پایگاه خبری مفاز
🎥 شبکهای که سال قبل میگفت ۲۲بهمن سال بعد ایران از بین میرود ولی اکنون خود ۲۲بهمن امسال را نخواهند
#کاریکاتور
چه توسلاتی بینتیجه ماند...
🆔@mafaz_news
خیانت جدید امارات به مسلمانان جهان
گشایش بزرگترین معبد هندوی خاورمیانه در امارات، در سایه موج تخریب مساجد در هند
ناریندرا مودی نخستوزیر هند روز گذشته، بزرگترین معبد سنگی سنتی هندو در خاورمیانه را، در ابوظبی افتتاح کرد. معبد «باپس هندو ماندیر» ۵۵ هزار مترمربع است.
تصویر بالا تخریب مساجد مسلمانان توسط هندوها
تصویر پایین افتتاح معبد هندوها در کشور امارات
🔹یادمان هست امارات از حامیان جلاد غزه،اسرائیل غاصب هم هست.
🆔@mafaz_news
برگزاری جشنهای غربی از مدارس ترکیه کنار گذاشته میشود
🔹وزارت آموزش ترکیه مقررات مربوط به مؤسسات آموزشی خصوصی را اصلاح کرده و اکنون جشن گرفتن تعطیلات غربی همچون #کریسمس، عید پاک و #هالووین را ممنوع کرده است.
🔹با این تغییرات هدف حفاظت از «ارزشهای ملی و فرهنگی ترکیه» گرفته شده و فعالیتهایی که با رشد روانی اجتماعی دانشآموزان مغایرت دارد را ممنوع اعلام کرده است.
🔹این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که در دسامبر ۲۰۲۳ هشدارهایی به مدارس در مورد جشنهایی که با هویت ترکیه ناسازگار هستند، صادر شد.
🔹این آییننامه همچنین مراکز فعالیتهای اجتماعی و توسعه را معرفی میکند که برای ارتقای رشد اجتماعی، فرهنگی، هنری و ورزشی دانشآموزان علاوه بر پیشرفت تحصیلی طراحی شدهاند.
🆔@mafaz_news
خشم خداوند از دیدگاه کتاب مقدس و کلیسا
کتاب مقدس اعلام می کند که خدا محبت است (اول یوحنا، ۴ (۸). همچنین عیسی می گوید قیمت دو گنجشک چقدر است؟ خیلی ناچیز ولی حتی یک گنجشک نیز بدون اطلاع پدر آسمانی شما بر زمین نمی افتد تمام موهای شما نیز حساب شده است، پس نگران نباشید در نظر خدا، شما خیلی بیشتر از سر گنجشک های دنیا ارزش دارید (متی ۱۰: ۲۹ – ۳۱) کتاب مقدس از مهر مادر به نوزادش برای تعلیم معنای دلسوزی یَهُوَه استفاده می کند؛ در کتاب اشعیا آمده است آیا یک مادر جگرگوشه خود را فراموش می کند؟ یا بر پسر خود رحم نمی کند؟ حتی اگر مادری طفلش را فراموش کند من شما را فراموش نخواهم کرد!» اشعیا :۴۹( ۱۵)
👉mafaz.ir/?p=59838
🆔@mafaz_news
خاخام آمریکایی: یهودیان واقعی همواره حامی فلسطین هستند
یسرائیل دیوید ویس، خاخام آمریکایی و سخنگوی سابق حزب «ناتوری کارتا» و از یهودیان مخالف صهیونیسم در گفتوگو با شبکه خبری العالم گفت: صهیونیسم و اسرائیل از دین یهود، تورات و ستاره داوود برای تحقق اهداف خود سوء استفاده کردند، در حالی که بسیاری از خاخامهای یهود با صهیونیسم و اسرائیل مخالف بوده و هستند زیرا نباید دولت تشکیل دهیم.
وی شروع مشکل در فلسطین را از زمانی دانست که صهیونیسم در سال ۱۹۴۸ میلادی وارد سیاست شد، در غیر این صورت قبل از آن مسلمان، عرب، مسیحی و یهودی در کنار یکدیگر در فلسطین زندگی میکردند.
این خاخام آمریکایی تأکید کرد که مسلمانان هرگز علیه یهودیان نبوده و نیستند بلکه این اسرائیل است که باعث ایجاد تفرقه و نفرت در میان ادیان مختلف در فلسطین شد و با مطرح کردن شعارهایی مانند ضدیت مسلمانان با سامیگری کوشیدند اشغال فلسطین را توجیه کنند.
👉mafaz.ir/?p=59831
🆔@mafaz_news
افزایش مهاجرت زنان مسلمان از فرانسه بر اثر تشدید اسلامهراسی
زنان محجبه در فرانسه به دلیل افزایش اسلامهراسی در آموزش، کار و جامعه با تبعیض روبرو هستند که این امر باعث تقاضا برای حمایت دولت از آنان شده است.
افزایش اسلامهراسی در سطوح سیاسی و اجتماعی منجر به طرد زنان محجبه از جامعه میشود. این زنان با وجود اینکه در فرانسه متولد و بزرگ شدهاند، تحصیلات عالی دارند و دارای مهارتهای حرفهای هستند که میتواند به این کشور کمک کند به دلیل پوشش خود مورد تبعیض قرار میگیرند.
مصاحبه خبرگزاری آناتولی با ۲۰ زن مسلمان که فرانسه را ترک کرده یا قصد ترک آن را داشتند، تبعیض در محل کار را آشکار کرد.
mafaz.ir/?p=59825
🆔@mafaz_news
عذرخواهی فرماندار نیویورک بابت توجیه جنایت رژیم صهیونیستی
فرماندار نیویورک پس از اظهارات خود در مورد نوار غزه که جنجال گستردهای را در این شهر به راه انداخت و شاهد چندین تظاهرات در محکومیت تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر گذشته بود، عذرخواهی کرد.
کتی هوچول در جریان یک مراسم خیریه یهودی در شهر نیویورک اظهاراتی را بیان کرده بود که به طور گسترده در شبکههای اجتماعی پخش شد.
او در سخنانش گفت: اسرائیل توجیهاتی برای ویران کردن غزه در پی عملیات طوفان الاقصی دارد که توسط نیروهای گردانهای قسام جنبش حماس علیه مقرهای نظامی و امنیتی آن انجام شد.
mafaz.ir/?p=59834
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
14021002_43776_128k.mp3
2.02M
🎙صوت | #انتخابات، پایه تحول
حضرت آیتالله خامنهای: «انتخابات در کشور تحوّل ایجاد میکند. بعضیها اسم تحوّل را میآورند، اظهار طرفداری از تحوّل میکنند، امّا عملاً آن چیزی که مقدّمهی حتمی تحوّل است، مورد بیاعتنائیشان قرار میگیرد؛ یعنی انتخابات...
@mafaz_media
@mafaz_news
پیدا و پنهان علاقه دولت سعودی به «یوگا»
🔹راز علاقه دولت به یوگا در پادشاهی سعودی چیست و آیا این تلاشی برای اسلامی کردن بت پرستی است؟ یا تلاشی برای سفید سازی رژیم سعودی و ادعای این که این رژیم با وجود این همه نقض حقوق بشر یک رژیم سکولار است که به روی همه گرایشها و باورها باز است؟!
mafaz.ir/?p=59841
🆔@mafaz_news
ایالتی در هند «چندهمسری» را برای مردان مسلمان ممنوع کرد
🔸قانون جدید علاوه بر ممنوعیت تعدد زوجات برای مردان، برای هر دو جنس نیز شرط «حداقل سن ازدواج» تعیین کرد و برای آنهایی که به فرزندخواندگی گرفته شدند، همچنین آنهایی که خارج از چهارچوب ازدواج به دنیا آمدند و فرزندانی که حاصل زایمان جایگزین بودند نیز سهم مساوی از ارث تعیین کرد.
🔹تا کنون مردان مسلمان هند مطابق با دستور «شریعت» اجازه داشتند تا چهار زن داشته باشند و هیچ قانون سختگیرانهای نیز برای منع ازدواج افراد زیر سن قانونی وجود نداشت.
mafaz.ir/?p=59785
🆔@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
ایالتی در هند «چندهمسری» را برای مردان مسلمان ممنوع کرد 🔸قانون جدید علاوه بر ممنوعیت تعدد زوجات برا
نگاهی گذرا به مقوله «تعدد زوجات» در برخی مذاهب و ادیان
🔸در میان غربیها، چندهمسری عمدتا در برخی فرقهها مانند «مورمونها» دیده میشود که این کار را با استدلالات مذهبی تبلیغ میکنند. در ایالت یوتای آمریکا، کلیسای مورمونها از سال ۱۸۴۷ تا ۱۸۹۰ میلادی تعدد زوجات را «ازدواج متعدّد» مینامید و برای پیروان خود اجرا میکرد. آنهم در حالی که دولت ایالات متحده در سال ۱۸۶۲ میلادی تعدد زوجات را غیرقانونی اعلام کرده بود.
🔸درنهایت نیز این کلیسا هنگامی که دریافت اصرارش در حمایت از چندهمسری مانع از فعالیتش در این ایالت خواهد شد، در سال ۱۸۹۰ این کار را غیرقانونی اعلام کرد. در آن زمان ویلفورد وودراف، رئیس این کلیسا در بیانیهای نوشت که خود مورمونها از این کار دست کشیدهاند.
🔸با این وجود در برخی گروههای کوچک #مورمونی که از این کلیسا جدا شدهاند، همچنان چندهمسری دیده میشود اما این کار از نظر قانونی ثبت یا به رسمیت شناخته نمیشود.
چندهمسری در میان بوداییها و یهودیان
🔹چندهمسری در بخشهایی از جنوب شرق آسیا نیز دیده میشود. البته از آنجایی که #بوداییها ازدواج را یک امر #سکولار میدانند تا یک مراسم مقدس، هر کشور بودایی در آسیا موضع خاص خود را در مورد تعدد زوجات دارد.
🔹به عنوان مثال تایلند در سال ۱۹۵۵ میلادی تعدد زوجات را بطور قانونی به رسمیت شناخت اما میانمار این کار را در سال ۲۰۱۵ میلادی غیرقانونی اعلام کرد.
🔹در دین #یهودیت، تورات بسیاری از پیامبران از جمله ابراهیم، داوود و یعقوب را صاحب چندهمسر خوانده است؛ با این وجود یهودیان مدرن نیز مانند مسیحیان معاصر این عمل را رد کردهاند.
🔹به همین دلیل اگرچه چندهمسری در اسرائیل بطور تکنیکی غیرقانونی است اما در عمل دیده میشود.
🆔@mafaz_news
انگیزه داعش برای هدف قرار دادن اماکن مذهبی در ترکیه
گزارش اندیشکده آینده برای مطالعات و تحقیقات پیشرفته (فاراس) (FARAS)
🔺سازمان تروریستی داعش مسئولیت حمله به کلیسای ایتالیایی سانتا ماریا در استانبول را در 28 ژانویه 2024 در جریان مراسم مذهبی که در آن یک شهروند ترکیه کشته شد، بر عهده گرفت. این حمله همچنین در پرتو حملات مستمر نیروهای امنیتی ترکیه علیه داعش، از جمله عملیاتهای ژانویه و فوریه 2023 که با دستگیری اعضای این سازمان تروریستی که در حال برنامهریزی حملات علیه نمایندگیهای دیپلماتیک و عبادتگاههای مسیحیان و یهودیان ترکیه بودند، به اوج خود رسید.
🔺علاوه بر این وزارت خارجه آمریکا، در اواخر ژانویه 2023، به شهروندان آمریکایی مقیم ترکیه در مورد احتمال حملات قریب الوقوع علیه موسسات دیپلماتیک و مکان هایی که غربی ها در آن تجمع می کنند، با ذکر کلیساها و کنیسه ها هشدار داد. در دسامبر 2023، هشت نفر از «تیپ سلمان الفارسی» وابسته به داعش که در حال تدارک عملیات علیه کنیسههای #یهودی، کلیساهای #مسیحی و سفارت عراق در ترکیه بودند، دستگیر شدند. این امر نشاندهنده تغییر در سبد اهداف داعش با تمرکز بر مقدسات و نمادهای غیرمسلمان است؛ بنابراین، این سوال باقی میماند: انگیزه داعش از هدف قرار دادن اماکن مذهبی در ترکیه چیست و عملیاتهای آن در این زمینه چه پیامدهایی دارد؟
🔺انگیزههای «کلی» وجود دارد که ممکن است هدف قرار دادن مکانهای مذهبی توسط داعش در ترکیه را در دوره اخیر توضیح دهد، از جمله موارد زیر:
1️⃣ دیدگاه سیاسی درباره نقش ترکیه: داعش پس از آن که ترکیه تصمیم به مبارزه مستقیم با آن گرفت و از مرحله «احتیاط» و شاید «چشم پوشی» که قبلاً با وجود طبقهبندی آن اتخاذ کرده بود فراتر رفت، ترکیه را به عنوان یک دشمن اصلی نگاه می کند. عملیات سپر فرات نقطه عطفی در روابط ترکیه با داعش بود و مرحله «مقابله نظامی آشکار» علیه آن را آغاز کرد که رهبر وقت این سازمان، ابوبکر البغدادی، را بر آن داشت تا از مبارزان خود دعوت کند که ترکیه را هدف قرار دهند.
2️⃣ دیدگاه فقهی درباره غیر مسلمانان: داعش مواضع خود را در قبال غیرمسلمانان بر اساس یک قانون فقهی سنتی که تحت فشار «مصیبتهای خلافت»، وضعیتهای فروپاشی و دسیسههای داخلی تدوین شده است، تعریف میکند. یکی از مظاهر آن آموزه ابن تیمیه در مورد غیر مسلمانان بود که در کتاب "اقتضاء الصراط المستقيم لمخالفة أصحاب الجحيم" منتشر شد. همچنین فتاوای او اهل ذمه را به پوشیدن لباس یا علامتی که آنها را از مسلمانان متمایز می کند و تبریک اعیاد آنها را نهی می کرد. این مواضع یک ویژگی اسلامی نبود، زیرا در سال 1215، شورای چهارم لاتران، به ریاست پاپ کاتولیک اینوسنت سوم، فرمانی صادر کرد که یهودیان و مسلمانان را ملزم به پوشیدن علائم یا لباس هایی می کرد که آنها را از مسیحیان متمایز می کرد. داعش این دیدگاه فقهی را بر خلاف روندهای بدیع در فقه اسلامی اتخاذ کرد که مفهوم تساهل را محور تفکر خود قرار داد. داعش آن را با نوشته های نظریه پردازان اندیشه جهادی، مانند ابوالمنذر الشنقیتی که کتاب "إعلام الأمة بانقراض أهل الذمة" را در سال 2010 نوشت، برای هدف قرار دادن مسیحیان تقویت کرد.
⬆️انگیزههای «ویژه» دیگری برای توضیح حمله داعش به اماکن مذهبی در ترکیه وجود دارد که به شرح زیر است:
1️⃣ خصلت اعتقادی: هدف قرار دادن عبادتگاه ها در چارچوب تایید ماهیت اعتقادی نبردهای داعش علیه مخالفانش است که مشخصه عملیات آن در دهه گذشته با هدف قرار دادن مساجد شیعیان در افغانستان و پاکستان و منفجر کردن یا برنامه ریزی برای حمله به کنیسه ها در تونس، آلمان و ایالات متحده، و منفجر کردن کلیساها در اندونزی، جمهوری دموکراتیک کنگو، و فیلیپین است.
2️⃣ گرایشات فرقه ای: درگیری های فرقه ای با حمله به مقدسات و نمادهای جوامع غیراسلامی برای دشمنی با آنها و کشاندن آنها به اعلام خصومت خود با اسلام آغاز می شود.
3️⃣ سهولت و مقرون به صرفه بودن: هدف قرار دادن عبادتگاهها نیز بر اساس «سهولت» و «به صرفه بودن» تعیین میشود. یعنی «سهولت» نفوذ به استحکامات امنیتی اطراف آن و در نتیجه ترجیح هدف قرار دادن آن، در چارچوب عملیات متمرکز، به جای عملیات تصادفی علیه جمعیت عمومی غیرنظامیان، برای نشان دادن وجود یک هدف مفید و یک هدف مشروع.
✅ در نتیجه حمله به اماکن عبادی در ترکیه، علاوه بر انبوه انگیزههای «عمومی» و «خصوصی»؛ شامل مفاهیم "پنهان" است که مبارزه برای مشروعیت مذهبی بین به اصطلاح "اسلام جهادی" و "اسلام عملگرا" را شکل می دهد.
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #انیمیشن آینده بی حجابی در ایران
🔺واقعیتی که اگر از هم اکنون برای آن چاره ای اندیشیده نشود، حتما رخ خواهد داد.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
#معرفی_کتاب| یهود در المیزان
بخش اول کتاب در مورد یهود و تورات است که در دو فصل تورات را نسبت به یهودیان توضیح میدهد. فصل اول تورات را به عنوان کتاب آسمانی یهود بررسی کرده، معنای تورات و سیر تاریخی تورات را با علت تحریف آن را بیان میکند. فصل دوم آیاتی از قرآن میآورد که یهودیان حکم سنگسار کردن زناکار را که حکم خداوند است کتمان کردند. آقای عراقی به آسمانی بودن تورات اعتراف میکند، اما یهودیان برای رسیدن به مقاصد دنیوی خودشان این کتاب را تحریف کردند.
بخش دوم کتاب، ابعاد اعتقادی یهودیان است در چهار فصل به آن پرداخته شده. فصل اول حسگرایی و مادیگرایی یهودیان است که برای خداوند جسم قائل میشوند و اعتقادی به معاد در زندگی خود ندارد، آنچنان که آرزوی هزارسال زندگی کردن در دنیا را دارند. فصل دوم اعتقاد یهودیان به دستبسته بودن خداوند است که علت آن حسادت یهودیان بود و موجب آتشافروزی یهودیان میگردید...
mafaz.ir/?p=59857
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید
رهبر انقلاب:
🔹دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی، شناخت تواناییهای دشمن است اما نباید از او ترسید.
🔹اگر بترسیم باختیم، از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
مسجد محمدیه؛ نماد پویایی مسلمانان چینیتبار مالزی
ایالت پراک در شمال غرب مالزی از تنوع نژادی و دینی بالایی برخوردار است.
مانند سایر نقاط مالزی، اسلام به عنوان دین اول این ایالت به رسمیت شناخته شده است؛ پیروان سایر ادیان نیز آزادانه به اعمال دینی خود میپردازند.
بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۰ مالزی، جمعیت پراک شامل ۵۵,۳ درصد مسلمان، ۲۵.۴ درصد بودایی، ۱۰.۹ درصد هندو، ۴.۳ درصد مسیحی، ۱.۷ درصد تائوئیست یا پیروان دین بومی چین، ۰.۸ درصد سایر ادیان یا ناشناخته و ۰.۹ درصد غیر مذهبی بودند. این سرشماری نشان داد که ۸۳.۷ درصد از جمعیت چینی پراک بودایی هستند و اقلیتهای دیگری از جمله مسیحی (۹.۲درصد) و مسلمان (۰.۲درصد) هستند.
چینیتباران مسلمان این ایالت با وجود جمعیت اندک به آداب و رسوم اسلامی پایبند هستند و حضور اجتماعی فعالی دارند. مسجد محمدیه در شهر ایپوه در این ایالت، نمادی پر جنب و جوش از تنوع دینی و نژادی مالزی است. از زمانی که این مسجد در سال ۲۰۱۳ ساخته شد آداب و شعائر اسلامی در کنار مناسبتهای ملی چینی مانند سال نو چینی در آنجا برگزار میشود.
mafaz.ir/?p=59812
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرالمومنین(ع) از زبان دانشمند مسیحی
خواندن بخشی از کتاب الامام علی توسط میثم مطیعی در برنامه حسینیه معلی
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
بهائیت؛ از فرقه تا ایدئولوژی
فرقه (heresy /sect) در لغت به معناى دسته، طایفه، مسلک، حزب، دسته، بخش، بریدن، قسمت کردن و گروهى از مردم آمده است. ر.ک: فرهنگ فارسى معین، محمد معین، تهران: ندا، 1381، ص 754؛ المنجد (عربى به فارسى) ترجمه محمد بندرریگى، تهران: نشر ایران، ج 2، ص 1320.
در فرهنگ سیاسى این واژه در مورد بخشى از جامعه که از مذهب رسمى جدا شده یا به آئینى گرویده باشد که توسط همگان به رسمیت شناخته نشده است، به کار مى رود و هم مسامحتاً در مورد هر نوع جنبش جدائى طلب (ملى، زبانى، مذهبى، سیاسى و غیره) استفاده مى شود. فرهنگ علوم سیاسى، على آقا بخشى، مینو افشارى، تهران: چاپار، 1383، ص 611.
در اصطلاح علم کلام نیز به عده اى از مردم گفته مى شود که به دلیل اختلاف در مسائل اعتقادى از پیروان یک دین جدا شده و عقاید و تبیین هاى خاصى از آن دین را انتخاب کنند. ر.ک: خاستگاه تشیع و پیدایش فرقه هاى شیعى در عصر امامان، على آقا نورى، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامى، 1385. چنانکه در طول تاریخ اسلام فرقه هاى متعددى بودند که به دلیل حوادث و وقایع گوناگون از جمع مسلمانان جدا شده اند.
mafaz.ir/?p=55775
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازداشت بهدلیل توهین به مقدسات
🔹دقایقی پیش فیزا آلتون وکیل دادگستری بدلیل توهین به مقدسات در توییتر دستگیر شد.
🔹آلتون از هواداران سرشناس حزب مخالف دولت «جمهوری خلق» است. او در حال انتقال به بازداشتگاه رو به خبرنگاران گفت: «ترکیه یک کشور لائیک است.این کشور هیچ وقت با شریعت اداره نشده و نخواهد شد».
🔹آلتون در یکی از پست هایش در توییتر نوشته بود: «ترکیه یک کشور سکولار است. هرکس شریعت می خواهد به عربستان برود»
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
شناسایی خانه پدری عضو گروهک منافقین
🔸پرنیان سرآمد متهم ردیف چهل و هشتم پرونده منافقین است که در تجاوزات مرزی منافقین به خاک ایران در زمان جنگ تحمیلی نقش داشته است.
🔸او در سال ۱۳۵۸ از کشور متواری و ساکن فرانسه شده و پس از اعزام به عراق، در تجاوزات مرزی منافقین به خاک ایران در زمان جنگ تحمیلی شرکت می کند.
🔸از جمله فعالیت ها و مسئولیت های وی عبارت است از مسئول دستهی پشتیبانی- مهندسی مرکز ۱۰ گروهک در عراق، عضویت در شورای مرکزی #منافقین و پیگیری مأموریت های تشکیلاتی با تردد مستمر فی مابین عراق و اروپا که در این رابطه نیز یکی از تیم های تروریستی که از عراق به داخل کشور و تهران اعزام شده بود، با هماهنگی پرنیان سرآمد، مقرر بوده از امکان منزل پدری او در تهران استفاده کند که تیم تروریستی مذکور دستگیر می شود.
🔸او در حال حاضر عضو کادر مرکزی تشکیلات #تروریستی منافقین است.
🔹ضمناً پرنیان سرآمد تحت تعقیب پلیس اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۷۸/۶-۲۰۰۲ است.
🆔@mafaz_news
آیا بردن نام فرقهها خصوصا بهائیت در هر بحث انتخاباتی لازم است؟
نهمین ویژه برنامه انتخاباتی «شش در دو» با حضور سید هادی عظیمی عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت و حجتالاسلام حسن قربانی لیواری سخنگوی حزب جمعیت آزادگان و ایثارگران برگزار شد که هر دو بر ارائه نظر و دیدگاه خویش درباره انتخابات پرداختند.
در بخشی از این گفتگو آقای قربانی در جواب نظر سید هادی عظیمی درباره اینکه هر ایرانی که شناسنامه دارد حق شرکت در انتخابات را دارد گفت:
«بهایی، وهابی، شیعههای انگلیسی و سنیهای آمریکایی هم در این کشور زندگی میکنند؛ اما چون با نظام معاند هستند نمیتوانند در انتخابات شرکت کنند.»
فرقهها خصوصاً بهائیت در کشور زمان مناظرات انتخاباتی را یکی از فرصتهای مناسب جهت آشکارسازی خود میدانند و بارها ازآنجهت عرضاندام استفاده کردهاند.
بنابراین، به نظر میرسد یادآوری این مسئله به افرادی که در مناظرات شرکت میکنند ضروری است که تاحدامکان از نامبردن از فرقهها و پرداختن به موضوعات آنها خودداری کنند.
🆔@mafaz_news