eitaa logo
علی شاه‌بندری | مشکات
376 دنبال‌کننده
453 عکس
519 ویدیو
67 فایل
مشکات مدرسه‌ای است برای آگاهی، ارتقا و رشد. با ما همراه باشید. راه ارتباطی @Sh_AliQom
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 معرفی سه کتاب خوب و خواندنی درباره حکومت پهلوی 📕 کتاب «»: مهم‌ترین تحلیل‌ها و دیدگاه‌های مورخان خارجی درباره فجایع دوران رضا پهلوی 📙 کتاب «»: مهم‌ترین تحلیل‌ها و دیدگاه‌های مورخان خارجی درباره فجایع دوران محمد رضا شاه 📓 کتاب «»: مقایسه‌ای بین رهبران ایران در صد سال اخیر (رضا شاه، محمد رضا شاه؛ امام خمینی و امام خامنه‌ای) 📝 هر سه کتاب نوشته حجت‌الاسلام مدیر است. 🔰 هر سه کتاب، تحقیقی و از منابع دست اول نگارش شده و شما می‌توانید با مراجعه به منابع هر مطلب از صحت و سقم آن مطلع شوید. ✅ لطفاً رسانه‌باشید و ما را به دیگران معرفی کنید. مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی: «زمان خط آتش و حمله شیطان...» سخنرانی در همایش کتاب سال حوزه، سال ٩٢ مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.
🌟 یکی از نظریاتی که برخی از آتئیست ها و منکرین خدا، آن را دستاویزی برای انکار وجود خدا می دانند، نظریه یا انفجار بزرگ است . آن‌ها اعتقاد دارند که این نظریه نشان می‌دهد که جهان در یک زمان خاص و در شرایط خاصی به وجود آمده است و این مسئله نیازی به وجود یک خالق یا خدا ندارد. 🌟کیهان چگونه پدید آمد؟ 💫امروزه اغلب دانشمندان معتقدند حدود ۱۳.۵ میلیارد سال پیش تمام جرم و انرژی موجود در عالم در انفجاری بسیار بسیار عظیم پدیدار شد. انفجاری موسوم به یا ! 🔰 البته فهم درست نظریه بیگ بنگ، دریچه‌ای است برای جواب به شبهات آتئیست ها در فایلی که در ادامه می‌آید با نظریه بیگ بنگ آشنا خواهید شد. ✅ برای دیدن فایل عضو شوید. مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.
25.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیست به زبان ساده - آیا می‌تونه از بیگ بنگ عکس بگیره؟ بیگ بنگ یا مه‌بانگ یا انفجار بزرگ که گفته میشه آغاز جهان بوده دقیقا چیه؟ آیا دانشمندان خواهند تونست با کمک تلسکوپ فضایی جیمز وب از لحظات اولیه بیگ بنگ عکس بگیرند؟ آیا بیگ بنگ انفجاریه که در طی اون کل جهان هستی از یک نقطه فوق‌العاده کوچک به وجود اومده؟ بعد از دیدن این ویدیو متوجه میشید که این تصور اشتباهه! توی این ویدیو در مورد این اشتباه رایج توضیح داده شده و بعد هم تصور صحیحی از این نظریه ارائه میشه مهارت‌های طلبگی | عضو شوید
هیچ کس به هیچ مرحله ای از معنویت نرسید، مگر در حرم مطهر امام حسین علیه السلام و یا در توسل به آن حضرت مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.
شاخصهای تدریس موفق 9.pdf
211.1K
🌗شاخص‌هاي تدريس موفق (9) ✅ د) عامل تأثيرگذاري 🔸 شاخص‏‌هاي مشترك تأثيرگذاري(مشترك تمامي دروس) 🔹1‌.‌ جاذبه استاد نسبت به دانشجو: عناصر متعددّي دخيلند تا از استاد چهره‏اي جذّاب و مورد توجه براي فراگيران بسازند. استادي كه سعي دارد درس را مطابق با نيازهاي دانشجويان ارائه دهد و تنها بر رشد عقلاني و پيشرفت تحصيلي آنها تكيه نمي‌‏كند، بلكه بر رشدي همه جانبه پايبند است، بسيار فعّال و شاداب بوده و شور و نشاط علمي را در فراگيران ايجاد مي‌نمايد. چنين استادي مطالب درسي را صميمانه و با علاقه بيان مي‏كند و مطالب مهمّ را خاطرنشان ساخته و در ارايه مطالب و بيان آنها در كلاس مهارت دارد. براي سؤالات، نظرات و پيشنهادهاي فراگيران اهميت خاصّي قائل است و آنها را تشويق به مشاركت در بحث و اظهار نظر مي‌نمايد و حتّي براي پاسخ به سؤال‌هاي غير درسي آنها وقت خاصّي اختصاص مي‏‌دهد و با اين ايده‌ها و عملكردها مقبول طبع دانشجويان و مورد رضايت آنان قرار مي‌گيرد. استادي جاذبه دارد كه همواره در برخورد با فراگيران و دانشجويان خود با ادب باشد و با آنان ارتباط حسنه و روابط دوستانه توأم با احترام داشته باشد. ❇️ ادامه مطلب در فایل pdf 📚منبع: نشریه معارف 60. ادامه دارد... مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.
"شاخصه‌های تدریس موفق" آیا می‌خواهید به یک معلمی مؤثر و متفاوت تبدیل شوید؟ با آشنایی با "شاخصه‌های تدریس موفق" این فرصت را به دست خواهید آورد! در این دوره فوق‌العاده، ما به شاخصه‌هایی که به شما در تدریس موفق نیاز دارید، تمرکز خواهیم کرد. آیا از جذابیت و تاثیرگذاری کلاس درس خود مطمئن هستید؟ اگر خیر، این دوره برای شماست. از مهارت‌های ارتباطی گرفته تا تکنیک‌های تدریس چندرسانه‌ای، ما به شما یاد می‌دهیم چگونه دانشجویان را به یادگیری مشتاقانه ترغیب کنید. مجله معارف در طی چند شماره به بررسی شاخصه های تدریس موفق پرداخته که به مرور به بارگزاری آن ها خواهیم پرداخت. جهت مطالعه قسمت‌های مختلف به لینک‌های زیر مراجعه کنید. قسمت اول قسمت دوم قسمت سوم قسمت چهارم قسمت پنجم قسمت ششم قسمت هفتم قسمت هشتم قسمت نهم مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.
‌‌‌‌─────⊰ ────⊰ 🎙مصاحبه 💢ضرورت آشنایی حوزویان با علوم جدید 👤دکتر مهدی در پاسخ این سؤل « آیا در زمینه فلسفه علم، نظرات شما با دیگران که در حوزه علمیه یا جاهای دیگر کار می‌کنند، تفاوت دارد؟» بیان داشتند: 🎙من به یک حرف اساسی دارم و بارها هم به آن‌ها گفته‌ام. حوزویان باید را بیشتر فرا بگیرند. حتی بیست سال پیش من به مقام معظم رهبری پیشنهاد دادم پنج درصد از حوزویان بیایند و دکترای یا دکترای یا سایر علوم را کسب کنند. آن‌‌ها تا بر علوم مسلط نباشند، مسائل علوم را حس نمی‌کنند و اظهار نظرهای متقنی نمی‌توانند داشته باشند. باید علوم را یاد بگیرند، آن وقت می‌فهمند چقدر راحت می‌توانند جواب شبهات را بدهند. تجربه غرب چه بوده است؟ 📌 بگذارید مثالی بزنم. بهترین جواب‌ها به و را چه کسانی داده‌اند؟ یکی از بزرگ‌ترین کیهان‌شناسان زمان آقای پروفسور داده است. آقای پروفسور در دانشگاه کلمبیا داده است. آدم‌های تراز اول در علم جواب داده‌اند. چون آن‌ها در فیزیک تخصص دارند، با طرف مقابلشان زبان مشترک دارند و زبان همدیگر را می‌فهمند. آن‌ها می‌فهمند که طرف مقابل دارد یک فلسفه‌ای را به جای فیزیک می‌گذارد. اگر زبان مشترک نداشته باشید، نمی‌توانید آن‌ها را قانع کنید که بفهمند چیزی را که می‌گویند از فیزیک برنمی‌آید، بلکه از مفروضات فلسفی آن‌ها می آید. مهارت‌های طلبگی | عضو شوید.