عشق تو
در تک تک سلول هامان
خانه دارد ای امیر جان ما
قلب ما با یاد تو دارد تپش
ای همه دار و ندار شیعیان
صبحتون مهدوی🌸
@mahdaviat313i
#حدیث🍃
♥️امام صادق(ع):
👈خوشا به حال کسی که در زمان غیبت
قائم مابه فرمان ماچنگ زند وقلبهدایت
شده اش به طرف باطل متمایل نشود.
📚:بحارالانوار جلد 52 صفحه 123
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸
@mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد #دانشمند
امام زمانی ها این طوری هستن
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
#دانستنیهای_مهدویت 🏝جزیره خضرا🏝 📌قسمت 1⃣ از 3⃣ ❓بسیاری می پرسند آیا واقعاً امام زمان (ع)در این ج
#دانستنیهای_مهدویت
🏝جزیره خضرا🏝
📌قسمت 2⃣ از 3⃣
🔘 ب) دیدگاه مخالفان ❌
⛔️جمعی از عالمان شیعه، حکایت یادشده را که بر وجود جزیره خضراء به عنوان محل اقامت غالب حضرت امام زمان(ع) دلالت می کند، دارای اشکال می دانند و از آنجا که دلیل دیگری در دست نیست، وجود چنان جزیره ای را نمی پذیرند.
📗 علّامه مجلسی در کتاب خود می نویسد:
"رساله ای مشهور به داستان جزیرة خضرا واقع در دریای سفید یافتم. چون این رساله در بردارنده یاد کسانی است که آن حضرت را دیده اند و همچنین در آن مطالب شگفت انگیزی وجود دارد دوست دارم آن را در اینجا بیاورم. از آنجا که این رساله را در اصول (کتاب های روایی) معتبر نیافتم برای آن بابی مستقل گشودم و آن را آن گونه که یافتم نقل می کنم[3]
وی آنگاه به نقل حکایت می پردازد. در آغاز حکایت چنین آمده است:
⚱️در خزانة امیرمؤمنان و سرور اوصیا و حجت پروردگار جهانیان و امام پرهیزکاران، علی بن ابی طالب - درود خدا بر او باد ـ متنی به خط شیخ فاضل و دانشمند عامل، فضل بن یحیی بن علی طیبی کوفی ـ قدس الله روحه ـ یافتم که در آن چنین آمده بود: «... این بندة نیازمند به بخشش خداوند سبحان متعال، فضل بن یحیی بن علی طیبی امامی کوفی که خدای او را ببخشاید، چنین می گویم:...»
⬅️ فضل بن یحیی در ادامه رساله به واسطه شیخ شمس الدّین بن نجیح حلّی و شیخ جلال الدین عبدالله بن حرام حلی، حکایت جزیره خضرا را از زین الدّین علی بن فاضل مازندرانی نقل می کند.[4]
🔬علّامه سیّد جعفر مرتضی عاملی، به بررسی سند این حکایت پرداخته و اشکال ها و پرسش های متعددی را متوجه آن دانسته است که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره می کنیم:
🔻1. نخستین پرسش ما دربارة فردی است که در ابتدای روایت می گوید: «در خزانه امیر مؤمنان متنی به خطّ شیخِ فاضل و دانشمند عامل، فضل بن یحیی طیبی یافتم.»
👈🏼این شخص از نظر ما ناشناخته و اسم و نسب و خصوصیات دیگر او، کاملاً مجهول است. با یک نظر اجمالی به ابتدای روایت می فهمیم که او به طور قطع مجلسی(ره) نیست؛ زیرا ایشان با صراحت فرمودند: «این داستان را از یک رساله دیگر نقل می کنم.»
👈🏼همان گونه که سیّد هاشم بحرانی(ره) (از معاصران مجلسی) در نقل داستان می گوید: «بعضی از بزرگان فرموده اند که این حدیث را به خط شیخ فاضل... یافته ایم.[5]
👈🏼این جمله هم مانند عبارت مجلسی دلالت ندارد که بحرانی مستقیماً از راوی شنیده باشد. بر فرض اینکه بپذیریم بحرانی مستقیماً از راوی شنیده است این پرسش مطرح می شود که چگونه بحرانی او را دیده و داستان را بدون واسطه از او شنیده ولی مجلسی او را ندیده است با اینکه بحرانی و مجلسی هر دو، در یک زمان می زیسته اند. دیگر اینکه به چه علّت مجلسی به نقل از یک رساله متداول بسنده کرده و راجع به نویسنده و صاحب آن تحقیق نکرده است تا حقیقت داستان را از او شفاهاً سؤال کند.
🔻2. پرسش دوم اینکه چگونه این شخصِ «مجهول» خط طیبی را شناخت و اطمینان یافت که آنچه را در آن رساله یافته، خط طیبی است. آیا خط طیبی آن چنان مشهور و معروف بوده که حتی این فرد مجهول الحال هم آن را شناخته است؟
⚠️شاید واقع مطلب بر این شخص، مشتبه شده باشد. به این جهت که مثلاً وقتی که دیده طیّبی این داستان را روایت می کند، فکر کرده لابد کاتب آن هم اوست در صورتی که بین این دو امر، ملازمه ای نیست.
🔻3. با توجه به این نکته ما مشاهده می کنیم که «علی بن فاضل» (کسی که در روایت به عنوان «مازندرانی» توصیف می شود و بعد خودش را در متن همین روایت، «عراقی» معرفی می کند) تلاش زیادی برای اثبات برخی از فضایل به نفع خودش دارد و این نکته از متن گفتارش با سیّد شمس الدّین، آنجا که از ملاقات با امام سخن می گوید، به روشنی معلوم می شود:
ای سرورم، من یکی از بندگان مخلص آن حضرت هستم با این همه امام را ندیده ام. بعد سیّد شمس الدین به من فرمود: چرا، تو او را دو مرتبه دیده ای... .
و آن دو مرتبه را برایش توضیح می دهد.
📜علاوه بر این، همه روایت در صدد اثبات یک فضیلت بی نظیر برای اوست و آن اینکه او خدمت کسی رسیده که دیگران نرسیده اند و همچنین درصدد اثبات عنایت و توجه امام به اوست.
🔍 پس وقتی ما این نکات را مورد توجه قرار می دهیم و بر آن، این حقیقت را بیفزاییم که هیچ یک از معاصران علی بن فاضل، او را توثیق نکرده و مورد اعتماد ندانسته اند و فقط کسانی او را قابل اعتماد دانسته اند که صدها سال پس از او زیسته اند و جالب اینکه، دلیل و مستند آنها در اعتماد به او، ظاهراً خود روایت جزیره خضرا است.
✍🏼 پی نوشتها:
3. علامه مجلسی، بحارالأنوار، ج 52، ص 159.
4. همان.
5. سید هاشم بحرانی، تبصرةالولی، قم، مؤسسة المعارف الاسلامی، 1411 ه . ق، ص 243.
📎 ادامه دارد...
@mahdaviat313i
حضور امام زمان در زندگی.mp3
7.37M
استاد #عالی
⁉️ به مقداری که حضرت ولی عصر در زندگی کسی حضور داشته باشند او منتظر واقعی است.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙حجتالاسلام #بهجت
🟣گناه میکنی؟!
@mahdaviat313i
🔴 وجود یاران واقعی شرط قیام #امام_عصر_علیه_السلام
🔵 شخصی بنام «سهل بن حسن خراسانی» خدمت امام صادق ـ علیه السّلام ـ رسید، سلام کرده و نشست. عرض کرد یابن رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ شما رئوف و مهربان هستید، چرا از حق خود دفاع نمیکنید؟ چه چیزی مانع این امر است؟ در صورتیکه بیش از صدهزار شیعه شمشیرزن دارید! حضرت فرمودند: ای مرد خراسانی بنشین، سپس حضرت امرکردند، تا تنور را روشن کنند، وقتی تنور برافروخته شد، حضرت رو به مرد خراسانی نموده و فرمود: بلند شو و داخل تنور شو،
در این هنگام مرد خراسانی ترسید و عرض کرد: یابن رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ مرا با آتش سوزان، از من درگذر، ...
حضرت فرمودند: تو را بخشیدم،
🔺 در این هنگام یکی از اصحاب امام صادق ـ علیه السّلام ـ بنام «هارون مکی» وارد شد در حالیکه یک کفش خود را با انگشت گرفته بود. خدمت آنحضرت رسید و سلام کرد. امام ـ علیه السّلام ـ جواب سلام او را داد و فرمود: نعلین را از دست خود بینداز و برو داخل تنور ...
هارون مکی، نعلین را انداخت و داخل تنور شد.
🔹 امام ـ علیه السّلام ـ شروع کرد با مرد خراسانی صحبت کردن و از اوضاع خرسان از او پرسیدن و ... سپس گفت ای خراسانی برو و داخل تنور را نگاه کن.
مرد خراسانی بطرف تنور رفت و دید که «هارون مکی» چهار زانو در تنور نشسته است.
امام ـ علیه السّلام ـ از مرد خراسانی سئوال کرد:
«از اینها در خراسان چند نفر پیدا میشود؟
مرد خراسانی عرض کرد: بخدا قسم یک نفر هم نیست.
🔶 امام ـ علیه السّلام ـ فرمودند: ما در زمانی که پنج نفر یاور اینچنین نداشته باشیم قیام نخواهیم کرد. ما خودمان موقعیت مناسب را بهتر میدانیم.
📚 بحارالانوار، جلد ۴۷، صفحه ۱۲۳
@mahdaviat313i
#شبهه_شناسی ۱۵
📌 سفسطهبازی
🕋 آیا کعبه تخریب میشود؟! عدهای از دشمنان سعی میکنند در شبهات خود کارهای امام زمان را مخالف اسلام نشان دهند.
📖 بهعنوان مثال با استناد به برخی از روایات میگویند، امام زمان کعبه را تخریب خواهد کرد و این کار را مخالفِ اسلام میدانند. روایتهایی که از تغییر وضعِ کعبه، مسجدالحرام و مسجدالنبی صحبت میکنند، روایاتی ضعیف و غیرقابل اعتماد هستند.
🔰 افزونبر این، منظور این روایات، تخریب و حذف نیست، بلکه بازسازی است. خداوند در قرآن (آیهٔ ۱۸ سورهٔ توبه) اشاره میکند که فقط افراد خاصی صلاحیتِ آباد کردن مساجد خدا را دارند. اما در طولِ تاریخِ اسلام، گاهی توسط حکام ظالم و با اموال غیرمشروع تغییراتی در وضع این مکانها صورت گرفته است.
👈 پس اگر امام زمان به بازسازی این اماکن بپردازد، برای این است که بدعتها و تغییراتِ بهوجود آمده در این اماکن را از بین بِبَرد و آن را به وضع اولیه بازگرداند.
🔆 همچنین در روایات اهل سنت، از جناب عایشه نقل شده است که پیامبر نیز قصد بازسازی کعبه را داشتند.*۱ پس اگر امام زمان این کار را انجام دهند، در واقع خواستِ پیامبر را انجام دادهاند.
📚 ۱- صحیح مسلم، ج ۲، ص ۹۶۹، ح ۱۳۳۳
🔓 #شبهه_شناسی ۱۵🔍
#اللّٰهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَرَجُ
@mahdaviat313i
🌸گروه یاران آقاامام مهدی علیهالسلام🌸
پیامبر اسلام(ص):
مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة
🍃 هر کس بميرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلى مرده است.🍃
با خواندن دعای فرج موثر در ظهور باش
ما شیعه به دنیا آمدیم تا موثر در ظهور آقاامام مهدی علیهالسلام باشیم😍
هدف گروه
شناختن آقاامام مهدی علیهالسلام است تا بقیه را با آقا آشتی و در ظهور موثر باشیم
لینک گروه واتساپ👇
https://chat.whatsapp.com/LNcbnFcipekFVu7tfCUGzF
لینک گروه در ایتا👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/850198681C26944aa37b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثل روز تولد پاک شو!!!
استاد مسعود #عالی
https://eitaa.com/mahdaviat313i
🌸 زیباترین موجود بهشت
براساس روایات معتبر، حضرت مهدی (عج)، هم در دنیا و هم در بهشت، از جمال و کمال بی نظیری برخوردار است. پیامبر اکرم (ص)درباره آن حضرت می فرماید: «المهدی طاووس اهل الجنّة»
«مهدی طاووس اهل بهشت است».
📚 كشف الغمة، ج ۲ ص ۴۸۱
این تعبیر جالب درباره هیچ پیامبر یا امامی وارد نشده است و اختصاص به حضرت ولی عصر (عج) دارد. این رمز، نهایت زیبایی و جمال آسمانی و فوق العاده او دارد؛ به طوری که در میان بهشتیان، ممتاز و شاخص است و خلاصه اینکه زیباترین موجود بهشتی و دیدنی ترین تمام اهل بهشت است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸
https://eitaa.com/mahdaviat313i
هدایت شده از مهدویت🌱🇵🇸
AUD-20210921-WA0060.mp3
2.44M
🌸صوت شناخت امام زمان قسمت نهم
🎶 استاد محمودی
📌خودت را برای ظهور آماده کن
@mahdaviat313i
#سلام_امام_زمانم💖
❣مَــهـــدی جــان❣
🍃وصف چشمان تو سخت است ز بس زیبایے
🍂یوسفم نیست به این ماهی و این آقایے
🍃در مقام تو همین بس ڪه همه میگویند
🍂تو گل سرسَبَد فاطمۀ زهرایے
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸
https://eitaa.com/mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 عملی به جای #نماز_شب
👌 از دست ندیدا، دانلود کنید
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
@mahdaviat313i
🔴 سه عمل که باعث طول عمر میشود!
✍️امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: سه چيز است كه اگر مؤمن از آن ها مطلع شود، باعث طول عمر و دوام بهره مندى او از نعمت ها مى شود:
طول دادن ركوع و سجده
زياد نشستن بر سر سفره اى كه در
آن ديگران را اطعام مى كند،
و خوش رفتارى اش با خانواده.
📚 کافی، ج ۴، ص ۴۹
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
#دانستنیهای_مهدویت 🏝جزیره خضرا🏝 📌قسمت 2⃣ از 3⃣ 🔘 ب) دیدگاه مخالفان ❌ ⛔️جمعی از عالمان شیعه، حک
#دانستنیهای_مهدویت
🏝جزیره خضرا🏝
📌قسمت 3⃣ از 3⃣
🔘 ادامه ی نظرات مخالفان
💭 با توجه به این نکات، نتیجه می گیریم که: اطمینان به صحت آنچه که علی بن فاضل مازندرانی نقل می کند امکان ندارد؛ چون احتمال می دهیم اصل قضیه و ریشه داستان، از بافته های ذهن اوست که برای رسیدن به شهرت یا برای اهداف دیگری آنرا ساخته است، همچنان که درطول تاریخ، نمونه های آن را مشاهده کرده ایم.
🔻4. از جمله نکاتی که شک و بدگمانی ما را در خصوص این راوی و داستانش افزایش می دهد این است که معاصران او مانند علّامه حلی و ابن داود، که در سال 707 ق از تألیف کتاب رجالی خود فراغت یافته بود و همچنین علمای دیگر، به طور کلی او را نادیده گرفته و هیچ کدام از آنها حتی یک کلمه درباره او سخن نگفته اند. با اینکه داستان گران بها و بی نظیر او، باید آنها را تشویق و تحریک می کرد که به داستان و راوی آن اشاره کنند؛ راوی و داستانش را بستایند و چنین داستانی را به عنوان یکی از دلایل امام و امامت قرار دهند و آن را شایسته نقل در کتاب های خود بدانند. وقتی می بینیم دانشمندان اسلامی، مطالب و داستان های کم اهمیت تری را در نوشته هایشان آورده اند، ولی این داستان را نادیده انگاشته اند، پی می بریم که شاید آن را دروغ و باطل به حساب آورده اند.
یا آن را نشنیده اند؟ و یا اساساً چنین داستانی در زمان آنها ساخته نشده بود❗️
🤔شاید کسی بگوید که شخصیت های برجسته دیگری هم وجود دارند که نویسندگان معاصر آنها، نامشان را در کتاب های رجالی خود نیاورده اند و شاید نسبت به این راوی نیز همین مسئله اتفاق افتاده باشد، ولی ما با دقت متوجه می شویم که این پاسخ در حقیقت تلاش بیهوده ای است؛ زیرا این چنین شخصیت هایی اگر چه در بعضی از کتاب های رجالی مطرح نشده اند، ولی در کتاب های دیگری که در همان زمان تألیف گردیده، به قلم آمده و مطرح شده اند. یا اینکه حداقل، مورد اعتماد بودن آنها با قراین و شواهدی غیر از آنچه خود آنها راجع به خودشان گفته اند ثابت شده است، و برخلاف علی بن فاضل، یک داستان منحصر به فرد نداشته اند که کتاب های معتبر تاریخ، مانند آن را ثبت و ضبط نکرده باشند.
👌آری، همین که معاصران علی بن فاضل، داستان او را نادیده انگاشته اند و هیچ گونه خبری از آن نداده اند باعث برانگیخته شدن شک و بدگمانی جدّی ما نسبت به او می شود.
🔻5. از جمله نکات جالب توجه اینکه در خود روایت به صراحت آمده است: علی بن فاضل، داستان را از شروع تا پایان، در حضور طیبی و گروهی از علمای حلّه و اطراف آنکه برای زیارت شیخ آمده بودند، توضیح می دهد. حال اینکه ما هیچ فردی از این عدّه را پیدا نکردیم که داستان را بی واسطه یا دست کم باواسطه نقل کند. در صورتی که از آنها انتظار می رود تا آن را در شهرها و در بین مردم منتشر ساخته باشند و این داستان جالب را نُقل مجالس و محافل کنند؛ زیرا در این حکایت، جایگاه وجود امام زمان(ع)و فرزندانش در یک موضع استثنایی و پیچیده تعیین شده است.
👈🏼همچنین ما انتظار داشتیم مردم گروه گروه به زیارت قهرمان این کشف عجیب نایل شوند و به او تبرک جویند و تلاش کنند داستان را مستقیماً از خودش بشنوند و در کتاب های دیگر ثبت کنند و دانشمندان هم با آوردن نام او و داستانش، در کتاب های رجالی و غیررجالی خود، تبرک بجویند، ولی هیچ یک از این حوادث رخ نداد و تنها فردی که آن را نقل کرده، «طیبی کوفی» است.
البته این نقل هم توسط فرد ناشناس، در بین اوراقی در میان گنجینه ای از کتاب ها کشف شده است و عجیب اینکه نویسندة ناشناس داستان هم، به خاطر خط معروف و مشهورش، توسط این مرد ناشناس، شناخته و کشف شده است.[6]
🔰با توجه به مطالب یاد شده اظهارنظر صریح و قطعی در مورد درستی یا نادرستی حکایت جزیره خضرا مشکل به نظر می رسد و بهتر است به جای مخالفت یا موافقت بی چون و چرا با این حکایت، علم آن را به خدا بسپاریم و چنان که پیش از این یادآور شده ایم بیشتر به دنبال شناخت وظایف قطعی خود در برابر امام زمان(ع)و عمل به آنها بشناسیم؛ زیرا دانستن یا ندانستن محل اقامت امام عصر(ع)و وجود داشتن و وجود نداشتن محلی به نام جزیره خضرا هیچ تأثیری در معرفت ما نسبت به امام زمان نزدیکی با آن حضرت ندارد.[7]🔰
✍🏼 پی نوشت ها:
6. جزیره خضرا، افسانه یا واقعیت، چاپ هفتم، قم، بوستان کتاب، 1382، صص 115 ـ 119.
7. برای مطالعه بیشتر در موضوع جزیره خضرا ر.ک: علامه مجلسی، همان، ج 52، صص 174 ـ 159؛ علامه نوری، نجم الثاقب، صص 391ـ410؛ جزیرة خضرا و تحقیقی پیرامون مثلث برمودا؛ جزیره خضراء افسانه یا واقعیت؟!؛ غلامرضا نظری، جزیرة خضراء تحریفی در تاریخ شیعه، چاپ اول، قم، طلیعه نور، 1387
🔹🔹🔷پایان🔷🔹🔹
@mahdaviat313i
🔰 مقام والای یاران امام زمان ( علیه السلام )
💚امام محمد باقر (علیه السلام) فرمودند:
🔶 گویا یاران قائم علیه السلام را میبینم که سراسر شرق و غرب عالم را پر کرده اند. همه چیز حتی حیوانات درنده و پرندگان وحشی از آنان اطاعت خواهند کرد و در همه چیز رضایت ایشان را می جویند.
تا آنجا که سرزمینی بر سرزمین دیگر فخر می فروشد و می گوید
امروز یکی از #یاران_مهدی(علیه السلام) بر من گذشت.
📚 کمال الدین ج ۲ ص ۶۷۳
📚 مکیال المکارم ج ۱
@mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️
اگر میخواهی لایق دیدن امام زمان(عج) شوی...💞
✨استاد#عالی
🌹 #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌹
❣ #اللّٰھـُــم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ ❣
@mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
🔶#وقایع_ظهور حضرت مهدی علیه السلام قسمت هفتم 🟢 اقدامات حضرت مهدی در مکه مکرمه ۳ - نهی از
🌼#وقایع_ظهور حضرت مهدی علیه السلام
🔸قسمت هشتم
🟢حضرت مهدی در مدینه منوّره
🌱حضرت مهدی (علیهالسّلام) مکه مکرمه را به سوی مدینه منوره ترک میفرماید و این زمانی است که فرمانداری را در مکه از سوی خویش میگمارد.
🍃پس از آنکه حضرتش مکه را ترک فرمود، برخی از بدکاران اهل مکه بر فرماندار شوریده او را به قتل میرسانند. این خبر به حضرت مهدی (علیه السّلام) میرسد؛ لذا سفر را قطع فرموده به مکه باز میگردد و آن گروه سرکش را کشته ریشههای فتنه را قطع میسازد. آن گاه فرماندار دیگری برگزیده و به سوی مدینه منوره حرکت مینمایند.
در مدینه نیز به کارها و فعالیتهائی اقدام مینمایند که به یکی از آنها اشاره مینمائیم و آن عبارتست از شکافتن بعضی از قبور و خارج کردن و سوزاندن اجساد داخل در آنها.
🍂این از مسائلی است که نیازمند توضیح و تحلیل است ولی ما به ذکر اجمالی آن اکتفا نمودیم.
🟢کوفه پایتخت حضرت مهدی علیه السلام
❓سؤالی که اکنون مطرح میشود این است که آن حضرت پس از مدینه منوره به کجا میروند؟ به سوی عراق.
✨حضرت مولی الموحدین (علیهالسّلام) میفرماید:
«... سپس به کوفه میآید و در آن شهر منزل میکند. برده مسلمانی را نمییابد مگر آنکه او را خریده آزاد میفرماید، مدیون نمیماند مگر آنکه قرضش را ادا مینماید؛ مظلمهای برگردن مسلمانی نمیباشد مگر آنکه ردش مینماید؛ بندهای به قتل نرسیده باشد مگر آنکه بهایش را میپردازد؛ (دیهای تسلیم شده به خویشانش)،[۲۷]
کشتهای کشته نشده باشد مگر آن که وام او را پرداخته برای بازماندگان او جیره و مقرّری معیّن میفرماید تا آن که زمین را از عدل و داد آکنده سازد؛ آن گونه که از ظلم و جور پر شده باشد.
🔸۱ - سکنی گزیدن امام در رحبه
او و اهل بیتش در رُحبه مسکن میگیرند. رحبه مسکن نوح بود و زمینی است پاک.
✨ هیچ یک از آل محمد (علیهمالسّلام) جز در زمین پاک سکنی نمیگزیند و کشته نمیشود؛ زیرا آنها اوصیاء پاک پیامبرند.» [۲۸]
✨حضرت امام حسن مجتبی (علیه السّلام) فرمودند:
«یک جای پا در کوفه از خانهای در مدینه مرا محبوبتر است.» [۲۹]
🔸۲ - وسعت بخشیدن شهر کوفه
✨و درباره شکوفایی و آبادانی در کوفه حضرت امام صادق (علیه السّلام) چنین میفرمایند:
«وقتی قائم آل محمد (صلواتاللهعلیهم) قیام نماید... خانههای کوفه به رود کربلا متصل خواهدشد.»[۳۰]
🌱به هنگام ظهور حضرت مهدی (علیهالسّلام) و رسیدنشان به کوفه نظر مؤمنان به سوی کوفه متوجه خواهد شد؛ زیرا بیشتر شیعیان موجود در کره زمین تلاش و کوشش مینمایند تا به کوفه مهاجرت کنند.
🍃حدیثی نیز از نظر خواننده محترم گذشت که از گسترش شهر کوفه از تمام جوانب آن سخن میگفت و این که این شهر به شهر مقدس کربلا متصل میشود و امروزه بین این دو شهر بیش از ۶۰ کیلومتر فاصله است! !
پی نوشت:📚
۲۷.↑ نساء/سوره۴، آیه۹۳.
۲۸.↑ عیاشی، محمد بن مسعود، تفسیر عیاشی، ج۱، ص۶۶.
۲۹.↑ مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج۵۲، ص۳۸۵، حدیث ۱۹۸.
۳۰.↑ مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج۵۲، ص۳۳۶.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️چهار گناهی که از خود گناه بدترن...
🎙حجتالاسلام #عالی
@mahdaviat313i
🎥 بیعت خالصانه با حضرت مهدی (عج)
⁉️ چقدر به عهد با ایشان وفادار مانده ایم؟
✍️ *در اوج ابتلاء و سختی، آنگاه که هیچ دستگیر مطمئنی برای گریز از بحران وجود ندارد، مافی الضّمیر خلق روزگار به آشکاری می رسد. همین امر، سبب می شود تا کسی برخلاف روزهای امن و آسایش، منافقانهی خود را مستور و پوشیده نساخته و آنچه را پنهان داشته است، آشکار کند. این واقعه، باعث صف بندی و جدا شدن مردم از یکدیگر می شود. درست مثل آن هنگام که غربالگری اتّفاق می افتد.*
🔰 امام محمّدباقر(ع)، درباره غربالگری حوادث سخت سال های قبل از ظهور می فرمایند: «به خدا قسم! امتحان داده می شوید و آزمایش خواهید شد، به خدا قسم! غربال می شوید؛ چنان که دانه تلخ با غربال از گندم جدا می شود.»
👈🏻 *این غربالگری، تعداد محدودی از صالحان و منتظران حقیقی را تفکیک ساخته و از جمع مدّعیان خارج می سازد. در این موقعیت، حوادث سخت، با بیرون افکندن و ظاهر ساختن ما فی الضّمیر، نقش غربال را ایفاء می کنند. محمّدبن منصور و او از پدرش روایت کرده است که گفت:*
ما در خدمت امام جعفر صادق(ع) صحبت می کردیم. ناگهان حضرت متوجّه ما گردید و فرمود: «در مورد چه موضوعی صحبت می کنید؟ کجا؟ کی؟
*«نه، به خدا! آنچه که شما دیدگان خود را بدان دوخته اید، پدید نمی آید، مگر بعد از ناامیدی. نه به خدا! آنچه چشمان خود را به آن دوخته اید، آشکار نمی گردد؛ مگر اینکه غربال شوید. نه به خدا! کسی که شما چشم به او دارید، نمی آید؛ مگر بعد از اینکه از هم امتیاز داده شوید. نه به خدا! امری را که شما به آن چشم دوخته اید، به وقوع نمی پیوندد تا آن کسی که شقّی است، معلوم شود و کسی که سعادتمند است، شناخته شود.»*
✅ این تعداد اندک، جماعت صاف و سالمی هستند که دیگر فتنه ها در آنها تاثیر ندارد.
📚 بحارالانوار، ج۳، ترجمه مرحوم علی دوانی
*اللهم عجل لولیک الفرج
@mahdaviat313i
🔴 طی الارض شیعیان و یاران #امام_زمان در شب قیام
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
به نام قائم عجل الله فرجه در شب بیست و سوم رمضان ندا می شود و روز عاشورا قیام میکند، و آن روزی است که امام حسین در آن به شهادت رسیده است، گوئی او را در روز شنبه دهم محرم به چشم خود میبینم که در میان رکن و مقام ایستاده؛ جبرئیل در طرف راست او فریاد می زند: بیعت برای خداست؛ بيائيد براى خدا با قائم آل محمد بيعت نمائيد؛ پس شیعیانش از اطراف زمین با طی الأرض گرد آیند و با او بیعت کنند، پس خداوند به دست او زمین را پر از عدالت کند، چنانکه با ظلم و ستم پرشده است.
📗الإرشاد، ج ۲، ص ۳۷۹
@mahdaviat313i