اهانت صوفیه به ساحت حضرت ابوطالب
▫️ باورهای فرق تصوف نمایانگر انحرافات اساسی و آدابورسوم جعلی فراوانی است که هرگز با فریب و ریاکاریهای نخنما شده، نمیتوانند آنها را کتمان کرد. توهین به ساحت ائمه معصومین از مهمترین مسائلی است که بهخوبی دشمنی و عداوت دیرینه آنان را هویدا میکند.
▫️ بهعنوان نمونه، دراویش فرقه صوفیه خود را از محبان و دوستداران مطیع حضرت علی علیهالسلام میدانند ، اما طبق آنچه در منابع و مکتوباتشان آمده حضرت ابوطالب عمومی گرامی پیامبر اعظم (ص) و پدر حضرت امیرالمؤمنین(ع) را شخصی کافر میدانند که اسلام ناب محمدی در او اثری نبخشید!!!
▫️ برخی از شعرای مشهور فرق تصوف بهمنظور تخریب این شخصیت باعظمت تاریخ اسلام، با جسارت تمام در سرودههای خود، ایشان را علیرغم وجود نازنین شخص پیامبر اکرم(ص) و حضرت علی(ع)، حضرت ابوطالب را تهی از ایمان و معرفت معرفی میکند.
▫️ شخصیت و جایگاه باعظمت حضرت ابوطالب، بهعنوان چهره بیبدیل تاریخ اسلام بهقدری برای مسلمانان شناخته شده است که ما را از پاسخ گویی به اباطیل انحرافی دراویش صوفیه بی نیاز کرده است.
🔻 دراویشی که با حلقه سماع و شطح و طامات گفتن و سیر در تخیلات و توهمات ذهنی، مقامات شهودی برای یکدیگر می تراشند، کجا شایستگی این را دارند که ایمان و معرفت بی نظیر حضرت ابوطالب رابشناسند و درک کنند.
رهپویان هدایت
@mafaz_news
انتقاد شیخ الازهر از ترویج اصطلاح «دیانت ابراهیمی»
شیخ الازهر در واکنش به ترویج اصطلاحی موسوم به «دیانت ابراهیمی» که هدف به اصطلاح ادغام ادیان یهودی، مسیحی و اسلام ذیل یک دین واحد و یکپارچه را دنبال می کند، گفت: دعوت به چنین موضوعی خواب های پریشان و مصادره آزادی عقیده است و به اصطلاحاتی نظیر جهانی شدن و پایان تاریخ بیشتر شباهت دارد.
@mafaz_news
کلیسای کاتولیک فرانسه برای پرداخت غرامت به قربانیان آزار جنسی اموالش را میفروشد
اسقفهای کلیسای کاتولیک فرانسه روز دوشنبه با فروش بخشی از املاک و مستغلات این نهاد مذهبی برای دادن غرامت به هزاران قربانی آزار جنسی کودکان توسط کشیشها مسیحی موافقت کردند.
مقامات کلیسا پیشتر در پی انتشار گزارشی تکاندهنده که از موارد متعدد کودکآزادی توسط کشیشها طی سالهای ۱۹۵۰ تا ۲۰۲۰ میلادی پرده برداشته بود، تحت فشار زیاد افکار عمومی قرار گرفته بودند.
@mafaz_news
علم چگونه به الحاد منجر می شود؟
نیما نریمانی، دبیر کارگروه علم و دین اندیشکده مهاجر دانشگاه صنعتی شریف:
🔻بحث الحاد علمی در دهه های اخیر خیلی داغ شده است و مد نظر متفکران علمی بوده است، جریان الحاد علمی به نظر می آید که یک جریان روبنایی از مساله #خداناباوری علمی است و این روبنا بودن الحاد علمی جنجال ساز است. تفاوت اصلی جریان #الحاد_علمی با طبیعت گرایی علمی، نه در اصل خداناباوری که در تلاش بعضا ستیزهجویانه برای حذف خداباوری از عرصه فرهنگ بشری است و آنچه مسیر را به سمت خداناباوری می برد مساله طبیعت گرایی علمی است.
🔻هجمه مهمی به سنت فیزیک خداباورانه در نیمه دوم قرن بیستم توسط گروه جدیدی از دانشمندان طبیعت باور که بر آن بودند تا این جهان بینی را با جهان بینی خود جایگزین نمایند، رخ داد، این گروه با خداباوران در به اصول مبنایی بکارگیری قوانین طبیعی و ارزش نظریات و دیگر امور موافق بودند اما آنان معتقد بودند که این اصول با نگاه سنتی #الهیاتی ناسازگار هستند و ایده جمع میان علم و دین را مورد نقدهای سنگین قرار می داند.
👈گزارش کامل از این وبینار
https://mafaz.ir/?p=23479
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مراسم تاپاله بازی هندوها در پایان جشنواره دیوالی
دهها پیرو آیین هندو در روستای «گوماتاپورا» واقع در جنوب هند در پایان جشنواره پنجروزه «دیوالی»، مراسم سنتی پرتاب پِهِن و تاپاله گاوی را برگزار کردند.
@mafaz_media
لایو اینستاگرامی «سیر ادعاها در بهائیت»
🔹مجری: حجت الاسلام کامل نواب
🔹کارشناس: استاد عبدالقادر همایون
🔻زمان: چهارشنبه 19 آبان ماه
ساعت 21 در صفحه اینستاگرام مقدس نما
@moghadas_nama
داستان بودا در یک کتاب قدیمی شیعی
📗بیتردید ماجرای «یوذاسُف و بِلَوهَر» که در کتابِ «کمال الدین و تمام النعمه» آمده، همان ماجرای «بودا» است. داستان، داستانِ بیدارشدن و آگاهییافتنِ شاهزادهای هندی به نام «گئوتمه سیدهرته» یا همان بودا به دست بلوهر حکیم است.
📗زیبایی، جذابیت و حکایات موعظهآمیزِ سرگذشت بوذاسف یا یوذاسف یا بیوذسف یا بوذا یا بودا، سبب پذیرش آن در آغوشِ بازِ ادبیات آیینیِ ایرانیان، یونانیان و اروپاییانِ مسلمان، مسیحی و بیدین گردید.
📗پذیرشِ شیعیِ قصهی بودا را در کمال الدینِ صدوق شاهدیم. سندِ روایتِ درازدامنِ یوذاسف و بلوهر این است:
حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ الْحَسَنِ الْقَطَّانُ قَالَ حَدَّثَنَا الْحَسَنُ بْنُ عَلِیٍّ السُّکَّرِیُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ زَکَرِیَّا قَالَ: فَقَدْ بَلَغَنِی أَنَّ مَلِکاً مِنْ مُلُوکِ الْهِنْدِ کَانَ کَثِیرَ الْجُنْدِ وَاسِعَ الْمَمْلَکَه … (کمال الدین و تمام النعمه ؛ ج۲ ؛ ص۵۷۷).
📗این سند، از اسناد معروف و پُرتکرار صدوق در امالی، علل الشرایع، معانی الاخبار، التوحید و همین کمال الدین است؛ به همین دلیل نگارشِ «حسن بن علی العسکری» که نام امام یازدهم علیه السلام است به جای «حسن بن علی السُّکَّری» تصحیفی است ناشیانه. بماند که نقل امام یازدهم از محمد بن زکریا بی معناست.
✍️درست است که این رمانِ هندی را نمیتوان روایت امامان دانست، اما یادکردِ بزرگِ محدثان قم از آن، نمایش تاثیرپذیریِ فقیهان و تودههای شیعه از حکایت جوانهزدن و هوشیاریِ بودا است. از سویی دیگر، دین غالبِ مردمانِ شرقِ ایران تا دورهای که به قرن سوم هجری قمری نیز کشیده شده، بودایی بوده است. این شد که فرهنگِ آیینیِ ایرانیانِ بودیسم، در سیر تطور این داستان، نقش واسطه بین فرهنگ هندی و فرهنگ اسلامی را بازی کرد. به دیگر سخن، ایرانیان بودند که سبب ورودِ این کُهَنداستان به کتب روایی شیعی شدند.
✍️بعدها مرحوم مجلسی در بحارالانوار این داستان را نقل کرد و در عینالحیات نیز ترجمه کرد و آن را به عنوان یک متن اخلاقی فاخر ستود. روحانیتِ داستانِ بودا و نکات پندآموزِ آن در کمال الدین شیخ صدوق، حدیثپژوهِ شیعی را خوش میآید که بگوید آری، ما نیز در روایاتمان این موردِ جذّاب را داریم؛ اما براساس آنچه گفته شد، «یوذاسفِ کمال الدین»، همان «بودایِ هندو» است.
(مصطفی قناعتگر)
@mafaz_news
شیخ مشهور سلفی یمن: انصار الله ولی امر مسلمانان یمن است
🔹روز گذشته تعدادی از شیوخ #سلفی استانهای تعز و إب با #محمدعلی_الحوثی رئیس کمیته عالی انقلاب یمن و عضو شورای عالی سیاسی انصارالله دیدار کردند.
🔹در این دیدار که با حضور شیخ #محمد_المهدی از شیوخ مشهور سلفی یمنی و رئیس جمعیت #خیریة_الحکمة برگزار شد بر لزوم گفتگو بین مذاهب مختلف اسلامی تاکید شد.
🔹شیخ محمد المهدی در این دیدار با تاکید بر اینکه #انصارالله در حال حاضر #ولی_امر مسلمانان یمن است، گفت ما سلفیها خود را مکلف به #حبّ و #تسلیم و #اطاعت از شما میدانیم و این «دین» و اعتقاد ما است و مسأله «سیاست» نیست.
🔹وی افزود ما در بیانیهها، سخنرانیها و خطبههای نمازجمعه خود، مردم به خصوص جوانان را به مشاهده وضعیت آشفته و ناامنیهای عدن و دیگر مناطق تحت کنترل دولت هادی فرامیخوانیم و بابت امنیت موجود در مناطق زندگی خود از انصارالله سپاسگزاریم.
@mafaz_news
«گرایش به بی دینی» در شرق و «بازگشت به دین» در غرب
ششمین نشست علمی دانشکده ادیان با عنوان «گرایش به بیدینی در شرق و بازگشت به دین در غرب» 18 آبان ماه با ارائه پروفسور باسم الراعی، استاد فلسفه دانشگاههای لبنانیه و سنژوزف لبنان برگزار شد.
@mafaz_news
یک مسئول طالبان اوضاع افغانستان را برخلاف گزارشها، خوب توصیف کرد
در حالی که نهادهای بینالمللی درباره بحران انسانی در افغانستان هشدار میدهند، شیرمحمد عباس استانکزی، معاون وزیر خارجه طالبان، وضعیت کشور را «خوب» توصیف میکند و میگوید، اوضاع روز به روز بهتر خواهد شد.
🔹️وی این اظهارات را هنگام برگشت از قطر به افغانستان در میدان هوایی کابل مطرح کرده است.
🔸این اولین سفر او پس از تشکیل حکومت جدید در افغانستان است.
@mafaz_news