🆔 @bonyademahdi
🌿 سیدمحمدباقر حجّتی، یکی از شاگردان شهید مطهری نقل میکند: در یکی از سالهایی که شمار داوطلبان ورود به دانشکدهی الهیات (در زمان قبل از انقلاب) رو به افزایش نهاده بود، تعداد بسیاری از آنان را دختران و زنان بیحجاب تشکیل میدادند. استاد مطهری از آنجا که سخت تلاش میکرد که فضای دانشکده با ورود زنان بیحجاب آسیب نبیند، در یکی از جلسات شورا پیشنهاد کرد که دختران و زنانی که میخواهند وارد دانشکده شوند، باید با پوشش شرعی باشند وگرنه دانشکده از پذیرش آنها معذور است. این پیشنهاد، مورد تصویب اعضای شورا و رئیس وقت دانشکده قرار گرفت.
قبل از شروع کنکور اختصاصی دانشکده، شهید مطهری تعداد زیادی روسری تهیه کرده و در روزهایی که در رسانهها از کشف حجاب تعریف و تمجید میکردند، تعدادی از این روسریها را به نگهبان درب جنوبی و تعدادی دیگر را به نگهبان درب شمالی دانشکده سپرد و به آنها گفت: به هر داوطلب زن که بدون حجاب وارد دانشکده میشود، یکی از این روسریها را هدیه کنید تا بدون حجاب، به دانشکدهای که بسان یک مکان مقدس اسلامی است، وارد نشود.
از این روسریها استقبال خوبی به عمل آمد، تا آنجا که بیشتر خانمهایی که برای شرکت در امتحان ورودی به دانشکده آمده بودند، با حجابی کامل یا نسبی وارد شدند.
گرچه این عمل در حال حاضر، ساده به نظر میرسد، اما در آن روزگار قبل از انقلاب، کاری دشوار و خطرناک و بسان وارد کردن دست برهنه در لانهی زنبور بود که کسی در خود، جرأت چنین کاری را نمیدید .
📚 (مجله طوبی/ شماره 17)
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 غیبت امام زمان از ناحیه ماست/ امکان ملاقات با امام عصر(عج) ⚜ سلسله مباحث
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 غیبت امام زمان از ناحیه ماست/ امکان ملاقات با امام عصر(عج)
⚜ سلسله مباحث مهدویت-۴۶
مسئله ای که در مورد غیبت کبری مطرح می شود مسئله تشرف به محضر امام است. این سوال مطرح است که ما می توانیم به محضر امام برسیم یا نه؟ آیا این امر به طور اختیاری یا دائمی ممکن است؟
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه چهل و پنجم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
بر اساس برخی از روایات یکی از محلهایی که برای زندگی امام زمان در دوران غیبت کبری مطرح میشود، جزیره خضراء است.
در منابع تاریخی که در مورد آندلس نوشته اند، از جزیره خضراء به عنوان باب الاندلس یاد کرده اند که در تنگه جبل الطارق است. اینکه این جزیره از چه زمانی به عنوان محل سکونت امام مطرح شده است، دو داستان و قطعه تاریخی برای آن مطرح است.
یکی واقعهای است که ۷۳۹ سال قبل برای زین الدین علی ابن فاضل مازندرانی اتفاق افتاده است. ایشان میگوید من در ۱۱ شوال ۶۹۱ هجری قمری به آنجا رفته ام.
داستان دوم مربوط میشود به شخصی به نام کمال الدین احمد ابن محمد ابن یحیی انباری. داستان ایشان را محدث نوری در جنت الاماوی نقل میکند. این داستان مربوط به سال ۵۴۳ هجری قمری است.
نکته مهم این است که من خلاصه آنچه که برای علی ابن فاضل مازندرانی اتفاق افتاده را بیان میکنم که علامه مجلسی هم آن را در کتاب بحار نقل کرده است. ایشان بابی را در کتاب بحار باز میکنند به نام نوادر؛ که در مورد کسانی است که به محضر حضرت ولی عصر (عج) مشرف شده اند...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/248
امام زمان آمدنی نیست، آوَردَنیست...
🏴 از #حضرت_زهرا روایت شده که پیامبر اکرم فرمودند: امام همچون کعبه است که (مردم) باید به سویش روند، نه آن که (منتظر باشند تا) او به سوی آنها بیاید.
📚 بحار الانوار، ج ۳۶، ص ۳۵۳
#حاج_اسماعیل_دولابی میفرماید:
ظاهرا میگوییم آقا می آید ولی در حقیقت ما به خدمت حضرت میرویم. ما به پشت دیوار دنیا رفتیم و گم شدیم، باید از پشت دیوار بیرون بیاییم تا ببینیم که حضرت از همان ابتدا حاضر بودند. #امام_زمان گم و غائب نشده است. ما گم و غائب شده ایم.
📚 مصباح الهُدی ص ۳۱۹
تا ما نخواهیم، او نمی آید...
کافیست از خودمان شروع کنیم...
@bonyademahdi
دستورالعمل برای ایام اخر ماه شعبان
استاد فاطمی نيا: این ایام باقی مانده از ماه شعبان را خیلی غنیمت بشمارید؛ این روزها بسیار حساس است و باید قدر بدانیم ، سعی کنیم با آمادگی کامل وارد ماه رمضان، ماه مهمانی خدا، شویم! در این ایام باقی مانده خیلی چیزها میتوان کسب کرد!
کسی درماه شعبان از امام رضا (علیه السلام) تقاضای دستورالعملي را کرد که در ماه شعبان انجام دهد.
حضرت به آن شخص میفرمایند: در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو: اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
«خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای ، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز»
@bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #خانواده_مهدوی 🔸قسمت سی و پنجم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #خانواده_مهدوی
🔸قسمت سی و پنجم
👈 تحقیر کردن اقسامی دارد که عبارتند از:
⭕️ 1- تمسخر و استهزاء
در روایت داریم، کسانی که افرادی را در دنیا مسخره میکنند، روز قیامت به آنها گفته میشود به طرف بهشت بروید! به طرف بهشت میدوند، اما در بسته میشود! برمیگردند. دوباره میبینند در، باز است. دوباره جلو میآیند، دوباره در بسته میشود! (مثل سراب است) تا اینکه خسته میشوند!(1)
خداوند آنها را اینگونه مورد استهزاء قرار میدهد. این، تجسّم اعمال است: «اللَّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ»(2).
⭕️ 2- هرزهگویی و فحاشی
گاهی برخی خانمها و آقایان بددهان هستند. در حدیث داریم، بددهانی و بدزبانی سه اثر منفی در زندگی میگذارد: اولاً برکت از روزیاش گرفته میشود. دوماً خداوند او را به خودش واگذار میکند. سوماً معیشت و رزقش کاهش پیدا میکند.
⭕️ 3- شماتت و سرزنش
امام صادق (ع) میفرمایند: «اگر کسی، مؤمنی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیمیرد تا خودش مرتکب آن گناه شود!»(3) یعنی خود او هم گرفتار آن معصیت و گناه میشود. در روز قیامت، خداوند، ملامتکننده را با ملامت، وارد صحرای محشر میکند.
🔹همسر را فدای خواستههای دیگران کردن
همسر شما، اولویت اول شما محسوب میشود. نه خانواده، نه فرزند، نه خویشاوند و دوست، و نه کار و سرگرمی، هیچیک بر همسر شما ترجیح ندارد! حدّ و حدود مستحکمی ایجاد کنید تا معلوم شود که شما برای ازدواج خود ارزش قائل هستید و به هیچ چیز و هیچکس اجازه نمیدهید، رابطهی شما را کمرنگ کند. البته تنها چیزی که به رضایت همسر اولویت دارد، رضایت خداوند است! علاوه بر آن، شما باید مرز نامرئی برای تضمین و حراست از محرمانه و خصوصی بودن صمیمیت رابطهتان ایجاد کنید. به این ترتیب، سیستمی یکپارچه خواهید داشت که اجازهی ورود و دخالت هیچ فرد یا موضوع دیگری را به این رابطه نمیدهد.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها:
(1). محجةالبیضاء، ج5، ص236.
(2). سوره بقره، آیه 15.
(3). کافی، ج2، ص 356.
📚 فصلنامه منجی/ شماره 37/ تابستان 97
🌐https://bonyademahdi.com
آثار روزه داری عوامل آرامش بشر در زندگی 9 اردیبهشت 98.MP3
30.38M
🆔 @bonyademahdi
✅ #سخنرانی
استاد شیخ علیرضا حدائق روز دوشنبه 9 اردیبهشت 98 با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان در سخنرانیای نکاتی را در باب اهمیت این ماه و آثار روزهداری بیان فرمودند.
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/249
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔴 #جنگ_نرم 🔹قسمت بیست و سوم 💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (9) 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت بیست و سوم
💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (9)
در مباحث قبل، به معرفی شبکههای ماهوارهای در دو بخش شبکههای خبری و سیاسی و شبکههای مروّج سبک زندگی غربی اشاره کردیم. در این مبحث، به معرفی شبکههای اعتقادی خواهیم پرداخت.
⭕️ شبکههای اعتقادی
** 1- شبکههای وهابیت
⬅️ الف) شبکهی کلمه: یکی از شبکههای ماهوارهای وهابی میباشد که در کنار شبکههای وهابی مثل «وصال حق»، «وصال فارسی» و «نور»، مشغول به فعالیت میباشد اما تفاوتی که بین این شبکه و دیگر شبکههای وهابیت احساس میشود، ادعاهای بسیار و توهم یکهتازی این شبکه نسبت به رقبای خود میباشد؛ همان توهّمی که سبب شده تا نام شبکه را به «شبکهی جهانی کلمه» تغییر دهند.
توهم خودبزرگبيني گريبانگير دستاندركاران شبكهي «كلمه» ميباشد كه اين توهم به راحتي قابل درك و مشاهده است.
عدهاي كه با عنوان «كارشناس» در اين شبكه حاضر ميشوند، همگي در لندن مستقر بوده و هيچ وقت سوابق علمي آنها در هيچيك از مراكز علمي اهل سنت تأييد نشده است.
آزادي بيان، به يك آرزوي دستنيافتني براي مخاطبان اين شبكه تبديل شده است. اين مطلب در تماسهايي كه در برخي برنامهها پخش ميشود، قابل مشاهده است. به محض اينكه بينندهاي كه با آنها تماس گرفته كوچكترين انتقاد منطقي مطرح كند، او را متهم به «رافضي» كرده و تماس او را قطع ميكنند. اگرچه درصورت موفق شدن به تماس روي شبكه، زماني كه به او اختصاص مييابد، كمتر از 2 دقيقه است، و آن هم با قطع مكرر صحبت از سوي مجري برنامه مواجه ميشود.
اين در حالي است كه در شبكه مقابل اين شبكه يعني «شبكه ولايت» تمامي مخاطبين حق دارند كامل سخنان و نظرات خود را بيان كنند كه گاهي تا نيم ساعت هم ميرسد.
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی / شماره 29 / تیر و مرداد 95
🌐https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜️ فراز چهارم / قسمت پنجم⚜️ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜️ فراز چهارم / قسمت پنجم ⚜️
👈 ادامه حکایت ملا حسینعلی
...از گودال بیرون آمده و قبر را پوشاندم و در نقطهی دیگری قبری حفر کرده و میت را دفن کردیم.
30 سال از این ماجرا گذشت. پدر خودم از دنیا رفت، به همین قبرستان آمدیم و برای خاکسپاری او دنبال جای مباحی میگشتیم و من آن خاطره 30 سال پیش را به طور کلی فراموش کرده بودم.
از اینرو، گفتم همین جا را بِکَنید و از پیرمردهایی که در آنجا حضور داشتند، پرسیدم: آیا اینجا کسی را دفن نکردهاند؟
گفتند: خیر.
من هم که بطورکلی ماجرا را فراموش کرده بودم، گفتم: میخواهم قبر پدرم را خودم آماده کنم. کلنگ را برداشته و شروع به کندن زمین و خاکبرداری کردم. مقداری که زمین را کَندم، ناگهان دیدم لحدی پیدا شد. باز هم یادم نیامد که 30 سال پیش همین جا را کَندم و چه اتفاقی افتاد. دست بردم که یکی از لحدها را بردارم و ببینم آن زیر چه خبر است؟ ناگهان صدایی از زیر لحد بلند شد: ملّاحسینعلی! دیروز آمدی، گفتم اینجا خانهی من است، رفتی و دوباره امروز آمدهای؟
ناگهان ماجرای 30 سال پیش یادم آمد که همین قبر را کندم و همین صدا از زیر لحد بلند شد.
این است که آقا امام زمان (عج) در زیارت رجبیّه خطاب به خدا عرض میکند:
خدایا! اولیای تو در همه صـفات با تو مشتـرکند، مگر اینکه اینها بندهی شما هستند و شما خالقید.
بقیه قدرت ها را خدا به آنها داده است. خدا ولایت تکوینی را به آنها تفویض نموده است. آنها بر کون و مکان هستی، ولایت و اشراف دارند، بر زمین و زمان ولایت دارند، بر هستی سلطه دارند؛ چون خدا این قدرت را دارد.
هنگامی که چنین تفویضی در مورد فردی چون ملاحسینعلی که بندهی صالحی از بندگان خداست، جاری میشود، تفویض ولایتالله در مورد ائمه که مصداق اتمّ و اکمل اولیای الهی هستند، استبعادی ندارد.
آنان خلیفةالله هستند و ولایت تکوینی به ایشان تفویض شده و خداوند قدرت خودش را در اختیار آنان قرار داده است.
آقایی مزاحی میکرد و میگفت: چه میشد به ما طیّالأرض را میدادند؟ طیّالأرض هدف بسیار کوچکی در تفویض ولایت خداست.
- امیرالمؤمنین (ع) در مدینه است که سلمان در مدائن از دنیا میرود. حضرت در آنِ واحد میآیند مدائن و در خاکسپاری سلمان شرکت میکنند.
- امام زینالعابدین (ع) در کوفه و زندانی ابنزیاد (لعنة الله علیه) است. بنیاسد میگوید: روز سیزدهم محرم دیدیم آقایی دارد از جانب کوفه میآید.
- امام جواد (ع) در مدینه است که علیبنموسیالرضا (ع) را در طوس (مشهد کنونی) به شهادت میرسانند و ایشان در آنِ واحد به طوس میآیند و پدر را غسل میدهند و بر بدن ایشان نماز میگزارند و برمیگردند.
- امام علیبن موسیالرضا (ع) در مدینه بودند که امام موسیبن جعفر (ع) در بغداد به شهادت رسیدند. مردم مدینه در همان شب دیگر امام رضا (ع) رادر مدینه ندیدند. بعد از ایشان پرسیدند: آقا کجا بودید؟ و حضرت در پاسخ فرمودند: در مراسم کفن و دفن پدرم شرکت کرده بودم. این معنای تفویض ولایت است.
ادامه دارد...
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی 💥 #علائم_و_شرایط_ظهور 👈 علائم غیرحتمی ظهور (1) 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 علائم غیرحتمی ظهور (1)
🔸علائم غیرحتمی، نشانه هایی است که رخ دادن آن ها قطعی نیست و تنها درصورت تحقق شرایط و زمینه های آن واقع می شوند و اگر شرط آن ها پیش نیاید یا مانعی برای آن ها ایجاد شود، آن علائم رخ نخواهند داد.
✔️- علائم غیرحتمی
⚡️*- خروج دجّال: دجّال، از ریشه ی «دجل» به معنای «دروغگو و حیله گر» است. اصل داستان دجّال، در کتاب های مقدس مسیحیان آمده است.
در ترجمه ی انگلیسی کتاب های مقدس مسیحی، واژه ی «آنتی کریست» (Anti Christ) یعنی ضدّ مسیح، به کار رفته است. در رساله ی یوحنا آمده است: «دروغگو کیست؟ جز آنکه مسیح بودن عیسی را انکار کند؟ او دجّال است که پدر و پسر را انکار می کند»(1).
در روایات زیادی از اهل سنّت، خروج دجّال از نشانه های برپایی قیامت دانسته شده است(2). اما در کتب روایی شیعه، تنها دو روایت درباره ی خروج دجّال، در جایگاه یکی از علائم ظهور حضرت مهدی (عج) آمده است(3) که هیچ کدام از این دو روایت، از نظر سند، معتبر و قابل قبول نیست؛ بنابراین، از نظر منابع شیعی، دلیل معتبری بر اینکه خروج دجّال یکی از علائم ظهور باشد، وجود ندارد.
حال به فرض پذیرش، این سؤال مطرح است که، مقصود از «دجّال» چیست؟
دو احتمال اساسی در این باره وجود دارد:
1. نام شخص معینی نباشد؛ بلکه هر کس که با ادعاهای پوچ و بی اساس و با تمسّک به انواع اسباب حیله گری و نیرنگ، درصدد فریب مردم باشد، دجّال است. روایاتی که در آن، سخن از دجّال های متعدد رفته است، این احتمال را تقویت می کند. مانند این حدیث رسول خدا (ص) که فرمودند:
«یکون قبل خروج الدجال نیّف علی سبعین دجالاً(4)؛ پیش از خروج دجّال، بیش از هفتاد دجّال، خروج خواهد کرد».
با توجه به این احتمال، قضیه ی دجّال، نشانه ی این است که در آستانه ی انقلاب امام مهدی (عج)، افراد فریبکار و حیله گری، برای نگه داشتن فرهنگ و نظام جاهلی، همه ی تلاش خود را به کار می گیرند و با تزویر و حیله گری، مردم را از اصالت و تحقق انقلاب جهانی منجی، دلسرد یا مردّد می کنند.
2. دجّال، کنایه از کفر جهانی و سیطره ی فرهنگ مادی بر همه ی جهان است. استکبار، با ظاهری فریبنده و با قدرت مادی و صنعتی و فنی عظیمی که در اختیار دارد، سعی می کند مردم را فریب داده و مرعوب قدرت و ظاهر فریبنده ی خود کند. بر این اساس، اینکه پیامبران، امّتهای خود را از فتنه ی دجّال بیم داده اند(5). به این معنا است که آنان را از افتادن به دام مادّیّت و ورطه ی حاکمیت طاغوت و استکبار جهانی برحذر داشته اند؛ پس احتمال می رود، منظور از دجّال – با آن شرایط و اوصافی که در این روایات برای او شمرده شده است – همان استکبار جهانی باشد. در اوصاف دجّال گفته شده: «کوهی از طعام و شهری از آب، همراه دارد». این، کنایه از امکانات عظیم و گسترده ای است که استکبار در اختیار دارند (6).
🔺پی نوشت ها :
(1). رساله ی اول یوحنا، ب2، 18و 22
(2). سنن ترمذی، ج4، ص507؛ سنن ابوداوود، ج4، ص115؛ صحیح مسلم، ج18، ص 81 – 46.
(3). کمال الدین، ترجمه کمره ای، ج2، باب 47
(4). کنزالعمال، ج14، ص200
(5). بحارالأنوار، ج52، ص197؛ «ما بعث الله نبیّاً إلّا و قد أنذر قومه الدجال...؛ هیچ پیامبری مبعوث نشد، مگر آنکه قومش را از فتنه ی دجال برحذر داشت».
(6). برای آگاهی بیشتر ر.ک: چشم به راه مهدی، انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی قم، جمعی از نویسندگان، ص 289؛ دادگستر جهان، ابراهیم امینی.
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_تصویری
🔰 سخنرانی استاد حاج شیخ علیرضا حدائق در جمع فعالان مهدویت بنیاد حضرت مهدی موعود (عج) و قرارگاه فرهنگی عمار حوزه علمیه منصوریه شیراز
اولین جلسه هم اندیشی ۴۵ نفر از مبلغان مهدوی و مبلغان قرارگاه عمار حوزه علمیه منصوریه با مدیر عامل محترم بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس، استاد حاج شیخ علیرضا حدائق در محل بنیاد تشکیل گردید.
📆 زمان : یکشنبه 15 اردیبهشت98
🔹 مکان : بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس
👈 مشروح گزارش، فایل صوتی سخنرانی و عکس های بیشتر در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/250
🆔 @bonyademahdi
🌿 آب زنید راه را هین که نگار میرسد
🌿 مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد(1)
🌸 آری! بوی بهار میآید؛ بهار قرآن، بهار دلها، رمضان.
رمضان، ماه خداست. خداوند در این ماه نهتنها درهای رحمت و مغفرت، بلکه درهای بهشت را گشوده، و بالاتر اینکه، درهای جهنم را بسته و شیطان را به بند کشیده. مبادا ما شیطان را از بند آزاد کرده و درهای جهنم را به روی خود بگشائیم!
خداوند منّان اطاعت و عبادت خود را در این ماه، خاص گردانیده و بهای آن را نیز خاص و دوچندان قرار داده تا آنجا که خواب روزهدار را عبادت محاسبه میکند. نماز واجب او را 70 برابر ثواب، و ثواب قرائت یک آیهی قرآن را، برابر با ثواب یک ختم قرآن قرار میدهد. (2) پس این ماه را قدر بدانیم.
الهی! امیدمان تنها به درگاه توست، به مهمانیت، به صفایت و بسی خوشحالیم که میزبانمان تویی و هیچ غمی نداریم ....
🔺پی نوشت:
(1). غزلیات دیوان شمس، مولوی.
(2). مفاتیحالجنان، فضیلت ماه مبارک رمضان.
🌐 https://bonyademahdi.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔 @bonyademahdi
🎥 #کلیپ_تصویرۍ
✅ چگونه از ماه رمضان بیشتر بهره ببریم؟
👈 هنگام ورود به ماه مبارک رمضان باید احساسمان این باشد که این اولین ماه رمضانیست که میبینیم و در نظرمان باشد که این آخرین ماه رمضانیست که درک می کنیم؛
ماه مبارک رمضان می تواند تامین کننده و تضمین کننده تمام آینده زندگی انسان باشد...
🔹 حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/251