فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خر رو چطور توی یخچال جا میدن؟
یه ویدئوی قدیمی، کاملا بیربط به ذوقزدگی بعضیا از اومدن ترامپ و مذاکره و...!
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
پیروز آتش بس لبنان چه کسیست؟
برای فهمیدن اینکه آتش بس در لبنان نشانه پیروزی یا شکست چه کسیست، نیازی به شناخت منطقه و جزییات صحنه نبرد و... نیست؛ کافیست رژیم صهیونیستی را بشناسیم.
آیا در تمام این سالها چیزی جز قدرت طرف مقابل موجب توقف او شده است؟
کشتن چند ده هزار نفر، فشار افکار عمومی جهانی، قوانین بینالمللی، مصوبات سازمان ملل، توافقات و تعهداتی که خود این رژیم پایش را امضا کرده، احکام قضایی، محدودیتهای حقوقی، بایدهای اخلاقی، اصول انسانی و... هیچوقت جلوی درندگی این سگ هار را نگرفته است.
او هرجا توانسته بیتوجه به همه اینها کشته و جنایت کرده و بمب ریخته و ویران کرده و پیش رفته.
پس هرجا او متوقف شد شک نکنید از ضعف است. شک نکنید به زمین سفت و دیوار بلند رسیده.
البته که میتوان منتظر توضیح و تحلیل اهل فن درباره جزییات صحنه و آتشبس و... شد اما بیشک کلیت ماجرا چیزی جز شکست این سگ هار پر مدعا نیست.
پس ماشالا... حزب الله...
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان میاد دیکتاتوری رو نشونت میده!
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
به بهانه پخش ویدئوی ده ثانیهای از پاورقی:
همراه با جبرائیل در گوشه رینگ!
جناب عراقچی داشتند در یکی از رستورانهای دمشق شام میل میکردند که ما این قسمت را ضبط کردیم! یعنی اصلا ویدئو برای قسمت دیشب و ساعاتی قبل از سقوط دولت سوریه نیست و برای هفته قبل است.
حالا همانها که برای آن سفر درست و رستورانگردی مبتکرانه و سخنان بعدش هورا میکشیدند، موضعگیری رسانهای در همان جهت را مسخره میکنند.
نه تنها آن روز، که تا همین یکی دو روز قبل سیاست و تلاشهای دیپلماتیک اعلامی کشور در جهت حفظ دولت مستقر در سوریه بود. صحبتهای آقای عراقچی و سایر مسئولان و کارشناسان هم در همین جهت بود و طبیعتا رسانه ملی -به درستی- در جهت همان سیاستها حرکت میکرد و نه تنها ساز مخالف نمیزد، بلکه حتی خود باید تلاش میکرد بخشی از قوه پیشران آن ایدهها باشد و وای اگر اینچنین نبود و خلافش حرکت میکرد که آنوقت دوباره میشد رسانه میلی و ستاد و سیما و چوب لای چرخ و سنگ پیش پا و جاساز تله تنش و...
این از آن ویدئو.
اما بعد:
مطالعه آیات و روایات مربوط به جنگهای تبوک و احد در صدر اسلام این روزها از اوجب واجبات است.
آب دستتان است بگذارید زمین و از دل این آیات و روایات سیمای منافقین را بجورید.
کسانی که این روزها شهدای مدافع حرم را تمسخر میکنند و میگویند خونشان هدر شد و نیش میزنند که الکی خود را به کشتن دادند، از تبار همان منافقینی هستند که بعد از احد درباره شهدای آن غزوه گفتند «لو اطاعونا ما قتلو» (یعنی اگر از ما پیروی میکردند کشته نمیشدند).
آیات مربوط به این دو جنگ را مرور کنیم و در توصیفات منافقین آن روزها که خود در جنگها همراهی نمیکردند، توی دل مومنان را خالی میکردند و مومنان را از جهاد برحذر میداشتند و بعد از جنگ نیز شهدای و رزمندگان را تمسخر میکردند، منافقین این دوره و زمانه را ببینیم.
وظیفه منافقین قبل و بعد از جنگ چنین است اما وظیفه مومنان قبل از جنگ، بالا بردن اعتماد بنفس جامعه و بشارت دادن به نصرت الهی و گوشزد کردن لزوم توکل به خدا و تشویق به جهاد است و بعد از جنگ، ارج نهادن تلاش رزمندگان و مجاهدانی که فارغ از نتیجه جهاد، خالصانه جنگیدهاند.
اتفاقا در همان جنگ احد و زمان مغلوبه شدن جنگ است که پیامبر به حسان بن ثابت -شاعر سپاه اسلام- دستور میدهند که «اهجهم فان جبرئیل معک!»
یعنی وقتی سپاه حق به هر دلیلی میرود گوشه رینگ اتفاقا وظیفه رسانهاست که دشمن را هجو کند و ابهتش را بشکند و اگر چنین کردیم و باز جنگ آنگونه که خواستیم پیش نرفت، چه باک از ملامت که انشاالله جبرییل معنا.
از آن ویدئوی ده ثانیهای بخش تصرف حلب و سقوط دولت سوریهش درست از آب در نیامد اما آن «وایسا»ی آخرش همچنان به قوت خود باقیست!
هنوز «وایسا» که ته این ماجرا را خود خدا اسپویل کرده است که «ان الارض یرثها عبادی الصالحین» و «و نرید وان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض».
پس وایسا...
اگر ویدئو را ندیدهاید، اینجا گذاشتمش
https://twitter.com/m_reza_shahbazi/status/1865795006600302964?t=_fBOt17qsjFzFDjJIVCVNw&s=19
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢از همه ایران سلام
▪️به احترام شما ایستاده سلام میکنیم
پاورقی، خونه ما و شماست...
#سلام_به_پاورقی
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵ شبکه دو
📺 #پاورقی | @pavaraghi_tv2
سلام به پاورقی، علیک سلام به مردم
«سلام به پاورقی» رزق لایحتسبی بود که خدا توی سفره ما گذاشت. یا اگر بخوام دقیقتر بگم، ما را برد و نشوند سر سفره مردم.
من -و گروه پاورقی- حتما خیلی باید خوشبخت باشیم که وقتی از مردم میخوایم دوربین گوشی را روشن کنند و از خودشون فیلم بگیرن و به مناسبت رسیدن برنامه به قسمت چهارصد، برامون بفرستن، نتیجه انقدر شگفتانگیز باشه.
نه! منظورم اصلا تعداد بالای فیلمهای ارسالی که باعث شده تیتراژ پایانی هر قسمت رو بهش اختصاص بدیم و باز وقت کم بیاریم، نیست. تعداد مخاطبها قبلا هم شگفتزدهمون کرده بود. از بازخوردهای حضوری در کوچه و خیابون و نتایج نظرسنجی صدا و سیما بگیر تا همیشه جزو چندتای اول بودن بازدیدهای تلوبیون و واکنشهای فجازی به برنامه و البته تعداد صوتهای ارسالی به برنامه از طریق کانالها و سامانه 162 و... نشون میداد شکر خدا برنامه خوب داره دیده میشه. اما اینبار بخاطر چیز دیگهای شگفتزده شدیم. چیزی نه از جنس عدد.
ما برای چه کسی داریم پاورقی میسازیم؟ کیا ما رو میبینن؟ توی کجاها تماشامون میکنن؟ چه سن و تیپ و شغل و پوشش و لهجهای دارن؟ «چسبندگی» مخاطب به رسانه که یکی از مفاهیم مهم در این حوزهس، درباره برنامه ما و مخاطبامون چطوره؟ حالا که داریم به قسمت پونصد نزدیک میشیم چقدر مخاطبای ما شبیه اون چیزی که رسانهها تصویر میکنن، از یک قشر و طبقه محدود و خاصن؟
در این دو سال روزی نبوده که به این سوالها فکر نکنم و حالا با دیدن اینهمه سلام به پاورقی میتونم برای سوالهای بالا جوابهایی داشته باشم که خودم رو هم شگفتزده میکنه.
جوابهایی که ثابت میکنه تصویری که رسانهها از پاورقی ساخته بودن و حتی بعضی جاها ما رو هم به اشتباه انداخته بود چقدر با واقعیت تفاوت داره. ثابت میکنه چقدر مخاطبای ما متنوع و متکثرن. چقدر با شغلها، سطح درآمدها، پوششها، شهرها، طبقه اجتماعیها و ادبیاتهای مختلف میشینن پای پاورقی.
میتونم در توضیح این تنوع و تکثر بگم که مثلا از شهری تا روستایی، از داخل تا خارج کشور، از چادری تا مانتویی، از محجبه تا کمحجاب و حتی بدحجابهایی که نمیتونیم پخششون کنیم! از کارگر و کشاورز و دامدار تا پزشک و تاجر و... جزو اینایی هستن که سلام به پاورقی فرستادن اما فکر میکنم همین تقسیمبندیها هم خودش محدود کردن و تقلیل دادن این تکثره.
سلام به پاورقی لااقل به خود ما ثابت کرد که «مردم» ما رو میبینن. مردم نه به معنی همه مردم از نظر تعداد بلکه به معنی مردم با همه تنوع و تکثر و سلیقه و گرایشی که دارن.
پس سلام به پاورقی، علیک سلام به مردم!
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
به مناسبت ۱۲ دی، سالروز رحلت آیتالله مصباح:
داشتیم میافتادیم، دستمان را گرفت
یکی دو سال اول دبیرستان بودم. دو سه سال آخر دولت اصلاحات بود.
ما بچه بودیم و اگرچه اینستا و تلگرام و... نبود، اما بالاخره شبهه و وسوسه از هر سوراخی بود راه خودش را پیدا میکرد و میآمد داخل روح و جانمان. روزهای سختی بود، روزهای دولت دوم خرداد.
تا دلتان بخواهد روزنامه داشتند، مجله داشتند، مینوشتند، تیتر میکردند، روی جلد میبردند و آتش میانداختن به خرمن اعتقادات ما.
از ولایتفقیه گذشته و جمهوری اسلامی را جهشی رد کرده بودند و داشتند زیرآب خدا و عصمت معصومین را میزدند. حتی یادم هست که یکی از گندههایشان در یک جلسه دانشجویی حتی درباره شهادت حضرت زهرا هم انقلت میآورد.
یعنی میخواهم بگویم حتی به اشکهای ما پای روضه مادر هم طمع داشتند و میخواستند بدزدندش.
یا آن یکیشان دورهای که هنوز پادکست اینطور مد نشده بود، فایل صوتی پرمیکرد و ادای یکی از روحانیون انقلابی را در میآورد و فایلهایش با فلاپیدیسک دست به دست میشد!
اینطور غریب و تنها و بیکس مانده بودیم زیر باران شبهه و تمسخر و...
در این شرایط ما را کتابها و سخنرانیهای #مصباح_عزیز نجات داد.
نمیترسید، کم نمیآورد، کپ نمیکرد، محافظهکار نبود، از ترس فحشهای زنجیرهایهای زنجیری در روزنامههای فردایشان، تیغ سخنرانیهای پیش از نماز جمعه تهرانش را کند نمیکرد.
میدید چطور دارند میزنند به ریشه اسلام و انقلاب و چطور ماها داریم دست میکشیم به لبههای دره تا شاید تکه سنگی، ریشه بیرون زدهای، ساقه خمیدهای پیدا کنیم و خودمان را بالا بکشیم و سقوط نکنیم.
حالا چند سالی میشود او نیست.
اما هنوز هستند کسانی که نعل اسبهایشان و نوک قلمهایشان را نو میکنند برای راندن بر یاد و خلوص و زحمات او.
و من هر بار که مشرف میشوم حرم کریمه(س) سر مزار او هم زانو میزنم و از خودش میخواهم دعا کند تا انقدری به درد اسلام و انقلاب بخوریم که مثل او نفسهایمان داغ و درفش شود بر قلبهای خصم این ملک و دعا کند با فحشهایشان پا پس نکشیم از آنچه رضایت نایب امام زمان در آن است...
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
جبهه یا صنف؟
| ویرایش و بازنشر به بهانه خودکشی ابراهیم نبوی |
خیلی که بخواهیم صنفی نگاه کنیم، امیرالمومنین علیه السلام و معاویه هم در یک صنف بودند؛ صنف خلفا! و اگر منافعشان تعارض پیدا نمیکرد باید بجای دعوا، یک شورایی چیزی تشکیل میدادند و در جهت تثبیت حقوق صنفشان مصوبه میگذراندند! یا مثلا دو سرباز که در یک جنگ روبروی هم قرار گرفتهاند در یک صنف هستند دیگر؛ صنف سربازها یا مثلا نظامیها. و بعد مثلا یک روز با هماهنگی همدیگر دست از جنگ بکشند در اعتراض به پایین بودن حقوقشان!
مسخره است، نه؟ من اگزجره ترین حالت ممکن را گفتم تا معلوم شود صنف و صنفبازی فارغ از نگاه جبههای چقدر مسخره است.
صنف اصالتی ندارد، آنچه اصالت دارد جبهه است. جبههای که یک طرفش حق است و یک طرفش باطل.
من بجای فکر کردن به زندگی و مرگ طنزپردازی که انبانی از توهین به مقدسات را در کارنامه دارد و به دوش میکشد، به آن بقال با انصافی فکر میکنم که توی این بلبشو دارد به اندازه 10 هزار تومان نسیه دادن به یک خانواده بی بضاعت، باری از دوش کشور برمیدارد. کشاورز، نجار، کارمند، مامور ثبت کنتور برق، سبزی فروش، مکانیک، نصاب کولرگازی، دستفروش و... خلاصه هر کسی که در جبهه حق است برای من مهم است و به شغلش و روزگارش و حال و احوالش فکر میکنم هرچند هم صنفم نباشد.
من ترجیح میدهد با راننده تاکسیای که نوشته بود اگر پول ندارید، کرایه ندهید، با آن یمنی که پابرهنه دارد میجنگد و با آن فلسطینی و با آن ونزوئلایی و با آن میانماری هم جبهه باشم تا با عمله اکرههای عموسام همصنف.
همین نگاه صنفزده در عرصه ادبیات و سینما میشود خیلی از این کتابها و فیلمهای ضد جنگ. میشود مثلا داستانهای مجید قیصری یا احمد دهقان. که دو تا سرباز، یکی رزمنده بسیجی ایرانی و یکی نظامی بعثی عراقی، یکجا گیر میافتند و بعد فارغ از اختلافات «جبههای»، اشتراکات صنفیشان بالا میزند و رفیق میشوند.
ابراهیم نبوی طنزپرداز تاثیرگذاری بوده است، همانطور که نتانیاهو در مرگ پنجاه شصت هزار انسان در یکسال تاثیر داشته! پس صرف تاثیر داشتن مهم نیست. مهم این است انقدر مسلمان باشی که برای یک هتاک به امام زمان و شهدا و... مرثیه نسرایی و فاتحه نخوانی.
ماهبندان | نوشتههای محمدرضا شهبازی @mahbandan
22.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادداشت_تصویری
فرق توسعه کشورهای جنوب خلیج فارس با ما چیه؟
این ویدئو رو به هر کسی که با دیدن تصاویر برجها و فرودگاهها و استادیومها و مالهای دبی و دوحه و... دهنش آب میفته نشون بدید.
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
💢 میز مشاوره کتاب کودک و نوجوان در کافهکتاب ما راه افتاد!
از فردا، پنجشنبهها ساعت ۱۴ تا ۱۹ سرکار خانم نبوی تو کتابفروشی حاضر هستن و مشاوره رایگان میدن و پدر و مادرها، مربیان پرورشی و معلمها و هرکسی که دغدغهی کودک و نوجوانان رو دارن میتونن به کتابفروشی ما سر بزنن و مشاوره بگیرن.
دست بچههاتون رو بگیرین بیاین کافه کتاب ما هم یه مشاوره کتاب رایگان بگیرین هم با تخفیف دهه فجر کتاب بخرین و هم برین کافهی بالا یه عصرونه خانوادگی با قیمتی منصفانه میل کنین و لحظات خوبی را برای بچههاتون بسازین!
اینجا منتظرتونیم👇
آدرس: خیابان انقلاب، نبش فخر رازی، پلاک ۱۲۴۸، کتابفروشی حافظه تاریخی
بچهدارها رو هم خبر کنین
🆔 @kotob_tarikhi