🔴کیهان: آقای رئیس جمهور نیم نگاهی به ادبیات خود داشته باشند
♦️روزنامه کیهان در پی سخنان رهبرمعظم انقلاب و انتقاد ایشان از توهین به رئیس جمهور نوشت: بیشک هتاکی به رئیسجمهور و دیگر مسئولان کشور مذموم است اما بد نیست جناب رئیسجمهور هم نگاهی به ادبیات خود طی این سالها نسبت به منتقدان داشته باشند. لیست عبارات تند و هتاکانه در این ادبیات شامل دهها مورد میشود؛ بزدل، بروید به جهنم، دیننشناس، جیببر، بیشناسنامه، هوچیگر، متوهم، عصر حجری، بیعقل، ترسو و... اینها مشتی نمونه خروار است که جناب آقای روحانی طی این سالها نثار منتقدان کرده است
@ebratha_ir
☎️زنگ عبرت:
🔴عبدالرضا داوری شِکر مکرر خورده که « اشرف پهلوی را بعنوان قدرتمندترین زن تاریخ ایران میشناسد!».
♦️بحثم اصلاً سیاسی نیست اما جناب داوری قطعاً منظورش قدرتمندترین هرزه تاریخ ایران بوده وگرنه یک قاچاقچی را اینگونه معرفی نمی کرد؛ وگرنه زنی که به قولی سردسته زنان شهرنو در کودتای ۲۸ مرداد بوده را الگو نمی دانست. زنی که نامش با پَری بُلنده و ثریا تُرکه از تن فروشان نامی تهران گره خورده است.
♦️جناب داوری، لازم است بدانند که قدرتمندترین و ایضاً پاک ترین زنان تاریخ ایران، مادرانی هستند که فرزندان رشیدشان را چهل سال پیش با دستان خود به جبهه بدرقه کردند و هنوز حتی یک بند از استخوان فرزندشان را هم تحویل نگرفته اند؛ مادران شهدای مفقودالاثر را می گویم.
♦️قدرتمندترین زنان تاریخ ایران، همسران جانبازان قطع نخاع هستند که جوانی و آرزوهایشان را به پای خانواده شان فدا کردند و خم به ابرو نیاوردند.
🔻 میخواستم تصویری از مادر عزیز شهید بهروز صبوری را کنار این عکس قراردهم تا نشان دهم زن قدرتمند کیست ولی حیفم آمد تصویر آن مادر قدیسه را کنار تصویر این نوشته ی آلوده به نام اشرف بگذارم
مالک شیخی
#احمدی_نژاد
@ebratha_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تجمع ميليونی مردم یمن در صنعا در پاسخ به اظهارات توهینآمیز مکرون علیه پیامبر گرامی اسلام(ص)
🔹امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه در هفتههای گذشته اظهارات نامتعارف و بهشدت تندی علیه اسلام و مسلمانان ایراد کرده است. توهین به اعتقادات مسلمانان در فرانسه، از ابتدای ماه سپتامبر (شهریور) با بازنشر کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام(ص) در نشریه فکاهی «شارلیابدو»، آغاز شد.
🔹برخلاف تصور، حمایت از اقدام توهینآمیز علیه اعتقادات مسلمانان، حمایت مکرون از آنچه او آزادی بیان و آزادی کفرگویی در فرانسه میخواند، نبود و او یک طراحی از پیش تعیینشده برای مقابله با اسلامگرایی در فرانسه داشت.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
24.pdf
119.3K
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال 24
🔰 آیا نظام در مباحث اقتصادی و بین المللی به بن بست رسیده است؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیشت
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 #تحلیل| بازی هوشمندانه ایران در بحران قره باغ
🔻 #زمانـــه| بحران قره باغ حدود یکماه است که آغاز شده و جمهوری آذربایجان توانسته یک پیشروی نسبی در این منطقه داشته باشد. در این مدت با وجود اینکه بسیاری از فعالان پان ترکیست ایران را متهم به کمک به ارمنستان می کردند ، چندین مقام رسمی سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی حمایت قاطع خود را از آذربایجان و محق بودن این جمهوری در موضوع قره باغ اعلام کرده اند.
🔸️از طرفی الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان نیز تصریح کرد که ایران هیچ گونه مساعدتی به ارمنستان نداشته است. همچنین مقامات ارمنستان نیز تا حدود زیادی از اقدامات و مواضع ایران در این خصوص رضایت دارند.
🔻 اما علت رضایت دوطرف منازعه و مواضع حمایتی آذربایجان و ارمنستان از ایران چیست ؟
🔸️واقعیت آنست که بحران قره باغ یک بازی پیچیده از سوی جمهوری اسلامی را طلب می کند و مسئولان این نظام که بر اساس تجربه رویکردهای واقع گرایانه بر انگارهایشان مسلط شده، با مواضع مدبرانه توانسته اند منافع خود را تا حدود زیادی تحصیل کنند.
🔸️برای تهران ، پرواضح است که دولت علی اف رابطه نزدیکی با اسرائیل دارد و پایگاه پهپادی در اختیار این رژیم قرارداده است ؛ همچنین نمی توان منکر رابطه نزدیک آذربایجان با ناتو شد و دیده بر اقدامات ضداسلامی ، پان ترکیستی این جمهوری و خطرات آن برای امنیت ملی ایران بست .
🔸️ایضا رویاهای نئوعثمانی اردوغان ، نقشش در شعله ور ساختن بحران قره باغ و حضور تروریست های تکفیری توسط وی در شمال ایران و تهدیداتی که از این قِبَل برای جمهوری اسلامی ایجاد شده است را نادیده گرفت.
🔸️لکن تهران نمی تواند از ۹۰ درصد شیعیان آذربایجان که قره باغ را جزو جدایی ناپذیر خاک خود دانسته ، مقلد مراجع تقلید ساکن قم اند و علاقه شدیدی نیز به ایران ابراز می دارند، صرفنظر کند .
🔸️جمهوری اسلامی، لزوم رضایت جمهوری آذربایجان از خود در زمینه منافع اقتصادی متقابل و تاثیر آن بر تحمل تحریم های آمریکا را درنظر دارد.همچنین گفته می شود یکی از مقاصد احتمالی صادرات تسلیحات ایرانی در آینده نزدیک، جمهوری آذربایجان است.
🔸️نکته مهم تر اما کریدور ریلی جنوب به شمال است که از بندر عباس در خلیج فارس شروع شده و از طریق آستارا به خط ریلی در روسیه و بقیه اروپا امتداد پیدا خواهد کرد. این مسیر که تنها قطعه ناتمام آن خط آهن قزوین به رشت است، اگر مسئولان ایرانی با نگاه اقتصادی کلان نسبت به تکمیل آن اهتمام ورزند، می تواند تحولی جدی در موقعیت ژئواکونومیک ایران برای کشورهای منطقه و شرق آسیا ایجاد کند ( در این خصوص بیشتر خواهم نوشت).
🔸️در داخل ایران نیز میلیون ها آذری زبان دارای پیوندهای فرهنگی ، زبانی و تاریخی با شهروندان جمهوری آذربایجان هستند که این هم یک متغیر مستقل بر رفتارهای مسئولان جمهوری اسلامی خواهد بود.
🔸️اما در طرف مقابل ارمنستان نیز در طی ۲۰ سال اخیر حسن همجواری با ایران را رعایت کرده و روابط نزدیکی با همسایه جنوبی خود دارد تا آنجا که لابی بین المللی قدرتمند ارمنی بارها به کمک جمهوری اسلامی شتافته است ( برای نمونه حل پرونده آمیا ).
🔸️عرصه منافع متقابل دو کشور گسترده بوده و شهروندان ارمنی ساکن ایران نیز در دوره های مختلف همواره ( مانند دفاع در برابر حمله ارتش صدام ) پشتیبان جمهوری اسلامی بوده اند.
🔸️همچنین نباید فراموش کرد پویایی مرزهای ایران در حال حاضر مطلوب سران تهران نبوده و دستخوش تغییرشدن ژئوپلتیک اطراف خود را برنخواهند تافت.
🔸️مجموع تحولات فوق ایران را به سمت اتخاذ مواضع هوشمندانه و انجام یک بازی زیرکانه و چند بُعدی دریکماه اخیر سوق داده است که فعلا نمی توان به جزئیات آن پرداخت.
✅ عملکرد و مواضع اعلامی تهران در بحران قره باغ اوج پختگی در طرف ایرانی را به نمایش گذاشت که رضایت علنی دوطرف منازعه و بازیگران فرامنطقه ای از این کشور یقینا تبلور آن است.
🖌 #تقوی_نیا
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆 #پیشنهاد_عضویت به نخبگان
⭕️ تاملی در «روز جهانی کوروش»
🔻 در روزهای اخیر" روز جهانی کوروش" بحث داغ شبکه های اجتماعی شده است. حتما متنی به دستتان رسیده که در آن ادعا شده 7 آبان (یا 29 اکتبر) توسط یونسکو روز جهانی کوروش نامیده شده و در تقویم همه کشورها "بجز ایران " ثبت شده است!!!. این متن تا چه اندازه واقعیت دارد؟
🔰 منبع ارائه دهنده این خبر کیست؟
🔻 اولین بار در سالهای ابتدایی دهه 80 این موضوع را «انوشیروان کیهانیزاده» روزنامهنگار و تاریخنویس در ستون «روزنامک» روزنامه «شرق» اعلام کرد. حسب گفته آقای کیهانیزاده، این روز که در تقویم بینالمللی به نام «sirius day» شناخته میشود با نام و یاد کوروش بزرگ، پادشاه دادگستر هخامنشی نامگذاری شده است
▪️ نکته: شرق حدود ده سال بعد یعنی سال 1390 این موضوع را تکذیب کرد. لینک خبر: http://old.sharghdaily.ir/news/90/08/07/15417.html
🔻 کارشناسان دیگر درباره این موضوع چه نظری دارند؟
▪️ رضا مرادیغیاثآبادی تاریخنویس میگوید: «نام sirius day اشارهای به نام ستاره شباهنگ است و ارتباطی به کوروش هخامنشی ندارد، چراکه نام کوروش به زبان لاتین اگرچه تلفظ هر دو به یک شکل است اما بهگونهای دیگری نوشته میشود (cyrus).
🔻 چه کسانی از طرح این موضوع استقبال کرده اند؟به چه دلیل؟
▪️ برجسته کردن این موضوع عمدتا در دوران ریاست اسفندیار رحیم مشائی بر سازمان میراث فرهنگی صورت گرفت .همزمان هم وب سایت هائی همچون بنیاد میراث پاسارگاد به پردازش این موضوع پرداخته اند. اگر به دیگر مطالب این سایت نگاهی بیندازید,خط فکری حاکم بر مطالب انها یعنی اسلام ستیزی و ایجاد تعارض بین "ایرانیت" و "اسلامیت" برایتان آشکار خواهد شد
🔻 منابع دست اول مرتبط با این موضوع چیستند؟
▪️ ادعا شده این تاریخ توسط یونسکو بعنوان یک مناسبت جهانی ثبت شده. به دو ادرس مراجعه کردیم: مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد و کمیسیون ملی یونسکو . در هیچکدام از مناسبت های ماه اکتبر در این دو سایت اثری از روز جهانی کوروش به چشم نمی خورد
🔻 زمان ها سخن می گویند:
اگر چنین روزی روز جهانی کوروش بود,طبیعتا جشن های دوهزار و پانصد ساله شاهنشاهی به نحوی برنامه ریزی میشد که مقارن با 7 ابان باشد. چرا جشن های 2500 ساله در فاصله 20 تا 24 مهر برگزار شدند؟
#روز_کوروش
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
973.pdf
3.08M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 📎 شماره 973
✔️کابوس مجازی
✔️تروریسم دولتی
✔️تحول در بهارستان
✔️چشم انتظاران سوم نوامبر
✔️سرمایهگذاری در بورس بلندمدت است
📂 همراه با پرونده انحطاط دموکراسی| نگاهی به فرایند انتخابات آمریکا و نقش مردم این کشور در آن
https://eitaa.com/joinchat/2371682335C112c6bdf71
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: دشمن شناسی
🔻هیچ کس نمی تواند ملت ایران را به زانو در بیاورد
🔸کشورهای اروپایی عضو برجام پادوی آمریکا هستند
🔹جنتلمن های پشت میز مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند
🔺مذاکرات کشورهای اروپایی آمیخته با دغل و فریبکاری است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#تروریستهای_بغداد
#مذاکره
#برجام
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:
🔶میخواهند ایران را پای مذاکرهای بکشانند که نتیجهاش از قبل مشخص است/اجازه ندهیم امکانات دشمن به دست خود ما در داخل مستقر شود
به گزارش خبرگزاری بسیج، هدف دشمن این است که ملت ایران راهبردها و سیاستهای تحمیلی آمریکا را بپذیرد، آنها می خواهند ایران را پای میز مذاکره بکشانند و نتیجه این مذاکره از قبل مشخص شده است و آن تسلیم ایران در مقابل آمریکاست.
سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نشست ویدئوکنفرانسی کمیته پدافند غیرعامل وزارت کشور با استانداران و روسای شورای پدافند غیرعامل استانها که پیش از ظهر امروز در وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: در سازمان پدافند غیرعامل و با کمک شرکتهای دانشبنیان بر موضوع صنایع و فنآوری های مورد نیاز کار شده و باید مورد توجه قرار بگیرد که از این امکانات به نحو احسن استفاده شود.
ادامه خبر در سایت خبرگزاری بسیج
@basijnewsir
BASIJNEWS.IR
https://b2n.ir/919602
جنایات آمریکا.doc
41K
🌀 یادداشت/
🔰نسخه word
✅موضوع: نگاهی به جنایات آمریکا از جنگ دوم جهانی به بعد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#جنگ_دوم_جهانی
#جنایات_آمریکا
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 #عبادت_دسته_جمعی
💠 گاهی برنامهتان در خانه این باشد مثلا در #هفته یکبار برنامه عبادی مشترک در کنار همسر و فرزندان، انجام دهید.
💠 مثل #خواندن قرآن، دعای توسل، کمیل، ندبه و... بطوری که به #نوبت بخوانید و صدای یکدیگر را بشنوید.
💠 در انتهای کار #عبادی خود، قرارتان این باشد هر کدامتان جداگانه و به نوبت (بطوری که صدای یکدیگر را میشنوید) چند #دعا کنید و با هم آمین بگویید.
💠 اینکار در شما #روحیه و حس وحدت، همدلی، معنویت و #محبت ایجاد میکند.
🆔
⭕ تحلیلِ ذهنیّتِ امام خامنهاي دربارة تداومِ دولتِ روحانی
١. آیتالله مصباحیزدی نقل میکند که در دورة نهضتِ اسلامی، دربارة مسألۀ میانِ نیروهاي انقلابی اختلاف درگرفت، بطوريکه برخی، مخالفِ موضعگیريِ امام خمینی بودند.
🌾 ازاینرو، تصمیم گرفته شد که شخصی به نمایندگی از این جمع، نزدِ امام خمینی رفته و مسأله را بهصورت شفاف، با ایشان در میان بگذارد. در این جلسه، امام خمینی اینگونه استدلال کرد که شما، حقّ دارید که مرا «نقد» کنید و «مشورت» بدهید، ولی نباید از من، انتظارِ «پذیرش» داشته باشید، بلکه من باید بر اساسِ «حجّت» و «تکلیفِ» خویش عمل کنم.
🌾این خاطره نشان میدهد که هر چند، «مباحثه» دربارة عملکردِ ولیّ فقیه ، ناروا و نامشروع نیست، امّا توقعِ اینکه او «تابعِ » نظراتِ ما باشد، ناصواب و ناموجّه است.
٢. یک شخص، بدانجهت در جایگاه و منزلتِ «ولایتِ فقیه»
نشانده میشود که بسیار بیشتر از دیگران، «قدرتِ تشخیصِ مصالح و مفاسدِ جامعۀ اسلامی» را دارد و میتواند «بهترین تصمیم» را بگیرد.
🌾 دراینحال، روشن است که وظیفۀ ما، «تبعیّت» و «اطاعت» است، نه «تحکّم» و «تحمیل».
٣. برخلافِ تصوّرِ بسیاري، وظیفۀ ولیّ فقیه ، دخالت در «اجرائیّات» و «مسائلِ روزمرّة زندگیِ مردم» نیست. حتّی در «قانونِ اساسی» نیز چنین وظیفهای براي ولیّ فقیه ، تعیین نشده است.
۴. تصوّرِ امام خامنهای این نیست که دولتِ روحانی، دچارِ «بیعملیِ محض» و «فلجِ مطلق» هست، بلکه او معقتد است که برخی از بخشهاي دولت، فعّالیّت دارند و کارهاي درخوري انجام میدهند.
🌾به بیان دیگر، گویا مشکلِ عمده، شخصِ رئیسجمهور هست که هم خودش «جدّي» و «پیگیر» نیست و چشم به «مذاکره» و «خارج» دارد، و هم بعضی از مدیرانی که تعیین میکند، «کارآمد» و «پُرتوان» نیستند.
۵. قاعدة کلّی این هست که صلاح نیست ولیّ فقیه ، خودش را در برابرِ «شخصِ منتخبِ مردم» قرار بدهد و او را «برکنار» کند؛ چون دراین حال، «وجهۀ مردمسالارانۀ نظام»، آسیب میبیند و دوگانۀ «مردم» و «ولیّ فقیه » شکل خواهد گرفت، مگر اینکه شرایطی «بسیار استثنائی و خاص» پیش بیاید.
🌾به عبارت دیگر، اصل این است که دولتِ منتخبِ مردم، برقرار و پایدار باقی بماند، و برکناري رئیسجمهور ، «بدترین» و «آخرین» راه هست و نیاز به «مقدّماتِ فراوان» دارد.
۶. ولیّ فقیه باید همواره، «بینش و دركِ سیاسیِ مردم» را در نظر بگیرد و بهگونهای عمل نکند که در ذهنِ آنها، «شبهه» و «اشکال» بهوجود بیاید. پس «عمل و موضعگیريِ ولیّ فقیه »، خواهناخواه ، تا حدّي تابعِ «میانگین و متوسطِ تحلیل و معرفتِ سیاسیِ مردم» هست تا میانِ این دو، فاصله و زوایه پدید نیاید.
🌾چنانچه ولیّ فقیه بخواهد تنها، خودش را مبنا قرار بدهد و بر اساسِ فهمِ خودش عمل کند، فهم هایی که از او عقبتر و پایینتر هستند، با او همراهی نخواهند کرد.
🌾حال آیا میتوان قضاوت کرد که امروز عمومِ مردم، به این «نتیجۀ قطعی و نهایی» رسیدهاند که رئیسجمهور ، قادر به «مدیریّت» نیست و شاید از آغاز، صلاحیّتِ قرارگرفتن در این جایگاه را نداشته است؟!
🌾آیا مردم، معتقدند که نسخۀ رئیسجمهور در زمینۀ «گره گشاییِ اقتصادي از طریقِ مذاکره با آمریکا» غلط بوده، یا همچنان در انتظارِ نتیجۀ انتخاباتِ آمریکا هستند؟! آیا مردم از وضعِ «شرطی شدگیِ اقتصادِ داخلی به مذاکره»، خارج شدهاند ؟!
🌾 آیا اگر در انتخاباتِ بعدي، کسی دوباره مدّعی شود که میتواند از طریقِ بازسازيِ روندِ مذاکره و برجام، معیشت و اقتصاد را بهبود ببخشد، مردم او را انتخاب نخواهند کرد؟!
🌾 به هیچکدام از این پرسشها، دستکم اکنون نمیتوان پاسخِ قطعی داد. اگر در زمانِ باقیمانده، فقط وفقط، مسألۀ «غلط بودنِ خطّ رابطه با آمریکا» در ذهنِ عمومِ مردم، حل و هضم بشود و این مسألۀ «دیرینه» و «پُرهزینه»، از اندیشۀ مردم زدوده گردد.
🌾میارزد که حضورِ این دولت ادامه یابد. این وسوسۀ شیطانی، باید در عمل و یکبار براي همیشه، «ریشهکن » شود تا بیش از این، مناقشه و تضاد دربارهاش پدید نیاید.
٧. چنانچه رئیسجمهور در این مرحله از دولتش که همچنان زمان دارد، از قطار پیاده شود، چهبسا ادّعا خواهد کرد که اگر مجال داده میشد که از تمامِ زمان هشتساله اش استفاده کند، در همین ماه هاي پایانی، ورق برمیگشت و اتّفاقاتِ مهمی رخ میداد.
🌾پس او باید از «تمامِ فرصتِ قانونی»اش استفاده کند تا هیچ ابهام و بهانهای باقی نماند. گاهی باید براي زدودنِ بهانه، هزینه داد.
٨. ازآنجاکه «کمتر از یک سال» به پایانِ این دولت باقی مانده، و این مدّت هم زیاد نیست، عقلِ سیاسی حکم میکند که هزینۀ «تداوم» بیشتر است یا «تغییر»؟!
🌾باید به این معادله، شرایطِ کرونایی در فصلِ سرد و هزینۀ انتخاباتِ زودهنگام و جابجاییهای و جایگزینی هاى گستردة دولتی را نیز اضافه کرد.
٩. اکنون که وضعِ اقتصادي، نابسمان است و نوسانها و تلاطم