هماندیشی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار میشود
هماندیشی بینالمللی اصحاب ادیان و مساله غزه صبح سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۲ در تالار علامه جعفری (ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تهران برگزار میشود.
حجتالاسلام و المسلمین علیاکبر رشاد، رئیس و موسس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛ حجتالاسلام و المسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ خاخام یونس حمامی، رهبر دینی #کلیمیان ایران؛ سیبوه سرکیسیان، خلیفه و اسقف اعظم مسیحیان #ارامنه؛ وانیا سرگیز خوری، اسقف کلیسای #آشوری کلدانی کاتولیک؛ فرحان چحیلی، نماینده و سخنگوی جامعه روحانیت #صابئین_مندایی ایران؛ یوبالیت آلدو، کشیش کلیسای شرق آشوری؛ افشین نمیرانیان، رئیس انجمن #زرتشتیان تهران و پدرام سروش پور، عضو انجمن موبدان ایران در این نشست حضور دارند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
ما و مسئله یهود؛
انتقال مسئله یهود به خاورمیانه از گرهگاههای مدرنیته در جهان اسلام است
ریشههای یهودستیزی در تاریخ اروپا چندگانه است. در یونان باستان کار عار بود و شهروندان کار را به بردگانِ بربر سپرده بودند و خود به سیاست و فلسفه میپرداختند. عیسی، برخلاف رسول اسلام پیامبر آخرت بود و دنیاگریز و صوفیمسلک، تا آنجا که حتی ازدواج هم نکرد. میراث یونانی و عیسوی در کلیسا جمع شد تا در مذمت دنیا و ثروت سخن بگویند و مومنان را از شهوت مالاندوزی پرهیز بدهند.
ازسوییدیگر، عیسی قتیل کین و نفرت یهودیان بود، لذا پر بدیهی بود که تنشی میان عیسویان و موسویان در جوامع اروپایی وجود داشته باشد. ازهمینرو، یهودیان از داشتن زمین و ملک محروم میشدند و بهسمت مشاغلی نقدینهمحور سوق داده میشدند.
در شریعت مسیحی نیز همچون اسلام قرض پول با بهره گناهی بس کبیر بود. حتی مدتها بعد از نهضت اصلاح دین نیز رباخواری در میان متألهان پروتستان عملی ننگین بهشمار میآمد.
لوتر از حیث تفکر اقتصادی آنگونه که در کتاب «موعظهای بلند در باب رباخواری» به سال ۱۵۲۰ و رساله ۱۵۲۴ او با عنوان در باب بازرگانی و رباخواری آمده است، منتقد سرسخت تجارت بهطور عام و تجارت بینالمللی بهطور خاص بود و در محکومکردن عمل وامدهی پول از شریعتشناسان هم سختگیرانهتر عمل میکرد.
🖇️mafaz.ir/?p=63050
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
25.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دومین همایش بینالمللی دشمن شناسی
✅ به مناسبت سومین سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد
⏰زمان برگزاری: ۷ تیرماه ۱۴۰۳
⏱ مهلت ارسال آثار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
👈جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی ایتا @farajnejad_ir یا سایت زیر مراجعه فرمایید:
🌐 farajnejad.ir/hamayesh2
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
خدای ادیان ابراهیمی دوست فقرا و دشمن فقر است
💢پیتر ون، محقق و متخصص در مطالعات عهد جدید، ادبیات #مسیحیت اولیه و زمینه یهودی و هلنیستی مسیحیت اولیه است. او استاد بازنشسته دانشکده الهیات در دانشگاه اوترخت هلند و نویسنده کتابهای بسیاری از جمله "مطالعات یهودیت باستان و مسیحیت اولیه (۲۰۱۴) " است.
💢در این نوشتار نویسنده تلاش میکند تا تفاوت رویکرد جوامعی با فرهنگ یونانی و رومی را با جوامعی که محل ظهور ادیان ابراهیمی و انبیایی، چون موسی و عیسی بوده اند در خصوص مسئله رسیدگی به انسان محروم بررسی کند. ناگفته پیداست که نویسنده در تلاش خود توجهی به دین اسلام نداشته است فلذا آنچه بیان شده است در خصوص #یهودیت و مسیحیت است. گفتنی است یکی از مسائل مهم در دین اسلام نیز توجه به انسان محروم است البته با این تفاوت که اسلام فقر و محرومیت انسان را اساسا به عنوان یک پدیده طبیعی ندانسته. نپذیرفته است و برای رفع کامل آن از جامعه دستوراتی پیوسته و نظاممند ارائه داده که با رویکرد "خیریه محور" تفاوتهایی اساسی دارد.
💢در یونان و روم باستان گرچه سخاوت امری پسندیده و فضیلت دانسته میشد، اما این ویژگی اخلاقی، انحصاری در موضوع فقر و فقرا نداشت و اساسا فقر و فقرا مسئله دنیای یونان و روم باستان نبود. در این دو فرهنگ از مردم ثروتمند انتظار این نمیرفت که به فقرا کمک کنند و یا از آنها حمایت کنند. واژههای یونانی و رومی و افعالی که در معنای «انجام خیر، سودمند بودن» به کار میرفتند هرگز «فقیر» را مفعول خود نمیکنند و به معنای «صدقه دادن» نیستند.
💢واژه philanthrôpos هرگز بعنای بشر دوستی که اکنون در دنیای ما وجود دارد نبوده است. این کلمه بیشتر معنایی عام از انسان دوستی را میرساند که مصادیق آن میتواند اعضای خانواده و نزدیکان باشد و نه فقرا. همچنین کلمه eleêmosynê (که صدقه از آن گرفته شده است)، به معنای ترحم یا رحمت نسبت به دیگری، هرگز فقیر را هدف اصلی خود نمیداند. معلمان اخلاق در یونان باستان هرگز به مردم سفارش نمیکردند که به امور فقرا رسیدگی کنند و نیازهای آنها را برآورده سازند. سخاوت گرچه فضیلت دانسته میشد، اما مخصوص فقرا نبود و فضیلتی مشروط بود برای کسانی که سزاوار دریافت آن باشند که قاعدتا فقرا دارای چنین صلاحیتی نبودند.
🖇️mafaz.ir/?p=63207
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
همزمان با شنبه مقدس مسیحیان؛
نیروهای صهیونیست در خیابانهای قدس اشغالی مستقر شدند
نیروهای صهیونیست همزمان با شنبه مقدس مسیحیان (شنبه نور) در خیابانهای قدس اشغالی مستقر شدند و موانع آهنی را در اطراف کلیسای القیامه (کلیسای مقبره مقدس) نصب کردند.
در این راستا عطاالله حنا، اسقف اعظم کلیسای روم ارتدوکس در قدس اشغالی گفت: مسیحیان شهرهای مختلف فلسطین نمیتوانند وارد کلیسای القیامه شوند و حضور محدود به مسیحیان قدس و حومه آن میشود. موانعی که اسرائیل در اطراف کلیسا ایجاد کرده مانع ورود آنها میشود.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
همزمان با شنبه مقدس مسیحیان؛ نیروهای صهیونیست در خیابانهای قدس اشغالی مستقر شدند نیروهای صهیونیست
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظه دستگیری نگهبان کنسول یونان از کلیسای مقبره مقدس توسط نیروهای اسرائیلی
نیروهای اسرائیل نگهبان کنسول یونان را از کلیسای مقبره مقدس در جشن شنبه مقدس در قدس اشغالی بازداشت کردند.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
🎥 هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد 🔹یک فعال #مسیحی به نام جِید سانبِرگ (Jade Sanberg) تحت حمایت پلیس
نمایندگان ادیان الهی در مجلس اهانت به قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند
اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
ما نمایندگان #ادیان_الهی در مجلس شورای اسلامی ایران این اقدام جنایتکارانه هتک حرمت به قرآن کریم را محکوم میکنیم و نیز نفرت و انزجار خود را از این تصمیم شوم و عمل کوردلانه اعلام کرده و اقدام قاطعانه تمام نهادهای بین المللی در تقابل با اینگونه رفتارهای مذبوحانه و جریحه دار کردن عواطف برادران و خواهران مسلمان را خواستاریم و از همه آزادی خواهان جهان میخواهیم در کنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به همه مقدسات و نفرت پراکنی مقابله کنند.
🔹روبرت بگلریان، نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب ایران
🔹همایون سامه یح نجف آبادی، نماینده کلیمیان ایران
🔹اسفندیار اختیاری، نماینده زرتشتیان ایران
آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران
🔹شارلی انویه تکیه، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
وقتی از خشونت علیه زنان ایران میگن، دقیقا دارن از چی حرف میزنن؟! مفاز- داعیهداران و مدافعان حقوق
زن، عرفان، سیاست
🟢 زن در ادوار گوناگون تاریخ، فرود و فرازهای بسیاری را پشت سر گذاشته است. در دوران توحّش و بربریت، ارزش زن در ردیف حیوانات و اثاثیه منزل بود و صرفا برای اطفای شهوات و انجام كارهای پست و بیارزش از او بهره میبردند، و در مقابل، او از كمترین حقوق اجتماعی و مزایای انسانی محروم بود؛ نه تصرّفی در خانه و ثروت داشت، نه اختیاری در تربیت فرزندان و نه از نعمت علم و دانش بهرهمند، بلكه همچون ابزاری بیاراده در دست شوهر خود اسیر بود و به انجام كارهایی كه مغایر طبیعت و سرشت او بودند، مجبورش میساختند. حتی در عصر قبایل نیمه وحشی، اعتقادات شومی نسبت به زن به وجود آمدند و برخی جوامع عمل به آن را جزو وظایف مذهبی خود میدانستند.
🔵 آنچه از این تفكرات برمیآید این است كه نه تنها حقوق و حرمت زن را نادیده میگیرند، بلكه در اصل وجود زن نیز قضاوتهایی ناروا دارند؛ مثلاً، غالبا زن را آفریده شیطان میدانستند و روح انسانی و آخرتی برای او قایل نبودند و نیز او را مظهر پلیدی و ابزار اغوای شیطان میپنداشتند. از اینرو، آزردن او را بهترین عمل در پیشگاه پروردگار خویش قلمداد میكردند و در همین زمینه بود كه دختران را زنده به گور میكردند تا دامنه این شیطنت توسعه پیدا نكند.
🔴 در جوامع اروپایی، زن به عنوان یك انسان شناخته شد، اما همچنان از مزایای اجتماعی محروم بود، به گونهای كه حقوق فردی برای زن قایل نبودند. حق انتخاب شوهر را نیز از او سلب نمودند و هر كسی را كه اولیای دختران میپسندیدند آنها هم به ناچار باید به عنوان شوهر میپذیرفتند و حتی تصرّفی در اموال و اولاد نداشتند و در كارهای سخت خانواده و امور زراعی به عنوان ابزار مورد استفاده قرار میگرفتند.
🖇️mafaz.ir/?p=63173
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
♨️سکوت رسانهای بهائیان نسبت به حمله ایران به اسرائیل ✍پایگاه خبری مفاز- در حالی که رسانههای معاند
49.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش انجمن حجتیه به عملیات وعده صادق
🔹سکوت در صفحات رسمی انجمن
🔹تبدیل واکنش ایران به دستاویزی برای اختلاف بین شیعه و سنی
🔹نفرتپراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران و فلسطین
#وعده_صادق #انجمن_حجتیه
↙️ تهیه و تولید در مفازمدیا؛ رسانه نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news