مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜️ فرازششم/ قسمت هشتم⚜️ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜️ فراز ششم / قسمت هشتم⚜️
🔷 چند سؤال
🔹 1- جامعهی غرب و اروپا نیز از قرآن استفاه میکنند، چرا جنایات و مفاسد، مخصوصاً در میان خانواده و زنان آنها، اینقدر فراوان است؟
در پاسخ، عرض میکنیم که ما جامعه اروپایی را تأیید نمیکنیم، اما در زمینههایی که موفقند به دستورات قرآن عمل میکنند و در مواردی که ضربه خورده و آسیب میبینند به علت تخطّی از دستورات الهی است.
جامعه غرب امروزه از نظر خانوادگی مختل است؛ چون به اصول اخلاقی عمل نمیکنند. در سال گذشته میلادی، بیشترین آمار طلاق در کشور انگلستان و بیشترین آمار قتل و جنایت در کشور آمریکا به وقوع پیوسته است.
اما در نظم کاری، وظیفهشناس هستند و از کار، گریزان نیستند. بنده افرادی با تفـکرات غربی و اروپایـی در همین شهر خودمان میشناسیم که زودتر از کارمندان دیگر در محل کارشان حاضر شده و در کارشان به همان اندازه نیز موفق هستند.
آنها میگویند وظیفهی ما در ازای حقوقی که دریافت میکنیم این است که کار کنیم و بهانه نیاوریم. ما قصد ترویج جامعه اروپایی را نداریم، بلکه ما اسلام را ترویج میکنیم. هر جا که به دستورات اسلام عمل میکنند، نفع آن را برده و در هر بخش که دستورات اسلام نادیده گرفته شود، چوبش را خورده و زیانش را خواهند دید.
ما نیز در هر بخش از زندگی خود که به دستورات اسلام عمل کنیم، منافع آن را برده و در هر بخش که عمل نکنیم، دچار آسیب میشویم. جنایت، فساد، تزلزل و گسستگی بنیان خانواده و مشکلات دیگری که گریبانگیر جامعه شده است، برای این است که به ارزشهای اخلاقی که دین ارائه کرده، عمل نمیشود...
ادامه دارد...
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدیه بزرگ شیراز 6 مهر روز بیست و هشتم محرم_1.mp3
17.63M
🆔 @bonyademahdi
✅ #سخنرانی
🔈 #صوت
💠 شباهت امام زمان (عج) با حضرت مسیح (ع)
🔹 استاد حاج شیخ علیرضا حدائق
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/346
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #سخنرانی 🔈 #صوت 💠 شباهت امام زمان (عج) با حضرت مسیح (ع) 🔹 استاد حاج شیخ علیرضا
🆔 @bonyademahdi
✅ #سخنرانی
💠 شباهت امام زمان (عج) با حضرت مسیح (ع)
👈 استاد حاج شیخ علیرضا حدائق در ادامه سلسله مباحث «عاشورا و مهدویت» به مسأله « شباهت امام زمان (عج) با حضرت مسیح (ع) » پرداختند.
✔️ نکات مهم این سخنرانی :
🔸 مانند مسیح (ع)
امام صادق (ع) میفرمایند: در مورد امام زمان (عج) همانند حضرت مسیح (ع) اختلاف میشود.
گروهی میگویند اصلاً متولد نشده است و گروهی دیگر میگویند متولدشده ولی از دنیا رفته است و عدهای میگویند امام یازدهم (ع) اصلاً فرزندی نداشته است.
🔸 افتخار به بدی
بشریت اگر از تعالیم دینی فاصله گرفت گاهی اوقات آنقدر سقوط میکند که دست به قتل نماینده خاص خداوند یعنی پیامبر الهی میزند و بدتر از آن، زمانی است که به این کار افتخار نیز میکند.
🔸 خوبی و بدی، بدون مرز
خوبی همانند بدی مرز ندارد.
اگر کسی در مسیر بدی قرار گرفت به جایی میرسد که از انجام هر کار ناپسند و قبیح ابایی ندارد.
مانند آل امیه که فرزند رسول خدا (ص) و امام معصوم (ع) را به شهادت رساندند و به این کار افتخار میکردند و حتی روز عاشورا به شکرانه این جنایت، روزه گرفتند.
🔸 قاطعیت در گفتن سخن حق
اگر کسی در برابر حق، حرف باطلی میزند باید با قاطعیت سخن حق را گفت و ساکت نشد.
همانطور که خداوند در مقابل کسانی که با افتخار میگفتند حضرت عیسی (ع) را به قتل رساندیم، با صراحت در جواب این باطل آنها فرمود: «وَمَا قَتَلُوهُ وَمَا صَلَبُوهُ وَلَکِنْ شُبِّهَ لَهُمْ»(۱۵۷ سوره نساء)
🔸 تلاش بینتیجه
تلاش دشمنان برای از بین بردن حضرت مسیح (ع) که حجت خداوند بود بینتیجه واقع شد و خداوند حجت خود را از دست آن توطئه گران نجات داد.
«وَ کانَ اللَّهُ عَزِیزاً حَکِیماً»(۱۵۸ سوره نساء)
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/346
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔴 #جنگ_نرم 🔹 قسمت سی و هفتم 💥 تأثیرات نرم شبکههای ماهوارهای 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت سی و هفتم
💥 تأثیرات نرم شبکههای ماهوارهای
⭕️ آسیبهای اجتماعی شبکههای ماهوارهای
⬅️ 1 – تشدید گسستهای بین نسلی
تأثیر برنامههای ماهوارهای بر روی فرزندان خانوادهها (جوانان و نوجوانان) بیشتر است؛ بهطوریکه این گروه، زمان بیشتری را صرف تماشای برنامههای ماهوارهای میکنند. این برنامهها، ارزشها، باورها، تصورات، انتظارات و جهتگیریهای ارزشی متفاوتی را تبلیغ و عرضه میکنند که باعث میشود به مرور زمان، فاصلهی روانی بین والدین و فرزندان، بیشتر و بیشتر شود و به انقطاع یا گسست نسلی بینجامد. در این وضعیت غالباً جوانان و نوجوانان میکوشند آخرین پیوندهای وابستگی خود را از والدین، گسسته و اغلب در این راه به گردنکشی و طغیانگری بپردازند.
در یک گسست نسلی به جای تعامل بر سر ارزشها، اختلافات و درگیریهای شدید بین فرزندان و والدین، ترک منزل بدون اطلاع، حرمتشکنی و ... صورت میگیرد.
مارگارت مید، در کتاب «فرهنگ و تعهد»، فرهنگها را به سه دستهی: فرهنگهای گذشتهگرا، حالگرا و آیندهگرا، تقسیم میکند و استدلال میکند که در هر جامعهای بسته به اینکه فرهنگ آن جامعه، گذشتهگرا، حالگرا یا آیندهگرا باشد، وارثان فرهنگ با هم متفاوت هستند.
در فرهنگهای گذشتهگرا، شیوههای زندگی از پدربزرگ و مادربزرگ، به فرزندان و نوهها منتقل میشود. در اینجا، پدربزرگها و مادربزرگها بسیار مورد احترام هستند. زیرا منبع دانش فرهنگی جامعه هستند و تجارب خود را از طریق پند و اندرز و لالاییها و ... به نسلهای بعدی منتقل میکنند. اما کمکم با ظهور و توسعهی نهادهای مدرن، فرهنگهای گذشتهگرا از بین میروند. مدرسه، پارک، سینما و ورزشگاه و ... وضعیت فرهنگی را دگرگون میکند؛ بهطوریکه مسئلهی انتقال فرهنگ، بخشی از آن به مدارس و بخش دیگر آن به رسانهها و نهادها و مؤسسات فرهنگی واگذار میگردد که کشور ایران را یک نمونه از این فرهنگها معرفی میکند.
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی/ شماره 32/ بهار 1396
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
💥برنامه سخنرانی استاد حاج شیخ علیرضا حدائق در دهه دوم صفر 1398
💢شب ها
🔸ساعت 20:30 / منزل آقای توکلیان
خیابان قصردشت، روبروی مسجد الرسول(ص)، انتهای کوچه 86
💢دوشنبه ها
🔸بعد از نماز مغرب و عشاء / مسجد النبی (ص)
خیابان قاآنی نو
💥می توانید این مراسم را به صورت زنده هر شب از ساعت 20:30 از طریق صفحه https://www.instagram.com/hadaegh.ir/ مشاهده نمایید.
🌐 https://bonyademahdi.com/347
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی 💥 #علائم_و_شرایط_ظهور 👈 وضعیت دین در آخرالزمان و حفظ آن تو
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 وضعیت دین در آخرالزمان و حفظ آن توسط مؤمن
گوهر دین، هماهنگ با فطرت بشر بوده، همواره مورد توجه جامعه قرار گرفته است. برخلاف تلاش فراوان بشر برای گرایش به دین، پیدایش بدعت ها و خرافات – به ویژه در دوره ی آخرالزمان – موجب لغزش عده ی زیادی در حفظ دین خواهد شد. پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرمایند: «برای امّت من، زمانی فرامی رسد که اگر کسی بخواهد دین خود را حفظ کند، مانند کسی است که آتش در کف دست خود نگه می دارد»(1).
لیکن بررسی روایات نشان می دهد حتی در عصر غیبت نیز شیعیان مخلص، همانند مجاهدان و مدافعان زمان پیامبر (ص)، به صورت آشکار و پنهان، به حفظ دین پرداخته، جامعه را به آن دعوت می نمودند. در حدیثی از امام سجاد (ع) آمده است که فرمودند: «مردم زمان غیبت امام دوازدهم که بر ولایت و امامت او استوار بوده، منتظر ظهورش هستند، بهتر از مردم هر زمان دیگری می باشند؛ چرا که خداوند متعال به ایشان عقل و فهم و معرفت به امام زمان(عج) خویش را عنایت کرده است و غیبت امام عصر (عج)، مانع از احساس حضور او نمی شود؛ چرا که ایشان، شیعیانی راستین هستند و با اخلاص هرچه بیشتر، مردم را به دین دعوت نموده، به صورت پنهان و نهان، به دینداری می پردازند»(2).
به همین لحاظ، وضعیت دین در آخرالزمان برای مهدی باوران مهدی یاور، نه تنها رو به زوال و فساد نمی نهد، بلکه رو به رشد بوده و موجب تجدید عهد و پیمان با آن امام همام و تلاش برای تسریع ظهور ایشان شده و به ظهور امام عصر (عج) می انجامد.
🔺 پی نوشت ها :
(1). الزامالناصب، ص185
(2). کمالالدین، ص 320
🌐 https://bonyademahdi.com
🏴🏴🏴 🏴🏴🏴
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
🔷 به لطف الهی ،اربعین امسال بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس با همکاری موکب احمد بن موسی (ع) علاوه برشور حسینی ،حال و هوای موکب را رنگ و بوی مهدوی داده و معطر به شمیم فرهنگ انتظار خواهد نمود.
منتظر قدوم مبارک شما هستیم.
⚫️ وعده دیدار ما در ایام اربعین ، کربلای معلی ،موکب احمدبن موسی (ع)
🌐 https://bonyademahdi.com/348
🏴🏴🏴 🏴🏴🏴
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💠 #امام_مهدی_عج_در_قرآن 🔸 قسمت دوم - 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💠 #امام_مهدی_عج_در_قرآن
🔸 قسمت دوم -
💢 روشهای مختلف معرفی شخصیتها در قرآن
قرآن برای شناساندن شخصیتهای الهی، از سه راه وارد میشود و در موردی طبق مصالحی، از شیوهی خاصی پیروی میکند:
🔹 1- معرفی با اسم: چنانکه قرآن در مواردی از پیامبر اسلام (ص)، به «اسم» یاد میکند: «مَا کَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِنْ رِجَالِکُمْ وَ لٰکِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَ خَاتَمَ النَّبِيِّينَ وَ کَانَ اللَّهُ بِکُلِّ شَيْءٍ عَلِيماً (1)؛ محمد (ص) پدر هیچیک از مردان شما نبوده و نیست ولی رسول خدا و ختمکنندهی آخرین پیامبران است و خداوند به همه چیز آگاه است».
🔹 2- معرفی با عدد: یکی از روشهای قرآن، معرفی با عدد است. در قرآن، «نقباء» (سرپرستان) بنیاسرائیل را با عدد معرفی کرده است: «وَ لَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَ بَعَثْنَا مِنْهُمُ اثْنَيْ عَشَرَ نَقِيباً (2)؛ خداوند از بنیاسرائیل پیمان گرفت و از آنان دوازده سرپرست برانگیختیم».
🔹 3- معرفی با صفت: یکی دیگر از طرق آشنایی شخصیتهای الهی، معرفی با صفت است. خداوند متعال در قرآن، کسانی را که باید مسلمانان از آنها اطاعت کنند، با صفت اولیالأمر معرفی کرده است: «إِنَّمَا وَلِيُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَ هُمْ رَاکِعُونَ (3)؛ صاحب امر شما، خدا و رسول او و کسانیاند که نماز را به پا میدارند و زکات میپردازند درحالیکه در رکوع هستند». پس معرفی با صفات، یکی از شیوههای صحیح معرفی است که دربارهی حضرت مهدی (عج) نیز صادق است (4).
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها:
(1). احزاب/40
(2). مائده/12
(3). همان/55
(4). جعفر سبحانی، پرسشها و پاسخها، ص185 – 182
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدیه بزرگ شیراز 7 مهر98 روز بیست و نهم محرم.mp3
19.51M
🆔 @bonyademahdi
✅ #سخنرانی
🔈 #صوت
💠 شباهت امام زمان (عج) با حضرت ایوب (ع)
🔹 استاد حاج شیخ علیرضا حدائق
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/349
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #سخنرانی 🔈 #صوت 💠 شباهت امام زمان (عج) با حضرت ایوب (ع) 🔹 استاد حاج شیخ علیرضا
🆔 @bonyademahdi
✅ #سخنرانی
💠 ستاد حاج شیخ علیرضا حدائق در ادامه سلسله مباحث «عاشورا و مهدویت» به مسأله « شباهت امام زمان (عج) با حضرت ایوب (ع) » پرداختند.
✔️ مهمترین مطالب:
🔸 شبیه ایوب (ع)
امام حسین (ع) فرمودند: برای حضرت ایوب (ع) بعد از سختیها و بلاهای که اتفاق افتاد گشایش و فرج پیش آمد همانند امام زمان (عج) که بعد از دوران طولانی غیبت و سختیها و رنجهای این دوران بهوسیله ظهور فرج و گشایش برای ایشان اتفاق خواهد افتاد.
🔸 نقش بلا در زندگی انسانها
بلا و ابتلاءات برای مؤمنین امتحان است. خداوند بهوسیله بیماریها و مشکلات اقتصادی و خانوادگی و… مؤمنین را امتحان میکند تا مشخص بشود آیا شکر الهی را بهجا میآورند یا نه؟
بلا وابتلاءات برای اولیای الهی ترفیع درجه و مقام بالاتر نزد خداوند است. سربریده و بالای نی برای آقا امام حسین (ع) و دست جداشده حضرت عباس (ع) برای این بزرگواران رفعت مقام و جایگاه است.
بلا برای انسانهای ظالم و بیاعتقاد به خداوند و دین و مذهب، نوعی مکافات عمل و ادب کردن او است.
🔸 خدا را برای خدا خواستن
حضرت ایوب بعد از همه بلاهای که برای ایشان پیش آمد به محضر خداوند عرض کرد: خدایا گرفتار شدم نگفت خدایا تو مرا گرفتار این بلاها نمودی.
آن حضرت خدا را برای خدا میخواست نه برای منافع خود و اموال و خانواده و…لذا در برابر تمام امتحانهای که شد صبر پیشه کرد و دائماً شکر الهی را بهجا آورد.
🔸 مراتب انسانها در امتحان الهی
در امتحانهای الهی مراتب انسانها فرق میکند خداوند با توجه به ظرفیت اشخاص آنها را مورد امتحان خود قرار میدهد.
امتحان اولیاء خدا خیلی شدیدتر و سختتر از دیگران است همچنان که حضرت ایوب (ع) به انواع بلاها مبتلا شد یا امام حسین(ع) در روز عاشورا بهترین یارانش و نزدیکترین اعضای خانوادهاش را در پیش روی چشمش قطعهقطعه کردند.
🔸 استجابت دعا به سبب فضل و رحمت خدا
اگر دعای کسی مستجاب شد نباید این تصور برایش حاصل بشود که استحقاق استجابت دعا را داشته است چون خداوند به سبب فضل و رحمت خود دعای ما را مستجاب میکند نه این که لیاقت و شایستگی ما باعث شده که دعای ما به اجابت برسد.
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/349
✅ #سیره_ی_علماء_در_خانواده
💠 آیتالله عبدالکریم حائری یزدی
از خصوصیات بارز آیتالله حائری، زهد و پارسایی، سادهزیستی و زندگی بیآلایش، قبل و پس از مرجعیّت ایشان میباشد.
امام خمینی (ره) دربارهی سبک زندگی ایشان میفرمایند:
با خادم خود، همسفره و همغذا بود و روی زمین مینشست. اخلاق بسیار خوبی در معاشرت با مردم داشت. وی کمحرف بود و با مردم، با مهربانی و ملایمت رفتار میکرد و همواره چهرهای بشّاش داشته و بر لبهایش تبسّم بود. به حدّی خوشاخلاق و خوشبرخورد و خوشمجلس بود که نمیتوان وصف کرد. بدون مبالغه، منبع و مبدأ اخلاق ستوده و افعال حمیده بود.
🌷 نحوهی رفتار با همسر :
برای منزل خود، آب از آبانبارها میآورد و کارهای منزل را انجام میداد. وقتی از ایشان پرسیده بودند از کجا شما به این عظمت و مقام رسیدید؟ فرموده بودند: سالهای سال خانمم بیمار بود و من بیماری خانمم را برای تجدیدفراش یا طلاق یا رها کردن ایشان بهانه نکردم. سالهای سال با او همزیستی داشتم. او را تمیز میکردم. از آفتاب به سایه میبردم و از سایه به آفتاب و ... اینگونه با او مدارا کردم تا خداوند به من نظر کرد (1).
🔺(1). خمینی،روح الله،شرح چهل حدیث،تهران،مؤسسه تنظیم ونشرآثارامام،بیست وسوم، 1380،ص 97.
🆔 @bonyademahdi
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
💠 "مراسم پرفیض دعای ندبه" 💠
🔹 همراه با سخنرانی : حجت الاسلام و المسلمین قهرمانی
🔸بامداحی : حاج غلامحسین گلکاری
📆 زمان: جمعه 19 مهر 98 ساعت 6:30 صبح
⚜️ مکان: میدان امام حسین(ع)،کوچه مهدیه(44)،دانشکده مهدویت ومهدیه بزرگ شیراز ⚜️
« مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس »
🌐 https://bonyademahdi.com/350
🌷امام صادق فرمودند:
هیچ عملی در [شب و]روز جمعه برتر و با فضیلتتر از صلوات بر محمّد و آل محمّد نمیباشد. (وسائل الشیعۀج۷: ۳۸۱)
⚡تا میتوانیم در هر حال(نشسته،سواره،پیاده و...)از فرستادن صلوات، آنهم با آرامش و با توجه، غفلت نکنیم. به نیابت از جمیع مومنین بفرستیم و هدیه کنیم آن را به امام زمان(عج) به نیت تعجیل در فرج حضرت و عاقبت به خیر شدنمان
@bonyademahdi
💫 اربعین دارد ابهت امامزمان(ع) را به اهل عالم نشان میدهد!
💫 اربعین تجلیگاه قدرتی است که رُعب را به دل دشمن میاندازد
🔸 اربعین یک نمایش قدرت و یک پیشدرآمد برای معرفت و آگاهیِ مردم جهان نسبت به امامزمان(ع) است.
🔸 شما زائران اربعین، با حرکت خودتان در این مسیر، دارید مردم عالم را خبردار میکنید؛ مثل حضرت زینب(س) که حرکت کرد و مردم عالم را از امامحسین(ع) و مظلومیت ایشان خبردار کرد.
🔸 شما نهتنها امامحسین(ع) را به همه معرفی میکنید، بلکه قدرت حسینی و قدرت مهدوی را به همه خبر میدهید! شما دارید قدرت امامزمان خودتان را به اهل عالم نشان میدهید!
🔸 شما دارید برای امامزمان(ع) ابهت درست میکنید و ابهت، مهمترین اسلحۀ حضرت است، کمااینکه فرمودهاند: خداوند، امامزمان(ع) را با «رُعب» کمک میکند. (الْقَائِمُ مِنَّا مَنْصُورٌ بِالرُّعْبِ؛ کمالالدین/۱/۳۳۱) یعنی وقتی امامزمان(ع) ظهور میکند، خدا رُعب و وحشتی از ایشان در دلِ دشمنان میاندازد که آنها را مغلوب میکند.
🔸 اربعین تجلیگاه قدرتی است که رُعب را به دل دشمن میاندازد. دشمنان ما وقتی جمعیت میلیونی اربعین را ببینند، طبیعتاً خواهند گفت: اینها کسانی هستند که در زمان غیبت امامشان، با شعار «یا حسین(ع)» ۲۰میلیون دور هم جمع شدند، اینها که در غیاب امامشان چنین قدرتی دارند، در حضور امامشان چهکار خواهند کرد؟! اگر امامشان بیاید و اشاره کند، آنوقت چه خواهند کرد!
🔸شما الان دارید ابهت و عظمت امامزمان(ع) را فراهم میکنید! شما دارید قدرت امامزمان(ع) را شکل میدهید، شما دارید مستقیماً برای ظهور، کار میکنید.(حجه الاسلام پناهیان)
@bonyademahdi
🆔 @bonyademahdi
✅ #جلوه_های_مهربانی_امام_زمان_(عج)
🔸 دعا کردن
یکی از اسباب خیر و نیکی مؤمنان نسبت به یکدیگر، دعا کردن است که گرهگشای بسیاری از مشکلات است و نیز بدون تردید، دعا از بهترین وسایل قرب الهی و رسیدن به خواستههای دنیوی و اخروی است و البته هرچه دعاکننده از ایمان و اخلاص بیشتری برخوردار باشد، دعای او به اجابت نزدیکتر خواهد بود.
راستی اگر شیعهی منتظری بداند و بفهمد که نه یک بار، بلکه همیشه مشمول دعای خیر امام زمان خویش است، چه احساسی پیدا میکند؟
در روایت است یکی از یاران امام رضا (ع) به آن حضرت عرض کرد: برای من و خانوادهام دعا کنید. امام فرمود: آیا چنین نمیکنم؟(1)
یعنی شیعیان هر امامی، مشمول دعاهای امام زمان خویشاند و این به دلیل نهایت لطف و محبتی است که امام نسبت به پیروان خود دارد و نیز به دلیل قدردانی امام از احساس نیکی شیعیان به امام امت یعنی در پاسخ دعاهایی که شیعیان برای فرج و سلامتی امام میکنند، امام نیز پیوسته برای حوائج دنیوی و اخروی ایشان، دعا میکند و البته دعای او کلید هر خیر و خوبی است.
و این نکته گفتنی است که امام زمان (عج) هم به صورت گروهی شیعیان را دعا میکنند و هم به صورت فردی و به طور خاصّ.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). کافی، ج1، ص 219.
📚 فصلنامه منجی/ شماره 25/ آبان و آذر 1394
🌐https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
#خبر
🏴🏴 لبیک یا حسین (ع) 🏴🏴
🔷 به لطف الهی ،اربعین امسال بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس با همکاری موکب احمد بن موسی (ع) علاوه برشور حسینی ،حال و هوای موکب را رنگ و بوی مهدوی داده و معطر به شمیم فرهنگ انتظار خواهد نمود.
منتظر قدوم مبارک شما هستیم.
⚫️ وعده دیدار ما در ایام اربعین ، کربلای معلی ،موکب احمدبن موسی (ع)
◽️ اللهم عجل لولیک الفرج ◽️
🌐 https://bonyademahdi.com/348
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜️ فرازششم/ قسمت نهم⚜️ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜️ فراز ششم / قسمت نهم⚜️
🔷 سؤال
🔹2 - آیا اختلافِ اِعراب در قرآن، منجر به اختلاف در معانی نمیگردد و آیا این اختلاف نیز نوعی تحریف به شمار نمیرود؟
عرض کردیم که اختلاف در اِعراب، نقصی برای قرآن به شمار نمیرود و به آن تحریف نمیگویند. از اینرو گاه قرّاع سبعه، کلمات متعددی از قرآن را با قرائتهای مختلف خواندهاند و این قرائتها معنا را دگرگون نمیکند، شاید تأثیری جزئی در معنا بگذارد، اما موجب تحریف نیست. یعنی ما میتوانیم بگوییم، قرآن عیناً با تمامی این آیات موجود نازل شده است، حتی اگر کسی یا کسانی اِعراب را جابهجا بگویند، ادغام کنند و قلب کنند، اختلاف در همین حد است، ولی نه یک آیه به آیات قرآن اضافه و نه یک آیه کم شده است.
گاه ممکن است در همین اختلاف اِعراب، معنا به گونهی دیگری تفسیر شود، مانند همین کلمه «آل یس» و «إِل یس»، ولی این اختلاف اعراب سبب تحریف قرآن نیست. این همان ساختاری است که بر پیامبر(ص) نازل شده است.
🔶 ترجُمانَه؛ مفسر واقعی قرآن
🔸معانی ترجمان:
1- ترجمان، یعنی کسی که دو زبان یا چند زبان را میداند و یا به اصطلاح خودمان، مترجم است. قرآن ترجمان است، یعنی دربردارندهی چند زبان است. این یک معنای ترجمان است.
2- معنای دیگر «ترجمان»، مفسّر و توضیحدهنده است و در زیارت آل یاسین، منظور از این فراز، همین معنا است. «اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا تالِىَ كِتابِ اللَّهِ وَتَرْجُمانَهُ»، یعنی ای آقایی که مفسّر واقعی قرآن شما هستید.
ادامه دارد...
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com