همه چیز درباره «سرهنگ ثریا»؛
«منافقین» نمیخواهند شما این «فیلم» را ببینید!/ مادری که با داغ فرزند «سرهنگ» شد
بازخوانی تحولات تاریخ معاصر در قالب ملودرامهای سیاسی و تاریخی، از سوژههای جذاب برای فیلمسازان و مخاطبان سینمای ایران در سالهای اخیر بوده است و اتفاقا در مسیر جریان توجه به این تولیدات، تا به امروز آثار قابل توجهی هم به سرانجام رسیده است.
یکی از تراژیکترین پدیدهها در تاروپود تاریخ معاصر ایران هم بیتردید شکلگیری جریان منافقین و آسیبهای بیوقفه و عمیق این گروهک منحوس به مردم ایران است. طی دهه ۹۰ کارگردانان مختلفی در سینما سراغ بازخوانی تاریخچه فعالیتهای این گروهک و ریشههای عمیق انحرافات فکری آنها رفتهاند که آثاری همچون «ماجرای نیمروز»، «سیانور» و «امکان مینا» را میتوان در همین دسته از تولیدات قرار داد.
«سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج حالا سراغ وجه دیگری از پلیدی این جریان رفته و ماجرای خانواده جوانانی را به تصویر درآورده است که ناخواسته، اسیر این گروهک شدهاند.
👉mafaz.ir/?p=56466
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایلان پاپه، مورخ مشهور یهودی، نکته ای جالب از تاریخ پیدایش اسرائیل میگه
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
سنگرهای خالی حقوق بشر در بحبوحه نسلکشی
در پی وقایع اخیر فلسطین، عملیات طوفان الاقصی و متعاقب آن نسلکشی مستقیم اسرائیل در غزه، افسانههای دیرینه را درهم شکست، نگاههای متعارف همیشگی را برچید و ما را با واقعیتهای وحشتناک قدرت و ریاکاری سیستمی مواجه کرد.
آنها[صهیونیستها] ظاهراً با روایات گمراهکنندهای از نظر خود مخالفت میکنند که مدتهاست به عنوان حقایق غیرقابل تغییر تلقی میشوند: کاهش اهمیت آرمان فلسطین، افسانه قدرت نظامی شکستناپذیر اسرائیل، و ادعای پوچ غرب بهعنوان نگهبان خود منصوب حقوق بشر و حقوق بینالملل. در واقع نسلکشی اسرائیل در غزه آشکار شده و آگاهی عمومی جهانی به طور فزایندهای بیشتر میشود.
این افسانهها که توسط طرفداران اسرائیل، قدرتهای غربی و رژیمهای عربی تداوم یافتهاند، پیامدهای ناگواری داشتهاند. اکنون زمان آن رسیده تا آنها را از بین ببریم، ریشه پیدایش آنها را کشف و واقعیتهای نگرانکنندهای را که آنها برای پوشاندن حقیقت انجام دادهاند، آشکار کنیم.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
نگاهی به پدیدهی روبهرشد «رپ فلسطینی»
موسیقی رَپ Rap در دهه ۱۹۷۰ میلادی توسط جوانان سیاهپوست و لاتینتبارهای محلات حاشیهای و غالبا فقیرنشین برانکس (واقع در نیویورک) تولید شد. این محلات به خاطر دورافتادگیشان از باقی جامعه نیویورک غالبا به گتو معروفند و از موسیقی رپ هم گاهی بهعنوان موسیقی گتو یاد میشود.
این سبک موسیقی نوعی سلاح جوانان سیاهپوست یا لاتینتبار برای مبارزه با تبعیضهای نژادی رایج در آن زمان بود و از آنجا که تم اصلیاش اعتراض به انواع تبعیض خصوصا تبعیض نژادی بود، با حال و هوای مردم فلسطین، خصوصا زندانیان گتوی غزه و اردوگاهنشینان همخوانی فراوانی دارد.
این فرهنگ در میان جوانان فلسطینی نوار غزه با تاسیس اولین گروه رپ در نوار غزه در سال ۲۰۰۲ به نام (Palestinian Rapparz – PR) آغاز شد. اکنون پس از گذشت بیش از دو دهه از تاسیس این گروه، تعداد چنین گروههایی در نوار غزه از دهها مورد فراتر رفته است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
سه فرشته ای که در حمله تروریست های داعشی صهیونیست به جنوب لبنان به شهادت رسیدند
#طوفان_الاقصی
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
25.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فلسطین چگونه به وضعیت فعلی رسید؟
اقدامات صهیونیستها برای اشغال فلسطین
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
دلیل واقعی حمایت غرب از اسرائیل
در ظاهر ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای غربی مدعی هستند که برای تکفیر ذنوب خود و حفظ موجودیت یهودی ها از اسرائیل حمایت می کنند و برخی هم تصور می کنند که دلیل حمایت کشورهای غربی از اسرائیل نفوذ یهودی ها در آمریکا می باشد.
البته بحث مورد دوم، یعنی نفوذ لابی های یهودی بخشی از ماجرا به حساب می آید ولی بحث تکفیر ذنوب و حفظ موجودیت یهودی ها و تفکر های آوانجلیستی و… به نظر می آید همه اش برای سر کار گذاشتن برخی افراد بیش نباشد.
البته باید توجه داشت که حتی لابی های به اصطلاح یهودی و یا صهیونیست در آمریکا که وابسته به کارتل های اقتصادی بزرگ در این کشور هستند به هیچ وجه به دنبال احقاق حقوق ملت یهود و یا تامین امنیت آنها نیستند و حتی همان یهودی ها برایشان مهم نیست چه بلایی سر یهودی ها در اسرائیل می آید وفقط برایشان مهم است که پول بیشتری در بیاورند.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
نگاهی به تفاوت یهود با صهیونیسم
صهیونیسم یک حزب و تشکیلات سیاسی است که با وسایل و ابزار ظالمانه و نامشروع اهداف جابرانه و غاصبانه ای را تعقیب می کند. صهیون نام کوهی است در اورشلیم که بارگاه حضرت داود پیامبر (علیه السلام) در آن قرار دارد و واژهی صهیونیسم از آن گرفته شده است. قبل از جنگ جهانی اول، روزنامه نگاری به نام تئودر هرتزل اهل اتریش، یا مجارستان در سال ۱۸۹۶ کتابی به نام «دولت یهود» نوشت و منتشر نمود. او در این کتاب از لزوم تشکیل کشور مستقل برای یهودیان سخن به میان آورد، اما به محل و مرکز تشکیل دولت یهود اصلاً اشاره ای نشد. در این کتاب پیشنهاد نمود که آژانس یهود تشکیل شود تا برنامه مذاکرات و نقشه های حزب را تنظیم نماید و یک شرکت یهودی به وجود آید که احتیاجات اقتصادی نهضت را تأمین کند. اولین کنگره حزب صهیونیسم در شهر بال سوئیس تشکیل گردید که در آن کنگره فلسطین محل تشکیل دولت یهود تعیین شد.
👉mafaz.ir/?p=56508
🆔@mafaz_news
انتقاد تند مفتی اعظم عمان از مواضع برخی مقامات دینی مسلمان
🔺مفتی اعظم عمان با انتقاد از مواضع مقامات دینی مسلمانان درباره غزه، این مواضع را برخاسته از سیاستهای انحرافی معاصر دانست.
🔺احمد الخلیلی امروز سهشنبه (۷نوامبر/ ۱۶ آبان) در بیانیهای در شبکه اجتماعی ایکس، همچنین با مقایسه مواضع دلسوزان آرمان فلسطین در غرب با مواضع برخی روحانیون مسلمان که «مجاهدان آزاده فلسطین را هدف اتهامات قرار دادهاند» گفت ما از مردم شریف جهان غرب که در راهپیماییهای گسترده حمایت از آرمان فلسطین شرکت کردند، قدردانی میکنیم.
🔺الخلیلی افزود: چقدر تفاوت است بین این افراد و روحانیون مسلمانی که با تحت تأثیر سیاستهای انحرافی معاصر، به منع جهاد بسنده نکرده، و بلکه مجاهدان آزاده و حامیان آنها را نیز هدف اتهامات قرار دادند؛ و این چرندیات شنیع را در خطبههای جمعه و تریبونهای تبلیغی معاصر نیز ترویج میدهند.
🔺مفتی اعظم عمان گفت چقدر فاصله است بین این سقوط کردگان در اعماق ذلت و آنهایی که به اوج برتری و فضیلت عروج کردند.
#طوفان_الاقصی
🆔@mafaz_news
نتانیاهو در مرکز جهانی فرقه بهائیت
👈 وقتی صاحبخانه به مستاجرش سر میزند
🔹 تصویر فوقآمده، بازدید نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و رهبر کنونی حزب لیکود، به همراه همسرش از مرکز کانونی فرقه بهائیت (موسوم به بیتالعدل) واقع در شهر حیفا (کرانه کوه کرمل) را نشان میدهد.
🔹حضور این رهبر نشاندار رژیم صهیونیستی در سال ۱۳۹۶ در اصلیترین مرکز این فرقه -که پیش از این به صورت آشکار اتفاق نمیافتاد- به بهانه تولد حسینعلی نوری (بهاء) صورت گرفت.
🆔@mafaz_news