🌺🌺مهربان همدم!
روزگار بدی شده است. برای تمامی عاشقانت. از خود می بریم و با گناه پیوند می خوریم و در گرداب معاصی دست و پا می زنیم و کسی به داد دلِ تنگ ما نمی رسد.
تو می دانی، بسیار سخت است که باشیم و از نیامدنت گلایه نکنیم.
سخت است که تو را برای چهار فصل امید، نخوانیم و در خود بپوسیم.
در روزگاری که پرستوها، از سرزمینِ وجودشان کوچ می کنند و تحمل سوز تازیانه های فراق را ندارند، جان می کَنیم.
دریاها در رکودی به وسعت یک باور، می میرند و از دلِ دریاها مرداب ها جان می گیرد و ماهی های سرخ عاشق، در حسرت امواج خروشان دریا، پولک های طلایی خود را در تُنگ کوچک تنهایی شان می شویند و فریاد می زنند که:
اللهم عجل لولیک الفرج
@yase_nabavii
🌺🌺ولایتمداری صرفاً به «اطاعت» نیست؛
ولایت مداری به این است که «مسئولیتپذیر» باشیم
ولایت مثل دیکتاتورها چیزی را به مردم تحمیل نمیکند بلکه زمینۀ حرکت و رشد مردم را فراهم میکند؛ ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت نداشتهاند
✨ مسئولیت پذیری، رکن اول ولایتمداری
➖ چرا ولایت که اصل دین است، در تاریخ حیات بشر اینقدر غریب میماند؟ برای اینکه ولیّ خدا، پیامبر و امام، نمیخواهند مردم را بهصورتی اداره کنند که سلطۀ بر آنها داشته باشند. بلکه میخواهند زمینه را ایجاد کنند تا خودِ مردم حرکت کنند، ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت ندارند!
➖ مردم انتظار دارند یک کسی بیاید و همۀ کارهایشان را بهعهده بگیرد، لذا یا کار را میدهند دست دیکتاتورها یا دست «دیکتاتورهای مدرن» یعنی کارتلها و تراستهای خونآشام در جوامع دموکراتیک، یا احزاب مافیایی که برای اربابان زرپرست خود، هر جنایتی انجام میدهند.
👤علیرضا پناهیان
@yase_nabavii
🌺🌺حدیثی از امام زمان عج
✨✨ تسلیم در مقابل دستورهای اهل بیت
(علیهم السلام)
«. . . فَاتَّقُوا اَللَّهَ وَ سَلِّمُوا لَنَا وَ رُدُّوا اَلْأَمْرَ إِلَینَا فَعَلَینَا اَلْإِصْدَارُ کمَا کانَ مِنَّا اَلْإِیرَادُ وَ لاَ تُحَاوِلُوا کشْفَ مَا غُطِّی عَنْکمْ وَ لاَ تَمِیلُوا عَنِ اَلْیمِینِ إِلَی اَلشِّمَالِ وَ اِجْعَلُوا وُصُولَکمْ إِلَینَا بِالْمَوَدَّةِ وَ عَلَی اَلسُّنَّةِ اَلْوَاضِحَةِ »: الغیبة (للطوسی) ، جلد۱ ، ص۲۸۵
از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را بی نیاز و سیراب نمائیم همان طوری که ورود شما بر چشمه معرفت به وسیله ما می باشد؛ و سعی نمائید به دنبال کشف آنچه از شما پنهان شده است نباشید.
@yase_nabavii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺تا ذکر لبم جواد باشد ...
🌹حرف دل عشق یک کلام است
🌹امشب صلوات من سلام است
🌹توصیف جواد(ع) را چه گویم
🌹 ایشان رضوی ترین امام است
شعرخوانی آقای برقعی در وصف امام جواد علیه السلام
@yase_nabavii
🌺🌺عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها
حضرت زهرا سلام الله علیها در عبادت و عصمت به حدّی رسیده بود که در حدیث متفق میان شیعه و اهل سنت آمده است که
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در رابطه با عصمت و عبادت آن حضرت فرمودند:
«إن الله یغضب لغضبک فاطمة و یرضا لرضاک» ای فاطمه سلام الله علیها:خداوند با خشم تو خشم می کند و با رضای تو راضی می شود.
آن حضرت گاهی تا صبح مشغول عبادت می شد، حضرت امام حسن علیه السلام می فرمایند:
شب جمعه ای دیدم که مادرم همواره در رکوع و سجود بود تا اینکه صبح شد و می شنیدم که برای مردان و زنان مؤمن دعا می کرد و نام می برد ولی برای خود دعا نکرد.
گفتم:ای مادر چرا برای خویش دعا نمی کنی همانگونه که برای دیگران دعا می کنی؟ فرمود:پسرم اوّل همسایه بعد خانه.
این روایات علاوه بر اینکه تأکید بر شب زنده داری ها و عبادتهای آن حضرت دارد می رساند که حضرت زهراء نسبت به اطرافیان و همسایگان خویش بی تفاوت نبودند و همواره در حقّ بندگان خوب خدا خیرخواه و برای رفع حوائج آنان دعا می کردند.
حسن بصری با اینکه از طرفداران اهل بیت علیهم السلام نیست می گوید:در این امت کسی عابدتر از فاطمه سلام الله علیها نبود، آنقدر به عبادت می ایستاد که قدمهایش وَرم می نمود.
منبع: قزوینی، سیدمحمدکاظم، فاطمة الزهرا از ولادت تا شهادت، ترجمه علی کرمی، انتشارات نشر مرتضی. چاپ چهارم، 1382ش، ص301.
@yase_nabavii
🌺🌺حدیثی از امام صادق علیه السلام
امام صادق علیه السلام فرمود:
«من سبح تسبیح فاطمة سلام الله علیها غفرالله له:یعنی هر کسی تسبیح حضرت فاطمه بجا آورد خداوند گناهان او را می آمرزد.»
نیز امام صادق علیه السلام فرمود:
«تسبیح الزهراء فاطمه سلام الله علیها فی دبر کل صلاة احبّ الی من صلاة الف رکعةٍ فی کل یوم:یعنی بجا آوردن تسبیحات حضرت فاطمة زهرا در تعقیب هر نماز برای من از هزار رکعت نماز در هر روز محبوب تر است.
منبع:
مجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج 82، ص 332.
@yase_nabavii
🌺🌺حدیثی از امام زمان عج
✨ استغفار برای همدیگر
«. . . لَوْلاَ اسْتِغْفارُ بَعْضِکُمْ لِبَعْض، لَهَلَکَ مَنْ عَلَیْها، إلاّ خَواصَّ الشّیعَهِ الَّتی تَشْبَهُ اقْوالُهُمْ افْعالَهُمْ»: مستدرک ج ۵، ص ۲۴۷، ح ۵۷۹۵.
اگر طلب مغفرت و آمرزش بعضی شماها برای همدیگر نبود، هرکس روی زمین بود هلاک می گردید، مگر آن شیعیان خاصّی که گفتارشان با کردارشان یکی است.
@yase_nabavii
محله نیوز
🌺🌺ولایتمداری صرفاً به «اطاعت» نیست؛ ولایت مداری به این است که «مسئولیتپذیر» باشیم ولایت مثل دیک
🌺🌺ولایتمداری صرفاً به «اطاعت» نیست؛
ولایت مداری به این است که «مسئولیتپذیر» باشیم
ولایت مثل دیکتاتورها چیزی را به مردم تحمیل نمیکند بلکه زمینۀ حرکت و رشد مردم را فراهم میکند؛ ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت نداشتهاند
✨ مسئولیت پذیری، رکن اول ولایتمداری
➖ ولیّخدا به مردم میگوید: «من مثل دیکتاتورها نمیآیم تو را بهزور ببرم بهشت یا بهزور، دنیایت را آباد کنم، من زمینه را مساعد میکنم تا خودت حرکت کنی و رشد کنی.» اما چون این حرکت و مسئولیتپذیری، لوازم و دشواریهایی دارد، مردم معمولاً حال و حوصلۀ حرکت را ندارند لذا امام غریب میماند.
➖ ولیّ خدا مثل یک مربّی یا داور فوتبال یا حمایتکنندۀ تیم، شرایط مناسب را فراهم میکند تا بازیکنان که همان مردم هستند، خودشان کارها را اداره کنند و خودشان گُل بزنند و بنا نیست که مربی یا داور گُل بزند! در قرآن هم فرمود: «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط» تا مردم، خودشان به قسط قیام کنند.
👤علیرضا پناهیان
@yase_nabavii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺 یا من أرجوه لکل خیر....
✨✨أین الرجبیون ..
استاد شجاعی
@yase_nabavii
🌺حضرت فاطمه(س)درکلام حضرت علی (ع)
امام اول شیعیان حضرت علی (ع) درباره همسر بزرگوارش حضرت فاطمه زهرا (س) میفرمایند: من به فاطمه و پدرش مباهات می کنم و آن گاه به رسول خدا افتخار میکنم در آن هنگام که فاطمه را به همسری مندرآورد.
افراد مختلف از زوایای متعددی درباره وجود مقدس ام الائمه حضرت فاطمه زهرا(س) سخنها گفتهاند، اما بهترین طریق برای درک مقام والای آن حضرت، تعریف و توصیفی است که شوهر بزرگوارش حضرت علی (ع) از ایشان نموده اند زیرا هر شوهری نسبت به افراد دیگر حتی پدر ومادر، همسرش را بهتر می شناسد و بر افکار و رفتار وعادتهای خوب یا بد او آشناتراست.
بنابراین حضرت علی (ع) همسرش زهرا(ع) را کاملا میشناسد و بهتر از دیگران میتوانند او را تعریف و توصیف نمایند.
امیرالمومنین (ع) در آغاز زندگی زناشویی در پاسخ به سوال حضرت رسول که فرمودند: "همسرت را چگونه یافتی؟"
حضرت زهرا را به عنوان بهترین همسری که با کمک او می توان خدا را اطاعت نمود، توصیف کردند. همچنین امیرالمومنین (ع) همیشه در زندگی زناشویی نهایت علاقه خود را به حضرت زهرا(ع) ابراز می داشتند و بدون اطلاع او کاری انجام نمی دادند و از مشورت وهمفکری او بسیار مشعوف می شدند و حتی گاهی حضرت امیرالمومنین(ع) برای اثبات سخنان خود نزد دیگران به فرمایشهای حضرت زهرا(س) استدلال و استشهاد می فرمودند.
همچنین حضرت علی(ع) هرگز کار شاق و تعب انگیز خانه را به دخترپیغمبر(ع) وانمی گذاشتند ودر مقابل، حضرت فاطمه (ع) نیز کارهای سخت وطاقت فرسای خانه از جمله دستاس گندم یا جووپخت نان را انجام می دادند و هیچ وقت از امیرالنومنین (ع) تقاضا وتوقعی نداشتند وهیچ موقع چیزی از حضرت علی(ع) نخواستند اعم از اینکه حضرت بتواند حاضرکنند یا نتوانند.🌺
@yase_nabavii