#عکسنوشت
🔸دومین اندیشنشست #تحلیلوضعیت
🔻حجت الاسلام دکتر میرمرشدی
📍اندیشکده مقصد
https://eitaa.com/maghsad_andishkade
♦️#کنکاش های طلبگی
🔹درباره:
اندیشه | فرهنگ | جامعه | سیاست
🏷 کنکاش دوم: شاخص های رییس جمهور گام دوم انقلاب و بررسی گزینه های احتمالی
📅شنبه، ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
⏰ ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰
📍اندیشکده مقصد
https://eitaa.com/maghsad_andishkade
🔰 اندیشنشست های
#تحلیل_وضعیت
❇️ کوششی برای وضعیت سنجی
فرهنگ، هنر و رسانه امروز ایران و جهان
♦️چهارمین جلسه:
▪️موضوع: وضعیت شناسی زنان و حجاب
▫️استاد: حجت الاسلام کدخدایی
▪️مدیر میز زنان موسسه شناخت
⏳ زمان: پنجشنبه ۱۷ خرداد ماه،ساعت ۱۷
🏢 مکان: قم
موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عج)
جهت ثبت نام واطلاع از جزییات بیشتر از آدرس زیر اقدام نمائید.
blog.mfvm.ir/tahlil
📍اندیشکده مقصد
@mfvm_ir
@maghsad_andishkade
May 11
♦️روضه و چای و کنکاش | محفل اشک و گعده طلبگی
🔹درباره:
اندیشه | فرهنگ | جامعه | سیاست
🔻موضوع سخنرانی و کنکاش دوم:
🏷 اولویت های فرهنگی جبهه انقلاب با نگاهی به مهندسی فرهنگی انبیاء
▫️با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالله محمدی
▪️ با نوای حجت الاسلام ابوالقاسم جعفری
📅جمعه، ۹ شهریور
⏰ساعت ۱۹
https://eitaa.com/maghsad_andishkade
سند ملی هوش مصنوعی.pdf
2.65M
🔹سند ملی هوش مصنوعی | مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی (۱۴۰۲/۰۸/۱۶)
📍اندیشکده مقصد
@maghsad_andishkade
💠 نشست هم اندیشی صاحب نظران حوزه فرهنگ
🔸 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام دکتر آقاتهرانی (رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس)
🔻با موضوع:
اولویت شناسی تقنینی و نظارتی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم
📅 ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۳
⏰ ۷ صبح
📍 اندیشکده مقصد | موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عج)
@mfvm_ir
@maghsad_andishkade
اندیشکده مقصد
💠 نشست هم اندیشی صاحب نظران حوزه فرهنگ 🔸 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام دکتر آقاتهرانی
گزارش خبری [ ۱ از ۲]
🔰نشست هم اندیشی صاحب نظران حوزه فرهنگ با رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با همکاری موسسه فرهنگی ولاء منتظر، اندیشکده مقصد و کمیسیون فرهنگی مجلس برگزار گردید. در این نشست پیرامون اولویت های قانون گذاری و نظارتی کمیسیون فرهنگی مجلس در دوره جدید گفتگو گردید.
🔺حجت الاسلام وکیلی، مدیر اندیشکده حوزه تاکید کرد هنوز در نظام سیاست گذاری و قانون گذاری ما، از خانواده صیانت لازم نمی شود، باید نقش خانواده را در روندهای مدیریتی تقویت کنیم. هم چنین او به لزوم کاستن از فاصله قم و تهران در مباحث علمی و نظام کارشناسی اشاره کرده و افزود باید مسائل واقعی دستگاه حکمرانی بر روی میز طلاب ما باشد. باید ارتباط را تسهیل کنیم و در سایه این ارتباط مسائل طرفین حل می شود. حجت الاسلام وکیلی به ضرورت تدبیر ساختاری قوانین نیز توجه داشته و عنوان کرد فقط تصویب قانون خوب مستلزم تمهید ساختاری مناسب است که قابلیت تحقق داشته باشد.
🔻دکتر کمال اکبری، ریاست دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما با اشاره به وجود اختلال های جدی در نظام فکری و عقیدتی جامعه، تغییر گروه های مرجع اجتماعی و نیز عدم ارائه الگوهای جایگزین، تاکید کرد ما در حوزه رسانه تقریبا شکست خورده ترین عرصه را داریم. عمده مسائل نیز به یک مسئله اصلی برمی گردد و آن اینکه نظام رسانه ای کشور، یک متولی جدی ندارد. صدا و سیما هم خود را بخشی از حوزه رسانه می داند. اما ما در این حوزه چندلایه رسانه دچار گسست عجیبی هستیم و نیازمند یک قرارگاه رسانه ای مرکز هستیم که بتواند کلیت نظام رسانه ای ما را مدیریت کند و کمیسیون فرهنگی در این راستا باید بتواند نقش ایفا کند.
🔺حجت الاسلام دکتر ابراهیمی پور، جامعه شناس و معاون پژوهش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تاکید داشت که مهم ترین ریشه ولنگاری فرهنگ، نهاد علم است و در این ساحت نیز حوزه مدیریت دانش و مدیریت سایبر دو عرصه بنیادی محسوب می شود. وی افزود ما سخن از عفاف و حجاب به میان می آوریم اما بر اساس نظام اخلاقی اسلام، -حیا مفهوم محوری و بنیادین این دو است و باید روی حیاء تمرکز کرد. امروز سه نقطه موجب ترویج بی حیایی می شود: رسانه، سیمای خانگی و پویانمایی، بی مبالاتی ها در امر بهداشت و درمان و نیز ضعف تدبیر در ورزش بانوان. ضرورت دارد نظارت ها در این زمینه تقویت شده و دستگاه های اجرایی ملزم به اجرای تکالیف قانونی شوند. ایشان هم چنین اشاره کرد که پدیده رو به رشد حاشیه نشینی نیز یکی از معضلات بنیادین است که بستری برای رشد بقیه آسیبهای اجتماعی است.
📍 اندیشکده مقصد | موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عج)
@mfvm_ir
@maghsad_andishkade
اندیشکده مقصد
💠 نشست هم اندیشی صاحب نظران حوزه فرهنگ 🔸 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام دکتر آقاتهرانی
گزارش خبری [ ۲ از ۲]
🔻دکتر قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه علمیه در سخنانی تاکید داشت با جبهه ای در هوش مصنوعی مواجه هستیم که هوش مصنوعی را یک فناوری می داند. اما باید نگاه درجه ۲ داشت، تبعات و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی را باید مد نظر داشت. هنوز ظرفیت های رشد زیرساختی در کشور فعال نشده است. تجربه تلخ فضای مجازی را در هوش مصنوعی در حال تکرار هستیم با شتابی حیرت انگیز. کاربست هوش مصنوعی کافی نیست، همه سیاست گذاری ها نیازمند پیوست هوش مصنوعی است. وی افزود با استفاده از هوش مصنوعی، نظارت بر دستگاه های فرهنگی تسهیل می شود و حوزه نظارت شبیه دیوان محاسبات خواهد شد. این حوزه در کشور دنبال می شود.
🔻حجت الاسلام کرباسی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم گفت: رسانه مدیران و تصمیم گیران عالی نظام را جهت دهی می کند. او تاکید کرد طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی، پیوست رسانه ای نداشت. رسانه ملی و رسانه هایی که به نوعی حاکمیتی محسوب می شوند، به نوعی در تبیین ضرورت این امر باید ورود کنند. او افزود به گفته صاحب نظران، هشتاد درصد مدیریت فضای مجازی، منوط به مدیریت gate way است و مدیریت این بخش بنا به دلایل متعدد امنیتی باید به دست ستاد کل نیروهای مسلح باشد.
🔻حجت الاسلام دکتر بستان نیز با اشاره به ملاک های تعیین اولویت افزودند که در بسیاری از موارد ما خلا قانونی نداریم بلکه عمده باید وزن نظارت را جدی تر کنیم. هم چنین باید به یک الگوی تعاملی میان مجلس و اندیشمندان برسیم. وی با نقد برخی مبانی غلط که فرهنگ را اساسا قانون بردار نمی داند، تاکید کرد باید حدود و ثغور دخالت دولت در فرهنگ را مشخص کنیم و اجازه ندهیم بعضی امور فرهنگی که مردم در آن نقش محوری دارند، کم رنگ شود.
🔺در ادامه حجت الاسلام دکتر غریبی با اشاره به وجود گسست جدی موجود میان شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد قانون گذار تاکید کرد باید یک ارتباط معینی میان این دو به وجود آورد. البته شورای عالی فضای مجازی نیز از این قاعده مستتثنی نیست. پژوهشگر مرکز تحقیقات اسلامی مجلس افزود با همکاری باید میزان و ضریب اثرگذاری مرکز تحقیقات اسلامی مجلس را فرآیند های تقنینی و نظارت بسیار ارتقا داد و این می تواند به تراز قوانین بیفزاید. او گفت باید برای مراعات اصول اخلاقی از سوی نمایندگان تمهیدی اندیشید.
🔹در پایان حجت الاسلام آقاتهرانی با تشکر از همه اساتید به ضرورت تداوم این هم اندیشی ها تاکید کرد و افزود اگر پیشنهاداتی برای تکمیل قوانین موجود و یا تدوین قوانین جدید وجود دارد، کاملا استقبال می شود. ایشان هم ضرورت تقویت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تاکید داشته و افزودند باید تنوع موضوعات و وجهه حوزوی مرکز را تقویت کرد. هم چنین ایشان به ارائه خلاصه ای از ادوار مختلف کمیسیون فرهنگی مجلس، قوانین مصوب شده در دوره سابق، قوانین تمام شده و در انتظار تصویب و قوانین نیمه تمام اشاره کردند و نیز در ضمن فرمایشات اساتید به تبیین دقیق و میدانی از وضعیت مسائل فرهنگی در حوزه کاری مجلس اشاره کردند.
📍 اندیشکده مقصد | موسسه فرهنگی ولاء منتظر(عج)
@mfvm_ir
@maghsad_andishkade
🔸اندیشکده ها یکی از عرصه های مهم نقش آفرینی نخبگان / تاکید رهبر معظم انقلاب به حمایت از اندیشکده ها
🔺یک عرصهی مهمّ دیگر برای نقشآفرینی نخبگان، تشکیل اندیشکدهها است که البتّه جز با کمک دولت و پشتیبانی دولت، فعلاً در کشور ما امکانپذیر نیست؛ حالا ممکن است در آینده جور دیگری بشود، امّا در حال حاضر اگر ما بخواهیم اندیشکدههای فعّال داشته باشیم، حتماً باید دولت کمک کند. این اندیشکدهها مجمع نخبگان هر رشتهای خواهد شد؛ این، آنها را دلگرم میکند، آنها را وادار به کار میکند. البتّه باز به نظر من حلقهی وصل این اندیشکدهها با دستگاههای ذیربط هم معاونت علمی رئیسجمهور است. البتّه باید دیوانسالاریها حذف بشود. ما در زمینههای گوناگون، کاغذبازی و دیوانسالاری زیاد داریم؛ یک جاهایی مضر است امّا مهلک نیست؛ در رابطهی با مزاج ظریف نخبگان، این کاغذبازیها مهلک است و پشت در نگه داشتنها و منتظر نگه داشتنها واقعاً بکلّی [آنها را] از پا میاندازد. این هم این [مطلب]. به نظر من معاونت محترم علمی از انبوه سرمایههای انسانی و زبده باید حدّاکثر استفاده را بکند.
🔸بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار نخبگان و استعداد های برتر علمی، ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
📍اندیشکده مقصد
@maghsad_andishkade
💡حلقه مذاکره علم #خطنگار | جلسه۲۸
#تحلیلبیانات و کاوش در اندیشه های امام خامنه ای (مدظله العالی)
📚دستور جلسه: بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخبگان علمی و استعدادهای برتر
https://khl.ink/f/57763
🗓 یک شنبه
📆 تاریخ:۱۴۰۳/۰۷/۱۵
⏰ساعت ۱۸ تا ۲۰
#اندیشههایراهبردیانقلاباسلامی
📍اندیشکده مقصد
@maghsad_andishkade