هدایت شده از مفازمدیا
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موج اسلامگرایی در جهان؛
🎥 لحظهی زیبای مسلمان شدن دختر جوان سوئدی
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
کیواِنان؛ ترسناکترین پدیدۀ فرقهایِ رسانههای اجتماعی
قابلملاحظهترین و ترسناکترین پدیدۀ فرقهایِ رسانههای اجتماعی، تا به امروز (۲۰۲۱)، کیواِنان بوده است. برخی ناظران معتقدند که چون جنبش کیوانان رهبر مشخص و پرجذبهای ندارد، پس فرقه محسوب نمیشود. #دونالد_ترامپ قهرمان این جنبش است، ولی گردانندۀ آن نیست. شخصی به نام «کیو» که پُستهای معماگونهاش در فضای مجازی اساس داستانهای کیوانان را به وجود آورده ظاهراً بهنوعی رهبر گروه قلمداد میشود، اما لشکر «گوروها» و «حامیانی» که گفتههای کیو را رمزگشایی و تفسیر میکنند و آب و تاب میدهند نشان دادهاند که در غیاب رهنمودهای کیو کاملاً آمادگی این را دارند که تعالیم صادر کنند و خشونت را برانگیزند (کیو از ماه دسامبر به این سو چیزی منتشر نکرده است، اما پیشبینیها و توطئهها روزبهروز افزایش یافتهاند). شاید تعاریف سنتیِ فرقه را باید متناسب با عصر اینترنت و الگوی جدید فرقهها که مبتنی بر جمعسپاری است روزآمد کنیم.
لیبرالها حق دارند نگران بُرد سیاسیِ کیوانان باشند. مؤسسۀ پژوهشیِ مذهب عمومی در ماه مه نتایج نظرسنجیای را منتشر کرد که نشان میداد ۱۵ درصد آمریکاییها با ادعای اصلی کیوانان، مبنی بر اینکه دولت آمریکا را باندِ شیطانپرستانِ بچهباز میگرداند، موافق هستند و ۲۰ درصد مردم معتقدند «بهزودی طوفانی برپا خواهد شد که نخبگانِ رأس قدرت را از میان خواهد برد و رهبرانِ بر حق را باز خواهد گرداند».
اما نگرانیِ ناشی از این جنبش را سفاهت اعضای آن از بین میبرَد. برخی از وکلای طرفداران کیوانان که در حمله به ساختمان کنگره نقش داشتند همین سفاهت آنها را سپر اصلی دفاعیات خود قرار دادهاند. آلبرت واتکینز، وکیلِ جیکب چانسلی، همان «کیو شمنِ» برهنه، بهتازگی در مصاحبهای موکل خود و دیگر متهمان پرونده را «ناقصالعقل و عقبافتاده» معرفی کرده است.
💥پایگاه خبری مفاز💥
@mafaz_news
مطبوعات پهلوی؛ عرصهی تاخت و تاز بهائیان
فعالیت بهائیان در این عرصه را باید از زمان روی کار آمدن حکومت پهلوی و آزادی عملی که بهائیان در این دوران بدست آوردند، دانست. بهائیان در این زمان با انتشار مجلهای اخبار امری و سپس آهنگ بدیع قدم دراین راه نهادند. آنها بعدها با روی کار آمدن دولت هویدا، فعالیت در این عرصه را گسترش دادند. هویدا خود یکی از فعالان در عرصه مطبوعات بود به طوری که در زمان معاونت شرکت ملی نفت به انتشار مجله کاوش پرداخت و در زمان نخست وزیریاش مجله دیگری به نام تلاش را منتشر کرد که سردبیری آن را مجید رهنما برعهده داشت.
هویدا که همواره میکوشید روابط دوستانهاش با روشنفکران و نویسندگان برقرار کند، داوود رمزی را مجری برنامههای ادبی و معرفی کتاب در تلویزیون ثابت پاسال بود مأمور کرد تا به طریقی نویسندگان نامدار را برای گفتگو به نخست وزیری بکشاند.
🖇️mafaz.ir/?p=64390
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
۹ واقعیت درباره کاتولیکهای آمریکا
🔹به گزارش مرکز تحقیقاتی پیو، بر اساس سالنامه آماری کلیسای واتیکان، آمریکا بیش از سه کشور دیگر – برزیل، مکزیک و فیلیپین – کاتولیک دارد. در اینجا با ۹ واقعیت کلیدی در مورد جمعیت کاتولیک ایالات متحده آشنا شوید:
۱. کاهش جمعیت کاتولیکها در امریکا
٢. کاهش جمعیت کاتولیکهای سفیدپوست
۳. پیری کاتولیکهای امریکایی نسبت به تبارهای دیگر
۴.پراکندگی نامتوازن کاتولیکها
۵. نسبت تحصیلات کاتولیکها
۶. مشارکت کاولیکها در مراسم کلیسا
۷. کاتولیکها و تعلق حزبی
۸. نگاه کاتولیکها به سقط جنین
🖇️mafaz.ir/?p=64809
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
20.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرنوشت ما و اسرائیل همچون حلقههای یک رنجیر بهم ماصل هستند
↙️ کاری از مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
معنویت تک بعدی چگونه سبب انحراف فکری می شود؟
یکی از روش های انحراف اینگونه است که به جای نگاه جامع و مجموعهای، نگاه مجزا وجزئی بر اندیشه و آموزه های یک جریان و شخص، حاکم است؛ «وَأَنْتُمْ سُکَارَیٰ» را کنار نهاده و فقط « لَا تَقْرَبُوا الصَّلَاةَ» را دلیل نماز نخواندن عنوان میکند.
روش نقد در مباحث #معنویتهای_نوظهور، نگاه سیستمی و مجموعهای است. یعنی باید مجموعه رفتار و گفتار و آموزههای یک شخص را بررسی کرد تا متوجه شد که وی در حال تبلیغ معنویت کاذب است یا معنویت صادق. گاهی یک مروج معنویت نوظهور، صحبت از مثبتاندیشی میکند. مخاطب هم بیان میدارد که این صحبت مشکلی ندارد و چرا منتقدان معنویتهای نوظهور، مطالب این شخص را انحرافی میدانند.
mafaz.ir/?p=65175
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
#عکس_نوشت| آیه مباهله که یکى از دلایل قرآنى بر رد نظریه تکثرگرایى دینى (پلورالیسم) است.
#تقویم_ادیان
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
انتخابات در کلام امام خمینی(ره)
شرکت در انتخابات ریاست جمهور نه فقط یک وظیفۀ اجتماعی و ملی است، بلکه یک وظیفۀ شرعی اسلامی والهی است که شکست در آن، شکست جمهوری اسلامی است، که حفظ آن بر جمیع مردم از بزرگترین واجبات و فرایض است و وسوسه در آن از شیطان بلکه عمال شیطان بزرگ است.
#انتخابات
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
«طوفان الاقصی» و کابوس مهاجرت معکوس تلآویو
روزهای گذشته رسانههای عبری از ترک بیش از نیم میلیون صهیونیست از اراضی اشغالی در ۶ ماه نخست جنگ در نوار غزه خبر دادند. طبق دادههای رسمی سازمان جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی، در ۶ ماه نخست جنگ غزه نزدیک به ۵۵۰ هزار صهیونیست این منطقه را ترک کرده و تاکنون بازنگشتهاند.
ازجمله شعارها و اهداف بزرگ جنبش صهیونیسم، ایجاد پناهگاه امن برای سراسر صهیونیست های جهان بود
مهاجرت به فلسطین اشغالی سنگبنای اندیشه صهیونیسم بوده و عامل حفظ بقای رژیم صهیونیستی باقی ماندن جمعیت یهود است. از همینرو، رژیم اشغالگر در سالهای اخیر تلاش کرده علاوه بر حفظ جمعیت موجود، یهودیان سایر مناطق جهان را با ترغیب و اغوا به فلسطین اشغالی بکشاند.
در این میان مهمترین تاکتیک تلآویو برای جذب مهاجران و جلوگیری از مهاجرت معکوس، بهرهبرداری از بحرانهای داخلی کشورهای مختلف جهان به وسیله ایجاد رعب و وحشت میان صهیونیست های ساکن این کشورها بود تا به این وسیله بتواند از مهاجرت معکوس جلوگیری و صهیونیست های کشورهای دیگر را وادار به مهاجرت به سرزمینهای اشغالی کند. با وجود این، در سالهای اخیر آمار مهاجرت به سرزمینهای اشغالی نه تنها کاهش چشمگیری داشته است، بلکه با افزایش مهاجرت معکوس، این رژیم بنیان خود را در معرض خطر و تهدید میبیند.
🖇️mafaz.ir/?p=65198
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
«فاحشههای خداوند»؛ زنان قربانی یک فرقه دینی در آمریکا
✍هاو ۱۵ سال اول زندگیاش را در فرقۀ «فرزندان خدا» سپری کرد؛ فرقهای مسیحی که تمایل جنسی به کودکان را، به حکم تأیید الهی، مجاز میشمرد و، آنطور که یکی از اعضای سابق این #فرقه به یاد میآورَد، به اعضای زن فرقه فرمان میداد «فاحشههای خداوند» باشند. با وجود آنکه هاو عمیقاً از کسانی که او را مورد اذیت و آزار قرار میدادند نفرت دارد، تجربیات او از زندگیِ معمولی در آمریکا، در مقام کارگری با حداقل دستمزد، او را متقاعد کرده که آنچه فرقۀ فرزندان خدا دربارۀ بیعدالتی در آمریکا تبلیغ می کرد حقاً درست بوده است.
✍او معتقد است بدبختیها و بیحرمتیهایی که این کشور بر طبقۀ پریکاریات نازل میکند کافی است تا همه به عضویت در این فرقهها تشویق شوند. ولی با همۀ این اوصاف، کسانی که ورود به فرقه را انتخاب میکنند لزوماً مخلوقاتی بداقبال نیستند که امواجِ جریانهای اجتماعی آنها را درهم کوبیده و به دامان اوهام افکنده باشد، آنها معمولاً انسانهای آرمانگرایی هستند که میخواهند دنیای بهتری بسازند.
✍هاو دربارۀ تصمیم خانوادۀ خود برای پیوستن به فرقۀ #فرزندان_خدا مینویسد: «آنها فقط بینواییِ حاصل از طمع را میدیدند -فقر و جنگ، تنهایی و خشونت بیاندازه. پس آنها وارد یک کُمون شدند، اجتماعی که افراد هر آن چیز اندکی را که داشتند تقسیم می کردند و از عشق و صلح و جهانی عاری از پول و منفعت حرف م یزدند. آنها به یک خانواده پیوسته بودند. انتخابشان خیلی اشتباه بوده، ولی آخر مگر کسی بود که اشتباه نکرده باشد».
📚زوئی هلر (Zoe Heller) روزنامهنگار و نویسندۀ انگلیسی - عرفان قادری - انتشارات ترجمان علوم انسانی
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news