برکناری اسقف یونانی به دلیل پوشاندن لباس مذهبی به ۲ دختر نوجوان
ایرونیموس دوم اسقف اعظم یونان، اسقف کاریوتغلو، مشاور خود و اسقف کلیسای سنت نیکولائو یکی از بزرگترین کلیسا های ارتدکس واقع در مرکزی ترین نقطه شهر آتن را به دلیل اینکه در مراسم دینی به دو دختر بچه 12 ساله لباس کلیسایی پوشاند و آنان با در دست گرفتن شمع و پرچم مراسم را همراهی کردند، اخراج کرد. وی اعلام کرد پس از اخراج کشیش کاریوتغلو مراسم مذهبی روز یکشنبه آتی را کشیش دیگری برگزار خواهد کرد.
این در حالی است که تعداد زیادی از شهروندان یونانی در شبکه های اجتماعی این اقدام را قرون وسطایی قلمداد کردند و به شدت از اسقف اعظم این کشور انتقاد نمودند.
بخشی از افکار عمومی نیز از تسلیم اسقف اعظم یونان در قبال تندروهای شورای کلیسای ارتدکس یونان صحبت به میان آوردند. تعدادی نیز نگاه کشیشان شورای کلیسای ارتدکس را مخااف تعلیمات مذهب ارتدکس یونان و انجیل قلمداد کرده اند و بر حاکمیت جهل در جمع کشیشان تاکید نموده اند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
اعمال مراسم شیطان پرستی
🔹مهم ترین اعمال آن ها مراسمی است که همیشه انجام می دهند و در آن به انجام امور جنسی می پردازند. این مراسم برای عضویت یک عضو جدید در این هیئت و مجموعه است و این کار توسط کشیش کلیسای شیطان و یا همسر وی ( بستگی به مذکر یا مؤنث بودن عضو جدید دارد) انجام می شود.
🔹مراسم پیوستن عضو جدید به شیطان پرستان که چنین عملی در جادوگری نیز وجود دارد، انجام بوسه ی مقدس است. این پنج بوسه توسط همسر یا خود کشیش به بدن شخص عضو شونده زده می شود که باعث خیر و برکت او، تقدس او در بین #شیطان_پرستان، تشکر از وی به منظور عضو شدن و در نهایت قبول فرد عضو شونده است. شخص جدید در وسط پنتاگرام (چه در جادوگری و چه در شیطان پرستی) زانو می زند در حالی که کاملاً عریان است. بوسه ها بر زانو، آلت تناسلی، سینه ها و لبان شخص جدید زده می شود.
🔹در این گروه اعتقاد و احترام خاصی برای اندام تناسلی قائل هستند، زیرا زندگی و جهان را بدون وجود آن پوچ می دانند و آن را ضامن بقای بشریت می دانند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
وضعیت امروز فرقه مجاهدین خلق، محصول فقدان آزادی بیان است
یادداشت- وضعیت مجاهدین خلق را که میبینیم، بسیار متاسف میشویم که چگونه ممکن میشود حضور مجموعهای از افراد در دل چنین ساختاری ادامه پیدا کنند و در قالب فرقهای متحجر درآیند و انواع و اقسام شکستها و خفتها را تجربه کنند، ولی همچنان در سنین بالای ۵۰ تا ۷۰ سالگی به چنین خطمشی احمقانهای ادامه دهند.
این تداوم وضعیت در حالی است که میبینند، حتی فرزندان و نوههای آنان، راه خویش را جدا کردهاند و در مسیر دیگری قرار گرفتهاند. در این یادداشت میخواهم دو شاخص را برای فهم و سنجش آینده این نیروها یا هر نیروی دیگر معرفی کنم.
اولین مورد، شاخص آزادی است. هر گروه سیاسی یا دولت اگر به آزادی نقد و بیان به ویژه نزد نیروهای داخلی خودش ملتزم نباشد، دیر یا زود یا از هم میپاشد یا به فرقه تبدیل میشود. موضوع آزادی نقد و بیان چنین است که اگر جلوی آن گرفته شود، حد یقفی ندارد و مجبور میشوند دایره را تنگتر و تنگتر کنند، سپس به جایی میرسند که به یک باره کل ساختارِ ضدِ نقد فرو میریزد، مثل آنچه در سازمان چریکهای فدایی خلق رخ داد یا به سوی فرقهای شدن پیش میرود که آزادی را به سوی صفر میبرد، مثل آنچه در فرقه مجاهدین یا رجوی رخ داده است.
شاید برای ما قابل تصور نباشد که یک فرد چگونه ممکن است تا این اندازه تابع رهبری فرقه شود که جنگ داخلی را تجربه کند و هزاران نفر را بکشد و کشته شود، سپس برود عراق با دشمن دو ملت ایران و عراق به نام صدام همدست شود و فاجعه فروغ جاویدان یا مرصاد را رقم بزند…
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
سیاست قزاقستان در حوزه دینی: کدام نهاد آن را تنظیم میکند؟
در قزاقستان کمیته امور ادیان وزارت اطلاعات و توسعه اجتماعی جمهوری قزاقستان مسئول سیاست دولتی در حوزه مذهبی در مورد تعامل با انجمنهای مذهبی در راستای تضمین حقوق شهروندان برای آزادی دین و مذهب است. این کمیته دارای دو نهاد دولتی است: یکی مرکز بینالمللی فرهنگها و ادیان و دیگری مرکز پژوهشی و تحلیلی مسائل دینی.
این کمیته بر اساس ساختار خود متشکل از بخشهای ذیل است:
1. اداره ارتباط با سازمانهای اسلامی.
2. اداره روابط با سازمانهای مسیحی و سایر سازمانهای مذهبی.
3. اداره پیشگیری از افراطگرایی مذهبی و کار توانبخشی.
4. اداره کارشناسی دینی
5. اداره تعامل با سازمانهای آموزش دینی.
6. اداره اجرای قانون در حوزه فعالیتهای مذهبی.
7. اداره تحلیل تلفیقی و برنامهریزی.
8. اداره هماهنگی کار منطقهای.
🆔@mafaz_news
دشمنی بهائیت و تهمت های تئوریسن بهائی به پوتین و روسیه
🔹«عرفان ثابتی» تئوریسین بهائی، پنجم تیر با انتشار مطالبی در توئیتر تهمتهایی را متوجّه «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور و نظام سیاسی روسیه کرد. این اقدام بارها از جانب دیگر عناصر و رسانههای وابسته به بهائیت تکرار شده است.
🔸بهائیان در روسیه از آزادی عمل برخوردار بوده و با فراغت فعالیتهای فرقهای را انجام میدهند، ولی در حال حاضر به دلیل روابط حسنه این کشور با ایران، تشکیلات بهائیت با نظام روسیه دشمنی میکند.
🔸اگر قرار است بهائیت درباره نظامهای حاکم بر کشورها اظهار نظر کند باید در مورد غرب و حاکمیت رژیم اشغالگر قدس سخن بگوید که بنا به تجربه چنین کاری را نخواهد کرد.
🆔@mafaz_news
براساس اظهارات یک منبع آگاه، یکی ازعناصر شاخص وتشکیلاتی فرقه ضاله بهائیت دراستان البرز، به واسطه برگزاری جلسات متعدد با عناصرضدانقلاب داخل کشور، طی چندماه گذشته دستگیرشده است. این منبع آگاه اضافه نمود : فردمزبورنقش حمایت فکری ومالی ازجریان مخالف ضدانقلاب برعهده داشته وقصدداشته ضمن ایجادحلقه اتحادباعناصرضدانقلاب اقداماتی رابرای ایجادائتلاف بین این افرادداشته باشد.
🆔@mafaz_news
جایزه جهانی «مبارزه با الحاد» فتح باب گفتگوی جامعه الازهر با آتئیستها
🔸مبلغان ملحِد و پیروان آتئیسم در جامعه مصر، به دلیل عدم محدودیتهای تبلیغ آزادانه الحاد در سایه آزادیهای غربی و دولتهای سکولار، بیواهمه در نشریات، کتب، سیمنا، منشورات فرهنگی و دانشگاهی حضور و فعالیت دارند. به همین دلیل مصر با بیشترین پرونده قضایی در حوزه آتئیسم و افزایش موج گسترده مجازی الحاد و آمار 15 درصدی پیروان الحاد روبرو است.
🔹در این فضا، بخش دانشگاهی – تبلیغی «جامعه الازهر» موسوم به «مجمع البحوث الاسلامیه»، طی سالهای اخیر با طراحی جایزه جهانی مبارزه با الحاد، مسابقه «الثقافیه لماذا یلحدون؟» را در قالب شعر، داستان کوتاه، کتب کودک، فیلم، پادکست، مقالات علمی و مناظره برگزار کرده است.
🔸به گفته دکتر «نذیر عیاد» دبیر کل و امین العام این مجمع، جایزه مذکور به بررسی پدیده الحاد و مقابله با انگیزههای آن پرداخته و سعی در فتح باب گفت و گو با آتئیستها دارد. امّا تبلیغات و جوایز چشمگیر جامعه الازهر مورد حمله و تمسخر نشریات ضددینی مصر قرار دارد.
🔹برخی از فعالان مصری، مهمترین عامل گسترش الحاد در جامعه مصر را تعصبات و رادیکالیسم افراطی برخی شیوخ تکفیریِ الازهر همچون حمایتهای آشکار و بیحد «قرضاوی» از ترورهای دگراندیشان، میدانند. شعار دو سال اخیر این جایزه مبنی بر شنیدن صدای آتئیستها و آگنوستیسیتها حکایت از رویکرد مثبت الازهر با این پدیده دارد.
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مودی در مسجد تاریخی مصر؛ نمایی از استانداردهای دوگانه هند
#نارندرا_مودی، نخستوزیر #هند که به مصر سفر کرده است، به همراه دبیر کل شورای عالی آثار باستانی مصر از #مسجد تاریخ الحاکم بامرالله بازدید کرد.
این بازدید در حالی صورت میگیرد که مسلمانان هند با فشارهای بیسابقهای از سوی دولت نارندرا مودی مواجه هستند. بسیاری این فشارها را از زمان استقلال هند تاکنون بیسابقه میدانند.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
مسلمانان انگلیس برای اولین بار عید قربان را در یک روز جشن نخواهند گرفت
برای اولین بار مسلمانان انگلیس امسال عید قربان را در یک روز جشن نخواهند گرفت. پس از اعلام مسجد شرق لندن مبنی بر اعلام کردن عید قربان در روز چهارشنبه 28 ژوئن، مسجد مرکزی منچستر اعلام کرد این جشن را روز پنجشنبه 29 ژوئن 2023 برگزار خواهد کرد.
این امر پس از آن صورت گرفت که گروهی از علمای مسلمان توصیه کردند که به جای تکیه بر زمان اعلامی روز عید در عربستان، زمان حلول عید در انگلیس به عنوان مبنا اتخاذ شود.
قابل ذکر است که اغلب به دلیل ابرهای بسیار زیاد رؤیت هلال در آسمان انگلیس مشکل است و همین امر مسلمانان انگلیسی را برای تعیین تاریخ هجری قمری به خارج از کشور وابسته میکند.
🆔@mafaz_news