#ساعت_شش با روشنا
🔶اقدام عجیب یک فرقه علیه بورس ایران
🔹شنیده شده بررسیهای فنی از عوامل ایجاد هرج و مرج در بازار سرمایه انجام و مشخص شده برنامهریزیهای یک فرقه در نوسانات غیر طبیعی بورس بیتاثیر نبوده است.
🔺گروهی از تاجران و فعالان اقتصادی وابسته به فرقه بهاییت، براساس یک دستور سازمانی با هدف ضربه بورس و تحریک افکارعمومی، پول خود را وارد بورس کرده و بعد از ایجاد یک حباب بزرگ، به طور همزمان سرمایه خود را از بازار بورس خارج کردهاند.
🔹هنوز مشخص نیست میزان تاثیرگذاری این فرقه چقدر بوده اما کینه بهاییان علیه شیعیان سابقه تاریخی دارد و در صورت اثبات مطلب بالا مشخص میشود بهاییان به غیر از قانون کشور دشمن مردم هم هستند و انتقام بیسابقهای از مردم گرفتهاند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♦️بایدن: شخصیت کشورمان به رأی گذاشته شده است/ترامپ: تو یک سیاستمدار فاسدی
نامزد حزب دموکرات:
🔸شخصیت کشورمان به رأی گذاشته شده است. شخصیتمان به رأی گذاشته شده است.
دونالد ترامپ:
🔹برای من قیافه آدمهای معصوم را نگیر، جو! آنها (مردم) میگویند که تو یک سیاستمدار فاسد هستی
🔹طرحهای اقتصادی بایدن فاجعه بار است
🔹طرح او درباره تغییرات آب و هوایی 100 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
🔹 او از محافظت از محیط زیست و مقابله با تغییرات اقلیمی هیچ چیز نمی داند.
🔹او با طرحهایش کشورمان را نابود می کند.
🔹او دروغ می گوید.
🔹طرحهای اقتصادی او را چه کسانی تدوین کرده اند؟ کسانیکه از اقتصاد چیزی نمی دانند
#بسیج
#خبرگزاری_بسیج
@basijnewsir
BASIJNEWS.IR
🔴بازهم کدخداپرستی به جای خداپرستی؟!
یادم می آید یکی از سخنرانان اهل دل می گفت: خواهید دید که حسن روحانی به خاطر اینکه برای حل مشکلات بجای خدا به کدخدا(امریکا) امید بسته است ، اگر به طلا دست بزند ذغال می شود ...
چند سالی گذشت و حرف ایشان کاملا درست از آب درآمد.
به جای تکیه بر توان داخلی و توکل برخدای متعال تمام فکر و ذکرمان شد اعتماد به آمریکا و شد آنچه شد.
اما نکته عجیب اینجاست که آقایان هنوز نه تنها ابراز پشیمانی نمی کنند که سعی در القاء این نکته به مردم هستند که تنها راه حل مشکلات ، مذاکره دوباره و تکرار مکررات و اشتباهات و خسارات محض ۷سال گذشته است!!!
✍"قاسم اکبری"
🌎https://eitaa.com/doostanevelayatmadar🌎
✍️ اجازه آیتاللهالعظمی سبحانی برای صرف سهم سادات در مورد استخلاص زندانیان سید
به گزارش خبرگزاری حوزه، متن اجازه حضرت آیت الله سبحانی جهت صرف سهم سادات در مورد استخلاص زندانیان سید به این شرح است:🔻
حضور انور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای مظفری (دامت برکاته)
ریاست محترم دادگستری استان قم
بااهداء سلام
صرف سهم سادات در مورد استخلاص زندانیان سید بلامانع است و در مورد غیر سید صرف زکات و صدقه و ثلث مشروط بر این است که مصرف معین نداشته باشد، درباره هر زندانی که متعهد به وظایف شرعی است کاملاً صحیح است.
باتقدیم احترام
جعفر سبحانی
📩 دریافت اصل نامه
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
⭕ تحلیلِ ذهنیّتِ امام خامنهاي دربارة تداومِ دولتِ روحانی
١. آیتالله مصباحیزدی نقل میکند که در دورة نهضتِ اسلامی، دربارة مسألۀ میانِ نیروهاي انقلابی اختلاف درگرفت، بطوريکه برخی، مخالفِ موضعگیريِ امام خمینی بودند.
🌾 ازاینرو، تصمیم گرفته شد که شخصی به نمایندگی از این جمع، نزدِ امام خمینی رفته و مسأله را بهصورت شفاف، با ایشان در میان بگذارد. در این جلسه، امام خمینی اینگونه استدلال کرد که شما، حقّ دارید که مرا «نقد» کنید و «مشورت» بدهید، ولی نباید از من، انتظارِ «پذیرش» داشته باشید، بلکه من باید بر اساسِ «حجّت» و «تکلیفِ» خویش عمل کنم.
🌾این خاطره نشان میدهد که هر چند، «مباحثه» دربارة عملکردِ ولیّ فقیه ، ناروا و نامشروع نیست، امّا توقعِ اینکه او «تابعِ » نظراتِ ما باشد، ناصواب و ناموجّه است.
٢. یک شخص، بدانجهت در جایگاه و منزلتِ «ولایتِ فقیه»
نشانده میشود که بسیار بیشتر از دیگران، «قدرتِ تشخیصِ مصالح و مفاسدِ جامعۀ اسلامی» را دارد و میتواند «بهترین تصمیم» را بگیرد.
🌾 دراینحال، روشن است که وظیفۀ ما، «تبعیّت» و «اطاعت» است، نه «تحکّم» و «تحمیل».
٣. برخلافِ تصوّرِ بسیاري، وظیفۀ ولیّ فقیه ، دخالت در «اجرائیّات» و «مسائلِ روزمرّة زندگیِ مردم» نیست. حتّی در «قانونِ اساسی» نیز چنین وظیفهای براي ولیّ فقیه ، تعیین نشده است.
۴. تصوّرِ امام خامنهای این نیست که دولتِ روحانی، دچارِ «بیعملیِ محض» و «فلجِ مطلق» هست، بلکه او معقتد است که برخی از بخشهاي دولت، فعّالیّت دارند و کارهاي درخوري انجام میدهند.
🌾به بیان دیگر، گویا مشکلِ عمده، شخصِ رئیسجمهور هست که هم خودش «جدّي» و «پیگیر» نیست و چشم به «مذاکره» و «خارج» دارد، و هم بعضی از مدیرانی که تعیین میکند، «کارآمد» و «پُرتوان» نیستند.
۵. قاعدة کلّی این هست که صلاح نیست ولیّ فقیه ، خودش را در برابرِ «شخصِ منتخبِ مردم» قرار بدهد و او را «برکنار» کند؛ چون دراین حال، «وجهۀ مردمسالارانۀ نظام»، آسیب میبیند و دوگانۀ «مردم» و «ولیّ فقیه » شکل خواهد گرفت، مگر اینکه شرایطی «بسیار استثنائی و خاص» پیش بیاید.
🌾به عبارت دیگر، اصل این است که دولتِ منتخبِ مردم، برقرار و پایدار باقی بماند، و برکناري رئیسجمهور ، «بدترین» و «آخرین» راه هست و نیاز به «مقدّماتِ فراوان» دارد.
۶. ولیّ فقیه باید همواره، «بینش و دركِ سیاسیِ مردم» را در نظر بگیرد و بهگونهای عمل نکند که در ذهنِ آنها، «شبهه» و «اشکال» بهوجود بیاید. پس «عمل و موضعگیريِ ولیّ فقیه »، خواهناخواه ، تا حدّي تابعِ «میانگین و متوسطِ تحلیل و معرفتِ سیاسیِ مردم» هست تا میانِ این دو، فاصله و زوایه پدید نیاید.
🌾چنانچه ولیّ فقیه بخواهد تنها، خودش را مبنا قرار بدهد و بر اساسِ فهمِ خودش عمل کند، فهم هایی که از او عقبتر و پایینتر هستند، با او همراهی نخواهند کرد.
🌾حال آیا میتوان قضاوت کرد که امروز عمومِ مردم، به این «نتیجۀ قطعی و نهایی» رسیدهاند که رئیسجمهور ، قادر به «مدیریّت» نیست و شاید از آغاز، صلاحیّتِ قرارگرفتن در این جایگاه را نداشته است؟!
🌾آیا مردم، معتقدند که نسخۀ رئیسجمهور در زمینۀ «گره گشاییِ اقتصادي از طریقِ مذاکره با آمریکا» غلط بوده، یا همچنان در انتظارِ نتیجۀ انتخاباتِ آمریکا هستند؟! آیا مردم از وضعِ «شرطی شدگیِ اقتصادِ داخلی به مذاکره»، خارج شدهاند ؟!
🌾 آیا اگر در انتخاباتِ بعدي، کسی دوباره مدّعی شود که میتواند از طریقِ بازسازيِ روندِ مذاکره و برجام، معیشت و اقتصاد را بهبود ببخشد، مردم او را انتخاب نخواهند کرد؟!
🌾 به هیچکدام از این پرسشها، دستکم اکنون نمیتوان پاسخِ قطعی داد. اگر در زمانِ باقیمانده، فقط وفقط، مسألۀ «غلط بودنِ خطّ رابطه با آمریکا» در ذهنِ عمومِ مردم، حل و هضم بشود و این مسألۀ «دیرینه» و «پُرهزینه»، از اندیشۀ مردم زدوده گردد.
🌾میارزد که حضورِ این دولت ادامه یابد. این وسوسۀ شیطانی، باید در عمل و یکبار براي همیشه، «ریشهکن » شود تا بیش از این، مناقشه و تضاد دربارهاش پدید نیاید.
٧. چنانچه رئیسجمهور در این مرحله از دولتش که همچنان زمان دارد، از قطار پیاده شود، چهبسا ادّعا خواهد کرد که اگر مجال داده میشد که از تمامِ زمان هشتساله اش استفاده کند، در همین ماه هاي پایانی، ورق برمیگشت و اتّفاقاتِ مهمی رخ میداد.
🌾پس او باید از «تمامِ فرصتِ قانونی»اش استفاده کند تا هیچ ابهام و بهانهای باقی نماند. گاهی باید براي زدودنِ بهانه، هزینه داد.
٨. ازآنجاکه «کمتر از یک سال» به پایانِ این دولت باقی مانده، و این مدّت هم زیاد نیست، عقلِ سیاسی حکم میکند که هزینۀ «تداوم» بیشتر است یا «تغییر»؟!
🌾باید به این معادله، شرایطِ کرونایی در فصلِ سرد و هزینۀ انتخاباتِ زودهنگام و جابجاییهای و جایگزینی هاى گستردة دولتی را نیز اضافه کرد.
٩. اکنون که وضعِ اقتصادي، نابسمان است و نوسانها و تلاطم
⭕️ جنگ فرهنگی یعنی رسانه ها برات تعیین می کنند که تصورت از دنیا چطوری باشه!
🔻 اینجا متروی پاریس هست؛ اما تصور ما از پاریس برج ایفل هست و خیابانهای تمیز و خلوت و بهداشت بالا.
#جنگ_نرم
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ویدئوهای مستند | صفر تا صد نا امنی ایجاد شده توسط معتاد متجاهری به نام مهرداد سپهری (که اخیرا در مشهد موقع دستگیری مرده است) برای مردم
از تهدید به آتش زدن محله تا خورد کردن دندانهای یک شهروند و تخریب خودروهای محله/ تهدید نوامیس محله به تجاوز!! و تخریب مغازهها
☎️ صدای گزارش تلفنی مکرر مردم و خانواده این معتاد به پلیس
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔖گزارش ساواک از جلسه هیات انصارالحسین در سالروز شهادت امام حسن عسگری(ع) در سال 1352
🔹تحلیل تاریخ سیاسی تشیع و برداشتهای مبارزاتی از آن نقش مهمی در مبانی نظری مبارزات انقلابی داشت؛ چه اینکه وعاظ و سخنوران در محافل سیاسی را مطرح و انقلابیون آنها را به برنامههای مبارزاتی تبدیل میکردند.
🔹در بخشی از گزارش ساواک در اردیبهشت 1352 همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسگری(ع) درباره جلسه هیئت انصارالحسین آمده است: « ... در زمان امام حسن عسگری چه فعالیتهای زیرزمینی بوده و چگونه شیعیان با حکام مبارزه میکردند و از داخل زندان نامه بیرون میدادند و جواب از بیرون میگرفتند و برای اینکه تشکیلات آنها لو نرود جانفشانی میکردند و برنامههای آنها بقدری آگاهانه و زیرزمینی بود که حکام را به زانو در میآودند. وی در خاتمه بیان داشت زندانها برای انقلابیون واقعی ساخته شده بود نه برای آنهایی که اسیر شهوت و مال و کنیز و زن و بچهاند....»
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir