🇮🇷
🔻عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
🔸کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی از زیر گرفتن ۴ صهیونیست با خودرو در نزدیکی الخلیل، واقع در کرانه باختری خبر داد.
🔹بر اساس گزارش فوق ۴ صهیونیست به شدت زخمی شده و مجری عملیات نیز به شهادت رسیده است.
#طوفان_الاقصی
#مقاومت_اسلامی
@b_amirallmomnin
@mahalee_man
🔅امروز شنبه
🔸۰۹ دی ۱۴۰۲ هجری شمسی
🔸۱۶ جمادی الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری
🔸۳۰ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
@b_amirallmomnin
@mahalee_man
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 اشک های رهبر عزیزمان را از یاد نمیبریم
🍃🌹🍃
🌺 «ای مولای ما! من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبروئی هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همه ی اینها را من کف دست گرفتم در راه انقلاب»
#روشنگری | #نهم_دی
@b_amirallmomnin
@mahalee_man
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 حماسهای که محاسبات دشمن را به هم ریخت
🍃🌹🍃
🔻۱۴ سال از روز به یاد ماندنی پرشور و شعور حماسه غیورمردان ایران زمین گذشته است روزی بی بدیل و #فتنه سوز که دشمنان این مرز و بوم را در کوهی از بهت و سرگشتگی فرو برد و مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران را به جهانیان اعلام و اثبات نمود.
🔸حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران که هوشیاری و بصیرت مردم در آن روز متجلی گردید و فتنهگران و فریب خوردگان آموختند که با شیرزنان و شیر مردان بیشه ایران زمین گلآویز شدن عاقبتی جز ذلت و خواری برایشان نخواهد داشت.
🔹محاسبات دشمن در سال ۸۸ به گونهای برنامهریزی شده بود که آنها امکان کوچکترین خطایی را پیشبینی نمیکردند تا جایی که پا فراتر گذاشته و وقیحانه به مقدسات توهین کرده و به تعبیر رهبری معظم، زنگ بیدار باش برای ملت غیور به صدا درآمد. خون ملت ایران با دیدن هتک حرمت به مقدسات و حرکات ساختارشکنانه اغتشاشگران در روز عاشورای ۸۸ به جوش آمد و پس سه روز صبر بر نادانی فریب خوردگان و فتنهانگیزی فتنهگران داخلی و خارجی، زمان را برای خروش در میدان، مناسب دیده و برای همراهی با دوستان و مقابله با دشمنان به خیابانها را با حضور خود مزین کرده و راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ به عنوان برگ زرینی بر کارنامه پرافتخار انقلاب اسلامی به ثبت رسید.
🔺حضور خالصانه مردم در میدان عمل، شناخت دشمن، دوست و اولویت بندی در این برهه از زمان عامل بصیرت و موفقیت مردم بود و کشور را از شر جاهلان داخلی و دشمنان خارجی نجات داد و رهبری فرزانه چه عالمانه فرمودند: " که شناخت زمان، شناخت نیاز، شناخت اولویت، شناخت دشمن، شناخت دوست، شناخت وسیلهای که در مقابل دشمن باید به کار برد این شناختها بصیرت است.
✍ غلامی
#نهم_دی | #تبیین
@b_amirallmomnin
@mahalee_man
🔅امروز یکشنبه
🔸۱۰ دی ۱۴۰۲ هجری شمسی
🔸۱۷ جمادی الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری
🔸۳۱ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
┈•✾✨محله من✨✾•┈
@b_amirallmomnin
@mahalee_man