یک انتصاب تاریخی در آمریکا؛
«رشادحسین»؛ اولین سفیر مسلمان کمیسیون آزادی مذهبی آمریکا
رشاد حسین به عنوان سفیر ایالات متحده برای کمیسیون #آزادی_مذهبی بینالمللی تأیید شد و او را به اولین مسلمان آمریکایی در این سمت تبدیل کرد.
حسین روز پنج شنبه (16 دسامبر) با رأی قاطع 85 در برابر 5 رای موافق توسط سنای ایالات متحده تأیید شد.
کمیسیون آزادی مذهبی بینالمللی ایالات متحده از این تصمیم در مورد حسین که قبلا مدیر مرکز مشارکت جهانی در شورای امنیت ملی بوده است، استقبال کرد.
پایگاه خبری مفاز👇
t.me/joinchat/SaLFLpltCV7hovrh
طالبان: آمریکا غرامت قربانیان حمله پهپادی کابل را بپردازد
🔸ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفته است: ما میخواهیم به خانواده های کسانی در افغانستان که به طرز وحشیانهای کشته شدهاند کمک شود. ایالات متحده باید غرامت بپردازد. این خواست مردم افغانستان است، اما آمریکاییها آن را رد میکنند.
🔸وی افزود: ایالات متحده اقدامات مشابه بسیاری را در جهان انجام داده است و اکنون میگوید کسانی که در حملات هوایی دست داشتند، مجازات نمیشوند. ایالات متحده در ۲۰ سال گذشته بسیاری از مردم بیگناه را در افغانستان کشته است. پس این باج گیری نیست. این یک مسئولیت اخلاقی ایالات متحده است که باید انجام شود.
🔹وزارت دفاع آمریکا در یک اعلامیه گفت که هیچ نیروی نظامی در حمله هواپیمای بدون سرنشین که منجر به کشته شدن ۱۰ غیرنظامی از جمله هفت کودک در ماه آگوست گذشته در کابل پایتخت افغانستان شد، با مجازات مواجه نخواهد شد.
🔹براساس این گزارش، وزارت دفاع آمریکا در ماه سپتامبر اعتراف کرد که حمله هواپیمای بدون سرنشین که در روزهای پایانی خروج آشفته ایالات متحده از افغانستان انجام شد یک اشتباه غمانگیز بود که غیرنظامیان را هدف قرار داد. این تصمیم پنتاگون، توسط خانواده های قربانیان غیرقابل قبول تلقی شد.
🔹یکی از اعضای خانواده، ایمل احمدی، با ابراز شکایت از تصمیم آمریکا، گفت که ایالات متحده چندین بار به آنها گفته است که مرتکب اشتباه شده است، اما اکنون لحن خود را تغییر داده و گفته است که کسانی را که این حمله را انجام دادهاند، مجازات نمیکند.
🔹طبق گزارش، جیحون احمد، یکی از اهالی کابل، گفت که دادگاه بین المللی برای بررسی حملات هواپیماهای بدون سرنشین توسط ایالات متحده ضروری است.
@mafaz_news
♨️صدای #صدای_آمریکا هم در آمد♨️
صدای آمریکا در واکنش به برگزاری کارگاه پوستر جشنواره ملی «بهائیت، محفل خیانت» نوشت: جشنوارهها و کارگاههای حکومتی در ایران علیه بهاییان نفرت پراکنی می کنند.
👈این اولین بار نیست که رسانه های آمریکایی و انگلیسی از فرقه بهاییت حمایت می کنند.
@mafaz_news
♨️اظهارات جنجالی ترامپ درباره اسرائیل و یهودیان!
یک فایل صوتی کوتاه از مصاحبه باراک راوید، خبرنگار اسرائیلی با ترامپ منتشر شده که رییس جمهور سابق آمریکا در آن میگوید یهودیان آمریکا، یا علاقه ای به اسرائیل ندارند یا دیگر به آن اهمیتی نمیدهند.
سی ان بی سی به نقل از ترامپ گزارش داد؛
🔻کسانی در این کشور (آمریکا) هستند که یهودی اند اما دیگر اسرائیل را دوست ندارند.
🔻مسیحیان اونجلیست بیشتر از یهودیان آمریکا اسرائیل را دوست دارند.
🔻زمانی بود که اسراییل کنترل کامل کنگره آمریکا را در دست داشت ولی الان برعکس است و این کار را بایدن و اوباما کردند، این درحالیست که در این انتخابات کلی رای از یهودیان گرفتند.
🔻نیویورک تایمز از اسرائیل متنفر است. خانواده سولزبرگر در آنجا هستند که از اسرائیل متنفرند.
@mafaz_news
بازدید مدیرکل بهزیستی تهران از سرای سالمندان یهودی
امین شاهرخی، مدیرکل بهزیستی تهران در بازدید از سرای سالمندان یهودی:
🔹گستره خدمات رسانی بهزیستی منحصر به افراد خاص نمی شود و همه آحاد جامعه را در بر می گیرد.
🔹این در برگیری خدمات بهزیستی شامل قشر یا طبقه خاصی نمی شود و همه افراد را با سلایق و دیدگاه های مختلف شامل می شود.
🔹اسلام آئین مهرورزی به پیروان همه ادیان است و وجود چنین مراکزی شامل ادیانی غیر از دین مبین اسلام، در قلب حاکمیت اسلامی در ام القرای جهان اسلام، گواهی بر این ادعای بزرگ است.
🔹سالمندان با هر دین و کیشی، شایسته تکریم و تفقد هستند، زیرا بهترین سال های عمر خود را برای اعتلا و بالندگی ایران سربلند مصروف داشته اند و اینک وظیفه همگان است تا به هر نحو ممکن از خدمات آنها تقدیر نموده و شرایط ماندگاری و سلامت آنها را با وسواس دنبال کنند و بهزیستی نیز حسب تکلیف و وظیفه قانونی و متصدیان آن نیز برابر تکلیف شرعی و عرفی به این مهم می پردازند و در دستور کار خود قرار داده اند.
👈تصاویر بیشتر و متن کامل خبر
https://mafaz.ir/?p=24938
@mafaz_news
گزارش خبرنگار مفاز از نشست «سیره اهل بیت(ع) در آثار صوفیه»؛
میراث صوفیه سرشار از روایت مرسل و جعلی است
🔺عرفا و #صوفیه به ندرت وارد بحث حدیث شناسی شدند و بیشتر به روش حدیث شناسی ورود داشتند.
🔺صوفیان با استناد به تجارب عرفانی قصد داشتند به تعالیم خود رنگ و لعاب بدهند و مردم را به دین راغب کنند و علت اینکه حدیث جعل می کنند این است می خواهند مردم را به دین برگردانند.
🔺علمای رجال همیشه با دید تردید به میراث صوفیه نگریسته اند.
🔺صوفیان با این ادعا که به علم شهودی و بی نقض دست یافتند ندای بی نیازی از حدیث مستند سر دادند و حدیث گرایی را موجب کدورت فاتحان خوانند.
👈مشروح خبر
https://mafaz.ir/?p=24931
@mafaz_news
❗️محدودیّت خداۍ سلفی (2)
اسحاق بن #راهویه،محدث وامام سرشناس #اهلسنت ، میگوید:«خدا از رگ گردن نزدیکتر است واز خلق در تباین است»حرب میگوید به اسحاق گفتم «بر عرش با حـد است؟» گفت «بلـه، با حــد»
✍🏻پۍنوشت:
ترتّب لوازم محدودیت بر خدا موجب اثبات تجزۍ و در نهایت حدوث و مخلوق بودن وی میشود؛ و ثابت میشود شاب امرد ﴿رض﴾ مخلوقۍ متجزۍ ومتناهۍ است.
لازم به ذڪر است ڪه اسحاق بن راهویه از سلف صالح اهل سنت به حساب می آید واقوال وۍ الزام آور است.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| مسیحیان مقیم تهران در حال آماده شدن برای کریسمس و سال نو میلادی
🔺اقلیتهای مذهبی در ایران، آزادانه مراسم دینی و آئینی خود را برگزار میکنند.
@mafaz_media
عقبنشینی تئوریپردازان پروتستان از مبانی کتاب مقدس
🔸مفاهیم انجیل #مسیحیت_صهیونیستی بر پایه اسطوره قرار گرفته و از آنجا که در عصر حاضر بر عقلانیت حداکثری تکیه می شود، چنین رویکردی در جوامع پروتستان نیز روز به روز با بی اقبالی عموم مواجه می گردد. با گسترش پرسش های مبتنی بر عقلانیت، تئوری پردازان این جریان اخیرا مجبور به عقب نشینی شده و عنوان می کنند، آنچه امروزه به عنوان مفاهیم اساس مسیحی می شناسیم، برگرفته از اساطیر اقوام بدوی می باشد. این اعتراف محققان پروتستان درحالی است که تا پیش از این هرگونه تاثیر اساطیری یا غیره را بر انجیل به شدت انکار می کردند.
🔸رودلف بولتمان در این خصوص می گوید: کل سنت و تفکري که عهد جدید بـر آن استوار است اسطورهاي است و اساسـاً هـر آن چـه مربـوط بـه دورة «ماقبـل علمی» است و در کتاب مقدس از آن ذکري به میان آمده همین گونـه اسـت و آن را بایـد از متن دین زدود. اینکه مردم به کفاره احتیـاج دارنـد و امثال آن همـه باورهـایی اسـطوره اي انـد و لازم اسـت مسیحیت را از قید آنها خلاص کرد.
🔹مطلب فوق را یکی از تئوری پردازان پروتستان عنوان می کند که این امر نشان می دهد #مسیحیت صهیونیستی در دفاع از مبانی خردستیز خویش ناتوان گشته و در صدد امحا و نابودی آن برآمده است. در حقیقت مبلغان مسیحیت صهیونیستی به جای پذیرش خطا، راه نفی و سانسور را در پیش گرفته اند و سعی دارند تا با این حربه از زوال مسلک شان جلوگیری کنند.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢واکنش شیخ سلمان ندوی به تصمیم عربستان
🔹واکنش شدید اللحن شیخ سلمان #ندوی حسينی (یکی از اندیشمندان و علمای برجسته هندوستان و مدیر دارالعلوم ندوة العلماء لکهنو) به تصمیم اخیر عربستان، مبنی بر هشدار و ممنوعیت فعالیت #جماعت_تبلیغ در آن کشور
@mafaz_media
اشکال باسیل به عبارت قالبی سه اقنوم و یک جوهر
عبارت قالبی سه اقنوم و یک جوهر و نیز تعبیرِ «از همان جوهر پدر» میتواند دو معنا داشته باشد، که به نظر باسیل، هر دو در تیر رس ایراد است.
معنای نخست:
اگر سه اقنوم با قیاس به آنچه ارسطو، وحدت جنس می خواند و در توضیح آن از مثال اسب، انسان و سگ که در جنس حیوان واحدند، استفاده می کند در الوهیت واحد باشند، با این ایراد روبروست که در این صورت ممکن است برخی الوهیت را که جنس سه اقنوم فردی است، جنس به معنای ارسطویی آن یعنی کلی موجود در سه اقنوم فردی ندانند، بلکه جنس در اصطلاح افلاطونی آن یعنی یک مفهوم عالی مشترک یا همان کلیِ موجود در فراسو، بالا و ورای اقنوم های فردی بدانند که بدین ترتیب نه یک خدا بلکه چهار خدا وجود خواهد داشت: اقنوم های سه گانه و الوهیت.
معنای دوم:
اگر بدین معنا باشد که سه اقنوم بنا به آنچه ارسطو، وحدت موضوع میخواند و آنرا با مثال روغن و شراب که در موضوع آب، وحدت دارند، توضیح میدهد، در الوهیت واحد باشند، به گفته ی باسیل با این ایراد روبروست که ممکن است برخی الوهیت را که موضوع و زیر نهاده ی سه اقنوم است، چیزی بدانند که مانند آب در نسبت با روغن و شراب، یک ماده بنیادینِ از پیش موجود باشد، یعنی چیزی که وجودی پیش از اقنوم ها و جدای از آنها دارد که در این صورت نیز نه یک خدا بلکه چهار خدا وجود خواهد داشت.
فلسفه ی آباء کلیسا، هری اوسترین ولفسن، ترجمه ی علی شهبازی، ص368.
@mafaz_news
دبیر ستاد حقوق بشر: فرانسه قوانین ضد مسلمانان خود را بازنگری کند
کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، در واکنش به اعلام خبر وزیر کشور فرانسه مبنی بر بستن ۲۱ مسجد و برنامه بستن ۶ مسجد دیگر بر اساس قوانین ضد افراط گرایی و جدایی طلبی این کشور، با انتشار توییتی نوشت:
در رویکرد غربی، تروریست ها در ایران مدافعان حقوق بشر هستند و آزادی دینی در کشورهای غربی نیز مساوی تروریسم است. از دولت فرانسه می خواهیم تا قوانین ضد مسلمانان خود را که جامعه پنج و نیم میلیون نفری اقلیت مسلمان این کشور، مکان های عبادت، مراکز آموزشی و سایر اماکن آنها را هدف قرار می دهد، مورد بازنگری قرار دهد.
@mafaz_news
۱۰ خدای برتر هندو
خدایان در آیین هندو را می توان به عنوان مجموعه ای از خدایان عملکردی تحلیل کرد که تثلیث محبوب ترین آنهاست. هر خدایی دارای هدف و قدرت خاصی است. برای مثال، ایندرا خدای باران است. کومار فرمانده کل قوا است. خدایان تثلیث خالق، محافظ و ویرانگر هستند و دیگران جنبه های مختلف عملکردی خدایان را نشان می دهند.
👈در ادامه بخوانید
https://mafaz.ir/?p=24995
@mafaz_news
برنامه دانمارک برای مبارزه با خودسانسوری معلمان درباره ادیان
🔸دولت دانمارک از طرح پارلمان برای حمایت از آزادی بیان و مبارزه با خودسانسوری در مدارس حمایت کرد. براساس این طرح که از سوی احزاب اپوزیسیون تهیه شده، معلمان باید بتوانند بدون ترس و لرز درباره موضوعاتی چون کاریکاتورهای پیامبر اسلام، هولوکاست و دگرباشی جنسی در مدرسه حرف بزنند.
🔸بحث و بررسی این طرح از ماه ژانویه در پارلمان آغاز میشود.
🔸وزیر دادگستری دانمارک در زمان اعلام حمایت از طرح قانونی اپوزیسیون در مجلس گفت: «آموزش دموکراسی، آزادیها و بحران [کاریکاتورهای] محمد، بهعنوان یک رویداد مهم در تاریخ دانمارک، بخشی از آموزش در مقطع ابتدایی است. ما نباید تهدید معلمان به خاطر انجام کارشان را بپذیریم و آن را نخواهیم پذیرفت.»
🔸با وجود درخواستهای پرشمار کشورهای اسلامی و تهدیدهای بسیار مسلمانان در اروپا برای منع انتشار کاریکاتورها در دانمارک، کپنهاگ به استناد اصل آزادی بیان، حمایت از مطبوعات را ادامه میدهد.
🔸از دید برخی منتقدان این اقدامات در ادامه سیاستهای اسلامهراسانه تفسیر میشود.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعترافاتِ تروریستِ اعدامی به مشارکت در ترور یک شهروند
حیدر قربانی به اتهام بغی و مشارکت در قتل عمد سه نفر از شهروندان کردستانی اعدام شد.
@mafaz_media
تاریخچه ممنوعیت حجاب در مدارس کانادا/ نژادپرستی با چاشنی فشار بر مسلمانان
تلاشها برای ممنوعیت حجاب در مدارس عمومی کبک در کانادا از حدود ۲۷ سال پیش آغاز شده است. این موضوع در سال ۱۹۹۴ پس از آن که یک دبیرستان فرانسوی زبان، دانش آموزی را به دلیل داشتن حجاب در کلاس تعلیق کرد، در دستور کار عمومی قرار گرفت.
تعدادی از مدارس دیگر در کانادا این کار را به تبعیت از آن آغاز کردند و خیلی زود، یک بحث گسترده در جامعه این کشور آغاز شد.
«کبک» پیشتر در حال سازماندهی مجدد سیستم آموزشی خود و تغییر هیئتهای مدارس کاتولیک و پروتستان به مدارس فرانسوی و انگلیسی بود، که هدفش حذف بقایای دین از مدارس ابتدایی و دبیرستانها تعریف شده بود؛ از نظر برخی از طرفداران دینزدایی، ظاهر حجاب در کلاسهای درس در تضاد با این تلاش بود.
👈مشروح گزارش
https://mafaz.ir/?p=25047
@mafaz_news
تاثیر جنگ ۳۰ ساله مسیحیان بر تابلوهای نقاشی
بسیاری از هنرمندان اروپایی با تابلوهای نقاشی که کشیدهاند در جنگ سی ساله و درگیری دو مذهب کاتولیک و پروتستان، مشارکت داشته و تاثیر این جنگ بر فرهنگ و هنر را در آثارشان منعکس کردهاند.
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=25044
@mafaz_news
صدها پرونده رسوایی اخلاقی کلیسای کاتولیک اسپانیا روی میز واتیکان
🔹کلیسا تحقیقات گستردهای که تا کنون در اسپانیا بی سابقه بوده است را در مورد ۲۵۱ نفر از کشیش ها و اعضای کلیسا و موسسات مذهبی متهم به تجاوز جنسی به افراد زیر سن قانونی که ال پائیس در سه سال گذشته جمعآوری کرده و پیرامون آنها تحقیق کرده، آغاز کرده است.
🔹ماتئو برونی سخنگوی واتیکان در بیانیه ای اعلام کرد پاپ این اسناد را دریافت کرده و اعلام کرده است که بررسیها «مطابق با قوانین متعارف فعلی، که به طور مناسب در سال های اخیر به روز شده است، پیش برود».
🔹در این گزارش ۳۸۵ صفحهای که خبرنگار ال پائیس دوم دسامبر و در سفر به یونان به طور مستقیم به پاپ فرانسیس تحویل داده است، «اتهامات و شهادتها مربوط به حقایقی است که بین سالهای ۱۹۴۳ و ۲۰۱۸ رخ داده است.
@mafaz_news
انقلاب تابستانی و ادیان
انقلاب تابستانی طولانی ترین روز در نیمکره شمالی و کوتاهترین روز سال در نیمکره جنوبی است.
انقلاب تابستانی که به نامهای جشن تابستان، میانه تابستان یا لیتا نیز مشهور است طولانیترین روز سال است.
این روز، روزی است که قطب جغرافیایی زمین در نیمکره شمالی یا جنوبی در مایلترین حالت خود نسبت به خورشید قرار میگیرد و تابستان آغاز میشود.
👈اینجا بخوانید
https://mafaz.ir/?p=25074
@mafaz_news
نظر آیت الله جوادی آملی در مورد یلدا
دینِ اسلام با سنتها و آدابِ پسندیدهی اقوام و ملیتها مخالفت نکرده؛ و حتی آنها را امضا نیز کرده است. مثلا حرمتِ جنگ در ماههای حرام، یک رَسمِ عربی بود که اسلام آنرا امضا کرد. ولی مثلا زنده به گور کردنِ دختران یک رَسمِ بد بود و اسلام با آن مقابله کرد.
👤 آیت الله جوادی آملی در کتابِ مفاتیح الحیاة "یلدا" را یک واژهی سریانی میدانند و به معنای میلاد؛ چون شب یلدا را با تولد حضرت مسیح تطبیق میکردند آنرا به این نام خواندند.
👤 در ادامه ایشان میفرماید با توجه به اینکه ایرانیان این شب را شب تولد (میترا) مهر میدانستند آنرا با تلفظ سریانیاش پذیرفتند. در واقع یلدا با (noel) اروپایی که در 25 دسامبر تثبیت شده، معادل است؛ بنابراین نوئل اروپایی همان شب یلدا یا شب چله ایرانی است.
👤 آیت الله جوادی، از شب نشینی و دید و بازدید و صله رحم بعنوانِ سنتهای خوبِ این شب نام میبرند. چنانکه بهرهگیری علمی از فرصت آن با طرح مسایل علمی و تاریخی را توصیه میکنند و میفرمایند: "مناسب است مومنان در چنین فرصتهایی با زوایای زندگی و سیره معصومان در جهت رشد و کمال علمی و معنوی آشنا شوند" مفاتیح الحیاة.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| نحوه انتخاب اعضاء محافل ملی در تشکیلات بهائی
👈آیا زنان هم میتوانند در بیت العدل اعظم عضو ۹ نفر اصلی انتخاب شوند
مفاز مدیا (رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی)
#مفاز
#موسسه_فرق_و_ادیان_زاهدان
#سیستان_و_بلوچستان
#خانم_مهشید_ضیایی
#مستبصر
#طرد_روحانی
#ایران
#ایران_بدون_نفرت
#ایران_بدون_بهائی
@mafaz_media