✅ #اطلاعیه
💢 مراسم دعاي ندبه
🔹سخنران : استاد حاج شيخ عليرضا حدائق
🔸با مداحی حاج مهدي سماواتي (ازتهران)
📆 زمان : جمعه 97/10/21 ساعت 7 صبح
⚜ مکان : بلوار پاسداران ، حسينيه عاشقان ثارالله (ع)
« بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس »
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله_ویژه 💐 ویژه ولادت حضرت زینب (س) 🌹آمدی و بوی کربلا از تو برخاست … 👇👇👇👇 🌐
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله_ویژه
💐 ویژه ولادت حضرت زینب (س)
🌹آمدی و بوی کربلا از تو برخاست …
امروز میلاد شخصیت بزرگی است که وجودش در تاریخ، به زن بودن معنا بخشید. زنی که تجسّمی از شجاعت و صبر بود و معلمی برای پاکدامنی به دنیا آمده بود تا صبر را شرمنده کند.
زینب (س) این اسطورهی تاریخ را میگویم؛ آمده بود تا عشق را مبهوت لحظههای زلالش کند. آمده بود تا صدق و وفا را به جهانیان بیاموزد و متانت و وقار را به نمایش گذارد.
آمده بود تا رسالت خود را به انجام برساند، مونس و یار برادر، سالار قافلهی حسینی و غمخوار اسیران باشد.
آمده بود تا فریاد بلند مظلومان باشد؛ فریادی که پژواک آن هنوز هم از ورای تاریخ به گوش شنوای دلهای حقجویان میرسد.
شگفت نیست که او را امالمصائب (مادر مصیبتها) لقب دادهاند! کوههای اندوه میآمد و زینب (س) صبورانه، همه را تحمل میکرد.
زینب (س) کسی است که سنگ صبور اسیرانی میشود که زیر سنگینی بار غم خرد شدهاند. اما هرگز به روی خود نمیآورد و به پرستاری از این قافلهی دردکشیده میپردازد و همزمان از حریم امامت دفاع میکند.
🌸 روایتی زیبا از حضرت زینب (س):
ایشان حتی در زمان کودکی و سنین پایین، دارای معرفتی والا و عالی بودند.
نقل شده هنگامی که حضرت عباس و حضرت زینب (س) فرزندان امام علی (ع) خردسال بودند، امیرالمؤمنین علی (ع) به عباس فرمودند: بگو یک. گفت: یک. فرمودند: بگو دو. گفت: شرم دارم با زبانی که یک گفتهام، دو بگویم.
امام علی (ع) میان دیدگان او را بوسیدند. سپس به زینب (س) که سمت چپ ایشان بود توجه کردند و عباس، سمت راست بود.
زینب گفت: پدرجان! ما را دوست میداری؟ فرمودند: آری ای فرزندم! فرزندان ما، پارههای جگر ما هستند. گفت: پدرجان! در قلب مؤمن دو محبّت، محبّت خدا و محبّت فرزندان جمع نمیگردد و اگر چارهای نباشد، دلسوزی برای ماست و محبّت خالص برای خدا. پس محبّت علی (ع) به آن دو بیشتر شد[۱].
امیرالمؤمنین علی (ع) نیز در پاسخ، ایشان را تأیید کرده و ستودند. این میزان از معرفت آن هم در دوران طفولیت، نشان از یک شناخت عمیق باطنی در وجود حضرت زینب کبری (س) دارد.
پنجم جمادیالأول، سالروز ولادت شیرزن صحرای کربلا مبارک باد.
[۱] مستدرکالوسائل
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/180
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔 @bonyademahdi
🎥 #کلیپ_تصویرۍ
✅ تلاشهای دشمن برای مقابله با مهدویت
🌐https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
✅ #گزارش_تصویری 🔰 سخنرانی استاد حدائق در حسینیه عاشقان ثارالله بیاد شهید هاشم اعتمادی نژاد 📆 21 دی
سخنرانی در حسینیه عاشقان ثارالله بیاد شهید هاشم اعتمادی نژاد 21 دی 97.mp3
17.91M
✅ #سخنرانی
🔰 مشروح سخنرانی استاد حدائق در حسینیه عاشقان ثارالله بیاد شهید هاشم اعتمادی نژاد
📆 21 دی ماه 97
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/181
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔴 #جنگ_نرم 🔹قسمت سیزدهم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت سیزدهم
شبکههای ماهوارهای هرکدام با محتوای شیطانی خود، نقشی را در تهاجم نرم دشمن علیه مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزشهای آن بر عهده دارند. و نابودی بنیانهای اصیل خانواده را در رأس کار خود قرار داده و مخرّبترین محتوای پیامهایی که این شبکهها به صورت محسوس یا نامحسوس منتشر میکنند، این نهاد مقدس را نشانه رفته است.
بر اساس آمار موجود، تعداد شبکههای ماهوارهای فعال در جهان بیش از 30000 شبکه است که از این تعداد حدود 3000 شبکه در داخل ایران با همین دیشها و آنتنهای معمولی قابل دریافت است. از این تعداد تقریباً تمام آنها (جز چند شبکهی انگشتشمار) توسط فرستندگانی خارج از ایران به زبانهای مختلف فعالیت میکنند. از این تعداد بیش از 165 شبکهی فارسیزبان با خطمشهای خاص، مشغول فعالیت هستند. این شبکهها توسط کشورهای غربی حمایت میشوند و حامیان مالی آنها گروهکهای سلطنتطلب و ضد انقلاب هستند. مهمترین شبکههای خبری ماهوارهای از جمله BBC و VOA هر دو توسط بودجههای دولتی انگلیس و آمریکا حمایت میشوند و شبکههایی مثل "من و تو" با حمایت مستقیم گروهکهای سلطنتطلب و بنیاد فرح روی آنتن میرود. با کمی دقت در این که گردانندگان این شبکهها چه کسانی هستند تقریباً شکی نمیماند که باید از خود بپرسیم چرا این افراد چنین هزینههای سنگینی را متحمل میشوند؟!
آیا کمپانیهای عظیم خبری غرب به دنبال ارائهی اخبار واقعبینانه به ما هستند؟ چه دلیلی دارد کشوری چون انگلیس از مالیات مردم خود و بودجه دولتی خود برای فارسیزبانان، شبکهی تلوزیونی بسازد؟ آیا دلیلی جز مقاصد و مطامع خودشان دارند؟ آیا این مطامع و مقاصد در جهت استثمار و استعمار مردم نیست؟
💥 برای پاسخ به این سؤالات باید بدانیم گیرندهی ماهوارهها، مردم و خانوادهها هستند. در حقیقت نقطهی هدف ماهواره و برنامههای آن، خانوادهها هستند. کسانی که عمدتاً سواد رسانهای خاصی ندارند و توان تحلیل برنامهها را نداشته و بدون هرگونه تحلیلی فقط چون ضبط صوتی، به دریافت پیامهای ماهوارهای پرداخته و آن را در زندگی روزمرهی خویش به کار میبندند. در صورتی که امپراطوری رسانهای غرب برای القای پیام خویش به ماهرانهترین روشهای ممکن به فرهنگسازی پیام خود پرداخته و با ابزارهای گوناگون به انتقال پیام میپردازد. به عنوان مثال: برای انتقال پیام بیحجابی و نفی پوشش اسلامی، کافی است در فیلمهای مختلف طی چندین برنامه، افراد محجبه را خائن، ظالم، پست و ... نشان دهد و در مقابل، افراد بیحجاب را زیبا، قهرمان فیلم و نماد مظلومیت و مهربانی قرار دهد. در این صورت ماهرانه و آرامآرام فرهنگ بیحجابی را درون یک جامعه تزریق مینماید. لذا اینجاست که هنر در خدمت مقاصد آنها قرار گرفته و با بدترین شکل ممکن از آن استفاده میشود.
به این ترتیب برنامههای ماهوارهای آرامآرام و با گذشت زمان مخاطبان خود را نرم کرده و از مواضع سفت و سخت پایین کشیده و گام به گام و با کم رنگ کردن ارزشها به نهادینهسازی ارزشهای خود در درون آنها اقدام میکنند.
آنها فجایع بزرگ را با نمایش در صفحه کوچک خود، کوچک میکنند و برخی امور انسانی و دینی فرحبخش را، حزنانگیز نشان میدهند؛ به نحوی که به مرور زمان ارزشهای دینی و ملی مردم را دچار تغییر و دگرگونی مینمایند.
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی/ شماره 26/ دی و بهمن 1394
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜ فراز دوم / قسمت هفتم ⚜ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜ فراز دوم / قسمت هفتم ⚜
🌿 حکایت مرحوم ملاکاظم ساروقی
بنده نوه ملاکاظم ساروقی را در حج دیدم و موضوع قرآنخوان شدن ملاکاظم که پیرمردی بی سواد و کشاورز بود را از او سؤال کردم.
او گفت: ایشان در سن70سالگی خدمت امام زمان(عج) رسید درحالیکه حضرت را نمیشناخت. آقا به او فرمودند: ملاکاظم ساروقی چه میخواهی؟
گفت: آقا دلم میخواهد حافظ قرآن بشوم.
حضرت دستی بر شانه او زدند و فرمودند: قرآن بخوان، اکنون تو قرآن خواندن بلدی و دیگر حضرت را ندید.
مرحوم ملاکاظم می گفت:
آنجا که این اتفاق برای من افتاد، امامزادهای بود. پس از این ماجرا، در خود احساس ضعف شدیدی کردم و همان جا خوابیدم. بعد از آن که از خواب بیدار شدم و به روستا بازگشتم، نزد روحانی محل رفته و قضیه را برای او نقل کردم و گفتم: اکنون پس از این ماجرا من چیزهایی را بلدم بخوانم و حال عجیبی دارم.
روحانی محل گفت: بخوان ببینم.
هنگامی که روحانی محل او را امتحان کرده و دید که میتواند قرآن را به هر شکلی بخواند و حتی میتواند قرآن را از ابتدا بخواند تا به آخر و از آخر، آیه به آیه، به عقب بازگردد، او را خدمت آیتالله سیدمحمدتقی خوانساری(ره) آورد.
از هر کجای قرآن از او سؤال میکردند، آیه قبل و بعد آن را میخواند. قرآن را به دستش داده و گفتند:
ما یک آیه میخوانیم و شما بگو این آیه در کجای قرآن است و او چشمبسته قرآن را باز میکرد و میگفت آیهای که میخوانید، این است. انسان عجیبی شده بود، اگر مفاتیح را پیش رویش باز میکردند، میگفت: این قرآن نیست.
میپرسیدند: از کجا میدانی که این قرآن نیست؟
میگفت: چون قرآن نور است و من نورانیّت آن را میبینم.
اگر در یک صفحه دعا، آیهای از قرآن بود، بر روی آن دست میگذاشته و میگفت: این قرآن است.
تا جایی که آیتاللهالعظمی بروجردی(ره) میفرمودند:
قرآنهایتان را با خواندن ملاکاظم تطبیق کنید؛ چون قرآن خواندن این فرد، الهامی از سوی امام عصر(عج) است.
ملاکاظم ساروقی پیرمردی بیسواد بود که حتی خواندن و نوشتن را نمیدانست اما در سایهی تقوا، امام زمان(عج) در یک لحظه، او را حافظ کلّ قرآن میکند. این است معنی «رَبّانِىَّ آیاتِهِ».
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 سازمان وکالت در دوره غیبت صغری/ ویژگی های نواب خاص چیست؟ ⚜سلسله مباحث مه
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 سازمان وکالت در دوره غیبت صغری/ ویژگی های نواب خاص چیست؟
⚜سلسله مباحث مهدویت-۳۱
ویژگی غیبت صغری این است که ارتباط با امام قطع نیست، افراد امام را نمیبینند ولی وکلا به سر وکیل و به نایب، وصل هستند و هنوز مردم میتواند نامههای خود را از این سلسله مراتب به امام برسانند.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه سی و یکم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
ما زندگی امام را به چهار دوره تقسیم کردیم. پنج سال عمر مبارک حضرت را از بدو ولادت تا پنج سالگی زیر سایه پدر بزرگوارشان بودند این کاملاً بحث شد.
گفتیم غیبت پیشینه دارد، غیبت حضرت حتمی است، غیبت دو نوع هست. صغری و غیبت کبری و اینکه امام در غیبت چطور غایب هستند چطور از مردم پنهان هستند. ناشناسی، ناپیدائی همه را بحث کردیم و اینکه خصوصیت این دوره نسبت به پنج سال اول این است که حضرت در این دوره غیبت، امام هستند با اینکه پنج سال دارند منصب امامت را دارند و اینکه امامت در خردسالی ممکن است، در جلسه گذشته مفصلاً صحبت کردیم. جناب عیسی، جناب یحیی سلامالله علیها و حتّی مذهب تشیع وجود نازنین جواد الائمه و وجود نازنین حضرت امام هادی علیهمالسلام هم در خردسالی به مقام امامت رسیدند.
ـ غیبت صغری سه ویژگی دارد، اول اینکه محدودیت زمانی دارد، یعنی از سال ۲۶۰ یعنی شهادت امام عسگری علیهالسلام تا ۳۲۹ که آخرین سفیر و نایب خاص امام علیهالسلام علی بن محمد سَمُری از دار دنیا رفتند. حضرت در یک توقیعی نوشتند که دیگر کسی را بعد از خودت بعنوان نایب انتخاب نکنید که قَد وَقَعَت الغیبه التّامه غیبت کبری آغاز میشود پس پایانش به مرگ و رحلت چهارمین نایب خاص است که به صلاحدید حضرت حق و اجرای امام عصر علیهالسلام ۶۹ سال طول کشید. این ویژگی اول است بر خلاف غیبت کبری که معلوم نیست چند سال خواهد بود؟
ادامه #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/182
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #حکومت_جهانی_امام_عصر(عج) ⚜ #حکومت_مهدوی 🔸قسمت بیست و دوم - 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔰 #حکومت_جهانی_امام_عصر(عج)
⚜ #حکومت_مهدوی
🔸قسمت بیست و دوم -
👈 در قسمت گذشته، به بحث دربارهی دستاوردهای حکومت حضرت پرداختیم؛ دستاوردهایی که پاسخگوی تمام نیازهای مادی و معنوی بشر میباشد؛
اینک به ادامهی این دستاوردها پرداخته تا خوانندگان گرامی، با گوشهای از زیباییهای حکومت مهدوی آشنا گردند.
✔️ 8 . امنیت عمومی
در حکومت امام مهدی (عج) که دوران فراگیری همهی خوبیها در تمامی عرصههای زندگی است، «امنیّت» که از بزرگترین نعمتهای الهی و از عالیترین آرزوهای انسانی است، به دست میآید.
وقتی مردم از عقیده و مرامی واحد پیروی کنند و در روابط اجتماعی خود به اصول بلند اخلاقی پایبند باشند و عدالت در تمام مویرگهای حیات فردی و جمعی بشر جاری شود، بهانهای برای ناامنی و ترس در هیچ بخشی از زندگی باقی نمیماند. در جامعهای که هر کسی به حقوق الهی و انسانی خود میرسد و با تجاوز و حقکُشی برخورد قانونی میشود، امنیّت عمومی و اجتماعی شکل میگیرد.
امیرالمؤمنین علی (ع) میفرمایند: «به دست ما [و در حکومت ما] روزگار سختیها سپری میشود ... چون قائم(عج) ما قیام کند، کینه از دلها بیرون رود، حیوانات نیز با هم سازگاری کنند. [در آن روزگار، چنان محیط امنی ایجاد شود] که زن، با همهی زیب و زیور خود، از عراق تا شام برود ... و چیزی او را نترساند»(1).
خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید:
«خداوند به کسانی از شما که ایمان آوردهاند ... وعده داده است که به یقین در روی زمین، ایشان را خلیفه [و حاکم] کند ... پس از اینکه در ترس و نگرانی قرار داشتند، امنیت و آرامش را به ایشان عطا فرماید...»(2).
امام صادق (ع) در معنای این آیه فرمودند: «این آیه، دربارهی قائم (عج) و یارانش نازل شده است»(3).
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها:
(1). خصال، باب اربعمائه، ح10، ص 685.
(2). سوره نور، آیه 55.
(3). الغیبة نعمانی، ح35، ص240.
📚 فصلنامه منجی/ شماره 37/ تابستان 1397
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی 💥 #آخرالزمان 👈 « 2 » فتنه هایی که در آخر الزمان شیعیان را
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #آخرالزمان
👈 « 2 » فتنه هایی که در آخر الزمان شیعیان را تهدید می کنند کدامند و راه مقابله با آنها چیست ؟
💢 از سوی ديگر بر عاشقان امام عصر(عج) و منتظران ظهورش لازم است در چند زمينه فعاليت كنند:
🔹الف. بالابردن فهم و شناخت دربارة امام و امامت، کسب مفاهيم و آموزه هاي دين، مباحث مهدويت و مفاهيمي كه در رابطه با اين موضوع است(1)
🔹ب. وحدت كلمه در سايه رهبري مرجعيت كه طبق بيان پيشوايان دين ـ از جمله امام زمان(عج) ـ همه وظيفه دارند به آنها رجوع كنند(2)
🔹ج. عمل به وظايف دين، كسب تقوا، دوري از فساد و جلوگيري از آن، امر به معروف و نهي از منكر
🔹د. ايجاد روحيه نشاط و تلاش در خود و جامعه و حركت به سوي سازندگي و زمينه سازي براي ظهور
اكنون يادآور ميشويم كه مهمترين عامل برای مقابله با انواع فتنه ها در آخرالزمان، دو چيز است:
⚜ 1. معرفت و شناخت امام؛
امام صادق(ع) ميفرمايد: امام خود را بشناس؛ پس همانا زماني كه امامت را شناختي، هيچ آسيبي به تو نخواهد رسيد از اينكه امر ظهور، جلو بيفتد و يا عقب بيفتد.(3)
در روايتي ديگر ميفرمايد: هر كس امام خويش را شناخت و آنگاه پيش از آنكه صاحب الأمر قيام كند، از دنيا رفت، بسان كسي است كه در سپاه آن حضرت حضور پيدا كرده است. نه؛ بلكه بسان كسي است كه زير پرچم او حاضر شده باشد.(4)
⚜ 2. رجوع به عالمان:
ائمه تكليف شيعه را در دوران غيبت كبری، مشخص كرده اند. اسحاق بن يعقوب درباره تكليف شيعيان در غيبت كبری از امام مهدي(عج) پرسيد و توقيع (نامه) ذيل در پاسخ او صادر گرديد: … و أما الحوادث الواقعة فارجعوا فيها إلي رواة حديثنا فإنهم حجتي عليكم و أنا حجة الله عليهم؛ ... و اما در پيشآمدهايي كه بر(5)
پس مهمترين راه برون رفت از مشكلات در زمان غيبت، شناخت امام و تبعيت از فقهاي بزرگ به ويژه ولي فقيه و رهبر جامعة اسلامي است. اگر اين مهم به صورت كامل عملي شود، فرد و جامعه، در مقابل طوفان حوادث و خطرات و فتنه ها محفوظ خواهند ماند.
🔺پی نوشت ها :
1- اصول کافی،ج1،ص371
2- کمال الدین،ج2،ص483
3- اصول کافی،ج1،ص371،ح1
4- غیبت نعمانی،ص329،ح2
5-کمال الدین وتمام النعمه،
ج2،ص483،باب45،ح4
🆔 @bonyademahdi
🆔 @bonyademahdi
✅ #شعر
💢 هر سحر منتظر یار نباشم چه کنم ؟ 💢
🔅هر سحر منتظر یار نباشم چه کنم ؟
من اگر اینهمه بیدار نباشم چه کنم ؟
🔅گریه بر درد فراق تو نکردن سخت است
خونجگر از غمت ای یار نباشم چه کنم ؟
🔅عده ای بر سر آنند اسیرت نشوند
من بر آنم که گرفتار نباشم چه کنم ؟
🔅تو چه کردی که من از خواب و خوراک افتادم ؟
راستی ، اینهمه بیمار نباشم چه کنم ؟
🔅چهارده بار خدا عاشق تو شد من اگر
عاشق روی تو یکبار نباشم چه کنم ؟
🔅آبرویت تیغ مصری است که جان میطلبد
به طلبکار بدهکار نباشم چه کنم ؟
🔅خواستم نام مرا هم بنویسند همین
سر بازار خریدار نباشم چه کنم ؟
🔅من اگر مثل تو هر صبح و غروبی آقا
فکر بین در و دیوار نباشم چه کنم ؟
🔸شاعر: حمیدرضا برقعی
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/183
✅ #پرسش_و_پاسخ_مهدویت (11)
🔷 نواب خاص امام زمان (عج) چه کسانی بودند ؟
🔹1 . عثمان بن سعید، که به مدت 5 سال نائب بوده و در سال 267 هجری قمری فوت نمودند.
🔹2 . محمد بن عثمان، که به مدت 40 سال نائب بوده و در سال 305 هجری قمری فوت نمودند.
🔹3 . حسین بن روح نوبختی ، که به مدت 21 سال نائب بوده ودر سال 326 هجری قمری فوت نمودند.
🔹4 . علی بن محمد سمری ، که به مدت 3 سال نائب بوده و در سال 329 هجری قمری با وفات ایشان دوره غیبت صغری به پایان رسید.
🆔 @bonyademahdi
💥 26 دی 1357 (سالروز فرار شاه از ایران )
🔸روز فرار شاه،ایران، غرق شادی و سرور بود. دوربینهای شبکههای مختلف خبری دنیا زوم کرده بودند ببینند امام چه میگویند. حدود 150 دوربین، صحبتهای امام را ضبط میکردند. امام حرفهایشان را در چند دقیقه بیان کردند. یک مرتبه برگشته وپرسیدند: احمد، ظهر شده؟ احمدآقا جواب دادند: بله. امام فرمودند: والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته، و برای اقامه نماز رفتند.
🆔 @bonyademahdi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔 @bonyademahdi
🎥 #کلیپ_تصویرۍ
💥 درماندگی شاه در واپسین لحظات
👈 همه امید شاه به آمریکا بود و آمریکا نیز او را ناامید کرد / گلایه شاه از آمریکایی ها
🔹استاد حاج شیخ علیرضا حدائق
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/184
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟ 🔸قسمت اول - 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟
🔸قسمت اول -
میل فطری عدالتخواهی در آدمیان و وجود احادیث مهدویت در لابهلای مجموعهی بزرگ روایات پیشوایان دینی باعث شد مردم از همان صدر اسلام نسبت به وجود مقدس مصلح کل، حساسیت ویژه پیدا کرده، به شناخت بیشتری از زوایای زندگی و ظهور ایشان بپردازند، زیرا سخن از حضرت مهدی (عج)، سخن از بزرگمردی است که با ظهورش، بساط ظلم و ستم برچیده میشود و زمین روی آرامش به خود میبیند. با اجرای عدالت توسط ایشان، دیگر جایی برای زورمداران و زرا ندوزان نخواهد بود.
روشن است که این رویداد بزرگ، آرزوی دیرینهی جامعهی بشری است، ولی در این میان، شیطانصفتانی نیز وجود دارند که راحتی و بقای خود را در عدم تحقق این پدیده دانسته، و برای جلوگیری از وقوع آن، یا به تأخیر انداختن آن، دست به هر کاری زده و از هر نیرنگ و دسیسهای استفاده میکنند تا وضعیت و شرایط جامعه به گونهای رقم بخورد که اهداف آنان را تأمین کرده، حاکمیتشان را تثبیت نماید. در کنار این گروه، افراد سودجویی نیز یافت میشوند که برای رسیدن به منافع مادی و به خاطر افزونطلبی، با فریب مردم، خود را مهدی موعود معرفی میکنند تا با همراهی برخی افراد جاهل، ایامی چند به ارضای هوی و هوسهای خود بپردازند.
اکنون جای این سؤال است که با وجود اینگونه افراد، چگونه میتوان خود را برای ظهور آماده کرد و از کید و مکر دشمنان رهایی یافت؟ آیا تحقق انقلاب جهانی امام مهدی (عج) مشروط به فراهم شدن شرایط خاصی است؟ آیا برای «وقوع» آن، نشانه و علامتی وجود دارد؟ به راستی با توجه به مخفی بودن زمان ظهور و وجود مخالفان، آیا مردم دچار حیرت و سرگردانی نمیشوند؟
اینجاست که بحث شرایط و علائم ظهور، جایگاه ویژهای پیدا کرده، توجه مردم را به خود جلب میکند؛ ظهوری که پس از غیبتی طولانی واقع میشود .
امام صادق (ع)در وصف مردم آخرالزمان به روایتی از پیامبر عظیم الشان اسلام اشاره کرده که میفرمایند: ای علی(ع)! بدان که شگفتانگیزترین مردم از جهت ایمان و عظیمترین آنها از جهت یقین، مردم آخرالزمان هستند؛ همانهایی که پیامبر را ندیدهاند و از امام نیز محجورند ولی به سیاهی که بر سفیدی قرار گرفته (از روی احادیث و نوشتهها) ایمان دارند»(1).
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1) کمالالدین، ج1، ب25، ح8
📚 فصلنامه منجی/ شماره 38/ پاییز 1397
🆔 @bonyademahdi
✅ #سیره_ی_علماء_در_خانواده
💢 آیتالله خوشوقت
ایشان معتقد بودند همسر آینده و خانوادهاش باید متدیّن، خوشاخلاق و دارای حسن شهرت باشند. فرزند ایشان بیان کردند: خودِ ما به عنوان فرزند و تربیتشدهی ایشان، برای انتخاب همسر، افرادی را انتخاب میکردیم که این معیارها را داشته باشند.
پدرم برای انتخاب همسر ما، اعتنا و اصراری بر شرایط مادی فرد و خانوادهاش نداشتند. اما این نکته برایشان مهم بود که داماد باید مسئولیتپذیر، وظیفهشناس، اهل کسب و کار و معیشت حلال باشد. بر همکفو بودن و سنخیّت اجتماعی و مالی و فرهنگی طرفین هم تأکید داشتند.
🆔 @bonyademahdi