کلیسای تاریخی استانبول به مسجد تبدیل میشود
یک کلیسا که قدمت آن به قرن چهارم پس از میلاد میرسد، قرار است به عنوان یک مسجد در استانبول ترکیه بازگشایی شود.
اداره کل بنیادهای ترکیه در بیانیهای تأیید کرد که کارهای مرمت مسجد در مراحل پایانی است و با پایان یافتن کار بازسازی، مردم این کشور اجازه خواهند داشت تا نماز را در این مسجد اقامه کنند.
همچنین اعلام شده است که تاریخ افتتاحیه پس از اتمام کار اعلام خواهد شد و گزارشها مبنی بر تکمیل پروژه مرمت و افتتاح مسجد در تاریخ ۲۳ فوریه صحت ندارد.
کلیسای تاریخی چورا که به «کاریه» نیز معروف است، در قرن ششم میلادی ساخته شد. این کلیسا در دوران عثمانی به مسجد و در سال ۱۹۴۵ توسط شورای وزیران ترکیه به موزه تبدیل شد.
mafaz.ir/?p=59697
🆔@mafaz_news
۲۲ بهمن سرآغاز برافراشته شدن پرچم عدالت اسلامی و بیداری مستضعفان بر همگان مبارک🌺
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جشن ۴۵ سالگیِ انقلاب در کشمیرِ هند
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی سیستان و بلوچستان
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه:
🔹صبح امروز در یک اقدام کور و ناجوانمردانه اشرار مسلح به یک پست نگهبانی در مسیر ریلی راه آهن زاهدان - بم اقدام به تیراندازی کردند که در این تیر اندازی ۲ نفر از بسیجیان بومی منطقه (از طائفه شه بخش) بنامهای محمد انور گمشادزهی و عبدالحسین بلوچ به شهادت رسیدند.
🆔@mafaz_news
فانتزیهایی که مقدسات را نشانه گرفتهاند
🔺در پی انتشار گزارشی در برخی رسانهها در خصوص فروش برخی محصولات حاوی توهین به مقدسات در فروشگاه مشهور اینترنتی(دیجیکالا)، علیه این مجموعه اعلام جرم و برای رسیدگی به آن پرونده قضایی تشکیل شد.
🔺البته این محصول در برخی سایتهای دیگر چون «باسلام»، «اینچند»، «ایمالز»، «ترب» و ... نیز به فروش میرسد.
⚠️معلوم نیست کدام نهاد مسئول و ناظر خود را موظف به برخورد با این هنجارشکنی میداند!!!
🆔@mafaz_news
هلاکت عضو گروهک تروریستی داعش در مرز عراق
معاون سیاسی و انتظامی وزیر کشور:
🔹شب گذشته یک عنصر تروریستی #داعش هنگام ورود به داخل کشور از مرز عراق در درگیری مسلحانه به درک واصل شد.
🔹برخلاف همه نگرانیهایی که جریانهای ضد انقلاب سعی میکرد بعد از حادثه #تروریستی کرمان برای مردم ایجاد کنند، مردم همیشه در صحنه انقلابی بدون هیجگونه نگرانی با شکوه تر و با عظمت بیشتری در راهپیمایی امسال شرکت کردند که این نوید مشارکت پرشور و قابل توجه مردم در انتخابات پیش رو را خواهد داشت.
🔹دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی، تلاشهای شبانه روزی و اقدامات گسترده و پیشگیرانهای انجام دادند و تمام عناصر احتمالی که ممکن بود متصل به جریانهای تروریستی باشند را تحت نظارت و کنترل داشتند.
🆔@mafaz_news
نقش جوان ارمنی در ساخت سرود «بوی گل سوسن و یاسمن آید»
آن روزها در کوی و برزن و هر جا که جوانها برای پیوستن به راهپیمایی گرد هم میآمدند، میشد ابیات این سرود امیدبخش را شنید؛ همان سرودی که مژده رسیدن بهار را در دل زمستان و نوید آمدن رهبر محبوب خلق را در دل آن روزهای تاریک میداد.
اما ماجرای ساخت این اثر در یکی از محلههای ارمنینشین پایتخت هم خود قصه کاملی است از خفقان حاکم بر آن روزها و شور انقلابی جوانان هنرمندی که میخواستند با این سرود سهمی در بازگشت امام به وطن و پیروزی انقلاب داشته باشند. مرحوم «محمدعلی ابرآویز» بچه محله عودلاجان که آن روزها سازنده بسیاری از سرودهای انقلابی بود، سرود «بوی گل سوسن و یاسمن آید» یا همان «دیو چو بیرون رود» را زمانی ساخت که امام خمینی(ره) هنوز در تبعید بود. وقتی امام(ره) هنوز در عراق بودند، انقلابیون خبر علاقه امام(ره) برای بازگشت به وطن را به ابرآویز دادند و از او خواستند سرودی با همین مضمون بسازد.
اما ساخت چنین سرودی آنهم در دل خفقان کار آسانی نبود. ابرآویز اما راهی برای ساخت این سرود پیدا کرد. «مرتضی قاضی» محقق تاریخ شفاهی و خاطرهنگار محمدعلی ابرآویز در یادداشتی درباره آثار او مینویسد: «ابرآویز اعضای گروه سرود خود را با همفکری شهید دکتر مفتح و مرحوم آیتالله طالقانی از جوانانی که در مجالس این بزرگواران شرکت داشتند، انتخاب کرد. او در اوج روزهای حکومت نظامی با هزینه شخصی خود استودیوی موسیقی اجاره کرد، اعضای گروه سرود را در آنجا گرد آورد و به شکل مخفیانه سرودهای انقلابی میساخت.»
👉mafaz.ir/?p=59731
🆔@mafaz_news
مبارزه با اسلام هراسی در یونان از مدارس آغاز شود
با توجه به این که ۹۰ درصد از جمعیت یونان خود را به عنوان مسیحی ارتدوکس معرفی میکنند، تقریباً شش نفر از هر ۱۰ نفر (۵۷ درصد) برداشت منفی از مسلمانان دارند که از جمله بالاترین نرخها در اروپا به شمار میرود.
پس از آخرین انتخابات ملی در ژوئن ۲۰۲۳، سه حزب راست افراطی که کارزارهایی با شعارهای ضد اسلامی داشتند، برای اولین بار از سال ۱۹۷۴ تا کنون در پارلمان حضور یافتند؛ اسلامهراسی یک مشکل در یونان است.
الکساندروس ساکلاریو، مدرس جامعهشناسی در دانشگاه آزاد هلنیک، توضیح میدهد که این ترس از اسلام ریشه عمیقی دارد. منطقه دولت مدرن یونان به مدت ۴۰۰ سال توسط امپراتوری عثمانی مسلمان اشغال شده بود، تا این که در سال ۱۸۲۱ جنگ استقلال یونان به این منطقه رسید. بین سالهای ۲۰۱۵-۲۰۱۶، ورود بیش از یک میلیون پناهجو ـ که بیشتر آنها از کشورهای مسلمان جنگزده بودند ـ در کنار درگیری مداوم یونان با همسایه خود ترکیه، منجر به تشدید این خصومت تاریخی شد.
mafaz.ir/?p=59705
🆔@mafaz_news
محکومیت اظهارات ضداسلامی نماینده ادعایی زرتشیان اقلیم کردستان عراق
🔹اداره کل همزیستی مذهبی ادارات وزارت اوقاف و امور دینی اقلیم کردستان، اظهارات آوات حسامالدین، نماینده ادعایی زرتشیان اقلیم کردستان را درباره قرآن، مساجد، و برخی از مناسک اسلامی محکوم کرد.
🔸به گفته این اداره، حسامالدین نماینده زرتشیان اقلیم کردستان نیست و این اظهارات، نظرات شخصی وی بوده است.
🔹این اداره با انتشار بیانیهای اعلام کرد: حسامالدین در یک مصاحبه شخصی خود را نماینده زرتشتیان معرفی میکند، به شیوهای غیرمنطقی و به دور از ارزشهای مبتنی بر همزیستی، از برخی جملات نامناسب علیه قرآن کریم و (سایر واجبات دینی) استفاده کرده است.
🔹این بیانیه میافزاید: ما این گونه اظهارات مغایر با همزیستی دینی و وحدت را به شدت محکوم و بر همزیستی ادیان تأکید میکنیم و از آن به هر نحوی که مایه صلابت کردستان است محافظت و دفاع خواهیم کرد.
🔹در این بیانیه تأکید شده است: به همگان اعلام میکنیم که نویسنده این اظهارات ربطی به نمایندگی زرتشتیان در وزارت اوقاف ندارد و این نظر زرتشتیان نیست، بلکه نظر شخصی خود اوست.
آوات حسامالدین، اخیراً در مصاحبهای با یک شبکه ماهوارهای محلی گفته بود که ۹ بار قرآن خوانده، اما قانع نشده است. وی همچنین تصریح کرده بود: وجود مساجد لازم نیست و آنها بخشی از فرهنگ کردی نیستند.
🔹نماینده ادعایی زرتشیان گفته بود: از سویی میتوان از مساجد به عنوان مراکز توانبخشی جوانان، یتیمخانه، یا پناهگاه بیخانمانها و بیبضاعتان، یا به عنوان خانهای برای خانوادههای شهدا و پناهگاه آوارگان و پناهندگان استفاده کرد. همچنین میتوان آنها را تبدیل به مدرسه یا بیمارستان کرد.
🔺این اظهارات با توجه به زندگی مسلمانان و زرتشیان برای قرنها در کنار همدیگر و احترام به ارزشهای دینی و مذهبی همدیگر با تعجب و محکومیت گسترده از جانب گروههای مختلف مواجه شده است.
🆔@mafaz_news
تصویری از شهید محمدحسین حدادیان در یوم الله ۲۲ بهمن
شهید حدادیان تمام دغدغهاش انقلاب، حفظ ارزشهای نظام و حمایت از رهبری و ولایت بود و با اینکه انقلاب را ندیده بود، اما معتقد واقعی به این انقلاب بود.
🔺تاریخ شهادت: ۱۳۹۶/۱۲/۰۱
🔺محل شهادت: تهران، خیابان پاسداران
🔺شهادت توسط فرقه #صوفیه دراویش گنابادی
🆔@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
🎥 خاویر مایلی، رئیس جمهور آرژانتین وارد فلسطین اشغالی شد و در بدو ورود از انتقال سفارت کشورش از تل آ
پیشنهاد وقیحانه آرژانتین: تنها راه ظهور مسیح تخریب مسجد الاقصی است
رسانههای اسرائیلی گزارش دادند که خاویر میلی، رئیسجمهور آرژانتین، که به اراضی اشغالی سفر کرده است خواستار تخریب مسجد الاقصی، سومین مکان مقدس اسلام، «به منظور آوردن مسیح» شد. میلی در حالی چنین پیشنهاد بیشرمانهای را مطرح کرده که مسجد الاقصی مکانی مقدس برای یهودیان و مسیحیان نیز است. او در آستانه ورود به اراضی اشغالی نیز گفته بود قصد دارد سفارت این کشور را از تلآویو به قدس شرقی منتقل کند. میلی ضمن حمایت از جنگ رژیم اسرائیل در غزه، این جنگ را دفاع اسرائیل از خود دانست و خود را متحد سیاسی اسرائیل معرفی کرد.
mafaz.ir/?p=59755
🆔@mafaz_news