eitaa logo
ܩحܠܘ ܢܚܝ‌ܥ݆ܢܚ݅ܩܘ
147 دنبال‌کننده
146 عکس
44 ویدیو
0 فایل
در این کانال اخبار محله خودتون رو پیگیری کنید. شماهم میتونید خبرنگار ما باشید. اخبارمحله و مطالبات خودتون از مسئولین رو برای ما ارسال کنید تا در کانال خودتون پیگیری کنیم. ادمین @maesumi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسکوچیچ: شایسته نبود امروز این‌طور با بازیکنان سابق پرسپولیس برخورد شود، آن‌ها زحمات زیادی برای این باشگاه کشیدند.
♦️کشف خط لوله جدید سرقت سوخت در هرمزگان 🔹فرمانده انتظامی هرمزگان: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی، یک باند سرقت و قاچاق سوخت از مسیر خط لوله انتقال سوخت در محور تنگ زاغ از توابع شهرستان بندرعباس را شناسایی شد. 🔹تمام لوله ها و تجهیزات کشف شده در محل معدوم شدند. 🔹در این رابطه ۷ متهم شامل ۶ مرد و یک زن شناسایی و دستگیر شدند.
♦️ایران هیچ مذاکره دوجانبه‌ای با آمریکا ندارد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس : 🔹طبق گفته امروز معاونان وزارت امور خارجه در جلسه این کمیسیون، به این نکته تاکید شد که رفع تحریم هم نیازمند به روزرسانی است. همچنین اشاره‌ای شد به ادعایی که یکی از رسانه های آمریکایی گفته بود که دیپلمات‌های ایرانی از اروپا خواستند تا پیام مذاکره را به آمریکا منتقل کند که به شدت این این ادعا تکذیب و گفته شد که چنین چیزی نبوده است و ما هیچ مذاکره دوجانبه‌ای با آمریکایی‌ها نداریم و مذاکره صرفاً در چارچوب ۱+۵ خواهد بود./مهر
♦️آیت‌الله العظمی جوادی آملی: وقتی «جبر» باشد کسی به حکومت اعتراض نمی‌کند 🔹برخی با بهانه «قضا و قدر الهی»، زورگويی، ظلم روايی، ستمگری و ديکتاتوری خود را توجيه کردند 🔹 از اول معاويه نقشه جبر را کشيد که هر چه ميگذرد به قضا و قدر الهی است بدون اينکه انسان اختياری داشته باشد 🔹معاویه (علیه من الرحمن ما یستحق) از سالیان متمادی قبل زمینه جبر را فراهم کرد که تفویض باطل است جبر حق است کار دست خدا است قضا و قدر دست خداست احدی دخالت ندارد تا تمام جُرمها و ظلمها را بکنند بگویند این کار کار خدا است. این کار را کرد تا زورگویی و ظلم روایی و ستمگری و دیکتاتوری خودش را توجیه کند. 🔹وقتی جبر باشد کسی به دستگاه حکومت اعتراض نمی‌کند. این نقشه را او کشید چون بهترین مکتب برای حکمروایی ظالمانه و جائرانه مکتب جبر است برای اینکه میگویند همه به قضا و قدر الهی است خواست او است او دستور داده «من غلام و آلت فرمان او». 🔹این جبر را معاویه رواج داد تا بگوید که کار به دست خدا است هر فشاری که روی ملت آوردند و آورد و خواست بیاورد، کار به دست او است قضا و قدر الهی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴یک هزار قطعه بالگردی بومی‌سازی شد امیر خاموشی فرمانده هوانیروز ارتش: 🔹هوانیروز علاوه بر راه‌اندازی نهضت قطعه‌سازی و ساخت قطعات‌، به صورت کاملا مستقل و بومی، فرایند اورهال و بازآمدهای بالگردهای این مجموعه را ‌توسط متخصصین غیرتمند، توانمند و برجسته این نیرو انجام می‌دهد. 🔹طراحی، تولید، ساخت و عملیاتی کردن بیش از یک هزار قطعه بالگردی توسط مهندسین هوانیروز و صنایع قطعه‌سازی یاعلی(ع) نیروی زمینی ارتش، انجام شده ‌تا ناوگان بالگردی ارتش آماده‌تر از هر زمانی باشد. 🔹هوانیروز ارتش بتواند علاوه بر توسعه کمی ناوگان خود، از انواع سامانه‌های به‌روز صنعت بالگردی، نظیر سامانه‌های دید در شب، تیر در شب و موشک‌های دوربرد و نقطه‌زن، بهره‌برداری حداکثری می‌کند. https://eitaa.com/mahalesarcheshme
قرعه‌کشی ایران‌‌خودرو برگزار شد مراسم سومین دورۀ اولویت‌بندی درخواست‌های خرید محصولات ایران‌خودرو برگزار شد. در این دوره ۹۱۱ هزار و ۲۴۶ نفر برای خرید خودروها ثبت‌نام کرده‌اند. برندگان طرح‌های فروش فوق‌العاده پیش‌فروش عادی، طرح ویژه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، و طرح فرسوده‌های غیر تاکسی معرفی شدند.
💢 منطقه برق پیشوا به استحضار همشهریان شریف می رساند، برنامه احتمالی مدیریت بار اضطراری منطقه برق پیشوا روز سه شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۰۹ به شرح ذیل می باشد؛ 🔸️از ساعت۹ الی۱۱ خیابان طالقانی. دستجردی. ۲۰متری بهار. رسالت(قیام).میدان شهرداری 🔸️از ساعت ۱۱ الی۱۳ بولوارخلیج فارس.قسمتی از چاله مورت. هماکار. بعد از سوزن بانی محمد آباد .دادگستری 🔸️از ساعت۱۳ الی۱۵ قسمتی از میدان بسیج. اسلام آباد در بالا. قلعه سین. معین آباد. قشلاق معین آباد. 🔸️از ساعت ۱۵ الی ۱۷ بولوار سپاه.اداره آب. تپه سلام. شهدای گمنام. دستجردی. سردار جنگل. خ کارگر. پاچنار. باغ کوه.سناردک. ایستگاه قطار شهری. مجتمع قائم از صبر و شکیبایی شما مشترکین عزیز تشکر و قدر دانی می نماییم. ⚡️روابط عمومی منطقه برق پیشوا ⚡️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش همتی به استیضاحش در مجلس وزیر اقتصاد پس از جلسه هیات دولت: استیضاح حق نمایندگان است. خیلی از مسائلی که در استیضاح مطرح شده است برای گذشته است. آمادگی صحبت در مجلس را دارم.
♦️ افراد مبتلا به ADHD عمر کوتاه‌تری دارند🧠 🔹محققان دانشگاه کالج لندن سوابق سلامتی ٣٠ هزار نفر مبتلا به ADHD را بررسی کردند و دریافتند که این افراد بیشتر از همتایان سالم خود بیمار می‌شدند و زودتر نیز جان خود را از دست می‌دادند. محققان دریافتند که افراد مبتلا به ADHD بیشتر در معرض ابتلا به انواع بیماری‌های رایج جسمی و روانی ازجمله دیابت، فشار خون بالا، اضطراب و افسردگی هستند. 🔹مبتلایان به ADHD همچنین نرخ مرگ‌ومیر بالاتری در گروه‌های سنی مختلف داشتند که هم در مردان و هم در زنان مشاهده شد. به‌طور کلی، محققان تخمین زدند که ADHD تشخیص‌ داده‌ شده با کاهش امید به زندگی ۶.۷۸ سال برای مردان و ۸.۶۴ سال برای زنان مرتبط است.
▫️پوستر | سوخت هسته ای چرخه تولید سوخت هسته ای را فقط 8 کشور دنیا در اختیار دارند و ایران جزو این کشورهاست ، یعنی تبدیل کیک زرد به UF4 (تترا فلوروئید اورانیوم) و UF6 (هگزا فلوراید اورانیوم) و تولید اورانیوم 3.5 تا 5 درصد. °•○● ●○•° به کانال خودتان بپیوندید: https://eitaa.com/mahalesarcheshme