🌺🌺ﺁﯾﺎ ﺟﻤﻠﻪ ﯾﺎ ﺍﺑﺎ ﺻﺎﻟﺢ ﺍﻟﻤﻬﺪﯼ ﺍﺩﺭﮐﻨﯽ ﻣﺄﺧﺬ ﺣﺪﯾﺜﯽ ﺩﺍﺭﺩ؟
✨ پاسخ :
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ این ﺳﺆﺍﻝ ﺫﮐﺮ ﻣﻘﺪﻣﻪ ﺍﯼ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ. ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﺮﺏ ﻫﺎ «ﮐﻨﯿﻪ» ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺷﺨﺎﺹ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺟﻬﺖ ﻧﺎﻡ ﮔﺬﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ:
۱ . ﺑﻪ ﻟﺤﺎﻅ ﻧﺎﻡ ﭘﺴﺮ ﯾﺎ ﺩﺧﺘﺮ.
ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻓﺮﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ، ﻓﺮﺯﻧﺪﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺜﻼ ﻧﺎﻡ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻓﻀﻞ ﺑﮕﺬﺍﺭﻧﺪ، ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﻣﯿﻼﺩ ﯾﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ، ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻨﯿﻪ ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﻀﻞ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺯﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻨﯿﻪ ﺍﻡ ﺍﻟﻔﻀﻞ.
۲ . ﺑﻪ ﻟﺤﺎﻅ ﺩﺍﺭﺍﺑﻮﺩﻥ ﮐﻤﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﮐﻤﺎﻻﺕ؛
ﻣﺜﻼ ﺑﻪ ﻓﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻟﺤﺎﻅ ﺑﻨﺪﮔﯽ ﺯﯾﺎﺩ، ﺍﺑﻮﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ؛ ﯾﺎ ﺑﺮﺗﺮﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ، ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﻀﻞ ﯾﺎ ﺧﻮﺑﯽ ﻭ ﻧﯿﮑﯽ ﺍﻓﺰﻭﻥ، ﺍﺑﺎ ﺻﺎﻟﺢ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ.
✨ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﯾﺎﺩ ﺁﻭﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﮐﻪ
«ﺍﺑﺎ ﺻﺎﻟﺢ» ﺍﺯ ﮐﻨﯿﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻗﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ (ﻋﺞ) ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻋﺮﺏ ﻫﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﯾﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﻫﺎ ﺑﯿﺶﺗﺮ ﺷﻬﺮﺕ ﺩﺍﺭﺩ. ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﻮﺳﻼﺕ ﻭ ﺍﺳﺘﻐﺎﺛﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ، ﺍﯾﻦ ﻧﺎﻡ ﺭﺍ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ.
✨ﻣﺤﺪﺙ ﻧﻮﺭﯼ ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﺪ:
ﺍﺣﻤﺪ ﺑﻦ ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻦ ﺧﺎﻟﺪ ﺑﺮﻗﯽ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﺤﺎﺳﻦ ﺍﺯ ﺍﺑﻮﺑﺼﯿﺮ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ (ﻉ) ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ: «ﻫﺮ ﮔﺎﻩ ﺭﺍﻩ ﺭﺍ ﮔﻢ ﮐﺮﺩﯼ، ﻧﺪﺍ ﮐﻦ:
ﯾﺎ ﺍﺑﺎ ﺻﺎﻟﺢ! ﯾﺎ ﺍﺑﺎ ﺻﺎﻟﺢ! ﺍﺭﺷﺪﻧﺎ ﺍﻟﯽ ﺍﻟﻄﺮﯾﻖ! ﺭﺣﻤﮑﻢ ﺍﻟﻠﻪ.»
ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺩﺭﮐﻨﯽ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﯾﺎﺏ ﺳﺨﻦ ﺍﺳﺘﻐﺎﺛﻪ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ، ﮐﻨﯿﻪ «ﺍﺑﺎ ﺻﺎﻟﺢ» ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺣﻀﺮﺕ ﻣﻬﺪﯼ (ﻋﺞ) ﺭﯾﺸﻪ ﺭﻭﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭﺩ.
۱۵/اسفند/۹۹
▪️کانال یاس نبوی
🔺eitaa.com/yase_nabavii
🌺مهديم من كه مرا گرمي بازاري نيست
بهتر از يوسفم و هيچ خريداري نيست
🌺همه گويند كه درحسرت ديدار من اند
ليك در گفته اي اين طايفه كرداري نيست
🌺اي كه دائم به دعايي كه ببيني رخ من
تا كه خالص نشوي با تو مرا كاري نيست
۱۵/اسفند/۹۹
▪️کانال یاس نبوی
🔺eitaa.com/yase_nabavii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب پس از کاشت نهال در روز درختکاری. ۹۹/۱۲/۱۵
#سلامتی_فرمانده_صلوات
#حدیث_روز
حضرت رسول اکرم صلى الله عليه و آله وسلم :
مَن رَأى مِنكُم مُنكَرا فَلْيُغَيِّرْهُ بِيَدِهِ ، فإن لَم يَستَطِعْ فبِلِسانِهِ ، فإن لَم يَستَطِعْ فبِقَلبِهِ و ذلكَ أضعَفُ الإيمانِ .
هر يك از شما منكرى را ديد بايد با دست خود آن را تغيير دهد. اگر نتوانست، با زبانش تغيير دهد (اعتراض كند) و باز اگر نتوانست، در قلبش آن را انكار كند و اين ضعيف ترين مرحله ايمان است.
(نهج الفصاحه حدیث٣٠١٠)
🌺🌺 تفسیر آیه بِسْمِ اللَّه الْرَّحْمَنِ الْرَّحِيمِ
در میان اقوام و ملل مختلف، رسم است كه كارهاى مهم و با ارزش را به نام بزرگى از بزرگان خویش كه مورد احترام و علاقه ى آنهاست، شروع مىكنند تا آن كار میمون و مبارك گردد و به انجام رسد.
البتّه آنان بر اساس اعتقادات صحیح یا فاسد خویش عمل مىكنند. گاهى به نام بتها و طاغوتها و گاهى با نام خدا و به دست اولیاى خدا، كار را شروع مىكنند.
«بسم اللَّه الرّحمن الرّحیم» سر آغاز كتاب الهى است.
«بسم اللَّه» نه تنها در ابتداى قرآن، بلكه در آغاز تمام كتابهاى آسمانى بوده است. در سر لوحه ى كار و عمل همه ى انبیا «بسم اللَّه» قرار داشت.
✨ وقتى كشتى حضرت نوح در میان امواج طوفان به راه افتاد، نوح علیه السلام به یاران خود گفت: سوار شوید كه بسم اللَّه مجراها و مرساها
یعنى حركت و توقّف این كشتى با نام خداست. ✨حضرت سلیمان نیز وقتى ملكه سبا را به ایمان فراخواند، دعوتنامه خود را با جمله ى
«بسم اللَّه الرّحمن الرّحیم»(نمل، 309) آغاز نمود.
✨حضرت على ع فرمود: «بسم اللَّه»، مایه بركت كارها و ترك آن موجب نافرجامى است. همچنین آن حضرت به شخصى كه جمله ى «بسم اللَّه» را مىنوشت، فرمود: «جَوِّدها» آنرا نیكو بنویس.(كنزالعمّال، ح 29558)
بر زبان آوردن «بسماللَّه» در شروع هر كارى سفارش شده است؛ در خوردن و خوابیدن و نوشتن، سوارشدن بر مركب و مسافرت و بسیارى كارهاى دیگر. حتّى اگر حیوانى بدون نام خدا ذبح شود، مصرف گوشت آن حرام است و این رمز آن است كه خوراك انسانهاى هدفدار و موحّد نیز باید جهت الهى داشته باشد.
در حدیث مىخوانیم: «بسم اللَّه» را فراموش نكن، حتّى در نوشتن یك بیت شعر. و روایاتى در پاداش كسى كه اوّلین بار «بسم اللَّه» را به كودك یاد بدهد، وارد شده است.(تفسیربرهان، ج1، ص43)
۱۶/اسفند/۹۹
▪️کانال یاس نبوی
🔺eitaa.com/yase_nabavii
محله نیوز
🌺🌺ابعاد شخصیت والای حضرتزهرا(س) ابعاد شخصیتی حضرت بسیار گسترده و وسیع است که تنها در سایۀ تأمل و
🌺🌺شخصیت شناسی حضرت زهرا سلام الله علیها
✨مقام و منزلت زهرای مرضیّه(س)، نه تنها بسی والاتر از مقام آسیه و مریم است که اوج افتخار آنان، توفیق خدمت گزاری آستان حضرت خدیجه کبری(س) به هنگام وضع حمل فاطمه زهرا(س) است.
✨از ابعاد کرامتی حضرت زهرا(س) میتوان به پارسایی و قناعت به ثروتی اندک و امکاناتی ناچیز، در عین امکان بهرهمندی از بالاترین امکانات را اشاره کرد؛ چرا که او دختر پیامبر اسلام(ص) است و آنحضرت مزرعه با ارزشی، مانند «فدک» را به ایشان بخشیدند که در آمد خوبی داشت.
✨همچنین حضرت علی(ع) از محل کار و تلاش خود درآمد قابل توجّهی داشت و حضرت میتوانست زندگی مرفّهی برای خود و همسر و فرزندان خود فراهم آورد، امّا همۀ درآمد خود را صرف نیازمندان میکرد و خود به یک زندگی بسیار سخت و پر مشقّت اکتفا مینمود.
✨یکی دیگر از ابعاد شخصیّت اجتماعی فاطمه زهرا(س)، انفاق و ایثار او است.
داستان بخشیدن غذا و طعام خود در عین نیازمندی به مسکین و یتیم و اسیر در مدت سه شب پی در پی، در سورۀ دهر(انسان) آمده است.
✨ یکی دیگر از ابعاد کرامتی حضرت زهرا(س)
عبادات آنحضرت است.
عبادت فاطمه از لحاظ کمیّت، تا بدان حد گسترده است که در لحظه لحظه زندگی او حضور و ظهور دارد. رفتار او، گفتار او، نگاه او، تلاش او، نفس کشیدن او در هر لحظه شب و روز، عبادت بود. امام حسن مجتبی(ع) در این باره میفرماید: «مادرم فاطمه(س) را دیدم که در شب جمعه از بستر خویش جدا شد تا طلوع خورشید مشغول عبادت، و راز و نیاز با پروردگار بود و لحظهاى از رکوع و سجود دست برنمیداشت».
✨ یکی از افتخارات شیعه «صحیفه فاطمیّه» است. شیعه معتقد است این کتاب شریف الهام شده از جانب خداوند تعالی به زهرای مرضیّه است.
۱۶/اسفند/۹۹
▪️کانال یاس نبوی
🔺eitaa.com/yase_nabavii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺شخصیت والای حضرت زهرا سلام الله علیها
خیلی عالی وشنیدنی👌
۱۶/اسفند/۹۹
▪️کانال یاس نبوی
🔺eitaa.com/yase_nabavii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋ سلام حضرت پناه ، مهدی جان 💚🕊
💐 به شما پناه می برم از هجوم زمستان ،از تکرار بی پایان و سردِ ناامیدی ها ،از روزهای پراضطراب و بی شادمانی ،به شما پناه می برم از بی کسی ها ، دلواپسی ها ، تنهایی ها ،به شما پناه می برم و می دانم که بهترین پناه گاهید،به شما پناه می برم و می دانم که پناهم می دهید 🌼🕊🌼
🦋🌤 اللهم عجل لولیک الفرج 🌤🦋