⭕️خدایا راه راستو به سمت اینا کج کن:)
✅به مناسبت دومین پرتاب موفق ماهوارهبر ذوالجناح به منظور اهداف تحقیقاتی
🔻وقتی غربیها #ماهواره به فضا میفرستن:
‼️دنیا داره تو فضا میچرخه و اکتشاف میکنه و ما هنوز درگیر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست!!
🔻وقتی ایران ماهواره به فضا میفرسته:
‼️اینا که برامون نون و آب نمیشه! خب ماهواره بفرستیم به فضا که چی بشه؟!!
#ایران_قوی
#ماهوارهبر_ذوالجناح
@mahalehshad
🌐 حقوق بی بشر‼️
💢 ۶ الی ۱۲ تیرماه هفته حقوق بشر آمریکایی در ایران نامگذاری شده است.اماعلت این نامگذاری:
🔻۶تیر ماه۱۳۶۰:سوقصد به امام خامنه ای توسط گروهک تروریستی فرقان.
🔻۷تیر ماه۱۳۶۰: انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی توسط گروهک تروریستی فرقان که منجر به شهادت آیت الله بهشتی و ۷۲ نفر از یارانش شد.
🔻 ۸تیر ماه۱۳۶۰: ترور محمدکچویی رییس زندان اوین توسط منافقین که منجر به شهادت ایشان شد.
🔻۱۱تیر ماه۱۳۶۱:به شهادت رساندن آیت الله صدوقی امام جمعه یزد توسط منافقین کوردل.
🔻۸تیر ماه۱۳۶۶:بمباران شیمیایی سردشت توسط هواپیماهای رژیم بعث عراق که با شهادت ۱۱۰ نفر و مجروحیت بیش از پنج هزار نفر از مردم بی گناه همراه شد.
🔻۱۲تیر ماه۱۳۶۷:حمله موشکی ناو آمریکایی وینسنس به هواپیمای مسافربری ایران که منجر به شهادت ۲۹۰ نفر مسافر، از جمله۶۶ کودک زیر ۱۲ سال ،۵۳ زن و ۴۶ نفر تبعه ی کشورهای خارجی شد.
🔷 این جنایات هولناک بخش کوچکی از کارنامه سیاه آمریکا علیه ملت ایران است.تاریخ آمریکا مجموعه ای کامل از جنایت علیه بشریت و حقوق بشر در کشورهای مستقل،آزاده و مردمی است.لذا مرور این جنایات سند قاطعی در برابر کسانی است که می خواهند آمریکا را دوست و خیرخواه مردم ایران معرفی کنند.
✅ امام خامنه ای فرمودند آنهایی که می خواهند چهره ی موجهی از آمریکا ارائه دهند، به ملت خیانت می کنند.کشور و ملت ما احتیاج دارد دشمن را بشناسد و عمق دشمنی را بفهمد.
#حقوقبشرآمریکایی
#جهادتبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده
@mahalehshad
🔺۲۳ پناهجو در مرز مغرب و اسپانیا کشته شدند...
تصاویر درگیری میان پناهجویان و پلیس، پرت شدن پناهجویان از حصار مرزی و روی هم افتادنِ اجساد وحشتناکه اما وحشتناکتر، سکوت رسانهای از این وضع ساماندهی پناهجویانه....
نخستوزیر اسپانیا هم بابت همکاری مغرب تشکر کرده!
همکاری در قتل عام؟!
💬 الهام عابدینی
ـــــــــــــــــــــــ
@mahalehshad
🔴فرح عقدهای !!
نظر فرحِعقدهای که از سال۵۷ دیگه نتونسته از منابع و منافع ایران سوءاستفاده کنه رو بذارید ؛ در کنار دشمنان خونی ایران؛
که در مصاحبههاشون مجبور به اعترافاتی دربارهی ایران شدند ...
🇮🇷 #ایران_قوی 🇮🇷
@mahalehshad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ویدیو وایرال شده در فضای مجازی تحت عنوان مصرف مواد مخدر در دانشگاه آزاد شیراز!!
‼️ ماجرا چیست؟
🔹پرویز پرستویی دقایقی پیش ویدئویی را در صفحه شخصی خود منتشر کرد و نوشت که اگرچه درباره آنچه راجع به این فیلم میگویند اطمینانی ندارد ولی نقل شده است که فیلم مربوط به تعدادی از دانشجویان دانشگاه شیراز است که با خوردن نوع خاصی از آدامسهای وارداتی با طعم توت فرنگی دچار مسمومیت شده و رفتارهای وحشیانه (زامبیطور) از خود بروز دادهاند.
📍 بررسیها حاکیست که انتشار این ویدئو مربوط به اسفند سال ۱۳۹۷ یعنی بیش از ۳ سال پیش است.
🔹همان موقع روابط عمومی دانشگاه شیراز ضمن تکذیب وقوع این حادثه در این دانشگاه، تأکید کرده بود که این حادثه در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس رخ داده است.
🔹به هر صورت اگرچه مشخص نیست که داستان واقعی فیلم چیست، اما هرچه هست ارتباطی با ایران ندارد.
ـــــــــــــــــــــــ
@mahalehshad
🇮🇷
🖼 #پوستر (۲) | حقوق بشر آمریکایی در کلام امام خامنهای (حفظهالله)
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🇮🇷@mahalehshad
🇮🇷
🖼 #پوستر | آمریکای بدون روتوش در کلام امام خمینی (رحمةالله علیه)
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🇮🇷@mahalehshad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🔊#پادکست| حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه امام خمینی (رحمهاللهعلیه)
🍃🌹🍃
#حقوق_بشر_آمریکایی | #روشنگری | #ثامن
@mahalehshad
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافی (۲) | افسانه حقوق بشر آمریکایی
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
@mahalehshad
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافی | ایران هراسی، بخشی از پازل عملیات روانی امریکا
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
@mahalehshad
🇮🇷
📝#یادداشت | بازگشت به ریل مذاکره!
🍃🌹🍃
🔻 سخن جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که گفت «برجام بار دیگر به ریل بازخواهد گشت» را از چند منظر می توان بررسی کرد:
🔹خوردن به در بسته: واکنش بهموقع جمهوری اسلامی در پاسخ به قطعنامه اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی، این پیام را به کاخ سفید رسانده که مدل تهدید - تحریم در مواجهه با برنامه صلحآمیز هستهای ایران نتیجه مطلوبی نداشته و نیازمند تغییر مسیر و بازگشت به میز مذاکره است.
🔸جنگ و فشار ؛ گزینه های تمام شده: برای غرب، دیپلماسی آخرین گزینه است چرا که دیگر نه توان فشار بیشتری بر ایران دارند و نه گزینه تهدید در مقابل ایران جواب می دهد.
🔹اقتصاد، شمشیر دسته شکسته: امروز اقتصاد به شمشیر دسته شکستهای مبدل شده که دست صاحبانش را نیز میبرد؛ درگیری اوکراین و پیامدهای جهانی بهخصوص افزایش هزینه مواد غذایی و انرژی، موجب بروز بحران غذایی در اروپا و افزایش تورم در ایالاتمتحده شده و زندگی در غرب را بهشدت تحت تأثیر قرار داده است. برای جامعهای که همواره نرخ تورم زیر ۲ درصدی داشته، حدود ۴ برابر شدن تورم، رقم بسیار بالایی است و ادامه تنش با ایران احتمالاً این شرایط را برای غرب بدتر خواهد کرد.
🔺نکته مهم اینکه، هر چند نظام آماده مذاکره است ولی تجربه نشان داده تغییر ریل سیاست خارجی غرب یک تغییر مسیر تاکتیکی و از سر ناچاری است و آنچه بلاوجه است ذوق زدگی های بدون مبنای برخی داخلی هاست.
#روشنگری
@mahalehshad
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | جنایت بزرگ
🍃🌹🍃
❇️ سالروز شهادت مظلومانه آیت الله سید محمد بهشتی و ۷۲ تن از یاران انقلاب گرامیباد.
@mahalehshad