ماه مــــهــــــــــر
در این شکل، ۵ جفت کفش و ۱ لنگه کفش بدون جفت وجود دارد. آن لنگه کفش که جفتش در عکس نیست ؟
ماه مهر
╔═🌸🌿☃️.══════╗
𝕁𝕠𝕚𝕟➲ @mah_mehr_com
🌱 بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
🔹امام حسین(ع): شکر و سپاس از نعمتهای گذشته، نعمتهای آینده را در پی دار
امروز سهشنبه
۱۴ شهریور ماه
۱۹ صفر ۱۴۴۶
۵ سپتامبر ۲۰۲۳
ماه مهر
╔═🌸🌿☃️.══════╗
𝕁𝕠𝕚𝕟➲ @mah_mehr_com
تست شخصیت (صرفا جهت سرگرمی)
به این تصویر بنگرید. شما در اولین نگاه به تصویر، متوجه «ابر» شدید یا «ماهی»؟ پاسخ خود را با نتایج مقایسه کنید تا متوجه یک ویژگی در شخصیت خود شوید!
ماه مهر
╔═🌸🌿☃️.══════╗
𝕁𝕠𝕚𝕟➲ @mah_mehr_com
38.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایکیوسان» داستان پسر بچهای ژاپنی است که در معبد زندگی میکند. او هر بار با ذکاوت و هوش خود همه را متعجّب میکند.
قسمت ''۷۶
╔═🌸🌿☃️.══════╗
𝕁𝕠𝕚𝕟➲ @mah_mehr_com
تمارض در کودکان و نوجوانان
تمارض یا بیمارنمایی یک اختلال شخصیتی به حساب میآید. در روانشناسی از تمارض به نام اختلال ساختگی یاد میشود. روانشناسان کودکانی را که بیمارنمایی میکنند به عنوان کودکان سخت یا کودکان ناسازگار معرفی میکنند. منظور از ناسازگاری این است که کودک نمیتواند یا نمیخواهد خود را با شرایط وفق دهد. مثلا صبح برای رفتن به مدرسه خود را به بیماری میزند و وانمود میکند که دل درد، گلو درد و… دارد.
بیمارنمایی در کودکان میتواند از ۵ یا ۶ سالگی آغاز شود. دلیل این رفتار میتواند مشکل خاصی باشد که کودک مثلا در درس خاصی دارد. تمارض میتواند به دلیل این باشد که رابطهاش با معلم آن درس خوب نیست یا مثلا به خاطر درگیری با یکی از همکلاسیهایش. به هر حال تمام این موارد به معنی مشکل در کنار آمدن با شرایط است. هر چند تمارض کودک میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد. اما در کل میتوان تمارض را به دو دسته تقسیم کرد.
۱- تمارض با هدف کسب منفعت
در این نوع بیمارنمایی، کودک برای کسب یک منفعت، آگاهانه خود را به بیماری میزند. مثلا تکالیف مدرسه را انجام نداده یا دوست دارد بیشتر بخوابد. بنابراین وانمود میکند که بیمار شده تا به مدرسه نرود. منفعتی که کودک به خاطر آن خود را به بیماری زده و تمارض میکند، میتوان یک منفعت مادی یا عاطفی باشد. مسلما در این نوع از تمارض فرزند ما هیچ بیماری خاصی ندارد.
۲- تمارض بدون هدف کسب منفعت
در این نوع تمارض کودک برای رسیدن به منفعت خاصی خود را به بیماری نمیزند. حتی احتمال دارد مثلا رفتن به مدرسه را دوست داشته باشد. اما زمانی که موقع مدرسه رفتن میشود، علائم بیماری را در کودک خود مشاهده میکنیم. در این حالت، علائمی که میبینیم علت و ریشه جسمی خاصی ندارند. مثلا شاید فرزند ما دچار حالت تهوع یا سردرد شود، در حالی که اگر به پزشک مراجعه کنید، علت خاصی برای حالت تهوع یا سردرد پیدا نمیشود.
چطور انواع تمارض را تشخیص دهیم؟
کودکی که دچار بیمارنمایی نوع اول (تمارض منفعتی) است، به محض رسیدن به هدف مورد نظر، دیگر وانمود به بیماری نمیکند. زیرا به هدف خود رسیده، بنابراین دلیلی برای ادامه تمارض باقی نمیماند. اما کودکی که دچار بیمارنمایی از نوع دوم است، این کار را ارادی انجام نمیدهد. وقتی کودک ما بدون وجود بیماری، به علائم بیماری دچار میشود، نشان دهنده تمارض نوع دوم است. دلیل این نوع تمارض معمولا روحی است. مثلا اگر از فرد خاصی میترسد، هر زمان قرار باشد با او روبرو شود، دچار علائم بیماری میشود. هر وقت هم از او دور باشد، مشکل خاصی ندارد.
چطور باید با تمارض کودکان برخورد کنیم؟
برای برخورد با بیمارنمایی کودکان، چه از نوع اول باشد چه از نوع دوم، راهکارهایی وجود دارد.
۱- قانون گذاری
در بیشتر موارد قانون گذاری مشکل بیمارنمایی نوع اول (تمارض منفعتی) را حل میکند. فرض کنید دلیل تمارض کودک، انجام ندادن تکالیف مدرسه یا تمایل به خواب بیشتر باشد. بنابراین اگر قوانین درستی برای انجام تکالیف و همچنین ساعت خواب کودک مشخص شود، دیگر دلیلی برای بیمارنمایی باقی نمیماند.
دقت کنید که رعایت قوانین خانه امری مقطعی نیست و همیشه و از سوی همه اعضای خانواده باید رعایت شود. قوانینی که برای انجام تکالیف، خواب شب یا موارد دیگر تعیین میشود، باید به روشنی برای کودکان تعریف شود. با رعایت این قوانین، کودکان به مرور نظم و انضباط را یاد میگیرند. به این ترتیب شما به جای برخورد با اصل موضوع تمارض، دلیلی که باعث بوجود آمدن این رفتار میشود را از بین بردهاید. به یاد داشته باشید که والدین الگوی فرزندان هستند. پس اگر شما قوانین خانه را رعایت نکنید، نمیتوانید از فرزندان خود توقع داشته باشید این کار را بکنند.
ادامه دارد...
ماه مهر
╔═🌸🌿☃️.══════╗
𝕁𝕠𝕚𝕟➲ @mah_mehr_com
هدایت شده از امام زمان و من
هدایت شده از امام زمان و من
هدایت شده از امام زمان و من