ترفندهای جذب افراد در فرقه احمدالحسن بصری
روش جذب فرقه #احمدالحسن_بصری بدین گونه است که ابتدا افراد را با روایات مربوط به نشانههای ظهور حضرت حجت (عج) آشنا کرده و سپس با القاء این مساله که در حال حاضر در زمان ظهور هستیم، آنان را به یاری امام زمان (عج) فرا میخوانند. در مرحله دوم از سیر تبلیغاتی خود، علمای شیعه را به عنوان مانع جدی ظهور معرفی کرده، پس از آن یگانه مدافع دین را احمدالحسن بصری را به عنوان فرستاده امام (ع) و قائم آل محمد (عج) و فرزند امام و یمانی معرفی میکنند.
روش مواجهه این جریان با مخاطبین خود بدینگونه است که ابتدا آنان را با روایات مربوط به نشانههای ظهور حضرت حجت (علیهالسلام) آشنا کرده و سپس با القاء این مساله که در حال حاضر در زمان ظهور هستیم، آنان را به یاری امام زمان (علیهالسلام) فرا میخوانند. در مرحله دوم از سیر تبلیغاتی خود، علمای شیعه را به عنوان مانع جدی ظهور معرفی کرده و مخاطبین را جهت مخالفت با آنان ترغیب مینمایند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
استقبال بوداییهای تایلند از نهجالبلاغه
تاکنون ترجمههای مختلفی از کتاب شریف نهجالبلاغه به زبانهای بینالمللی منتشر شده است که اسپانیایی، فرانسه، ایتالیایی، ترکی استانبولی و گجراتی از جمله ترجمههای این کتاب به زبانهای خارجیاند. ترجمه تایی این کتاب به همت شریف هادی (پراست سوک ساتکاوین)، استاد دانشگاه تکنولوژی شهر آیوتایا انجام شده است.
شریف هادی که از شیعیان تایلند محسوب میشود، رئیس دپارتمان «ادبیات و اسلامشناسی و ادیان» و رئیس اتاق ایران در دانشگاه تکنولوژی شهر آیوتایا است، میگوید:
ما ترجمه خود را در اختیار رهبر مذهبی بوداییهای تایلند قرار دادیم و بوداییها هم از این کتاب استقبال کردند که این موضوع در بعد اخلاقی و عرفانی نمود بیشتری داشت. اهل سنت هم کتاب نهجالبلاغه را میشناسند و وقتی ما آن را ترجمه کردیم، آنها هم از این ترجمه بهره میبرند. ترجمه این کتاب ۶ سال طول کشید و اکنون هم تمام نسخههای آن به فروش رفته است و ما انشاء الله به زودی چاپ جدید آن را منتشر خواهیم کرد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استقبال مسلمانان اوگاندایی از رئیسی
مسلمانان اوگاندایی از رئیسجمهور ایران در مسجد جامع کامپالا بزرگترین مسجد شرق آفریقا استقبال کردند.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
فوکویاما: برخلاف تصور جمهوریخواهان آمریکا، پوتین به سختی یک مسیحی متدین است
فرانسیس فوکویاما، نظریه پرداز سیاسی و نویسنده کتاب معروف «پایان تاریخ و آخرین انسان»:
جمهوری خواهان به شدت از اوباما رئیس جمهور اسبق امریکا به دلیل نرم بودن بیش از اندازه رویکردش در قبال روسیه و ابراز تمایل او برای مذاکره به منظور بهبود روابط واشنگتن و مسکو انتقاد کرده بوده اند. از آن زمان به این سو اما جناح طرفدار ترامپ در حزب جمهوری خواه در عمل رویکرد خود را تغییر داده و امروز مسکو را دوست خویش قلمداد می کند. ترامپ این واقعیت را دوست دارد که پوتین یک رهبر “قوی” است و بسیاری از رای دهندگان اونجلیکال (انجیلی) مسیحی نیز پوتین را یک رئیس جمهور “مسیحی” قلمداد می کنند.
در مقابل، آنان “ولودیمیر زلنسکی” رئیس جمهور اوکراین را متهم به حمایت از دستورکاری لیبرال و حامی حقوق همجنسگرایان در کشورش کرده اند. البته این اتهامی مهمل است که به او نسبت داده می شود. پوتین به سختی یک مسیحی متدین یا یک فرد صلح طلب است. با این وجود، محافظه کاران امریکایی امروزه در دنیای اطلاعاتی جداگانه زندگی می کنند که در آن مبانی و پیش فرض ها با حقایق بدیل و نادرست شکل گرفته است. اگر ترامپ در سال آینده به منصب ریاست جمهوری بازگردد اوکراین واقعا با مشکل مواجه خواهد شد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
#کاریکاتور| سرخوردگی یک بهائی اغتشاشگر از آموزههای بهائیت
🔹به گزارش خبرنگار مفاز، دختر بهائی ساکن شهر زاهدان که در زمان اغتشاشات پاییز 1401 با حضور در کافه «م» مدعی حقوق زنان میشد؛ اکنون به دلیل قوانین ضد زن فرقه بهائیت پیرامون ارث، درگیر اختلافات خانوادگی شده است.
🔹ماجرا از آنجا شروع شد که «ع.الف» پدر خانواده بهائی درگذشت و خانهای در خیابان دانشگاه شهر زاهدان به ارث گذاشت. پس از آن بود که پسر بزرگتر خاندان مدعی شد که بر اساس دستور عبدالبهاء «خانه به پسر بزرگتر میرسد» و مال اوست.
🔹اما سایر اعضا به ویژه دختران خاندان با یادآوری زحمات خودشان در نگهداری پدر مدعیاند بر اساس آموزه «تساوی حقوق رجال و نسا» خانه باید به تساوی میان آنان تقسیم شود.
همین موضوع سبب جدال و مشاجره و قهر بستگان شده است و تلاش سرکرده بهائیان زاهدان در صلح و آشتی این خانواده ناکام مانده است.
🔸اکنون این دختر بهائی هم سرخورده از شکست اغتشاشات ۱۴۰۱ و هم ناکام از ارث پدری است./ مفاز
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: روز #مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد.
🔹️ نکتهی مهم در باب مباهله این است: «و انفسنا و انفسکم» در آن هست؛ «و نسانا و نساکم»در آن هست؛ عزیزترین انسانها را پیغمبر اکرم انتخاب میکند و به صحنه میآورد برای محاجهای که در آن باید تمایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه قرار بگیرد.
🔹 هیچ سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت، پیغمبر دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمومنین را - که برادر و جانشین خود هست - بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است.
🔺️ یعنی نشان دهندهی این است که بیان حقیقت، ابلاغ حقیقت، چقدر مهم است؛ میآورد به میدان با این داعیه که میگوید بیائیم مباهله کنیم؛ هر کدام بر حق بودیم، بماند، هر کدام بر خلاف حق بودیم، ریشهکن بشود با عذاب الهی.١٣٨٨/٠٩/٢٢
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
وقتی مسیحیان از مباهله با پیامبر وحشت کردند
«مباهله» و «غدیر» دو واقعه مهم تاریخ اسلام است که هر دو در ماه ذی الحجه رخ داده اند، اما متأسفانه آنطور که باید به مباهله پرداخته نشده است. به همین خاطر شاید زیاد به گوش نسل امروز آشنا نباشد. «مباهله» معمولاً به «مُلاعنه» معنا شده است. در مفردات راغب هم به معنای بُهل؛ یعنی چیزی که تحت مراعات و سرپرستی کسی نباشد؛ بر این اساس مباهله یعنی نفرین طرفین برای خارج شدن طرف مقابل از سرپرستی خداوند.
کارشناس کلام اسلامی در این باره میگوید:
🔻مباهله به عنوان ابزاری است که خیلی پیش از اسلام در میان اعراب رایج بود و در آخرین سال حیات پیامبر (ص) این روز بزرگ به وجود آمد و این واقعه از نظر اعتقادی و سیاسی آینده اسلام به خصوص در تکوین اعتقادات شیعی جایگاه ویژهای دارد.
🔻«شیعه، در تاریخ اسلام همیشه مظلوم بوده است، ماجرای سقیفه، باعث شد که امیرالمومنین (ع)، کنار گذاشته شوند و چنان مورد بیمهری قرار گیرند که نه تنها حقوق سیاسی ایشان به فراموشی سپرده شود، بلکه حق معنوی و سهم واقعی آنان نیز کم کم فراموش شود. از اینرو اهل بیت هرگاه که فرصتی دست میداد، در تمام دوران امامت، در برابر مردم یا در مقابل حاکمان جوری که به عمد یا سهو، به تحقیر یا فراموشی خودشان را میزدند، ناگزیر میکرد تا به یادآوری منزلت خویش بپردازند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
دستگیری یک عضو گروهک «جیش الظلم» پیش از اقدام تروریستی
در پی اقدامات شبانهروزی پاسداران گمنام امام زمان(عج) #سازمان_اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان در شناسایی، رهگیری و ضربه به گروهک تروریستی #جیش_الظلم و با اشراف اطلاعاتی و اجرای سناریوهای سایبری و عملیاتی، یکی از عناصر آموزش دیده گروهک پیش از انجام هرگونه اقدام تروریستی در #سیستان و بلوچستان دستگیر شد.
🆔@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
حکم اعدام عاملان حمله تروریستی به شاهچراغ اجرا شد 🔻سحرگاه شنبه ۱۷ تیر، حکم اعدام دو تن از عوامل ا
داعش: از ایران انتقام خواهیم گرفت
🔹العزائم، بازوی رسانهای شاخه خراسان گروهک تروریستی داعش طی بیانیهای اعلام کرد که انتقام اعدام محمد رامز رشیدی و نعیم هاشم قتالی از عوامل اصلی حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ(ع) را خواهد گرفت.
🔹حکم اعدام این دو شخص در بهمن ماه سال گذشته صادر شد و پس از تایید دیوان عالی ایران در سحرگاه ۱٧تیر ماه ۱۴۰۲ و در یکی از خیابان های شهر شیراز اجرا شد.
🔹لازم به ذکر است گروه تروریستی داعش در ۴ آبان ۱۴۰۱ با حمله مسلحانه به حرم شاهچراغ(ع) در شهر شیراز، ۱۳ نفر را شهید و ۲۵ نفر را مجروح کردند. سبحان کُمرونی تبعهی تاجیک تبار و عامل اصلی این حمله نیز مورد اصابت گلوله نیروهای امنیتی قرار گرفت و در بیمارستان به هلاکت رسید.
🆔@mafaz_news
تهدید و ارعاب؛ از منتقدین تا شهروندان معمولی
↩ یک تاکتیک فرقه ای برای رسیدن به قدرت
اگر فرقه ها و هوادارانشان بتوانند جلوی چاپ مطالعات علمی در خصوص گروه خود، تاریخچه های رهبرانشان و اظهار نظر منصفانه از جانب دانشمندان را بگیرند صاحب قدرتی خواهند شد که جهان در خصوص آنان باید قطعا نگران شود بدون مطبوعات انتشارات علمی بیان نظرات منصفانه، و قدرت اظهار عقیده ،آزاد همه ما در اختیار رهبران فرقه ها خواهیم بود که مشخص میکنند چه چیزی بخوانیم چه بگوییم و چگونه فکر کنیم .داستان رمان برادر بزرگ Big Brother در سال ۱۹۸۴ نوشته اورول Orwell میتواند بسادگی به واقعیت بپیوندد.
کسانی که به فرقه ها انتقاد کرده و یا با آنان مخالفت میورزند با حرکات ایذایی فزاینده روبرو میگردند. به آنها از طرف افرادی که خود را گزارشگرانی معرفی میکنند که خواهان اطلاعاتی در خصوص فعالیت های محلی ضد فرقه هستند تلفن زده میشود همسایگان خویشان و کارفرمایان نیز از جانب اشخاصی با هویت ساختگی در خصوص موضوعات مختلف مورد تماس تلفنی یا مراجعه قرار میگیرند که نهایتا فرد فعال ضد فرقه را متهم به انواع جرائم مینمایند در جلسات تعلیمی و تحقیقی مردمی و افشاگرانه در خصوص فرقه ها بوسیله این دسته افراد اعمال نفوذ و ایجاد اخلال میشود رزرواسیون هتل و پرواز شرکت کنندگان کنسل میگردند.
mafaz.ir/?p=51937
🆔@mafaz_news
فرقه ها کجا به عضوگیری می پردازند؟
فرقه ها از استراتژی های مختلفی استفاده می کنند و آنها را هر زمان لازم باشد به منظور افزایش احتمال موفقیت خود تغییر می دهند، فرقه ها همه جا عضوگیری می کنند آنها کلاس درس، سمینار، خلوتگاه گردهمایی مذهبی وتمامی انواع جلسات را برای این کار برقرار نموده و به خانه گردی هم می پردازند. آنها مدرسه، دانشگاه درمانگاه، و مؤسسات تجاری بوجود می آورند.
اگر چه فرقه ها در همه جا فعال هستند ولی محیط های مدرسه و دانشگاه میدان مستعدی برای عضوگیری تمامی انواع فرقه ها از دهه شصت میلادی بوده است. برخی فرقه ها اعضای خود را مأمور میکنند تا در محیطهای مدارس ابتدایی و متوسطه در خوابگاه های دانشجویی و در روزهای فعالیت تازه واردین، و تمامی انواع مناسبت ها و موقعیت ها به عضوگیری بپردازند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news