یک دهه تجاوز!
افشای رسوایی جنسی یک خاخام اسرائیلی
🔹دادگاهی در ناصره، رهامیم حییم، روحانی اسرائیلی را به دلیل آسیب جدی که به دخترش وارد کرده، به ۱۹ سال حبس در کنار سایر مجازاتها محکوم کرد.
🔹قضات اسرائیلی در حکم خود نوشتند: «این شخص به خوبی از زشتی اعمال خود آگاه بود.» بحث در مورد پرونده او پس از فرار او به اوکراین و دستگیری در آنجا به تعویق افتاده بود.
🔹به گزارش وب سایت عبری والا، دادگاه پس از صدور حکم در هفته گذشته، روز چهارشنبه سوم ژانویه اجازه انتشار این خبر در رسانهها را داد.
👉mafaz.ir/?p=58726
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه انهدام محل اختفای ملا اکرم نارویی از سرکردگان جيشالظلم
جزئیاتی از اولین ضربه به تیم تروریستی حادثۀ راسک
ادارۀ کل اطلاعات سیستان و بلوچستان:
🔹یکی از اشرار مسلح و از عوامل اصلی پشتیبانی از گروهکهای تروریستی جنوب شرق کشور به نام «اکرم ناروئی» در درگیری مسلحانه با نیروهای امنیتی و اطلاعاتی در منطقۀ بمپور استان به هلاکت رسید.
🔹این شرور مسلح که سوابق متعدد شرارت مسلحانه و نقش زیادی در تامین تسلیحات و پشتیبانی از تیمهای عملیاتی و نقلوانتقال تروریستهای تکفیری منطقه را داشت، در حملۀ اخیر به مقر فرماندهی انتظامی راسک و نیز در ترور ۲ نفر از ماموران پلیس در بهمنِ پارسال نقشهای خائنانهای علیه امنیت و حافظان امنیت کشور ایفا کرده بود.
🔹نامبرده علیرغم تغییر مکرر محل اختفای خود و رعایت شدید ملاحظات حفاظتی، با سلسله اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان شناسایی و آخرین محل اختفای او با همکاری قرارگاه قدس جنوب شرق سپاه و فراجای استان محاصره شد.
🔹هنگام دستگیری این تروریست باسابقه، او با مقاومت مسلحانه و تیراندازی به سوی ماموران، قصد گریز از محاصره را داشت که با هوشیاری و اقدام به موقع نیروهای حافظ امنیت کشور، این شرور مسلح به هلاکت رسید و دیگر تروریست همراه او بازداشت شد.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
عنصر کلیدی فرقه، یک رهبر خودکامه و سوءاستفادهگر است
مالی دِکتِر دانشگاهش را که تمام کرد، از شهر و شلوغی خسته بود و میخواست مدتی در روستایی آرام و زیبا زندگی کند. از قضا پیرمرد مزرعهداری را یافت که به کسی نیاز داشت تا از حیواناتش مراقبت کند. مالی آن کار را پذیرفت و واقعاً از زندگی در روستا لذت میبرد.
با اینحال اندک اندک فهمید که پیرمرد مهربان صاحب مزرعه، عقاید غریبی دارد. پیرمرد خودش را شمنی میدانست که پنجهزار سال عمر کرده و میتواند با تمرکز وضعیت آبوهوا را تغییر دهد. تعدادی هوادار سینهچاک هم داشت که گاهی به مزرعه میآمدند و طبل میزدند و سرود میخواندند.
عقاید پیرمرد آزاری برای او نداشت، تا آنکه یکبار آنفلونزای سختی گرفت و محتاج مراقبت پزشکی شد. اینجا بود که دوران دوری و دوستی او و شمن به پایان رسید. شمن اعتقادی به پزشکی مدرن نداشت و میخواست با بهصدا درآوردن زنگهایی دور سر او، درمانش کند.
mafaz.ir/?p=58752
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور یک وزیر هندی در مسجد النبی و مسجد قبا در عربستان اعتراضات زیادی به همراه داشت
هم بخاطر بی حجاب بودنش و هم اینکه این وزیر هندو به ضد اسلام بودن و طرفداری از آزارهای نژادپرستانه علیه مسلمانان مشهور است.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
بازار کریسمس در ایران به روایت سایت دیوار
کاربران دیوار در یک ماه گذشته بیش از همهٔ لوازم مرتبط با جشن کریسمس، «درخت مصنوعی کریسمس» را جستجو کردند. در این مدت، اهالی اهواز، همدان و قم مشتریهای پروپاقرصتری برای آگهیهای کریسمس بودهاند.
مسیحیان ایران طبق سرشماری ۱۳۹۵ بیش از ۱۳۰ هزار نفرند، اکثریتشان را ارامنه، بخشیشان را آشوریان و بخشی را هم ایرانیانی از اقوام دیگر تشکیل میدهند. تاریخ جشن کریسمس ارامنه متفاوت با دیگر مسیحیهای جهان است. عموم مسیحیان جهان، کریسمس را در ۲۵ دسامبر (۴ دی)، یعنی ۶ روز قبل از شروع سال نو میلادی، جشن میگیرند، اما کریسمسِ مسیحیان ارمنی ۵ ژانویه (۱۶ دی)، یعنی روز پنجم سال نو میلادی، است. دلیلش هم اختلافی است که در بین مسیحیان بر سر تاریخ تولد عیسی مسیح وجود دارد.
از آنجا که ارمنیان هموطنمان بخش عمده مسیحیان ایران را تشکیل میدهند، نگاهی انداختهایم به آمار آگهیهایی که در دیوار و در ارتباط با لوازم این جشن، در یک ماه منتهی به کریسمسِ ارامنه، منتشر شده تا با حال و هوای این جشن آیینی بیشتر آشنا شویم.
mafaz.ir/?p=58719
🆔@mafaz_news
نشانی از یک فرقه ناشناخته در جمهوری چک
باستانشناسان میگویند تصویر مبهم روی یک سگک قرونوسطایی که در جمهوری چک کشف شده است، یک حیوان وحشی (اژدها یا مار) را نشان میدهد که قورباغهای را میبلعد و ممکن است نمادی از یک فرقه بتپرستی ناشناخته باشد.
این سگک برنزی کمربند توسط فردی پیدا شد که با استفاده از دستگاه فلزیاب در نزدیکی روستایی به نام «لنی» (Lány) واقع در ۳۲ کیلومتری «پراگ» در جمهوری چک مشغول جستوجو بود.
به گزارش لایوساینس، باستانشناسان نخست گمان میکردند که طراحی تصویر مرکزی این سگک که یک مار یا اژدها را حین بلعیدن موجودی شبیه به قورباغه به تصویر میکشد، بینظیر است، اما پس از مدتی دریافتند که در حدود ۱۲ سال اخیر آثار تاریخی تقریبا مشابهی در آلمان، مجارستان و دیگر نقاط جمهوری چک کشف شده است.
👉mafaz.ir/?p=58751
🆔@mafaz_news
سیاستهای دینی چین؛ از برخورد با پیروان ادیان ابراهیمی تا ترویج الحاد
۱. چین سیاست “چینیسازی” را دنبال میکند و از گروههای مذهبی میخواهد که آموزه ها، آداب و رسوم و اخلاق خود را با فرهنگ چینی هماهنگ کنند. این سیاست به ویژه بر ادیان و مذاهب به اصطلاح “خارجی”، از جمله اسلام، #مسیحیت کاتولیک و #پروتستانیسم، تأثیر میگذارد و از پیروان آنها انتظار دارد سنتهای چینی را در اولویت قرار دهند و به دولت وفادار باشند.
۲. چینیسازی اشکال مختلفی دارد. مقامات چینی صلیبها را از کلیساها حذف و گنبدها و منارههای مساجد را تخریب کردهاند تا آنها را چینیتر جلوه دهند. بر اساس گزارشها، از کشیشها و امامان خواستهشدهاست تا بر آموزههای دینیای تمرکز کنند که ارزشهای سوسیالیستی را منعکس میکند. مثلا حکومت میخواهد نسخه جدیدی از قرآن را منتشر کند که آموزه های اسلامی را با “فرهنگ چینی در دوران جدید” هماهنگ میکند.
۳.سیاستهای محدودکننده چین در قبال مسلمانان، به ویژه اویغورها در استان سین کیانگ، به طور گسترده در دهه گذشته ثبت شدهاست. گروههای حقوق بشر چین را متهم میکنند که اویغورها را تحت بازداشت، نظارت و شکنجه قرار داده است. اویغورها ۴۳ درصد از مسلمانان چین را تشکیل میدهند.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
استاندار تهران پای صحبت ارامنه نشست
علیرضا فخاری، استاندار تهران به همراه فرماندار تهران، چند نفر از مدیران کل استانداری و برخی دستگاههای اجرایی استان در راستای رسیدگی و پاسخگویی به سوالات، نظرات، ایدهها، شکایتها و درخواستهای #ارامنه پایتخت در کلیسای گریگور محله مرزداران حضور یافت.
استاندار تهران در این دیدار مستقیم و بی واسطه در گفت و گوی صمیمی با جمعی از هموطنان ارامنه مشکلات و خواستههای آنان را شنید و برای رفع این مشکلات دستورهای لازم را صادر کرد.
👈مشروح گزارش
🆔@mafaz_news
حداد عادل: دادگاه منافقین، سبب تنویر افکار عمومی میشود
غلامعلی حداد عادل، رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب درباره دادگاههایی که برای بررسی جنایات فرقه منافقین در قوه قضاییه در حال برگزاری است، اظهار کرد: بیش از ۴۰ سال از اوج فعالیتها و جنایات فرقه منافقین در ایران اسلامی میگذرد و به دلیل اینکه اطلاعرسانی درستی انجام نشده است، بسیاری از جوانان و نوجوانان از ترورها و جنایات بیرحمانه این فرقه ضاله اطلاعی ندارند.
وی ادامه داد: برخی افراد که اطلاعات چندانی از پیشینه گروهک جنایتکار منافقین ندارند بر این تصور هستند که این فرقه یک گروه سیاسی کوچک است که به دلیل اعتقادات خاص به حاشیه رانده شده است، در حالی که آنان از کم و کیف تفکرات و نظرات همچنین عملکرد این باند جنایتپیشه اطلاع چندانی ندارند.
👉mafaz.ir/?p=58759
🆔@mafaz_news
اینستاگرام چگونه به معبد فرقهها تبدیل شد؟
روانشناسان، جامعهشناسان، دینپژوهان و دیگر متخصصان علوم انسانی تحقیقات وسیعی دربارۀ فرقهها انجام دادهاند:
⁉️بوز هرینگتون در مقالهای در آتلانتیک میگوید در قدم اول باید تفاوتی قائل شویم بین گروههای دینی بیخطر و گروههای افراطی. او روزنامهنگاری تحقیقی است که خود سالها عضو یک فرقۀ افراطی بود و بعد از آنها گسست و مطالعه دربارۀ سازوکار فرقهها را شروع کرد. از نظر هرینگتون، ممکن است هر گروهی دارای «عقاید عجیبوغریب» باشند و انواع و اقسامی از آیینهای جمعی را به جای آورند. اما فقط دستۀ کوچکی از این گروهها راهِ افراط را در پیش میگیرند و به فرقههایی خطرناک تبدیل میشوند.
⁉️فرقههای خطرناک معمولاً در چند خصیصه مشترکاند، از جمله اینکه در همۀ آنها به انحای مختلف با انتقاد و تردید دربارۀ حرفها و تصمیمات رهبران مخالفت میشود و از اعضا میخواهند تا اطاعتی بیچونوچرا از خودشان نشان بدهند؛ منزویکردن اعضا و مجازات آنها در صورت تمایل به ترک گروه خصیصۀ مشترک دیگری است که اهمیت زیادی در افراطیشدن گروه دارد و درنهایت تلاش برای ساختنِ هویتی جدید از طریق تغییر اسم اعضا، بیرونکشیدن آنها از مناسبات خانوادگیِ قبلیشان و ترغیب آنها به ستیزۀ فکری و رفتاری با عرفهای جامعه.
⁉️بدینترتیب نوعی نگرشِ سرسختانۀ «ما در برابر آنها» در این گروهها شکل میگیرد که میتواند اعضا را قانع کند تا علیه «دشمنان» خودشان به جنگ برخیزند. درمقابل، هر چه گروه بازتر باشد و تلاش نکند تا خدمت به فرقه را به یگانه وظیفۀ اعضای خود تبدیل کند، احتمال کمتری دارد که به افراطیگری کشیده شود یا به اعضای خود آسیبهای جبرانناپذیر بزند.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news