🆔 @bonyademahdi
📖 #تقویم
💫 یا ذالجلال والاکرام
🔸امروز یکشنبه، 23 تیر 1398 هجری شمسی
🔸 11 ذی القعده ۱۴۴۰ هجری قمری
🔸 14 ژوئیه ۲۰۱۹ میلادی
🌺میلاد با سعادت امام هشتم، حضرت امام رضا (ع)
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜️ فراز پنجم / قسمت پنجم ⚜️
🌿 و دَلیلَ إرادَتِه
پس معلوم شد که حجّت خدا، یعنی حجّت بر نظام آفرینش، نه فقط بر منِ شیعه، نه فقط بر شما، نه فقط بر مسلمانها، نه فقط بر عمومِ انسانها، نه فقط بر مخلوقات، بلکه بر تمام هستی. گاه مشاهده میشود که حتی حیوانات نیز در برابر مقام اهلبیت علیهمالسلام تواضع و ادب داشتند.
روزی مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی به یکی از مریدانش میگوید: به صحرا برو، در آنجا عقربی را میبینی، پیغام مرا به آن عقرب برسان.
خداوند چنین قدرتی را به این بزرگان عطا فرموده و درحالی که در مقابل مقام عصمت اهلبیت قابل مقایسه نیستند، حیوانات و بهائم راتحت فرمان آنان قرار داده است. پرندگان، چرندگان، حیوانات و باد را تحت فرمان حضرت سلیمان قرار داد.
❓سؤال:
چرا اولیای الهی که اینچنین قدرت ی دارند، از آن استفاده نمیکردند؟!
✍️پاسخ:
این، حضرت صاحبالزمان(عجلالله تعالی فرجهالشریف) است که در استفاده از قدرتش مبسوط الید است. یعنی 124هزار پیامبر و یازده امام نیز قدرت داشتند، اما از قدرتشان تنها در محدودهی اذن الهی و حیطه درک مردم استفاده میکردند، ولی امام زمان(عجلالله تعالی فرجهالشریف) که ظهور میکند، با قدرت مطلق میآید و آن قدرتی که بالقوّه به آنها عنایت شده است را به فعلیت میکشاند.
تفاوت امام زمان(عجلالله تعالی فرجهالشریف) با همه انبیاء و اولیاء در همین است که او از دانش، علم و قدرتش در راستای رضای خدا، به طور جامع و کامل استفاده میکند. او مصلح و منجی است، «یَمْلَأ الْأَرْضَ قِسْطَاً وَ عَدْلَاً» است.
«دَلیلَ إرادَته»؛ یعنی امام(علیهالسلام) شاهد و برهان برای بندگان خداوند، برای رسیدن به مقاصد الهی است. چه شاهد و برهانی بهتر از ولیعصر(عجلالله تعالی فرجهالشریف) وجود دارد؟!
ادامه دارد...
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 غیبت امام عصر چه نوع ابتلایی است؟/ یقین؛ شرط ثبات قدم در عصر غیبت ⚜️ سلس
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 غیبت امام عصر چه نوع ابتلایی است؟/ یقین؛ شرط ثبات قدم در عصر غیبت
⚜️ سلسله مباحث مهدویت-۵۳
ما باید از نظر رشد و کمال به تعالی برسیم چراکه در روایت داریم که مردمان زمان ظهور از نظر کمال عقل در حد کمال هستند. این مسئله با آزمون ها اتفاق می افتد.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه پنجاه و سوم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلامسیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
سومین وجهی که بر حسب روایات میتوان برای حکمت غیبت بیان کرد، بحث سنت الهی است. سنتی که «فَلَنْ تَجِدَلِسُنَّه اللَّهِ تَبْدیلاً وَ لَنْ تَجِدَ لِسُنَّه اللَّهِ تَحْویلاً» است یعنی هرگز برای سنت خدا تبدیلی نخواهی یافت و هرگز برای سنت الهی دگرگونی نمی یابی.
نکتهای که وجود دارد این است که این سنت عمومی است «أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ» یعنی آیا مردم چنین پنداشتند که به صرف اینکه گفتند ما ایمان (به خدا) آوردهایم رهاشان کنند و هیچ امتحانشان نکنند؟
خداوند وقتی میخواهد امتحان کند به کامیابیها و ناکامیها، هر دو امتحان میکند. این مسئله را در آیه ۱۶۵ انعام داریم. «وَهُوَ الَّذِی جَعَلَکُمْ خَلَائِفَ الْأَرْضِ وَرَفَعَ بَعْضَکُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ لِیَبْلُوَکُمْ فِی مَا آتَاکُمْ» یعنی اوست کسی که شما را در زمین، جانشینان [نسلهای گذشته] قرار داد، و [پایههای مادی و معنوی] برخی از شما را بر برخی دیگر به درجاتی بالا برد تا شما را در آنچه به شما عطا کرده، بیازماید.
آنچه خدا عطا کرده یا کامیابی است و یا ناکامی است و هر دو آن ابتلاست اما نکته این است که اکثر ناکامیهای به خدا نسبت داده نمیشود و نمیتوانیم آن را به خدا نسبت دهیم. مثلاً مسئله فقر ربطی به خدا ندارد بلکه به روش غلط توزیع ثروت مربوط میشود.
مسائلی مانند زلزله و سیل ناکامیهایی است که نمیتوان به خدا نسبت داد. اگر ما دوراندیشی کرده بودیم و خانهها را مقاوم ساخته بودیم و یا در طبیعت دست کاری نمیکردیم این اتفاقات رخ نمیداد. بسیاری از ناکامیهایی که در کشور ما وجود دارد را نمیتوان به خدا نسبت داد...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/275
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔴 #جنگ_نرم 🔹قسمت سی ام 💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (16) 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت سی ام
💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (16)
⬅️ برخی شبکههای مسیحی
⭕️ 1) شبکه نجات: شبکه مسیحی نجات با هدف ترویج و تبلیغ مسیحیت در ایران و تخریب زیربنای اعتقادی- مذهبی مردم ایران خصوصاً نسل جوان راهاندازی شده است.
این شبکه ظهور عیسی مسیح (ع) را تنها راه نجات بشر از مشکلات و گناهانش معرفی کرده و وعده میدهد که خداوند به زودی تخت پادشاهی خود را در ایران قرار خواهد داد. (1)
این شبکه همچنین، طریق آرامش و شفا را در کلام خدا یعنی انجیل منحصر میکند. جالب است بدانید با این همه، هجمه و تبلیغات دروغین که هدفی جز نابودی اسلام در آن نیست، شبکه نجات، نتوانسته جذابیتی برای مخاطبین خود ایجاد کرده و اعتماد آنها را به خود جلب کند.
⭕️ 2) شبکه محبت: این شبکهی ماهوارهای در سایت خود، اینگونه خود را معرفی کرده است:
«تلویزیون محبت، تهیهکنندهی ایستگاهی برای ارسال برنامههایی برای همهی اعضای خانواده میباشد. برنامههایی با مضمون انجیل مسیح و محبت نجاتبخش او برای تمامی مردم است».
برنامههای این تلویزیون توسط تلویزیون محبت و سازمانها و مؤسسات مختلفی تهیه و فراهم میشوند. برنامههایی در قالبهای مختلف مانند برنامههای داستانی یا سریالها، فیلم، ویدیو، موزیک، برنامههای تعلیمی و بشارتی از طریق مؤسسههای گوناگون با دیدهای گوناگون ارائه میشوند.
آنها ادعا میکنند: هدف ما تبلیغ برای فرقه یا مؤسسهای خاص نمیباشد بلکه کوشا هستیم تا در جوّی آزاد، دیدهای مشروع و معتبر و مختلف مسیحی مطرح گردند و آنها ادعا دارند که هرگز وارد سیاست نمیشوند.
درحالی که این شبکه، یکی از رسانههایی است که هرگز حمایت بیشائبهی خود را از سران فتنه در سال 88 دریغ نکرد. این شبکه برای حمایت از فتنهگران و سران آنها، برنامههای عادی خود را قطع و ویژهبرنامههای سیاسی ویژه پخش مینمود.
حال با این توضیحات ذهن مخاطبین این شبکه را باید با این سؤالات به خود مشغول کرد.
– چرا یک شبکه تلویزیونی مسیحی باید از عوامل فتنه در یک کشور مسلمان حمایت کند؟
– چرا شبکهای که ادعا دارد وارد مسائل سیاسی نمیشود، به یکباره رنگ و بوی سیاسی به خود میگیرد؟!
– آیا شبکهی مدعی محبت عیسی مسیح، قصد ندارد مقدار کمی از این محبت را هم خرج دیگر مردم بیگناهی کند که مظلومانه در سایر کشورهای جهان به دست افراد تکفیری یا یهودیان افراطی به شهادت میرسند؟
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). شیعیان بر طبق روایات قطعی خود، معتقدند امام مهدی (عج) از مکه ظهور کرده و در کوفه حکومت خود را تشکیل میدهد.
📚 فصلنامه منجی / شماره 30 / پاییز1395
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 آغاز قیام حضرت از کجا؟
بنابر آنچه از روایات متعدد به دست میآید، محل شروع نهضت و قیام امام زمان (عج)، مکه و مسجدالحرام است. مسجدالحرام، از مهمترین مساجد روی زمین می باشد که بین مسلمین، از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و قداست و عظمت ویژه ای در تاریخ بعثت پیامبران الهی دارد. آغاز رسالت رسول خدا (ص) از آنجا بوده و نیز همه ی مسلمانان به طرف آن مکان نماز می گزارند. به همین جهت، در نگاه آنان، دارای عظمت خاصی می باشد.
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: «فِيهِمْ وَ اللَّهِ يَا أَخَا بَنِي هِلَالٍ مَهْدِيُّ أُمَّتِي مُحَمَّدٌ الَّذِي يَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً وَ اللَّهِ إِنِّي لَأَعْرِفُ مَنْ يُبَايِعُهُ بَيْنَ الرُّكْنِ وَ الْمَقَامِ وَ أَعْرِفُ أَسْمَاءَ آبَائِهِمْ وَ قَبَائِلِهِمْ(1)؛ مهدی امّتم میان ایشان (امامان) محمّدی است که زمین را از عدل و داد آکنده سازد؛ هم چنان که از ظلم و جور پر شده باشد. به خدا سوگند! من کسانی را که میان رکن و مقام با او بیعت می کنند، می شناسم و اسامی پدران و قبائلشان را نیز می دانم».
در حدیثی از امام باقر (ع) نقل شده است: «به درستی که قائم (عج) میان گروهی به عدد اهل بدر [= سربازان اسلام در جنگ بدر] 313 نفر، از گردنهی ذیطوی [کوهی کنار مکه] پایین میآید، تا آنکه پشت خود را به حجرالأسود تکیه میدهد و پرچم پیروزی را که پرچمی مخصوص است، به اهتزاز درمیآورد»(2).
در روایتی دیگر از آن حضرت آمده است: «هنگامی که قائم (عج) خروج کرد [به مسجدالحرام آمده و] به خانهی کعبه تکیه میزند، و 313 نفر مرد نزد او حاضر میشوند. اول سخنی که بر زبانش جاری میشود، این آیه است: «بَقِيَّةُ اللَّهِ خَيْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»(3) سپس میگوید: «من بقیةالله در زمین و خلیفهی او و حجّت او بر شما هستم»(4).
در اینکه مکه و مسجدالحرام، محل ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) است، همهی مسلمانان – چه شیعه و چه اهل سنّت – اتفاقنظر دارند؛ زیرا روایات در این زمینه، بسیار است.
در روایتی، امام صادق (ع) به نقل از امام باقر (ع)، می فرمایند: «انّ القائمَ اذا قام بمكةَ و ارادَ أن يَتَوَجَّهَ الي الكوفةِ...(5) ؛ حضرت قائم (عج) در مکه قیام می کند و متوجه کوفه می شود ...».
و در روایات، سخن از بیعت با حضرت در کنار کعبه نیز شده است: «إنَّهُ یَبایِعُ بَینَ الرُّکنِ وَ المَقام؛ بیعت میشود با او بین رکن (حجرالأسود) و مقام (ابراهیم)»(6)
🔺پی نوشت ها :
(1). صدوق، کمالالدین و تمام النعمة، ج1، باب 24، ح37
(2). بحارالأنوار، ج52، ص370
(3). سوره هود، آیه 86
(4). کمالالدین، ج1، ب32، ح16
(5). کلینی، الکافی، ج1، ح3
(6). شیخ طوسی، الغیبة، ص 454 و 463
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_خبری
🔰 برگزاری جلسه هم اندیشی با کارشناس صداوسیمای مرکز فارس
🔸 برگزاری جلسه هم اندیشی برای تهیه و تولید کلیپ و نماهنگ مهدوی با حضور اعضاء شورای مدیران و جناب آقای رئیسی نماینده و کارشناس واحد موسیقی صدا و سیما؛
در این جلسه نسبت به تهیه و تولید نماهنگ های مهدوی تبادل نظر شد و مقرر شد در جلسه شورای مدیران به صورت اختصاصی بررسی و نتیجه به ایشان ابلاغ گردد.
👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/276
🆔 @bonyademahdi
🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟
💢 #شرایط_و_علائم_ظهور
🔸قسمت سیزدهم -
👈 در قسمت قبل به بحث پیرامون علائم ظهور پرداختیم و بیان کردیم علائم، به دو دستهی حتمی و غیرحتمی تقسیم میشوند و تأکید نمودیم که حق تطبیق علامت با یک حادثه و واقعه را نداریم؛ چرا که مردم را دچار سرخوردگی و یأس میکند و روحیهی آنها را تضعیف مینماید و بیان کردیم زمان ظهور، مخفی است و تعیینکنندگان وقت ظهور بنا به فرمودهی ائمهی معصومین علیهمالسلام، دروغگو هستند، و گفتیم علائم حتمی ظهور، پنج مورد هستند که خروج سفیانی و خسف بیداء را اشاره کردیم. در این قسمت به بیان بقیهی علائم حتمی میپردازیم.
💥 خروج یمانی
یکی دیگر از علائم حتمی ظهور، خروج یمانی است. وی که سرداری از سرزمین یمن است، همزمان با خروج سفیانی، قیام میکند. او مردی صالح و مؤمن است و مردم را به حق، راستی و عدالت دعوت میکند و پرچم و ندای او هدایتگر است. جزئیات حرکت او، چندان روشن نیست. امام باقر (ع) میفرمایند: «... در میان بیرقها، پرچمی هدایتکنندهتر از پرچم یمانی نیست، آن پرچم هدایت است چون به سوی صاحب شما (امام مهدی (عج)) دعوت میکند»(1).
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). همان، ح13، ص264
📚 فصلنامه منجی/ شماره 41/ تابستان 1398
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله_ویژه 🔹🔶 مهدویت در کلام امیر طوس 🔶🔹 👇👇👇👇 🌐 https://bonyademahdi.com/277
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله_ویژه
🔹🔶 مهدویت در کلام امیر طوس 🔶🔹
🌿 مسئلهی ظهور حضرت مهدی (عج) از همان سالهای نخستین ظهور اسلام مطرح شد و پیامبر گرامی اسلام (ص) در فرصتها و مناسبتهای مختلف، مردم را به ظهور عدالتگستر حضرت در آخرالزمان مژده دادند تا آنجا که امروزه، صدها روایت در شیعه و سنّی از زبان مبارک پیامبر عظیمالشأن اسلام (ص) در مورد حضرت مهدی (عج) نقل شده و موجود میباشد .
این روش پس از رسول گرامی اسلام (ص) از طریق اهلبیت علیهمالسلام استمرار پیدا کرد و هریک از این بزرگواران نیز در طول عمر پربرکت خویش تلاش کردند تا مهدویت و فرهنگ انتظار را در میان امت اسلامی زنده نگه دارند.
یکی از گنجینههای گرانبهای به یادگار گذاشته برای امت اسلامی، روایات رسیده از امام رضا (ع) در مورد مهدویت و فرهنگ انتظار است که هریک از این روایات، ما را با بُعدی از ابعاد شخصیت امام مهدی (عج) آشنا میسازد.
در اینجا ما به گزیدهای از روایات به اختصار اشاره مینماییم:
⚜️ 1- خالی نبودن زمین از حجّت
امام رضا (ع) در موارد متعددی بر این موضوع تأکید داشتند که زمین هیچگاه از امام و حجّت خالی نخواهد ماند؛ از جمله آن حضرت در پاسخ «سلیمانالجعفری» یا «سلیمانبنجعفرالحمیری» که سؤال میکند: آیا زمین از حجّت خالی میماند؟ پاسخ میفرمایند: «اگر زمین (به اندازهی) یک چشمبههمزدن از حجّت خالی بماند، ساکنانش را در خود فرو میبرد».
براساس این روایت، تا قیامت، زمین از امام و حجّت خالی نخواهد ماند؛ اگرچه این حجّت الهی، در غیبت باشد.
⚜️ 2- نام و نَسَب حضرت
جهت جلوگیری از حیرت و سرگردانی شیعیان در شناسایی منجی موعود، امام رضا (ع) در احادیث متعددی به معرفی نام و نسب حضرت میپردازند.
عبدالسلامبنصالح هروی میگوید: «من از دعبلبنعلیخزاعی شنیدم که گفت: بر مولای خود امام رضا (ع) قصیدهی خود را که در وصف اهلبیت علیهمالسلام بود خواندم و چون به این ابیات رسیدم (خُرُوجُ إِمَامٍ لا مَحَالَه خَارِجٌ / یَقُومُ عَلَی اسْمِ اللَّهِ وَ الْبَرَکَاتِ، یُمَیِّزُ فِینَا کُلَّ حَقٍّ وَ بَاطِلٍ / وَ یُجْزِی عَلَی النَّعْمَاءِ وَ النَّقِمَاتِ؛ یعنی، قیام شکوهمند امام راستین از خاندان رسالت که بیتردید ظهور خواهد نمود و براساس نویدهایی که داده شده است، در پرتو نام بلند خداوند و برکات او برای اصلاح زمین و زمان به پا خواهد خاست و در میان جامعه، هر حق و باطل و داد و بیدادی را از هم جدا میسازد و بر نعمتها و بیدادها و ناهنجاریها، پاداش و کیفر درخور، خواهد داد)، امام رضا (ع) به سختی گریستند، سپس سر خود را بلند کرده و به من فرمودند: ای خزاعی! روحالقدس این دو بیت را بر زبان تو جاری کرده است. آیا میدانی این امام کیست؟ و کی قیام خواهد کرد؟..
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/277
📃 #حدیث_مهدوی
🌼 امام زمان عليه السلام :
💫 أمّا وَجهُ الاِنتفاعِ بِي في غَيبَتي فَكَالاِنتِفاعِ بِالشَّمسِ إذا غَيَّبَها عَنِ الأبصارِ السَّحابُ
🌿 چگونگى بهره مندى از وجود من در دوران غيبتم، همچون بهره اى است كه از خورشيد مى برند، آن گاه كه ابر آن را از ديدگان نهان مى كند.
📚 بحار الأنوار، ج 52، ص 92
🆔 @bonyademahdi
🆔 @bonyademahdi
✅ #در_محضر_علماء
💠 فرزند علامه جعفری و اعزام به جبهه
در سال 1364 هنگامی که عازم سربازی بودم، با آنکه این امکان وجود داشت که در تهران به خدمت بپردازم، با تأکید ایشان برای خدمت به جبهه رفتم. روز عزیمت به منطقهی جنگی، مرحوم مادرم بسیار نگران و بیتاب بود و با گریه و زاری از استاد تقاضا میکرد که ترتیبی دهد که من به جبهه اعزام نشوم. ایشان در پاسخ با جدیّت خاصی – ضمن نام بردن از چند شهید محلّه – فرمود: «مگر خون فرزند من، از خون اینان رنگینتر است؟ مرگ و زندگی همهی ما با خداست و هرچه او مقدّر فرماید، خیر است» (1).
🔺 (1). علیرضا جعفری، روزنامه رسالت، 8 دیماه 1377
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
💢 "مراسم پرفیض دعای ندبه" 💢
🔹 سخنران: حضرت استادحاج شیخ علیرضاحدائق
🔸بامداحی: حاج نجف روستا
📆 زمان: جمعه 28 تیرماه ساعت 6:30صبح
⚜️ مکان: میدان امام حسین(ع)،کوچه مهدیه(44)،دانشکده مهدویت ومهدیه بزرگ شیراز ⚜️
« بنیاد و موسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس »
🌐 https://bonyademahdi.com/278
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #خانواده_مهدوی 🔸قسمت چهل و چهارم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #خانواده_مهدوی
🔸قسمت چهل و چهارم
زیانها و آثار بدبینی و بدگمانی در خانواده، بسیار گسترده و جبرانناپذیر است. یکی از پیامدهای ناگوار آن در محیط خانواده، از بین رفتن حس همکاری و نبود اتحاد و همدلی بین اعضای خانواده است. همچنین، بیاعتمادی، سبب کنجکاوی بیش از حد دو طرف، در کارهای یکدیگر شده که این موجب ایجاد اضطراب شدید روحی، تضعیف روحیه و ناتوانی در کنترل رفتار می شود.
بدبینی، ریشهی بیشتر دشمنیها و نزاعهای خانوادگی،ایجاد احساس ناامنی درفرزندان و روی آوردن آن ها به پناهگاههای نامطمئن و از هم پاشیدن کانون گرم خانواده است. از سوی دیگر، سوءظن و بدگمانی، راه نفوذ و دخالت افراد فرصتطلب را باز کرده و آنها با اخبار نادرست، سبب ایجاد بیاعتمادی و گسستن پیوندهای عاطفی در بین اعضای خانواده میشوند. خداوند در قرآن کریم می فرماید: «اگر شخصی فاسق خبری برای شما آورد، دربارهی آن جستجو کنید، نکند با نادانی به جمعیتی حمله کنید، سپس پشیمان شوید»(1) .
✅ راه درمان سوءظن و بدگمانی
🔹 1. پرهیز از قضاوتهای عجولانه
🔹 2. درک صحیح تفاوت، و محترم شمردن آن، یعنی قبول اینکه دنیای مرد و زن با هم متفاوت بوده و هرکدام نیازها و ویژگیهای مختص به خود را دارند.
🔹 3. داشتن گفتگوی صمیمانه با هم و همدردی با یکدیگر در خوشی هاو ناخوشیها
🔹 4. ابراز محبت و علاقهی خود با کلام محبتآمیز، دادن هدیه، تشکر از زحمات یکدیگر، گوش دادن به سخنان هم، به پیشواز و بدرقه یکدیگر رفتن.
🔹 5. بیاعتنایی و اهمیت ندادن به صحبتهای دیگران و به خیالات بدی که به ذهن، خطور میکند، با توجه به اینکه خداوند میفرماید: «وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ (2) ؛ از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن».
و......
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). سوره حجرات، آیه 6
(2). سوره اسراء، آیه 36
📚 فصلنامه منجی/ شماره 39/ زمستان 1397
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 غیبت امام عصر خشم الهی است/ معصیت شیعیان؛ وجهی از غیبت امام زمان (عج) ⚜️
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 غیبت امام عصر خشم الهی است/ معصیت شیعیان؛ وجهی از غیبت امام زمان (عج)
⚜️ سلسله مباحث مهدویت-۵۴
یک وجهی که برای غیبت امام عصر بیان می کنند این است که این غیبت خشم الهی است. ما در دورانی هستیم که مورد غضب حضرت حق است.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه پنجاه و چهارم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
سومین وجه از ادله و حکمتهای غیبت امام عصر، سنت امتحان است که در مورد آن صحبت کردیم و عرض کردیم که غیبت امام عصر امتحان درون گروهی است و برای کسانی است که منتسب به حضرت هستند.
چرا این مسئله امتحان مهم است؟ امتحان از این جهت مهم است که ثابت قدمها در دوره غیبت تعداد کمی دارند. برای اینکه این تعداد کم معلوم بشوند، باید این غیبت ادامه پیدا کند. امام زین العابدین میفرماید «أَنَّ لِلْقَائِمِ مِنَّا غَیْبَتَیْنِ إِحْدَاهُمَا أَطْوَلُ مِنَ اَلْأُخْرَی أَمَّا اَلْأُولَی فَسِتَّهُ أَیَّامٍ أَوْ سِتَّهُ أَشْهُرٍ أَوْ سِتُّ سِنِینَ وَ أَمَّا اَلْأُخْرَی فَیَطُولُ أَمَدُهَا حَتَّی یَرْجِعَ عَنْ هَذَا اَلْأَمْرِ أَکْثَرُ مَنْ یَقُولُ بِهِ فَلاَ یَثْبُتُ عَلَیْهِ إِلاَّ مَنْ قَوِیَ یَقِینُهُ وَ صَحَّتْ مَعْرِفَتُهُ وَ لَمْ یَجِدْ فِی نَفْسِهِ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْنَا وَ سَلَّمَ لَنَا أَهْلَ اَلْبَیْتِ».
یعنی براستی برای قائم از ما دو غیبت است که یکی از دیگری درازتر است اولی شش روز یا شش ماه یا شش سال است و دیگری طول کشد تا بیشتر قائلین بآن از آن برگردند و بر آن ثابت نماند مگر کسی که یقین او قوی و معرفتش درست باشد و در دلش گرفت و گیری نباشد از آنچه ما حکم میکنیم و تسلیم ما اهل بیت باشد.
لذا این مسئله غیبت برای جداکردن هوادار واقعی و هودارنما لازم است...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/279