پیامبر تصمیم مى گیرد تا مردم، نماز صبح را دوباره بخوانند، نماز را از ابتدا مى خواند و به آن مقدار نمازى که ابوبکر خوانده است، اعتنایى نمى کند.
بعد از نماز ، پیامبر رو به ابوبکر مى کند و مى فرماید : «مگر من به شما نگفته بودم که به سپاه اُسامه بپیوندید ؟ چرا از دستور من سرپیچى کردید و به مدینه بازگشتید ؟» .
ابوبکر در جواب مى گوید : «من به اردوگاه اُسامه رفته بودم امّا چون شنیدم حال شما بدتر شده است با خود گفتم بیایم و یک بار دیگر شما را ببینم» .
پیامبر رو به آنها مى کند و مى فرماید : «هر چه سریعتر به سپاه اُسامه ملحق شوید و به سوى روم حرکت کنید ، بار خدایا ! هر کس که از سپاه اُسامه تخلّف کند ، لعنت کن» .
5 ـ ماجراى قلم و دوات: روز 24 ماه صفر، پنج شنبه
حدود سى نفر از مسلمانان در خانه پیامبر جمع شده اند .
آنها براى عیادت پیامبر آمده اند ، خیلى از آنها اشک حسرت مى ریزند و از این که قدر این پیامبر مهربانى ها را ندانستند ، غصّه مى خورند .
پیامبر رو به یاران خود مى کند و مى فرماید : «براى من قلم و دوات بیاورید تا براى شما مطلبى بنویسم که هرگز گمراه نشوید.>>
یک نفر بلند مى شود تا قلم و کاغذى بیاورد که ناگهان صدایى همه را حیران مى کند : «بنشین ! این مرد هذیان مى گوید ، قرآن ما را بس است» .
سخن او ادامه پیدا مى کند : «بیمارى بر این مرد غلبه کرده است ، مگر شما قرآن ندارید ؟ دیگر براى چه مى خواهید پیامبر برایتان چیزى بنویسد ؟» .
او عُمَر است که چنین سخن مى گوید .
6 ـ تاکید به ولایت: روز 25 ماه صفر، جمعه
بیمارى پیامبر سخت شده است، تب او بسیار شدیدتر شده است ، سمّ در بدن او اثر نموده و رنگ او زرد شده است . امّا او دلش مى خواهد تا آخرین سخنان خود را با مردم داشته باشد.
او از اطرافیان خود مى خواهد تا هفت سطل آب از چاه بکشند . او دستور مى دهد تا این آب ها را بر بدن او بریزند تا شاید از شدّت تب کم شود .
پیامبر بالاى منبر مى رود و چنین مى گوید : «من به زودى به دیدار خداى خویش خواهم رفت ... من دو چیز گرانبها را براى شما به یادگار مى گذارم . قرآن و خاندان خود را در نزد شما به یادگار مى گذارم... مبادا بعد از من از دین خدا برگردید و به هوا و هوس خود عمل کنید ، على ، برادر من ، وارث من و جانشین من است.
7 ـ نشانه هاى امامت: روز 27 ماه صفر، یکشنبه
بنى هاشم به دیدار پیامبر آمده اند ، پیامبر گاه بى هوش مى شود و گاه به هوش مى آید .
پیامبر چشم خود را باز مى کند، به عباس، عموى خود مى گوید: «عمو جان ، آیا حاضر هستى تا وصیّت هاى مرا انجام دهى و قرض هاى مرا ادا کنى ؟» .
عبّاس نگاهى به پیامبر مى کند و مى گوید : «من چگونه خواهم توانست از عهده این کار مهم برآیم ؟» .
پیامبر بار دیگر سخن خود را تکرار مى کند و عبّاس همان جواب را مى دهد .
اکنون ، پیامبر رو به على(علیه السلام) مى کند و مى فرماید : «اى على ، آیا حاضر هستى تا به وصیّت هاى من عمل کنى و قرض هاى مرا پرداخت کنى» .
على(علیه السلام) جواب مى دهد : «بله ، پدر و مادرم فداى شما باد ، من حاضر هستم تا به وصیّت هاى شما عمل کنم» .
پیامبر از روى خوشحالى با صداى بلند مى گوید : «اى على ، تو در دنیا و آخرت برادر من هستى ، به راستى که تو جانشین و وصىّ من مى باشى» .
اکنون پیامبر بلال را مى طلبد و به او چنین مى گوید : «اى بلال ، برو و شمشیر ذوالفقار ، زِره ، عمامه و پرچم مرا بیاور .
بلال از اتاق بیرون مى رود و بعد از لحظاتى ... پیامبر رو به على(علیه السلام)مى کند و مى گوید : «اى على ، این وسایل را از بلال تحویل بگیر و به خانه خود ببر»
8 ـ عهدنامه اى آسمانى: روز 27 ماه صفر، یکشنبه
جبرئیل نازل مى شود ، او به پیامبر چنین مى گوید: «اى محمّد ! دستور بده تا همه از اتاق خارج شوند و فقط على(علیه السلام)بماند» .
پیامبر از همه مى خواهد تا اتاق را ترک کنند . جبرئیل رو به پیامبر مى کند و مى گوید : «اى محمّد ! خدایت سلام مى رساند و مى گوید : "این عهد نامه باید به دست وصىّ و جانشین تو برسد"» .
پیامبر رو به على(علیه السلام) مى کند و مى گوید :
ــ اى على ، آیا از این عهد نامه که خدا برایت فرستاده آگاه شدى ؟ آیا به من قول مى دهى که به آن عمل کنى .
ــ آرى ، پدر و مادرم به فداى شما باد ، من قول مى دهم به آن عمل کنم و خداوند هم مرا یارى خواهد نمود .
ــ على جان! در این عهدنامه آمده است که تو باید دوستان خدا را دوست بدارى و با دشمنان خدا دشمن باشى ، تو باید بر سختى ها و بلاها صبر کنى ، على جان! بعد از من ، مردم جمع مى شوند حقّ تو را غصب مى کنند و به ناموس تو بى حرمتى مى کنند ، تو باید در مقابل همه اینها صبر کنى !
ــ چشم اى رسول خدا ، من در مقابل همه این سختى ها و بلاها صبر مى کنم .
سپس على(علیه السلام) به سجده مى رود و در سجده با خداى خویش سخن مى گوید : «من قبول کردم و به آن راضى هستم» .
9 ـ پدر به فداى دختر: شبِ 28 ماه صفر، شب دوشنبه
حضرت فاطمه(علیها السلام) همراه با حسن و حسین(علیهما السلام) وارد مى شوند ، تا نگاه فاطمه(علیها السلام)به پدر مى افتد و او را در آن حالت مى بیند اشکش جارى مى شود . پیامبر فاطمه(علیها السلام)را نزد خود مى خواند و او را در آغوش مى گیرد و پیشانى او را مى بوسد و به او مى گوید : «پدرت به فدایت باد» .
فاطمه(علیها السلام) طاقت نمى آورد و صداى گریه اش بلند مى شود .
پیامبر او را در آغوش مى گیرد و مى گوید : «به خدا قسم ! خدا انتقام تو را از نامردان خواهد گرفت ، دخترم ! بدان که خدا به غضب تو ، غضبناک خواهد شد ، واى بر کسانى که در حقّ تو ستم روا دارند»
4_5999078785679360606.gif
705.4K
شهادت بانوی دو عالم، حضرت صدیقه طاهره(سلاماللهعلیها) را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(ارواحنا له الفداء) و همه ارادتمندان حضرتش تسلیت عرض مینماییم.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا حضرت زهرا سلام الله علیها
با امید به اینکه که مطالب مفید واقع شده باشند
ادامه مطالب دیروز ....
10 ـ وعده دیدار
پیامبر ، دخترش را نزد خود فرا مى خواند و با او سخن مى گوید .
نمى دانم چه مى شود که ناگهان لبخند بر صورت فاطمه(علیها السلام) نقش مى بندد ، نگاه کن ، او چقدر خوشحال شده است !
به راستى پیامبر چه سخنى به دخترش گفت که او این قدر خوشحال شد ؟
از فاطمه(علیها السلام) مى پرسند که پیامبر به شما چه گفت ؟
او پاسخ مى دهد که پیامبر به من چنین گفت : «دخترم ، تو اوّلین کسى هستى که به من ملحق مى شوى» .
11 ـ اجازه ورود
صدایى از بیرون خانه به گوش مى رسد : «السلامُ علَیکُم یا أهلَ بَیْتِ النُّبُوَةِ: سلام بر شما اى خاندان رسالت ، آیا اجازه هست داخل شوم ؟».
فاطمه(علیها السلام) برمى خیزد و به بیرون اتاق مى رود ، مرد عربى را مى بیند که با نهایت احترام ، کنار درِ خانه ایستاده است .
فاطمه(علیها السلام) به او مى گوید : «خدا به تو خیر دهد ، تو به دیدار پیامبر آمده اى امّا حال پیامبر خوب نیست» . فاطمه(علیها السلام) در را مى بندد و به داخل اتاق مى رود .
براى بار دوم و سوم صداى آن مرد عرب به گوش مى رسد ، پیامبر رو به دخترش مى کند و مى گوید : «دخترم ، آیا مى دانى او کیست ؟ او عزرائیل است ، او تا به حال براى ورود به هیچ خانه اى غیر از این خانه ، اجازه نگرفته است ».
آنگاه پیامبر با صداى بلند مى گوید : «داخل شو» .
12 ـ شهادت پیامبر(صلى الله علیه وآله)
بیمارى پیامبر بر اثر سمى بود که دشمنان به او داده بودند، براى همین باید در اینجا از واژه «شهادت پیامبر» استفاده کنم. لحظه غروب روز دوشنبه فرا مى رسد ، دیگر روح پیامبر آماده پرواز است . جبرئیل به پیامبر خطاب مى کند : «خداوند مشتاق دیدار توست» . آخرین کلام پیامبر این است:
على جان! سر مرا در آغوش بگیر که امرِ خدا آمد».
آرى ، پیامبر در حالى که سرش در آغوش على(علیه السلام) است روحش پر مى کشد و به سوى آسمان ها مى رود . آرى ، دیگر روزگارِ عزّت خاندان پیامبر تمام شد .
صداى گریه فاطمه(علیها السلام) بلند مى شود ...
13 ـ نقشه و نقش عُمَر
وقتى مردم فهمیدند که پیامبر را دنیا رفته است، همگى جمع شدند، شرایط براى بیعت مجدّد با على(علیه السلام) فراهم بود، امّا ناگهان عُمَر فریاد برآورد: «به خدا قسم پیامبر نمرده است، او حتماً برمى گردد... این منافقان هستند که خیال مى کنند پیامبر از دنیا رفته است».
مردم با شنیدن این سخن دچار حیرت و سرگردانى سختى شدند! آرى، عُمَر به دنبال کسب فرصت براى پیاده کردن نقشه هاى خود بود، در آن شرایط، ابوبکر در خارج از مدینه بود، عُمَر مى خواست زمان را به دست آورد و با این نقشه به خواسته خود رسید. وقتى ابوبکر از راه رسید به عُمَر گفت: «پیامبر از دنیا رفته است». عُمَر سخن او را قبول کرد.
14 ـ جلسه بزرگان مهاجران
عمر و ابوبکر جلسه اى تشکیل مى دهند، آنان بزرگان مهاجران را جمع مى کنند و تصمیم مى گیرند تا حقّ على(علیه السلام) را غصب کنند، (آنها از مدّت ها قبل به فکر حکومت بوده اند).
15 ـ تصمیم گروهى از انصار
خبر جلسه مهاجران به گوشِ انصار (مردم مدینه) مى رسد. انصار هم به فکر مى افتند تا از مهاجران عقب نیفتند و حکومت را از آنِ خود کنند. عدّه اى از انصار به فکر ریاست طلبى بودند، ولى این احتمال هست که گروهى از آنان، هدف دیگرى داشتند، آن گروه مى دانستند که مهاجران، کینه على(علیه السلام)را به دل دارند و هرگز نمى گذارند على(علیه السلام) به خلافت برسد، بنابراین مى خواستند مانع این کار شوند.
هدف آنان این بود که حکومت به دشمنان على(علیه السلام) نیفتد.
16 ـ غسل و کفن پیامبر(صلى الله علیه وآله)
صداى گریه فاطمه(علیها السلام) ، دختر پیامبر به گوش مى رسد . پیامبر دنیا را وداع گفته است ، اکنون على(علیه السلام) بدن مطهّر آن حضرت را غسل مى دهد .
پیامبر خودش وصیّت کرده است که فقط على(علیه السلام) بدن او را غسل دهد ، فرشتگان آسمانى او را یارى مى کنند .
17 ـ نماز بر پیکر پیامبر(صلى الله علیه وآله)
مردم ده نفر ، ده نفر ، وارد خانه پیامبر مى شوند و بر پیکر پیامبر ، نماز مى خوانند .
على(علیه السلام) تصمیم دارد وقتى نماز مسلمانان تمام شود ، بدن پیامبر را در خانه خودش دفن کند .
البتّه عدّه اى مى گویند پیامبر را در قبرستان بقیع دفن کنیم ، عدّه اى هم مى گویند بدن پیامبر را در کنار منبر ، در داخل مسجد به خاک بسپاریم ، امّا على(علیه السلام)مى گوید: پیامبر باید در همان مکانى که جان داده است ، دفن شود .
(لازم به ذکر است که پیکر پیامبر روز اول ربیع الاول دفن شد).
19 ـ سقیفه و مردم مدینه
مدینه از دو طایفه بزرگ اَوْس و خَزْرَج تشکیل شده است ، این دو طایفه قبل از اسلام ، همواره در حال جنگ بودند، امّا به برکت اسلام ، صلح و آرامش به میان آنها برگشته است .
اکنون ، بزرگان این دو طایفه در کنار هم جمع شده اند تا براى آینده این شهر تصمیم بگیرند . سعد ، بزرگ قبیله خزرج چنین سخن مى گوید: «اى مردم مدینه ! شما باید قدر خود را بدانید ، شما بودید که پیامبر را یارى کردید و اگر شما نبودید ، اسلام به این شکوه و عظمت نمى رسید ، اکنون پیامبر به دیدار خدا شتافته است و بعد از او حکومت و خلافت، حقّ شما مى باشد ».
مردم یک صدا فریاد مى زنند: «اى سعد ! چه زیبا و خوب سخن گفتى ، ما فقط به سخن تو عمل مى کنیم ، تو باید خلیفه مسلمانان باشى» .
مردم، حسابى به شور افتاده اند ! نگاه کن ! چگونه دور سعد مى چرخند و فریاد مى زنند: «اى سعد ! تو مایه امید ما هستى ، مرگ بر دشمن تو ! » .
20 ـ رفتن عُمَر و ابوبکر به سقیفه
خبر سقیفه به عُمَر مى رسد، او نزد ابوبکر مى رود، دست او را مى گیرد و به او مى گوید:
فتنه اى بزرگ در سقیفه روشن شده است ، ما باید خود را به آنجا برسانیم».
21 ـ سخنرانى ابوبکر
ابوبکر رو به مردم مى کند و مى گوید: «اى مردم مدینه ! شما بودید که دین خدا را یارى کردید ، ما هیچ کس را به اندازه شما دوست نداریم ، شما براداران ما هستید . مگر نمى دانید که ما اوّلین کسانى بودیم که به پیامبر ایمان آوردیم . ما از نزدیکان پیامبر هستیم . بیایید خلافت ما را قبول کنید ، ما قول مى دهیم که هیچ کارى را بدون مشورت شما انجام ندهیم ».
مردم مدینه با سخنان ابوبکر به فکر فرو مى روند !
22 ـ سخنرانى عُمَر
همه مردم ساکت مى شوند و او شروع به سخن مى کند ، سخن او کوتاه و مختصر است: «اى مردم ، بیایید با کسى که از همه ما پیرتر است بیعت کنیم ».
به راستى منظور عُمَر کیست ؟ آیا سنّ زیاد ، مى تواند ملاک انتخاب خلیفه باشد ؟ آخر چرا باید آنان به دنبال سنّت هاى غلط روزگار جاهلیّت باشند ؟
23 ـ بیعت عُمَر با ابوبکر
ناگهان عُمَر از جا برمى خیزد و مى گوید: «اى ابوبکر ، من هرگز بر تو سبقت نمى گیرم، تو بهترین ما هستى ، دستت را بده تا با تو بیعت کنم» .
عُمَر دست ابوبکر را مى گیرد و مى گوید: «اى مردم ! با ابوبکر بیعت کنید» .
بعد از آن کسانى که در سقیفه هستند، گروه گروه با ابوبکر بیعت مى کنند.
24 ـ هدف اصلى گروهى از انصار
سعد (رئیس قبیله خزرج) با مردم سخن مى گوید ، امّا دیگر کسى به سخن او گوش نمى کند ، او مى خواهد راز مهمى را بیان کند، اما مهاجران مانع مى شوند که سخن او به گوش مردم برسد، آنان هیاهو مى کنند. سعد به مهاجران چنین مى گوید: «به خدا قسم من خلافت را نمى خواستم، فقط زمانى که فهمیدم شما مى خواهید حق على(علیه السلام) را غصب کنید به میدان آمدم تا شما به خلافت دست پیدا نکنید. اکنون بدانید که من هرگز با شما بیعت نخواهم کرد»
دانشمندان ربانی و خشیت
إِنَّما يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماءُ
از ميان بندگان او تنها دانشمندان (ربّانى) خشيت الهى دارند۰
🔻 مراد از #علم دريافت حقيقت و داشتن نورانيّت و بصيرت و حكمت است
🍁 علم و آگاهى بر اسرار هستى، زمينهى رسيدن به #خشيت_الهى است.
🍁دانشمندان#بى_تقوا
به#علم_واقعى نرسيدهاند
🍁 #اهل_عبادت بسيار است، امّا تنها عالمان به مقام #خشيت مىرسند.
مقام عرشی حضرت زهرا_7.mp3
12.22M
#مقام_عرشی_حضرت_زهرا "س" ۷
✨ رحم وجودی حضرتِ زهرا سلاماللهعلیها،
یک میانبر است؛ برای پیمودنِ ره صدساله در یک شب... اگر ؛
بتوانی خودت را با همسانسازی هدفهایت با این بانو، به این آغوش رسانده و در این رحم انسانی، لانهگزینی کنی!
✦ چگونه میتوان این مسیر را طی کرد؟
#استاد_شجاعی 🎤
nohenab20_audio (2).mp3
3.5M
🍂🍂🍂🍂🍂
🖤دل میتپد این شبها
🖤با یاد تو یا زهرا
🎙میثم مطیعی
#فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #استوری_موشن
خداحافظ ای همه حاصلم
خداحافظ ای یاس پرپر
#فاطمیه
محله نیوز
#خطبه_فدکیه قسمت 4 👁 الْمُمْتَنِعُ مِنَ الاَبْصارِ رُؤْيَتُهُ، وَ مِنَ الْاَلْسُنِ صِفَتُهُ، وَ مِن
#خطبه_فدکیه قسمت 5
🌍كوَّنَها بِقُدْرَتِهِ، وَ ذَرَأَها بِمَشِيَّتِهِ، مِنْ غَيْرِ حاجَةٍ مِنْهُ اِلىٰ تَكْوِينِها، وَ لا فائِدَةٍ لَهُ فى تَصْوِيرِها، اِلّا تَثْبِيتاً لِحِكْمَتِهِ، وَ تَنْبِيهاً عَلىٰ طاعَتِهِ، وَ اِظْهاراً لِقُدْرَتِهِ، وَ دَلالَةً عَلىٰ رُبُوبِيَّتِهِ وَ تَعَبُّداً لِبَرِيَّتِهِ، وَ اِعْزازاً لِدَعْوَتِهِ.
ثُمَّ جَعَلَ الثَّوابَ عَلىٰ طاعَتِهِ وَ وَضَعَ الْعِقابَ عَلىٰ مَعْصِيَتِهِ، ذِيادَةً لِعِبادِهِ عَنْ نَقِمَتِهِ، وَ حِياشَةً لَهُمْ اِلىٰ جَنَّتِهِ
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌍 پس اشياء را تنها به قدرت خود، هستى بخشيد و به خواست خود پديدار نمود. او كه نيازى به ايجاد هستى نداشته و در صورتگرى آنها بهره اى برايش نيست؛ مگر آنكه نشان دهد حكمت خود را و بيدار كند آفريده ها را در فرمان بردارى و نمايش دهد توانايى اش را و مردمان را به پروردگارى خود رهنما باشد و ايجاد نمايد بندگى را در آفريدگان و نيرومندى و شكوه بخشد دعوت خود را از بندگان!
آنگاه براى سوق آنان به بهشت و فرمان بردارى خود، پاداش و براى بازدارى شان از دوزخ و سرپيچى از فرمانش، كيفر آورده است.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاطمیه یعنی برای امام زمانت تمام قدبیایی وسط میدان.....
#استادشجاعی
🥀🥀🥀
◾️eitaa.com/yase_nabavii
◾️کانال یاس نبوی
محله نیوز
#خطبه_فدکیه قسمت 5 🌍كوَّنَها بِقُدْرَتِهِ، وَ ذَرَأَها بِمَشِيَّتِهِ، مِنْ غَيْرِ حاجَةٍ مِنْهُ اِل
#خطبه_فدکیه قسمت 6
🌻وَ اَشْهَدُ اَنَّ أَبِى مُحَمَّداً صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ، اِخْتارَهُ قَبْلَ اَنْ يَجْتَبِلَهُ، وَ اصْطَفاهُ قَبْلَ اَنْ يَبْتَعِثَهُ، وَ سَمّاهُ قَبْلَ اَنْ يَسْتَنْجِبَهُ.
اِذِ الْخَلائِقُ بِالْغَيْبِ مَكْنُونَةٌ، وَ بِسِتْرِ الْاَهاوِيلِ مَصُونَةٌ، وَ بِنِهايَةِ الْعَدَمِ مَقْرُونَةٌ، عِلْماً مِنَ اللّهِ تَعالىٰ بِمَآئِلِ الْأُمُورِ، وَ اِحاطَةً بِحَوادِثِ الدُّهُورِ، وَ مَعْرِفَةً بِمَواقِعِ الْمَقْدُورِ .
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌻و گواهى مىدهم كه پدرم «محمّد صلىالله عليه وآله» بنده و فرستادهى اوست. همو كه پيش از آفرينش، او را برگزيد و قبل از بعثت، گزینش نمود و پيش از انتخاب، او را نام نهاد.
و اين گزينش هنگامى بود كه آفريدگان در جايگاه غيب پوشيده بودند و در پس پردههاى هولناك در امان و با نهایت نيستى همراه بودند؛ چرا كه خداوند به سرانجام كارها آگاه و به پديدهها تا انتهاى بىانتها چيره و به جایگاه مقدورات داناست.
〰️〰️〰️〰️〰️
🥀🥀🥀
◾️eitaa.com/yase_nabavii
◾️کانال یاس نبوی
تسبیحات حضرت زهرا (سلاماللهعلیها).mp3
3.56M
🎧 قـــطعِه صـــوتیِ
تَسبیـــحاتِ حَـــضرَتِ زَهـــرا (س)
الْـــحَمْدُلله کِــه نوکَـــرِتَمْ
الْـــحمْدُلله کِه مـــادَرمی
الْـــحمْدُلله اَز بَـــــچِگیامْ
مادَر سایِهیِ رویِ سَرَمی...
🎙 حاج #مهدی_رسولی
❤️ #مداحی #پیشنهاد_دانلود 👌
#تسبیحات_حضرت_زهرا (س)
#نواهنگ #فاطمیه 🖤