الحمدلله از هر قشری مخاطب داریم در پاورقی
:))))
ضمنا ایتا هم همه جور کاربری داره 😁
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
چند پیشنهاد برای نمایشگاه کتاب
اگر راهی نمایشگاه کتاب هستید، پیشنهاد میکنم به این غرفهها سر بزنید. سعی میکنم از هر غرفه چند کتاب که در ذهن دارم را هم بنویسم. بیشتر این کتابها، از تازههای نشر نیستند ولی همچنان قابل پیشنهاد و مطالعهاند...
نشر «راهیار» رو از دست ندید. کتابهای این نشر در حوزه تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع و مقدس و پیشرفت، غالبا خوندنیاند. «حوض خون»، «به توان هایتک» و «جولان جوانمرد» رو از این نشر پیشنهاد میکنم.
سوره مهر هم که حتما میرید. کتاب قدیمی «من میگویم شما بگریید» رو حداقل یه تورقی بکنید. گزینشی از اشعار هندیان در مدح و مرثیه سیدالشهداست.
از شهرستان ادب، «قاف» رو تهیه کنید. چند سالیه منتشر شده و نسبتا هم گرونه ولی حتما با خوندن حکایتهای کوتاهِ قدیمیِ بازنویسی شده درباره وجود مقدس حضرت رسول(ص) مست خواهید شد.
کتابستان معرفت، کتابهایخوب و متنوعی داره. من کتاب «روضه» و یک رمان این نشر به اسم «دیوار1358» رو پیشنهاد میکنم. شنیدم چند تا رمان طنز خوب هم آورده امسال.
از نشر معارف چند سالیه کتابهای خوبی بیرون اومده. ماجرای فکر آوینی نوشته وحید یامینپور و شکار هیولایمحمد سرشار الان از این نشر توی ذهنم هست.
به بوستان کتاب هم سر بزنید. یه کتاب خیلی خوب از این نشر خیلی وقت پیش خوندم به اسم «تاسوکی». برای شناختن منش و روش گروههای تکفیری فعال در جنوب شرق کشور، کتاب خوبیه.
نشر بینالملل هم چند سالیه پوست اندازی کرده و کارهای خوبی بیرن میده. فهم زمانه که زندگینامه شهید دیالمهس رو پیشنهاد میکنم. استبدال نوشته سعید جلیلی هم میتونه مورد پسندتون باشه. از سلاخخانه تا مهدیه رو هم یه نگاه بندازید.
از روایت فتح، جز کتابهای قدیمیِ شهداییش الان قصه دلبری رو در ذهن دارم.
از نشر شهید کاظمی این سالها کتابهای پرفروشیمنتشر شده که اگر به غرفه شون سر بزنید، حتما چشمتون به اونها میخوره اما امسال یه کتاب سه جلدی خیلی خوب اوردن به نام مرد ابدی که درباره شهد تهرانی مقدمه و نویسنده نورالدین پسر ایران اونو نوشته؛ که خب البته خیلی گرونه اما به نظرم چند نفری جمع شید و بخریدش.
اینا که نوشتم، مهم خود اون ناشرا و غرفه هاست؛ کتابها رو هرچی در ذهن داشتم یادداشت کردم. باز چیزی یادم بیاد مینویسم.
مخلص.
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاملیکم
:)
۳۳۴مین قسمت پاورقی رو امشب ببینید
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
از پشت کوه آمدم و زر نداشتم
از جیبتان ولی تومنی بر نداشتم
از چاهها بپرس نشان مرا رفیق
من یوسفم اگرچه برادر نداشتم
کافر همین جماعت در اشک و سجدهاند
نه من که مهر و پینه و منبر نداشتم
بخشیدمش هرآنکه مرا لعن و طعن کرد
او هم ببخشدم که سر کر نداشتم!
از من بجز هلاهل و زقوم و قی نخواه
من حشر و نشر با می و عنبر نداشتم
گفتم که روز وصل به سر میدوم ولی
بگذر که روز وصل به تن سر نداشتم
باور نداشتم که چنین و چنان شود
من مؤمنم به هرچه که باور نداشتم!
اردیبهشت ۱۴۰۳
تهران
در حال و هوای این روزها...
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
بسوزد آن چمنی که بغل ز لاله ندارد
چگونه دق نکند آن دلی که ناله ندارد
من از همان دم اول به چاه رفتم و گفتم
به سن من برسی فرقی چاه و چاله ندارد
اردیبهشت ۱۴۰۳
تهران
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
در سوگ تیغ برّان سال ۶۷
✍ امین فرج اللهی
در این عکس، سی و اندی ساله است، گردهمایی دادستانهای انقلاب کل کشور، دو سه سال پس از رحلت امام. آقای ریشهری به عنوان دادستان کل دارد بالای سن سخنرانی میکند و آن کتشلوارپوشی که منتهاالیه سمت چپ بین آقای نیری و یونسی نشسته، سید ابراهیم رئیسی است که در دهه شصت برای رسیدگی به چندپرونده حساس و خاص، از امام حکم و ابلاغ ویژه گرفته است.
براي من، سید ابراهیم رئیسی بیش از آن که سید محرومان و رئیسجمهور خدمت و خادمالرضا(ع)باشد، تیغ برّان انقلاب علیه مشتی آدمکُش است که قدرش دانسته نشد. وقتی بحرانی در هر سطحی در کشور اتفاق میافتد، بعضی کپ میکنند، بعضی ترجیح میدهند پیدایشان نشود تا آبها از آسیاب بیفتد و بعضی مردانه وسط میدان میایستند و هزینه میدهند. تابستان ۶۷ و ماجرای منافقین با حکم امام، یکی از آن مقاطع است.
هجمه رسانهای ضدانقلاب نباید ما را دچار لکنت کند، بی تعارف در تابستان ۶۷ پس از عملیات مرصاد، منافقینی را حذف کردیم که اعتقاد داشتند اگر بیاییم بیرون، ملت را میکُشیم. چه زمانی؟ کمی پس از سلاخی مجروحین بیمارستان اسلامآباد غرب وسط حیاط بیمارستان در عملیات فروغ جاویدان. چه کسانی؟ آنهایی که همین چندسال گذشته با اسلحه و در خانه تیمی دستگیر شده بودند.
چندسال قبل در یک برنامه تلویزیونی گفتم ما باید از آقای رئیسی و دستاندرکاران سال ۶۷ به عنوان تلاشگر حقوقبشر تشکر کنیم، چون اگر منافقین روزگاری بر کشور مسلط میشدند، فاجعه بیمارستان اسلامآباد را در سطح یک کشور انجام میدادند و رسما نسلکشی میکردند.
بگذریم. حالا سید ابراهیم رئیسی دارد شهر به شهر روی دست مردم تشییع میشود و چند صباح دیگر در قبری کوچک در حرم امام هشتم آرام میگیرد. خدایی که همه کارهایش روی حساب و کتاب است و ارادت ابراهیم رئیسی نسبت به امامرضا(ع) را به ما نشان داده بود، رفتنش را در شب ولادت حضرت مقدر کرد. در نگاه بعضی، ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور مردمی بود. برای بعضی، سالهای تولیت آستان قدسش پررنگ است و برای برخی سالهای قاضیالقضاتیاش. اما من برای مردی فاتحه میخوانم که روزگاری بر اساس وظیفه شرعی و حکم امامخمینی، ایران و ایرانیان را از شر منافقین راحت کرد؛ و سه دهه بعد وقتی در مناظرات انتخاباتی فحشش را از نامردها خورد، دم برنیاورد؛ و وقتی از دنیا رفت، منافقین و جلادها به نشانه شادی رقص و پایکوبی کردند.
تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار/ که رحم اگر نکند مدعی، خدا بکند
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
من مانده ام کنار تو اما تو نیستی
ای عشق جانگداز دریغا تو نیستی
هرجا ز بوی تو پر و از بودنت تهیست
هرجا همیشهای تو و هرجا تو نیستی
گردن کشیده ام که تو پیدا کنی مرا
گیرم به باور همه، پیدا تو نیستی!
بختش بلند هرکه تو با او نشسته ای
بختم سیاه باد که با ما تو نیستی
تهران
اردیبهشت ۱۴۰۳
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
یهویی یاد متن احسان عبدی پور افتادم. به حامد عسگری توپیده بود که چرا رفتی نیویورک روایت سفر رئیس جمهور رو بنویسی. تو متنش ابراهیم رئیسی رو "بی کاراکتر ترین رئیس جمهور ایران..." خطاب کرده بود.
عاقبت اما ابراهیم رئیسی، نه مثل کاراکتر های معمولی داستان، بلکه اونجوری که شایسته یه قهرمان هستش، روی شونه های شهر بدرقه شد و رفت به سفر ابدی...
انگار باید اون مثل معروف رو یه ویرایش بزنن:
کاراکتر خوبه خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه؟!
متن از ناصر جوادی
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم «آپارتچی» رو دیگه به سختی میشه روی پرده پیدا کرد و رفت دید. اما همچنان توصیه میکنم به دیدنش و البته به دیداندنش!
از طریق سامانه اکران مردمی میتونید فیلم رو توی مسجد و مدرسه و... اکران کنید.
اگر پایه بودید بزنید روی این:
http://B2n.ir/ShAparatchi
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan
یادگاران قوم ثمود
گاهی معجزه فقط برای اتمام حجت است. یا لااقل در کنار هدایت برخی، برای برخی دیگر کارکرد اتمام حجت دارد.
همه خرقعادتهایی که در این چهل و اندی سال عمر جمهوری اسلامی روی داده به اندازه یکی از معجزات پیامبران که عجیب نبوده، بوده؟
همین ماجرای شهادت آیتلله رییسی و بعدش تشییع باشکوهش در چندین شهر و چند سال قبلش ماجرای شهید سلیمانی و تشییعش و...، در برابر مثلا ماجرا ناقه حضرت صالح اصلا خرق عادت به حساب میآید؟
فکر کن بعد از قریب صد سال پیامبری، صالح علیهالسلام و کافران و مشرکان قومش قرار میگذارند هرکدام از خدای دیگری چیزی بخواهند و اگر خدای هرکدام اجابت کرد، ایمان بیاورند.
بتهای مشرکان که عاجز بودند از اجابت خواسته صالح اما تا مشرکان از خدای صالح میخواهند که از دل کوه شتری با فلان مشخصات ظاهری که ده ماهه باردار است بیرون بیاید، این اتفاق میافتد.
اما چه میشود؟
تا از پای کوه به میان مردم بیایند و شهادت بدهند به پیامبری صالح، از هفتاد نفری که با چشم خود شاهد ماجرا بودند شصت و چهار نفر منکر میشوند و از شش نفر باقیمانده هم باز یک نفر میزند زیرش و از قضا هماو بعدا شتر را میکشد!
یا للعجب از این بشر...
یعنی میخواهم بگویم معجزه گاهی حتی اگر چنین سترگ و شگرف هم باشد باز منکرش میشوند. و اتفاقا آنها که معجزه را انکار کنند در مسیر خود مستحکمتر از قبل پیش خواهند رفت. چرا که باید یکجور از شرمندگی عقل و چشم خود دربیایند و از این رو هی تندتر میشوند در انکار و عناد و...
حالا من و شما با دهان باز بنشینیم به تماشا و تحلیل اینها که از پس اینهمه سال اتفاق عجیب و غریب که در ایران بعد از انقلاب رخ داده، هنوز باور ندارند این مملکت صاحب دارد و دنیا خدایی دارد و...
بنشینیم به تماشای اینها که شهادت رییسجمهور و بدرقه شگفتانگیزش نه تنها بیدارشان نکرده که یا دست به دکمه شدهاند برای لخت شدن یا دست به گوشی شدهاند برای جوک ساختن و یا دست به دامن ضرب و تقسیمهای مضحک شدهاند برای شمردن تعداد شرکتکنندگان در تشییع و تخفیف آن و باز سر دادن ترهاتی درباب دینگریزی مردم و...
حوادثی بزرگتر از این هم این جماعت را بیدار نخواهد کرد؛ تو گویی ختمالله علی قلوبهم و علی سمعهم و علی ابصارهم غشاوه و لهم عذاب عظیم...
ماهبندان | محمدرضا شهبازی @mahbandan