تلفیق ملیحانۀ هنر
👈 رمز رخنه در خانواده های ایرانی
🔻 تشکیلات بهائیت از هر ابزاری در راستای اهداف فرقه ای خود استفاده می کند و در واقع هیچ استقلالی برای علوم و هنر قائل نیست. تشکیلات بهائیت به وضوح در یکی از پیام های خود از عبارت "تلفیق ملیحانۀ هنر در فعّالیّتهای مختلف" استفاده کرده که مقصود اصلی آن، ابزار قرار دادن هنر برای رواج باورهای فرقه ای می باشد.
📌 در متن پیام مذکور چنین آمده:
تلفیق ملیحانۀ هنر در فعّالیّتهای مختلف بر فوران انرژی که موجب تحرّک و تجهیز مؤمنین(اعضاء فرقه) است میافزاید. کلاسهای تعلیم و تربیت روحانی کودکان و نوجوانان به تقویت ریشههای امر مبارک در بین ساکنین محل کمک میکند.( ترجمهای از پیام بیت العدل خطاب به کنفرانس هیئتهای مشاورین قارّهای)
🔻 اینکه امروزه می بینیم برخی مهره های فرقه ضاله بهائیت به یادگیری و تعلیم اموری چون موسیقی برای کودکان اشتغال دارند ریشه در این پیام بیت العدل دارد. با این وصف خانواده های مسلمان در هر سطح از تدین باید بدانند که فرزندان آن ها با چه هدف و نقشه ای تعلیم داده می شود و به ظاهر مربی بهائی با چه انگیزه شومی به فرزندان شان نزدیک می شود.
👈 در مجموع، بحث رخنه بهائیان در حوزه هنر چیزی است که خیلی جدی باید به آن نظر کرد چراکه هدف رخنه آنان در این مبحث صرفا فرقه ای و خارج از اعتنا به ذات هنر می باشد.
@mafaz_news
قاچاق کودکان به اردوگاه آموزشی داعش در شرق سوریه
🔺بر اساس گزارشها داعش به دنبال بازیابی قدرت در عراق و سوریه از طریق آموزش کودکان در اردوگاهی در شرق سوریه است.
🔺به رغم سلسله حملات سرکوبگرانه نیروهای سوریه دموکراتیک مورد حمایت آمریکا #داعش همچنان نفوذ گسترده خود در بسیاری از اردوگاهها را علاوه بر آزادی رفتوآمد حفظ کرده به طوریکه به آن اجازه میدهد فرزندان و کودکان بیشتری را در تشکیلات خود جذب کند
🔺گزارش بازرس کل تعداد کودکانی که داعش جذب کرده و به پادگانهای آموزشی برده را مشخص نکرده است.
@mafaz_news
مدرسه تابستانه ادیان برگزار میشود
در این مدرسه تابستانی چهار دوره با مشارکت دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشکده الهیات دانشگاه پادربورن از تاریخ ۹ الی ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۰ به زبان انگلیسی و به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.
عناوین این دوره عبارت است از: الهیات ادیان، اخلاق اجتماعی مسیحی، شورای واتیکان دو، عرفان و معنویت در اسلام
@mafaz_news
چرا جمهوریخواهان و سفیدپوستان اوانجلیک کمتر به واکسیناسیون اعتماد دارند؟
🔹در نظرسنجی اواسط ماه آپریل، ۲۰ درصد از اوانجلیکهای سفیدپوست و ۲۰ درصد از جمهوریخواهان گفتند قطعا واکسن نمیزنند. این در حالی است که از کل جمعیت آمریکا ۱۳ درصد مخالف واکسن کرونا هستند.
🔹با توجه به همپوشانی روزافزون بین این دو گروه، احتمالا دلایل مذهبی مانند اعتقاد به آخرالزمان و قدرت خداوند در درمان بشریت دلیلی برای ترغیب این گروه به مخالفت با واکسن باشد. با این حال داستان به همین دلیل خلاصه نمیشود.
🔹بررسیهای جامعهشناختی نشان میدهد دیدگاه آمریکاییها نسبت به رابطه دین و علم در چند دهه گذشته تغییر بسیاری کردهاست. در سال ۱۹۷۲، محققان نظرسنجی عمومی اجتماعی، با همکاری مرکز تحقیقات ملی نظرات در دانشگاه شیکاگو، میزان اعتماد آمریکاییها را به افرادی که موسسات فرهنگی کلیدی خاصی را رهبری میکردند، اندازه گیری کردند. از آن پس آنها گاه و بیگاه میزان اعتماد آمریکاییها را نسبت به افرادی که رهبر موسسات علمی یا مراکز رسمی مذهبی بودند نظرسنجی میکنند.
👈مشروح گزارش
https://mafaz.ir/?p=20531
@mafaz_news
بالا گرفتن تنشها بر سر مساله جانشینی رهبر بوداییان جهان
🔹دالای لامای فعلی که به تازگی ۸۶ ساله شده است میگوید گفتگو درباره مرگاو زودهنگام است زیرا وی تا ۱۱۳ سالگی عمر خواهد کرد. اما واقعیت این است که کشمکشها بر سر جانشینی وی از مدتها قبل آغاز شده است و به تازهگی با اظهارات مقامات چینی شدت بیشتری گرفته است.
🔹روبرت بارنت کارشناس مسائل تبت میگوید ما به احتمال بسیار بعد از فوت دالای لامای فعلی باید منتظر وضعیتی باشیم که دو دالای لاما داشته باشیم. یکی جانشین تناسخ یافته دالای لامای فعلی و دیگری شخصی که دولت چین به عنوان رهبر بوداییان معرفی خواهد کرد.
🔹دالایی لاما عنوان رهبر دینی تبت از قرن چهاردهم میلادی به بعد است و به اعتقاد بوداییان تبتی، در هر دوره، این مقام از طریق تناسخ روح یا خرد جمعی تمامی دارندگان قبلی این مقام، به دالایی لامای زمان منتقل میشود.
🔹مقامهای چین بارها اعلام کردهاند که دالایی لامای بعدی را آنها انتخاب خواهند کرد.
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=20544
@mafaz_news
طالبان دومین مرکز ولایت را تصرف کرد
🔸معاون فرماندار جوزجان اعلام کرد: مرکز این ولایت به دست طالبان افتاده است. نیروهای دولتی و ارتش شهر شبرغان مرکز ولایت جورجان در شمال افغانستان را ترک کرده و فرودگاه شهر به تصرف آنها درآمده است.
🔹این دومین مرکز ولایت پس از نیمروز است که در ۲۴ ساعت گذشته به دست نیروهای طالبان میافتد.
🔹شبرغان محل زندگی و تولد عبدالرشید دوستم جنگ سالار معروف افغان است که هفته گذشته از یک سفر درمانی در ترکیه به افغانستان بازگشته است.
@mafaz_news
واکنش مردم قطر به تبعیض دینی علیه شیعیان بحرین
مردم قطر در واکنش به اخبار منتشر شده از سوی رسانه وابسته به رژیم آل خلیفه مبنی بر تبعیض دینی علیه شیعیان بحرین واکنش نشان داده و گفتند: شیعیان بحرین برای همدردی مستحق تر هستند.
فعالان قطری در تویتر هشتگ «شیعیان بحرین برای همدردی مستحق ترند» راه انداخته و تأکید کردند: شیعیان قطر با تبعیض مواجه نیستند، امّا در حال حاضر در بحرین تبعیض آشکار علیه شیعیان بحرین جریان دارد.
@mafaz_news
زنی که به بسیج نیروها علیه طالبان کمک میکند
🔹سلیمه مزاری، بخشدار ولسوالی چهارکنت بلخ است. او سه فرزند دارد و این روزها پا به پای نیروهای نظامی مشغول مدیریت نبرد با طالبان است و در تلاش است تا نیروهای بیشتری را برای مبارزه علیه طالبان به خدمت بگیرد.
🔹او میگوید: وقتی من وظیفه [بخشداری] را شروع کردم فکر کنم ما یک شش ماهی راحت بودیم. زمزمه اینکه طالبان مردم را تحت فشار قرار میدادند که زکات بدهید یا تسلیم شوید، به گوش میرسید اما جنگ که شروع شد الان دو سال و نیم میشود که ما با طالبان جنگ داریم.
🔹سلیمه مزاری در توصیف طالبان میگوید: طالبان کسانی هستند که اولین کاری که میکنند حقوق انسانی را زیرپا میگذارند، جلوی تحصیل زنان را میگیرند و مانع از این میشوند که جوانان ما شغلی داشته باشند.
👈مشروح خبر
https://mafaz.ir/?p=20538
@mafaz_news
رهبران بحران زده و مدعی نجات جهان(۱)
جالب است بدانید شمار بسیاری از کسانی که در کشور ما امروز به عنوان رهبران عرفانهای وارداتی شناخته و حامل یک پیام #معنوی و صاحب مسلکی عرفانی محسوب میشوند، افرادیاند که دورهای از #بحران را پشت سر گذاشته و به مدد دستهای از عوامل توانستهاند «برونرفتِ از بحران» را تجربه کنند. تجربه موفقشان در فرار از بحران یا احیاناً فرو نشاندن و مهار بحران، باعث شده که «عوامل برونرفت» را به جای معنویت و گاهی با نام عرفان مطرح و تبلیغ کنند.
✔️ خانم دبی فورد که امروز در کشور ما چندین اثر از وی به فارسی ترجمه شده است از اعتیاد خود یاد میکند. جای دیگر از شکست در ازدواج و طلاقش میگوید. همینطور از جدایی والدین و به هم ریختن کانون خانواده پدری صحبت به میان میآورد. (دبی فورد، نیمه تاریک وجود، صص ۱۹،۲۸،۴۶،۵۸،۶۴؛ دبی فورد، جدایی معنوی، ترجمه سوسن اورعی، صص ۲۱ و ۲۲.)
✔️ وین دایر که کتاب عرفانش در چند سال اخیر پرفروشترین کتاب سال آمریکا بوده و آموزههای اخلاقی و عرفانی متعدّدی را در کتبش مطرح میکند، برای خود سابقه اعتیاد میشمارد و از پدری معتاد و الکلی که سرانجام جانش را برسر افراط در نوشیدن مشروبات الکلی از کف داد و از محرومیّت کامل خود و مادرش از محبّت پدر و در نتیجه جدایی مادرش سخن میگوید.( وین دایر، نداى درونى، صص ۳۹ و ۱۸۴؛ خود حقیقى، ص ۷۵؛ عرفان، ص ۲۰۴.)
✔️ پائولوکوئلیو از اعتیاد شدیدش به مواد مخدّر، ناهنجاری جنسی، سابقه چند بار بستری شدن در تیمارستان و تحمّل شوک برقی و چهار ازدواج ناموفق پرده برمیدارد و نجات خود از بحرانهای اخلاقی و روانی را در سایه مشاوره و مدیتیشن و تمرین میداند.(زندگی یک سالک، خوان اریاس، ص ۲۰ به بعد)
ادامه دارد...
@mafaz_news
نماینده ارامنه در مجلس: سطح مراسم تحلیف نشاندهنده عدم توفیق دشمن برای منزوی کردن ایران بود
آرا شاوردیان، نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مراسم تحلیف رئیس جمهور سیزدهم گفت:
🔸حضور مقامات کشورهای مختلف در مراسم تحلیف نشان داد که ایران در کانون توجهات در سطح منطقه و دیگر کشورها است.
🔸آمریکا و #رژیم_صهیونیستی تلاش دارند به هر قیمتی که شده جمهوری اسلامی را منزوی کنند اما هر زمان شاهد عدم توفیق آنها برای این کار هستیم که آخرین نمونه تاکنون همین مراسم تحلیف بود.
🔸حضور گسترده مقامات کشورهای مختلف در مراسم تحلیف نشان داد که تیر دشمنان ما در منزوی کردن ملت ایران به سنگ خورده و آنها توفیقی در این زمینه به دست نیاوردند.
🔸تعدادی از کشورها در عادیترین سطح در مراسم تحلیف حضور پیدا کردند که از جمله آنها به نخست وزیر ارمنستان در مراسم تحلیف اشاره کرد.
🔸صحبتهای آقای رئیسی مبنی براینکه دست دوستی به سوی کشورهای همسایه دراز میکنیم تأثیر قابل توجهی در حوزه سیاست خارجی خواهد داشت و نشاندهنده رویکرد صلحآمیز ایران با کشورهای مختلف و به ویژه کشورهای همسایه است.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی قاتلی که عضو گروهک تروریستی منافقین هست؛ فعال مدنی می شود!!
👈مصطفی صالحی کیست؟
@mafaz_media
ایرانستیزی در تشکیلات بهائیت
✍به گزارش مفاز، هرچند در متون و منابع فرقه بهایی، سرزمین ایران به عنوان ارض موعود این فرقه به شمار آمده است و اعضای فرقه همواره مدعی وطنپرستی و حامی کشور بودند. اما در شرایط متعدد عملکرد #بهاییت و اعضای این تشکیلات انحرافی خلاف این ادعا را به اثبات رسانده است.
✍در جدیدترین اقدام وطنستیزی #بهاییان_ایران، عضو تشکیلاتی فرقه بهاییت در #تهران در دستوری ابلاغی به سرکرده فرقه #بهاییت_سیستان_وبلوچستان اعضای این فرقه ضاله را از تزریق واکسن کووایران برکت برحذر داشت و تأکید کرد اعضای فرقه ضمن ایجاد نفرت علیه واکسن ایرانی، همگان را به تلقیح واکسنهای خارجی دعوت کنند.
✍این درحالی است بسیاری از مردم ایران به ویژه مردم استان سیستان و بلوچستان با افتخار از واکسن ساخت داخل استفاده نموده و اعتماد به جوانان این کشور و وطنپرستی خود را به رخ افرادی که از امکانات این کشور استفاده میکنند و اعتمادشان به ساخته کشورهای متخاصم است میکشانند.
#ایران_بدون_نفرت
#بهاییت_محفل_خیانت
@mafaz_news
اتحادیه اروپا پدرخوانده وطن فروشان بهائی میشود.
به گزارش مفاز برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا اتحادیه همچون آلمان در ادامه رویکردهای ضد ایرانی خود در اقدامی قابل تأمل پرونده محکومین امنیتی ایرانی را با یکی از نمایندگان پارلمانی خود مرتبط نموده اند تا این نماینده پیگیر امور حقوقی این شخص در مجامع بین المللی باشد.
این اقدام مداخله جویانه در حالی اتفاق افتاده است که در میان برخی از این افراد نام محکومین #بهایی همچون شیدا عابدی و مجرمان امنیتی همچون #مسیح_علینژاد به چشم می خورد.
این دست اقدامات اتحادیه اروپا این ننگ را برای مجرمین بهائی در برخواهد داشت که ضمن نفرت پراکنی علیه ایران توسط مقامات اروپایی، مردم ایران دچار #تحریمهای بیشتر خواهد شد.
#ایران_بدون_نفرت
#بهاییت_محفل_خیانت
@mafaz_news
رهبران بحران زده و مدعی نجات جهان(۲)
✔️ اکهارت توله، که طبق بعضی از گزارشها مشهورترین رهبر معنوی جهان لقب گرفته، دوران کودکی خود را دوران اندوه و ناراحتی وصف کرده است؛ به خصوص زمانی که در آلمان میزیسته، والدینش با هم دعوا می کنند و سرانجام از هم جدا میشوند و سپس احساس بیگانگی از محیط خشن و ناسازگار مدرسه را تجربه می کند. وی جوانی خود را مملو از حس دشمنی با همه چیز و احساس بیمعنایی و در نتیجه افسردگی معرفی میکند؛ بهگونهای که بیزاری از خود و نکبت بار بودن زندگی و تکرار این جمله که «دیگر حالم از خودم به هم می خورد» را از حالات خود میشمارد.( اکهارت توله، نیروی حال، مسیحا بزرگر، ۱۳۸۹ ص ۹.)
✔️ نیل دونالد والش در کتاب گفتوگو با خدا از اعمال نادرست، رفتارهای زشت و تصمیمهای نابخشودنی خود سخن میگوید و زندگی گذشته خود را پر از ناشادی و شک های متعدد معرفی میکند.( گفتوگو با خدا، والش، ترجمه تمدن، ص ۲۳)
✔️ پالتوئیچل رهبر و موسس اکنکار از بههم ریختگی روانی و اعمال دیوانهوار خود در جوانی یاد میکند. هارولد کلمپ رهبر فعلی اکنکار نیز جهت شرکت در یک برنامه خیالی، خود را از بالای پل به داخل رودخانه میافکند. این برنامه کارش را به بیمارستان میکشاند. ادامه این حالات باعث شد تا وی دچار اختلالهای روانی فراوانی شود. وی بارها به جرم نقض قوانین اجتماعی و اختلال در نظم عمومی دستگیر شده و بالاخره بعد از احراز مشکلات روانیاش برای قاضی پرونده، حکم بستری شدن وی در تیمارستان صادر میشود.( جیمز پال دیویس، گاهشمار استاد رویاپردازی، ص۹۳.؛ کلمپ، هارولد، کودک در سرزمین وحش، ص ۱۹۷)
✔️ شاکتی گواین که در میان رهبران زن آوازه قابل توجهی دارد، از استفاده فراوان مواد توهمزا سخن میگوید و گذشته خویش را پر از افسردگی و بحران روانی توصیف میکند و از اینکه در سه سالگی شاهد طلاق پدر و مادر خویش بوده است، رنجیدهخاطر است.( شاکتی گواین، زندگی در روشنایی، صص ۳ تا ۵؛ شاکتی گواین، راه تحول، ص ۱۳۱)
ادامه دارد...
@mafaz_news
🔴جذب مخاطب با توسل به خرافات ؛ شگرد تازه مسیحیتصهیونیستی
✍️جریان #مسیحیت_صهیونیستی، تبلیغ و #تبشیر را یکی از مهمترین ارکان و پایههای توسعه تشکیلاتی خود میداند و برای این مهم به ابزارها و روشهای مختلفی متوسل میشود؛ از تبلیغ چهره به چهره و جذابیتهای ظاهری گرفته تا کیسهای مهاجرتی و وعدههای مادی.
🔸اینبار اما در یکی از برنامههای شبکه تلویزیونی تبشیری، شاهد توسل به اصطلاح #کشیش -خودخوانده- این #فرقه به #خرافات و موضوع -همواره جالبتوجه - تعبیر خواب برای جذب مخاطبان بودیم. البته ردپای استفاده از خرافات در #مسیحیت_صهیونیستی را مسائلی مانند #عطیه_شفا یا شهادت دادن (به الهامات غیبی و ...) نیز میتوان یافت که امروز در قالب برنامه پوپولیستگرایی چون تعبیر خواب و رؤیا از زبان یک واعظ تبشیری به عنوان تکنیکی برای جلبتوجه مخاطب مورداستفاده قرار گرفته است و البته میتواند نمودی باشد از کسادی بازار جذب این فرقه. چراکه به اذعان عناصر و سازمانهای تبشیری، استفاده از کیسهای مهاجرت و #پناهندگی در سالهای گذشته، چالشهای زیادی درباره گرایش ظاهری افراد در این #فرقه پدید آورده و با #فسادمالی بسیاری در سطوح مختلف تشکیلاتی جریان فارسیزبان تبشیر، همراه بود. اینجاست که روشهای پوپولیستی کمهزینهتر، مورد آزمون قرار میگیرد، حتی به قیمت زیر سؤال رفتن اعتبار.
@mafaz_news
اصلاحات دینی در جمهوریآذربایجان؛
نظارت بر فعالیتهای تبلیغی مسیحی و کلیسای خانگی
الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان قانون «اصلاحات دینی» را در ۱۶ ژوئن امضا کرد.
بر اساس این قانون، رهبران کلیساها توسط کمیته دولتی ادیان، موظف به دریافت تأییده هستند. همچنین تائیدیه این کمیته برای دعوت از مبشرین و واعظان خارجی مسیحی، الزامی گردید.
این قانون به دنبال تشدید فعالیتهای برخی فرقههای مسیحیتصهیونیستی در آذربایجان و اشاعه کلیساهای خانگی، مصوب و اجرایی شدهاست. پیشتر نیز فعالیت تبلیغی برخی فرقههای افراطی مسیحی مانند شاهدانیهوه در آذربایجان، ممنوع شده و از ورود کتب تبشیری آن ها جلوگیری به عمل آمد.
شایان ذکر است برخی فرقههای افراطی مسیحی، مانند شاهدان یهوه در کشور روسیه نیز منع فعالیت شدهاند.
https://mafaz.ir/?p=20572
@mafaz_news
آیا آینده دین متعلق به زنان است؟
✅ طبق تحقیقات جدید زنان دیندارتر از مرداناند اما کارشناسان دینی و زنان معتقدند رابطه با امر دینی و ایمانی پیچیدهتر از چیزی است که ارقام و اعداد به ما نشان میدهند. برخی پژوهشگران قائل به وجود شکافی چشمگیر میان دینداری مردان و زنان هستند؛ به این صورت که زنان را معمولاً مذهبیتر از مردان میدانند. چنین شکافی میتواند عوامل مختلفی داشته باشد، از جمله اینکه:
1⃣ زنان کمتر از مردان در عرصه عمومی حضور دارند و بالطبع کمتر از مردان در معرض واقعیات اجتماعیای هستند که منجر به افول دینداری میشود.
2⃣ نقش اجتماعی زنان آنان را بیش از مردان، در پیوند با دین قرار میدهد، مثلاً نقشآفرینی در عرصههایی نظیر فرزندآوری، تربیت کودکان و مراقبت از سالمندان. افراد هر چه بیشتر در معرض مراقبت از سالمندان و حوادث ناگوار مربوط به آنان قرار بگیرند، بیشتر محتمل است که با مؤلفههای مذهبی احساس همدلی کنند. مثال دیگر این است که برخی مطالعات نشان میدهد زنان غیریهودیای که با مردان #یهودی ازدواج میکنند، گاهی مناسبتهای یهودی مانند عید پسح (Passover) و شبات (Shabbat) را بیش از همسرانشان جدی میگیرند. طبق این مطالعات، در بسیاری اوقات زنان غیریهودی هستند که بعد از ازدواج با یک همسر یهودی، مسئولیت ساخت جوّ یهودی را در منزل به عهده میگیرند.
3⃣ دلیل دیگری که میتواند توضیحدهنده تمایل بیشتر زنان به امور دینی باشد، در این حقیقت نهفته است که زنان معمولاً اجتماعیتر از مرداناند. لذا کلیساها و دیگر مکانهای مقدس که مکانی برای گردهمایی هستند جذابیت زیادی برای زنان دارند...
👈متن کامل گزارش
https://mafaz.ir/?p=20561
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
28.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ| شعرخوانی اهل سنت خراسان شمالی در مدح امام حسین (ع)
بجنورد- پژوهشگر و محقق اهل سنت خراسان شمالی ضمن خواندن چند بیت از اشعار اهل سنت استان در مدح امام حسین( ع)، گفت: سنی و شیعه در برخی جزئیات اختلاف دارند که دشمنان از آن سوءاستفاده میکنند.
ستار بردی ساعدی ضمن قرائت چند بیت از اشعار شعرای ترکمن اهل خراسان شمالی در مدح امام حسین (ع) پرداخت و اظهار کرد:
🔹دشمنان از عدم آگاهی مردم سوءاستفاده میکنند تا بین شیعه و سنی اختلاف بیندازند.
🔹سنی و شیعه در اعتقاد به خداوند، پیغمبر (ص) و قرآن کریم مشترک هستند و ممکن است فقها در جزئیات احکام مختلفی بدهند که دشمن از این موارد سوءاستفاده میکند.
🔹در بسیاری از کشورها مسلمانان آلت دست دشمنان شدهاند.
🔹اکنون مسلمانان توسط #یهودیان در فلسطین اشغالی مورد آزار هستند، اما باز هم عدهای از مسلمانان با آنها دست میدهند.
@mafaz_media
در همایش «اتحاد مذاهب اسلامی» لاهور مطرح شد؛
محرم رویداد تاسف بار بزرگ تاریخ برای همه مذاهب اسلامی است
در آستانه ماه محرم الحرام و ایام عزاداری شهادت امام حسین(ع) و یاران وفادارش، همایش «اتحاد مذاهب اسلامی» با حضور جعفر روناس، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، شخصیتهای مذهبی، علما و اندیشمندان اهل سنت برگزار شد.
در این همایش علما و شخصیتهای مذهبی اهل سنت در سخنانی، ضمن تبیین و تشریح فلسفه شهادت سید الشهدا و اندک یاران باوفایش، ماه محرم را به دلیل این رویداد تأسف بار بزرگ تاریخی برای همه مذاهب اسلامی ماه غم و اندوه دانسته بر پاسداشت آن تأکید کردند.
👈 مشروح خبر
https://mafaz.ir/?p=20598
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| دوربین الجزیره در میان طالبان
این ویدئو گزارش خبرنگار الجزیره است که با حضور در مناطق تحت کنترل #طالبان از اوضاع اجتماعی و سیاسی این مناطق و نسبتی که مردم این مناطق با طالبان برقرار کرده اند، سخن می گوید.
@mafaz_media
یک هندو در حال نزدیک کردن مار پیتون به دهانش، این اقدام معمولا در جشنواره بزرگداشت کالی، ربالنوع ویرانگری، انجاممیشود. جشن کالی یکماه به طول میانجامد.
http://t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
حملات تروریستی مرگبار در غرب آفریقا
🔹حمله تروریستهای «بوکوحرام» به مواضع ارتش بورکینافاسو در نزدیکی مرز مالی حداقل ۱۲ کشته و هفت مفقودی بر جا گذاشت.
🔹تعدادی از تروریستهای موتورسوار نیز با حمله به سه روستای مرزی در شمال مالی بیش از ۴۰ غیرنظامی را کشتند.
@mafaz_news
طالبان مدعی تصرف مرکز ولایت «سمنگان» افغانستان شد
🔺طالبان همزمان با موج جدید حمله به شهرهای بزرگ افغانستان، اعلام کرد شهرستان «ایبک» مرکز ولایت سمنگان را به کنترل خود در آورده است.
🔺پیش از این #طالبان مرکز ولایتهای نیمروز، جوزجان، قندوز، سرپل و تخار را به کنترل خود در آورده بود.
@mafaz_news
رهبران بحران زده و مدعی نجات جهان(۳)
✔️ خانم لوئیز هی یکی از نویسندههای پرآوازه جهان امروز که کتابهایی با موضوع #معنویت نگاشته است، خود را فرزند طلاق میخواند و در موارد متعدد از زندگانی تلخ خود داستانهایی را نقل میکند. وی در نوشتههای خود میگوید:
۱۸ ماهه بودم که پدر و مادرم اختلاف پیدا کردند و از هم جدا شدند… من شیرخوارگاه های زیادی را پشت سر گذاشتم … وقتی پنج ساله بودم مادرم دوباره با مردی سوءاستفاده گر ازدواج کرد و زندگی برای هر دو ما جهنم شد. در همین سال بود که همسایهام به من تجاوز کرد. پس از کشف این مسئله به من گفتند که تقصیر از خود من بوده است. در خردسالی پیوسته میشنیدم که مرا احمق، بی ارزش و زشت صدا میکردند. در مدرسه دائماً گوشهای میایستادم و به دیگران نگاه میکردم. احساس میکردم کسی در خانه و مدرسه خواهان من نیست. ۱۶ ساله بودم که صاحب دختری شدم. دخترم فقط پنج روز نزد من بود. بعد او را به دیگران سپردم. در جوانی احساس بیارزشی میکردم؛ بنابراین چگونه میتوانستم اصول اخلاقی را بشناسم؟(لوئیر هی، سفر زندگی انتشارات فراروان، ص ۲۲.)
✔️ پالتوئیچل رهبر و موسس #اکنکار از بههم ریختگی روانی و اعمال دیوانهوار خود در جوانی یاد میکند. هارولد کلمپ رهبر فعلی اکنکار نیز جهت شرکت در یک برنامه خیالی، خود را از بالای پل به داخل رودخانه میافکند. این برنامه کارش را به بیمارستان میکشاند. ادامه این حالات باعث شد تا وی دچار اختلالهای روانی فراوانی شود. وی بارها به جرم نقض قوانین اجتماعی و اختلال در نظم عمومی دستگیر شده و بالاخره بعد از احراز مشکلات روانیاش برای قاضی پرونده، حکم بستری شدن وی در تیمارستان صادر میشود. (جیمز پال دیویس، گاهشمار استاد رویاپردازی، ص۹۳.؛ کلمپ، هارولد، کودک در سرزمین وحش، ص ۱۹۷)
@mafaz_news
قتل یک کشیش در غرب فرانسه
🔸جرالد دارمانین وزیر کشور فرانسه گفته برای بررسی وضعیت به منطقه وندی در غرب فرانسه رفته است.
🔸وزارت کشور فرانسه اعلام کرده مردی که این کشیش را به قتل رسانده مسئول آتش زدن یک بنای مسیحی در نانت در سال گذشته نیز بوده و به همین خاطر تحت کنترل پلیس نیز بوده است.
🔸هنوز مشخص نیست این فرد چطور از کنترل پلیس خارج شده و یک کشیش را کشته است.
@mafaz_news