فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تو اینستاگرام بهش گیر دادن چرا از فلسطین دفاع میکنی. استدلالهای جالبی تو مدل خودش میاره برای مخالفینش.
🔸حتی اگه دلایل دیگه برای دفاع از فلسطین رو در نظر نگیریم همین استدلال برای هرکسی که انسانه و منصفه کافیه
👤 حسین دارابی
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_davit313
وقتی چاقو دستهاش را برید...
قرار بود رسانه قدرت اطلاعات را آنطور که آنها میخواستند، توزیع کند؛ اما قضیه آنطور که آنها میخواستند پیش نرفت. آتشافروزی کنترل شده با یک طوفان، تمام دیوارهای محافظتی را جا گذاشت و به خانه رسید.
خوشامدگویی دانشجویان غربی به امواج بنیانکن طوفان الأقصی داستانهای بسیاری را بر ملا کرد. سدی که شکست، تا کنون توانسته بود حقایق موجود در بطن جوامع غربی را پنهان کند. دانشجوی غربی ناگهان آن سوی سکه حکمرانی غربی را دید و فهمید در کجای تاریخ ایستاده. او دانست که لنگر تعادل وحشیترین نظام تاریخ است. اما چرا این اتفاق افتاد؟! در جهان ارتباطات این قدر مهجوریت برای دانشجویی که بناست یکی از مسئولان یا برگزیدگان کشوری از اقمار غرب باشد، طبیعی به نظر نمیرسد. این استبعاد از آنجا برمیخیزد که بپذیریم، رسانه صادقانه و صاف و زلال، آینه واقعیت است. اما حقیقت چیز دیگری است. رسانه ابزار مهندسی واقعیت است، نه انعکاس آن.
شاید بسیاری از مردم دنیا ندانند که برقراری اینترنت در سرتاسر جهان صرفه اقتصادی ندارد. نمیدانم چند نفر روی زمین باور خواهند کرد که اینترنت ابزار خیرخواهی غربیها برای دیگران است. مثلا فرض کنید رژیم آمریکا از مردم خود مالیات بگیرد تا مردم دیگر کشورها اینترنت داشته باشند. خیرین وابسته به نظام سلطه از این خوبیها زیاد دارند.
رسانههای رایگان برای ما تدارک میبینند و آن را تا حدی آسان در اختیار قرار میدهند که هیچ دلیل منطقی برای نخواستنش نداشته باشیم.
پول ناموس غرب است؛ اما وقتی پای رسانه در میان باشد، قضیه فرق میکند. وقتی داری آدم میخری، هر قیمتی میتواند مقرون به صرفه باشد. چون آدمها تنها مال کسی نمیشوند و جهان خود را با خود به صاحبشان تقدیم میکنند. آنها فقط پول آدمها را پرداخت میکنند و بقیه را رایگان به دست میآورند.
رسانه ابزار مهار آگاهی مردم جهان است. رسانه ایزار مهار ارتباطات است. رسانه در جامعه جاری میشود و همه چیز را میبلعد و آنگاه طبق میل خودش آن را بازتوزیع میکند. هر چقدر بخواهد و به هر که بخواهد و هر چند بخواهد.
وقتی رسانه جهان را از خود لبریز کرد، دیگر مهار آن ناممکن شد. تهدیدی که غرب برای دیگران طراحی کرده بود، خودش را هدف قرار داد. آشکارترین نمونه از نگرانی جدی غرب نسبت به تهدید رسانه را میتوان در پرونده تیکتاک مشاهده کرد. البته این پیش از آن بود که طوفان به دانشگاههای آمریکا برسد.
کار بزرگ مبارزان فلسطینی در طوفان الأقصی بهرهبرداری از رسانه بود. آنها توانستند، میلیاردها نفر را از وضع بزرگترین زندان رو باز جهان مطلع کنند و نشان دهند که دیو خونخواری بر آنان مسلط است.
داستان وقتی جدیتر شد که به گفته رسانهها، سه میلیارد نفر پای رسانه نشستند تا سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان منطق مقاومت را برای آنان شرح دهد. همه انتظار داشتند تا سید مقاومت، حرفهایی بزند که دلیلی باشد برای سفیدشویی رژیم وحشی صهیونیستی اسرائیل. اما هوشمندی این مرد بزرگ صحنه را به محاکمه غرب تبدیل کرد.
باید گفت بزرگترین ضربه را اما وعده صادق به اسرائیل زد. وقتی ایران از قبل اعلام اجرای یک عملیات بزرگ را رسانهای کرد و در شب حادثه یک فیلم زنده چند ساعته را برای مردم دنیا به نمایش گذاشت. میلیاردها نفر از پخش زنده خبرگزاریها شاهد بودند که ایران با آرامش تمام در حال نزدیک شدن به قلب اسرائیل است، بدون اینکه تردیدی به خود راه دهد. عملیات بسیار کند و زمانبر بود.
ایران اسرائیل و تمام همراهانش را به چالشی بزرگ دعوت کرد.
موشکها در سختترین نقطه منطقه یعنی پایگاه نواتیم فرود آمدند و اهداف مورد نظر را منهدم کردند.
ایران آمد نشانهگذاری کرد و بازگشت. عملیاتی که هیچکس نتوانست عزت و عظمت آن را انکار کند. این بار هم رسانه در بزرگترین قاب خود علیه صاحبش کار کرد.
پیش از این مراسم المپیک، برنامه جام جهانی و امثال آن میتوانست تا این حد جهان را چهارچشمی به رسانه بدوزد؛ اما این بار محور مقاومت برای چند ماه رسانههای دنیا را به خرج غرب در اختیار گرفت و با مردم دنیا سخن گفت.
امروز دانشجویان آمریکا با رسانههایی که آمریکا برای فتح بدون دغدغه کشورها تدارک دیده بود، مسئلهدار شدند. چاقو دسته خودش را برید.
رسانه دیگر قابل مهار نخواهد بود. غرب دیگر نخواهد توانست یکسویه قدرت مورد نظر خود را در جهان تقسیم و تنظیم کند.
قدرت به دست مردم افتاده و صاحب رسانه را در حد یک بازیگر تقلیل داده. هر روز سهم صاحبان رسانه از طراحی زمین رسانه کمتر میشود. هر چه تعداد کارشناسان مستقل افزایش مییابد، قدرت شکل و شمایل مردمیتری به خود میگیرد.
البته هنوز راه درازی در پیش داریم؛ اما همین مقدار نیز تا چندی پیش یک رؤیا به نظر میرسید. روند تحولات به سمت دیگری رفته و واقعیات در یک صحنه منتشَر شناسایی و معرفی میشوند.
هدایت شده از مهدویت_بصیرت
روی دیوار قلبم عکس کسی است
که هرگاه دلم تنگ بهشت میشود
به چشمان او خیره میشوم...
❣
#کانالمهدویت_بصیرت
🆔@mah_davit313
مداحی_آنلاین_کرامت_هست_آنجایی_که_سائل_می_شود_پیدا_صابر_خراسانی.mp3
1.78M
🌸 #میلاد_حضرت_معصومه(س)
💐کرامت هست
💐آنجایی که سائل می شود پیدا
🎙 #صابر_خراسانی
👏 #شعرخوانی
👌بسیار دلنشین
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
YEKNET.IR - monajat - fatemieh 2 - 1400 - mohammad reza taheri.mp3
4.27M
⏯ #مناجات با #امام_زمان(عج)
🍃پر زند مرغ دلم همواره سوی جمکران
🍃ذکر لبهایم شده الغوث یا صاحب الزمان
🎙 #محمدرضا_طاهری
👌بسیار دلنشین
مداحی_آنلاین_دنیا_چیست_آیت_الله_مجتهدی_تهرانی.mp3
1.5M
♨️دنیا چیست؟
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
مداحی آنلاین - شجر نور نوبر آورده - باقری.mp3
3.47M
🌸 #میلاد_حضرت_معصومه(س)
💐شجر نور نوبر آورده
💐بحر توحید گوهر آورده
🎙 #رسول_باقری
👏 #مدیحه_سرایی
👌بسیار دلنشین
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 گاهی وقتا غیرت یزیدملعون
نسبت به ناموسش
از برخی عزاداران امام حسین علیه السلام بیشتره...!
چرا؟؟؟!
کلیپ رو ببینید متوجه میشید..
🍃🌷لطفا منتشرش کنید،بلکه هم بعضی از آقایان که غیرتشون کم رنگ شده
به خودشون بیان ،که اگه بخودشون نیان بدا به احوالشان...!
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_davit313
23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔حق ندارید منو بخاطر اینکه مادر بودن رو انتخاب کردم ، تحقیر کنید.....!
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_davit313
💥یعنی چه؟!🤔
مردان ضعیف که در دنیای خود سرخورده و شکستخورده بودند، به خانهشان هجوم بردند و آن را اشغال کردند. مردان کوچک، خانه را کوچک نگه میدارند و اجازه نمیدهند سرزمین زن بزرگ شود.
دنیای مردانه وقتی تحقیر شد، به دنیای زنانه فشار میآورد و این شروع فروپاشی و متلاشی شدن است.
روزی که استبداد بر گرده مردان کوبید، جهانی را ویران کرد تا طی چند صد سال عقبماندگی رشد خانه، شاهد فروپاشی جامعه باشیم.
جامعه از سلطان آغاز نمیشود. از خانه آغاز میشود و خانه از مرد آغاز نمیشود، از زن آغاز میشود. شاید مفهوم نمادین خواستگاری مرد همین باشد.
امیدوارم در همین چند کلمه ذهنم را منتقل کرده باشم.
دوست دارم باز هم به عقب برگردم. یادمان نمیرود وقتی آن نابکار وقتی میخواست بر تخت بنشیند، چگونه بر شوکت فاطمی شورید و او را لگدکوب افکار و احوال جاهلی خودش کرد. او چنان زن را تحقیر کرد که تاریخ موج برداشت.
زن که ضعیف شد، خانه ضعیف میشود. خانه که ضعیف شد، جامعه ضعیف خواهد شد.
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_davit313
بسماللهالرحمنالرحیم
🌸برابریِزن ومرددراسلام؛
☀️سلام بر شما که صبور و مقاومید، صبحتانبخیر🌷
🌤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#بدانیمکه؛🍃
در نزد خدا زن و مرد تفاوتی ندارند،
إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِینَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِینَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِینَ وَالصَّابِرَاتِ.....
35_احزاب
همانا کلیه مردان و زنان مسلمان و مردان و زنان با ایمان و مردان و زنان اهل طاعت و عبادت و مردان و زنان راستگوی و مردان و زنان صابر و مردان و زنان خدا ترس خاشع و مردان و زنان خیر خواه مسکین نواز و مردان و زنان روزه دار و مردان و زنان با حفاظ خوددار از تمایلات حرام و مردان و زنانی که یاد خدا بسیار کنند، بر همه آنها خدا مغفرت و پاداشی بزرگ مهیا ساخته است.
از این آیه در می یابیم که زن خاشع و با ایمان و مرد خاشع و با ایمان هر دو در نزد خدا یک مقام دارند و از مغفرت و پاداشی بزرگ برخوردارند.
🍃🌸ولادت حضرت فاطمه ی معصومه س،آغاز دههی کرامتوروز دختر برارادتمندانحضرتش تبریک و تهنیت باد.
مزین شدن روز دختر به سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه س در پی معرفی الگویی برجسته برای دختران مسلمان و به ویژه شیعه ی اهل بیت علیهم السلام میباشد.🌸🍃
#اَللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِيِّکَالْفَرَجَ
#اللَّهُمَّاشْفِکُلَّمَرِیض
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_davit313
#هوالکریم؛
🍃🌸سلام و صلوات خدا برمعصومه ی خاندان عصمت،
و سلام بر نور دیدگان موسی ابن جعفر ع 🌸🍃
🔆اهمیت دختران در منظر مبارک رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم؛
🔆در اندیشه و بینش قرآنی، دختران آن چنان از جایگاه و مقام والایی برخوردار می باشند که پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در مهمترین مسایل اجتماعی و سیاسی آنان را وارد می سازد و در مسئله مباهله، دختر خویش را به همراه می برد. این در زمانی است که اعراب، دختران را زنده به گور می کردند و از شنیدن دخترف ننگ و عار را در خانه تجسم می کردند.
پیامبر با همراه بردن دختر خویش، نشان داد که فرزند دختر و به طور کلی دختران در پیشگاه خداوند، از چنان مقام و منزلتی برخوردارند که با دختران می توان به مباهله رفت و به نام ایشان از خداوند خواست تا دشمنان را نیست و نابود کنند. این رفتار بیانگر چند مطلب است:
نخست🍃 این که مقام فرزند دختر در نظر پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)، همانند مقام پسران است.
دوم🍃 این که در مسائل مهم و اساسی، می توان از مشارکت فرزند دختر بهره برد هر چند که این امور اساسی و مهم، در مسایل سیاسی و اجتماعی باشد.
سوم🍃 آن که فرزند دختر و به طور کلی دختران در پیشگاه خداوند، از مقام و منزلتی برخوردارند که می توان به آن قسم یاد کرد و در اموری چون مباهله، از این مقام و منزلت بهره برد. چنان که شخص برای شفاعت می کوشد تا شخصی را که دارای وجه وجیهی است با خود همراه ببرد. دختران در نزد خداوند، از چنین مقامی برخوردارند.
چهارم🍃 آن که فرزند دختر می توانند به همراه والدین و بزرگتر خویش، در مسایل اجتماعی و سیاسی مشارکت فعال داشته باشند.(آل عمران آیه۱۶)
از دیگر دلایلی که بر مقام و منزلت دختران در پیشگاه خداوند اشاره دارد می توان به آیه ۱۶ سوره آل عمران و آیات ۴۸ و ۵۸ سوره انعام توجه داد که در آن خداوند بر عدم تفاوت فرزند دختر و پسر در انتساب به عنوان حکمی از احکام اسلام اشاره می کند. در این آیات به روشنی اشاره می شود که فرزند پسری و دختری بی هیچ تفاوتی می توانند به پدربزرگ منتسب شود.
از این روست که فرزندان فاطمه (سلام الله علیها) نیز پسران پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) خوانده می شوند و از آنان به پسران پیامبرث یاد می شود. از امام موسی کاظم ع در ذیل آیه ۱۶ سوره آل عمران نقل شده است که فرمود: تاویل ابنائنا در آیه، امام حسن (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) می باشد.(نور الثقلین ج۱ ص ۸۴۳)
در آیه ۴۸ و ۵۸ سوره انعام نیز خداوند حضرت عیسی (علیه السلام) را فرزند حضرت مریم (سلام الله علیها) را از فرزندان حضرت ابراهیم (علیه السلام) می شمارد که خود بیانگر آن است که در اندیشه و بینش قرآنی هیچ تفاوتی میان فرزند دختر و پسر نیست. این در حالی است که در جاهلیت تنها فرزندان پسری را از نوادگان و فرزندان خویش بر می شمردند و فرزندان دختری خویش را فرزندان دیگران و پدران دیگر می شمردند.
خداوند در آیه ۹۴ و ۹۵ سوره شوری فرزند دختر دادن به افراد را نشانه ای از علم و قدرت خویش بر می شمارد که بیانگر نوعی احترام و ارزشگذاری به دختر نیز می توان برشمرد. به هر حال دختردار شدن متکی بر مشیت الهی است و این خداوند است که به هر کس بخواهد فرزند دختر و یا پسر می دهد.
خداوند در آیات ۵۳ و ۶۳ سوره آل عمران، آن چنان برای دختر ارزش و اهمیت قایل می شود که خود، در نامگذاری وی دخالت می کند و نامش را مریم می گذارد. این در حالی است که همسر عمران، از این که صاحب فرزند دختر شده و نمی تواند در خدمت خانه خدا باشد، اندوهگین بود.
خداوند نه تنها این مساله را حل می کند بلکه وی را برای خدمت کاری خانه می پذیرد تا نشان دهد که تفاوتی میان زن و مرد و فرزند دختر و پسر برای بندگی نیست هر چند که به علل شرایط جسمی، دختران و زنان از برخی از اعمال معاف شده اند. با این همه اجازه می دهد که دختر عمران، این مسئولیت را بپذیرد.
در تحلیل قرآنی، فرزند دختر، هدیه خداوند به انسان هاست و انسان ها می بایست از این نعمت خداوند و رحمت وی خشنود شوند. در این بینش، هیچ تفاوتی میان فرزند دختر و پسر از این جهت نیست و هم دختر و هم پسر، به عنوان هدیه الهی به بشر مورد تاکید قرار می گیرد و خداوند در قرآن از آنان به هبه یاد می کند.(شوری آیه ۹۴)
🍃🌸ای همه آسمان شده، خیره به هر نگاه تو
چشم رضا ستاره شد، مانده کنارِ ماه تو
لشگرِ حوریان ببین، برگِ خزانِ مقدمت
آمده تا که بال خود، فرش کند به راه تو
فرخنده زمان ولادت حضرت معصومه س بریکایک شماعزیزان مبارک🌸🍃
مهدویت_بصیرت
مهدویت_بصیرت: ✨بسماللهالرحمناارحیم✨ ☘ محمدرضا رنجبر /تفسیرگزیده #قسمت_صدودهم #بقره #صفحه_۱۱۰قرآن
مهدویت_بصیرت:
✨بسماللهالرحمناارحیم✨
☘ محمدرضا رنجبر /تفسیرگزیده
#قسمت_صدوسیزدهم
#بقره
#صفحه_۱۱۳قرآنکریم📚
🎧سروران عزیز و ارجمندمهدوی، سعی کنید وقت بگذاریدبشنوید 👌🏻
[روزتان را بدون قرآن سپری نکنید،
اما با توجه و حضور قلب❤️ ]
❤️ثواب نشررا هدیه کنید محضر قرآن کریم ،کلام الله جل وعلا ،
امیدکه در زمره ذاکران و صالحان محشور شویم ،انشاءالله...
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#شماهم مروجکلامالله باشید🌴
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_davit313
➕دعای عهد
#التماسدعایفرج وعافیت
🍃🌸میلادنورانی بزرگ بانوی مطهره ،کریمه ی اهل بیت، حضرت فاطمه ی معصومه سلامالله علیها مبارکباد🌸🍃💌
✍🏻ویژگیهای های دختران؛
دختران در تبیین و تحلیل آموزه های قرآنی، موجوداتی هستند که به طور ذاتی دارای حیا و عفت هستند و از این روست که حیا و عفت در ایشان، به عنوان یک ارزش اهمیت می یابد؛ زیرا بیانگر حفظ طبیعت و سلامت روح و روان ایشان است و کسانی که بی عفتی و بی حیایی را در پیش می گیرند در حقیقت گرفتارشده و از فطرت سالم و طبیعت خدادادی خویش دور شده اند.(قصص آیه ۵۲)
دشمنان دین و بشریت می کوشند تا برای افزایش فساد و تباهی در زمین، دختران را از فطرت سالم خویش دور سازند و به بی حیایی بکشانند. از این روست که فرعون که شخصی فاسد و مستکبر بوده و خداوند وی را متهم به فساد در زمین می کند، در این اندیشه باطل، دختران بنی اسرائیل را زنده می داشت و آنان را به بی حیایی سوق می داد (بقره آیه ۹۴ و اعراف آیه ۷۲۱ و ۱۴۱ و قصص آیه ۴ و غافر آیه ۵۲)
قرآن کار بیرونی زنان و دختران را نادرست بر نمی شمارد ولی شرط حیا و عفت را همواره مورد تاکید قرار می دهد. به این معنا که اگر دختری برای کار در بیرون می رود می بایست حیا و عفت را رعایت کند.
البته کار کردن می تواند مقطعی باشد و یا دایمی. یعنی می تواند به شکل اشتغال نیز باشد چنان که دختران شعیب به شغل چوپانی و گله داری و آب دهی به گوسفندان مشغول بودند. اما در همان زمان اشتغال به گونه ای رفتار می کردند که از اختلاط با مردان دور باشند.
در حقیقت شرط اشتغال دختران و زنان برای تامین زندگی این است که با مردان اختلاط نداشته باشند هر چند که در محیطی آزاد و عمومی باشد.
از این رو سخن از دور بودن ایشان از مردان به میان می آید. بنابراین اختلاط با مردان در مجامع عمومی و یا خلوت کردن با ایشان در مجامع خصوصی جواز مشروعیت کار و اشتغال را بر می دارد و جایز نیست که دختران و زنان در این دو حالت به کاری اشتغال داشته باشند.(قصص آیه ۳۲)
از دیگر شروط اشتغال و کارکردن دختران حیا و آزرم داشتن و گفتگو با مردان است. به این معنا که اگر نیازی به گفتگو با مردان نامحرم پیش آمد می بایست دختران با رعایت حیا در رفتار و گفتار و حرکات از هر گونه گمان و ظن سوئی جلوگیری کنند.(قصص آیه ۵۲)
ویژگی دیگر دختران آن است که نیازمند کسی هستند که ایشان را ولایت و سرپرستی کند. از این روست که پدر و پدربزرگ پدری بر دختر در امر ازدواج نخست وی ولایت دارد.(بقره آیه ۷۳۲ و قصص آیه ۷۲) همان گونه که مادر نیز در برخی از امور خاص بر دختران ولایت دارد که در آیه ۵۳ سوره آل عمران به مساله ولایت همسر عمران بر دخترخویش برای خدمت برای خانه خدا اشاره شده است.
البته به نظر می رسد که این ولایت کامل مادر بر دختر نیازمند اذن پدر و ولی می باشد. اما در برخی از موارد ولایت داشته و این ولایت قابل اثبات است.
از دیگر مسایلی که درباره دختران مطرح است، حجاب ایشان است. از این رو در آیه ۹۵ سوره احزاب بر لزوم رعایت حجاب و پوشش دختران برای مصون ماندن از هر گونه آزار و اذیت و تعرضی اشاره شده است؛ زیرا کسانی که حجاب را مراعات نمی کنند، از سوی مردان شناخته و ویژگی های ظاهری آنان دانسته و مورد طمع قرار می گیرند و این گونه است که از سوی مردان، آزار و اذیت می بینند.
برای رهایی از شناخته شدن و دوری از اذیت و آزار لازم است تا دختران نیز مانند زنان، حجاب و پوشش را به گونه ای مراعات کنند که ویژگی های آنان دانسته و شناخته نشود.
آیات قرآنی با بیان این مطالب و ناگفته های دیگر، می کوشد تا جایگاه حقیقی زن و دختر را معرفی کند و آنان را به مقام و منزلتی برساند که لایق و شایسته آن هستند.
این نگرش و بینش، بر خلاف نگرش و بینشی است که برخی از جوامع آن را ترویج می کنند. در نگرش برخی از جوامع، ارزش زن و دختر در جلوه های ظاهری است تا برای بهره کشی جنسی از آنان استفاده شود.
در کتب جامعه شناسی اقتصاد به این مساله اشاره شده است که علت خروج زنان از خانه و اشتغال در بیرون، نیاز کارخانه های ماشینی پس از عصر صنعت بوده است که کارگران مرد، هم گران و هم کم بودند و نیازهای کارخانه های ماشینی را برآورده نمی ساخت.
از این رو، کار در بیرون از خانه، تبلیغ شد و در حال حاضر نیز برای بهره کشی ها دیگر، روی این مساله تبلیغ می شود. زنان و دختران، از جهاتی کم توقع و پرکار هستند و انتظارات کارفرمایان را برآورده می سازند و حقوق کم و دستمزدهای کم را می پذیرند.
بنابراین سخن گفتن از حقوق برابر و عدم تبعیض در برخی از جوامع، تنها برای ایجاد بستر و زمینه هایی است که بتوانند به گونه ای بهتر و آسانتر به بهره کشی از دختران و زنان بپردازند. این در حالی است که زن و دختر در اسلام از مقام واقعی برخوردار می باشد و هر گونه بهره کشی و استثمار از آنان نهی شده است.
@mah_davit313
منبع: پایگاه آفتاب؛ نویسنده: بشرى بهشتى (باکمیویرایش)