🆔 @bonyademahdi
✅ #اخبار
💠 شماره جدید نشریه منجی، فصلنامه مهدوی کشوری منتشر شد.
🔶 برخی از مهمترین عناوین این شماره به شرح زیر است:
🔸شرح زیارت آل یاسین
🔸تاثیرات عمیق ماهواره
🔸خانواده ی مهدوی
🔸شب میهمانی رازها
🔸شرایط و علائم ظهور
🔸کلیدهای موفقیت
🔰 علاقه مندان می توانند جهت تهیه و یا اشتراک در ساعات اداری با شماره تلفن : 37255851 تماس حاصل نمایند و یا به صورت حضوری به بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس واقع در شیراز بلوار کوی زهرا(س) کوچه 8 فرعی اول سمت راست مراجعه نمایند.
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/244
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت بیست و دوم
💥 معرفی شبکههای ماهوارهای - (8)
⬅️ 5 – شبکهی من و تو (manoto)
این شبکه توسط سرمایهداران ایرانی مقیم لندن که وابسته به خاندان پهلوی هستند و با استفاده از شخصیت گوگوش (فائقه آتشین) راهاندازی شد. این شبکه در ابتدای کار خود، سر و صدای زیادی به پا کرد و توانست مخاطبانی را جذب کند. مهمترین دلیل آن هم، پخش مستندهایی بر مبنای علم غربی و برگرفته از تفکرات داروین بود.
این شبکه به بررسی جهتدار فضای سیاسی ایران میپردازد. قریب به اتفاق مدیران این شبکه، بهایی هستند و اکنون شرط جذب افراد برای کار در این شبکه، بهاییبودن آنها ذکر شده است.
شبکهی منوتو، یک شبکهی تلویزیونی اجتماعی و سرگرمی و وابسته به شبکهی تلویزیونی مرجان است که از شهر لندن و کشور انگلیس، برنامههای خود را پخش میکند. این شبکهی تلویزیونی از 28 اکتبر 2010، رسماً راهاندازی و به پخش فیلم، سریال، خبر، گزارش، برنامههای اجتماعی و ... به زبان فارسی مشغول است.
این شبکه، مانند سایر رسانههایی که زیر نظر دولت انگلیس اداره میشود، سعی در هدایت افکار مخاطبین خود خصوصاً ایرانیان دارد. در یک نگاه کلی ضدیّت این شبکه با نظام جمهوری اسلامی ایران و خصوصاً اسلام، بسیار بارز است؛ بصورتیکه تقریباً در تمامی برنامههای شبکه به صحبت دربارهی ایران در زمان پهلوی و دفاع از خدمات رژیم شاهنشاهی در آن زمان و همینطور تحریف احکام اسلامی پرداخته میشود.
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی/ شماره 28/ اردیبهشت و خرداد 1395
🌐https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 کسانی که نزد امام زمان شرفیاب شدند/ وظیفه منتظران؛ تشرف یا تشبه؟ ⚜ سلسله
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 کسانی که نزد امام زمان شرفیاب شدند/ وظیفه منتظران؛ تشرف یا تشبه؟
⚜ سلسله مباحث مهدویت-۴۵
مسئله ای که در مورد غیبت کبری مطرح می شود مسئله تشرف به محضر امام است. این سوال مطرح است که ما می توانیم به محضر امام برسیم یا نه؟ آیا این امر به طور اختیاری یا دائمی ممکن است؟
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه چهل و پنجم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
بر اساس برخی از روایات یکی از محلهایی که برای زندگی امام زمان در دوران غیبت کبری مطرح میشود، جزیره خضراء است.
در منابع تاریخی که در مورد آندلس نوشته اند، از جزیره خضراء به عنوان باب الاندلس یاد کرده اند که در تنگه جبل الطارق است. اینکه این جزیره از چه زمانی به عنوان محل سکونت امام مطرح شده است، دو داستان و قطعه تاریخی برای آن مطرح است.
یکی واقعهای است که ۷۳۹ سال قبل برای زین الدین علی ابن فاضل مازندرانی اتفاق افتاده است. ایشان میگوید من در ۱۱ شوال ۶۹۱ هجری قمری به آنجا رفته ام.
داستان دوم مربوط میشود به شخصی به نام کمال الدین احمد ابن محمد ابن یحیی انباری. داستان ایشان را محدث نوری در جنت الاماوی نقل میکند. این داستان مربوط به سال ۵۴۳ هجری قمری است.
نکته مهم این است که من خلاصه آنچه که برای علی ابن فاضل مازندرانی اتفاق افتاده را بیان میکنم که علامه مجلسی هم آن را در کتاب بحار نقل کرده است. ایشان بابی را در کتاب بحار باز میکنند به نام نوادر؛ که در مورد کسانی است که به محضر حضرت ولی عصر (عج) مشرف شده اند...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/245
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜ فراز چهارم / قسمت چهارم ⚜ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜ فراز چهارم / قسمت چهارم ⚜
🌿 حکایت ملا حسینعلی
آیتاللهحاجشیخمحمدرضا حدائق قضیهای را نقل کرده و میفرمودند:
در همین منطقه میانرود که جزء حواشی شیراز است، روستایی به نام «کوشکبیدک» قرار داشت که شاید بیش از 30 سال برای تبلیغ به این روستا میرفتم.
ایشان میگفتند:
من در دوران جوانی که به این روستا میرفتم، عادت داشتم بیشتر با پیرمردها نشست و برخاست داشته باشم و معتقد بودم که اینها تجربه دارند و تجربه مافوق علم است: «التَّجْرُبَةُ فُوقالعِلْم»؛ چرا که آنها در زندگی خود چیزهایی دیده و مطالبی آموختهاند که انسان باید از آنها بیاموزد.
در این روستا پیرمردی به نام ملّاحسینعلی زندگی میکرد. آن زمان که او این قضیه را برای ما نقل میکرد، بالای 70 سال سن داشت. او مشهور بود به «کربلایی ملّا حسینعلی».
در یکی از روزهای ماه مبارک رمضان، درحال قدمزدن با ایشان، به قبرستان روستا رسیدیم. ایشان به من گفت: آقای حدائق! خاطرهای از اینجا برایتان بگویم و به قطعهای از خاک قبرستان اشاره کرد و گفت: اینجا را میبینید؟
گفتم: آری.
گفت: 50 سال پیش که من بیست سال داشتم، یکی از اهالی روستا از دنیا رفت. جنازهاش را به این قبرستان آوردند و دنبال جای مباحی میگشتند که قبر نبوده باشد تا دفنش کنند.
همینطور که میگشتیم، پیرمردهای روستا این نقطه را نشان داده و گفتند: اینجا کسی را دفن نکردهاند، او را اینجا دفن کنید.
من که جوان بودم، بیل و کلنگ را برداشتم و شروع به کندن زمین کرده و پایین رفتم. ناگهان دیدم آثار قبر و لحدی پیدا شد.حسّ کنجکاوی مرا تحریک کرد و در حال و هوای جوانی با خود گفتم: یکی از این لحدها را بردارم و ببینم اثری از میّت زیر این لحد مانده یا نه؟ چون پیرمردها به یاد نمیآوردند که کسی را در اینجا دفن کرده باشند، باید تاریخ این قبر به 200 تا 300 سال قبل برمیگشت، از اینرو با خود گفتم لحد را بردارم و ببینم در آن زیر چه خبر است؟
تا خواستم لحد را بردارم، صدایی از زیر آن بلند شد و گفت: ملاحسینعلی، اینجا منزل من است، برو جای دیگر قبر بکن...
ادامه دارد...
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 علائم حتمی ظهور (3)
🔸5. خسف بیداء: «خسف»، یعنی فرو رفتن و «بیداء» نام سرزمینی بین مدینه و مکه است. سفیانی که در آستانهی ظهور حضرت مهدی (عج) خروج میکند، هنگامی که از ظهور ایشان باخبر میشود، سپاهی عظیم برای مقابله با حضرت میفرستد و چون این سپاه به سرزمین بیداء میرسند، خداوند آنان را در زمین فرو میبرد و هلاک میشوند.
امام باقر (ع) می فرمایند: «به فرمانده ی سپاه سفیانی خبر می رسد که مهدی (عج) به سوی مکه رفته است. پس لشکری در پی او روانه می کند... چون لشکر سفیانی به سرزمین بیداء رسید، ندا دهنده ای از آسمان ندا می کند: «ای سرزمین بیداء! آنان را نابود ساز». پس آن سرزمین، لشکر را در خود فرو می برد»(1).
🔺پی نوشت:
(1). الغیبة نعمانی، ب14، ح67 .
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
💢 بزرگداشت علماء و شهدای حوزه علمیه منصوریه شیراز
🔹سخنران : حضرت آیت الله دژکام (دامت برکاته) « نماینده محترم ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز»
🔸مداح : حجت الاسلام اسکندری
📆 زمان : سه شنبه 10 اردیبهشت 98 همزمان با نماز مغرب و عشاء
🔺مکان : حوزه علمیّه منصوریّه (خیابان بین الحرمین)
🌐 https://bonyademahdi.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆔 @bonyademahdi
🎥 #کلیپ_تصویرۍ
✅ رأی گیری برای انتخاب امام زمان (عج) !
👈 سران مذهبی چند کشور به ایران آمدند و چند روز هم مشهد و قم بودند و با بعضی از مراجع و علماء هم ملاقات داشتند، با من تماس گرفتند و گفتند شما هم به ملاقات بیایید ، من گفتم : من طلبه هستم، جزءِ بزرگان نیستم ولی در تبلیغ و تفسیر شاید حرف نویی داشته باشم...
🔹 حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/246
🆔 @bonyademahdi
🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟
💢 #شرایط_و_علائم_ظهور
🔸قسمت دهم -
در قسمت گذشته، پیرامون شرایط ظهور صحبت کرده و گفتیم، چهار شرط برای انقلاب حضرت مهدی (عج) لازم است: 1- قانون جامع، 2- رهبری، 3- یاران، 4- آمادگی عمومی. سپس به بیان توضیحات، پیرامون هر کدام پرداختیم. در این شماره، به بحث پیرامون «علائم ظهور» میپردازیم:
قبلاً بیان شد که مراد از علائم ظهور، نشانهها و حوادثی است که قبل از ظهور یا حین ظهور رخ داده، مردم را نسبت به ظهور حضرت آگاه میکند. توجه به علائم و شناخت آنها، بدین جهت اهمیت دارد که ظهور حضرت مهدی (عج)، بزرگترین رویداد تاریخ بشریت است. زیرا با قیام حجّت حق، پلیدیها و تباهیها از بین رفته، زمین در اختیار صالحان قرار میگیرد و دیگر جایی برای زورمداران نخواهد بود. بیتردید، تودهی مردم و عموم انسانها خواستار چنین امری هستند و ظهور صلح، آرامش و عدالت را انتظار میکشند و در این راستا، درک درست علائم ظهور، جایگاه خاصی در این رخداد دارد.
💥 تقسیمات علائم
برای علائم تقسیمات متعددی شده است که مهمترین آنها علائم حتمی و غیرحتمی است که به آن اشاره میشود.
💥 علائم حتمی و غیرحتمی
این تقسیمبندی برگرفته از روایات است. بدینمعنی که در روایات ائمهی معصومین علیهمالسلام بعضی علائم از امور حتمی دانسته شده که مراد از آن، حتمیت وقوع آنها است و بعضی از علائم دیگر غیرحتمی معرفی شده است که منظور، امکان واقع نشدن آنهاست؛ یعنی ممکن است تحقق پیدا نکند.
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی/ شماره 40/ بهار 1398
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_تصویری
💥آقای دکتر عنایت الله رحیمی استاندار فارس بهمراه مهندس ساسان تاجگردون ریاست سازمان برنامه و بودجه استان فارس و دکتر جمشیدی مدیر کل دفتر فنی استانداری فارس صبح امروز ( 11 اردیبهشت 98 ) از پروژه ساخت مجتمع آموزشی حضرت ولی عصر(عج) بازدید کردند.
💥در این دیدار استاد شیخ علیرضا حدائق ضمن ابراز امیدواری نسبت به تکمیل این پروژه در آینده نزدیک ، مساله مدیریت کار فرهنگی از مهم ترین مسایلی دانست که مسئولین باید به آن توجه داشته باشند.
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/247
🆔 @bonyademahdi
🌿 سیدمحمدباقر حجّتی، یکی از شاگردان شهید مطهری نقل میکند: در یکی از سالهایی که شمار داوطلبان ورود به دانشکدهی الهیات (در زمان قبل از انقلاب) رو به افزایش نهاده بود، تعداد بسیاری از آنان را دختران و زنان بیحجاب تشکیل میدادند. استاد مطهری از آنجا که سخت تلاش میکرد که فضای دانشکده با ورود زنان بیحجاب آسیب نبیند، در یکی از جلسات شورا پیشنهاد کرد که دختران و زنانی که میخواهند وارد دانشکده شوند، باید با پوشش شرعی باشند وگرنه دانشکده از پذیرش آنها معذور است. این پیشنهاد، مورد تصویب اعضای شورا و رئیس وقت دانشکده قرار گرفت.
قبل از شروع کنکور اختصاصی دانشکده، شهید مطهری تعداد زیادی روسری تهیه کرده و در روزهایی که در رسانهها از کشف حجاب تعریف و تمجید میکردند، تعدادی از این روسریها را به نگهبان درب جنوبی و تعدادی دیگر را به نگهبان درب شمالی دانشکده سپرد و به آنها گفت: به هر داوطلب زن که بدون حجاب وارد دانشکده میشود، یکی از این روسریها را هدیه کنید تا بدون حجاب، به دانشکدهای که بسان یک مکان مقدس اسلامی است، وارد نشود.
از این روسریها استقبال خوبی به عمل آمد، تا آنجا که بیشتر خانمهایی که برای شرکت در امتحان ورودی به دانشکده آمده بودند، با حجابی کامل یا نسبی وارد شدند.
گرچه این عمل در حال حاضر، ساده به نظر میرسد، اما در آن روزگار قبل از انقلاب، کاری دشوار و خطرناک و بسان وارد کردن دست برهنه در لانهی زنبور بود که کسی در خود، جرأت چنین کاری را نمیدید .
📚 (مجله طوبی/ شماره 17)
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 غیبت امام زمان از ناحیه ماست/ امکان ملاقات با امام عصر(عج) ⚜ سلسله مباحث
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 غیبت امام زمان از ناحیه ماست/ امکان ملاقات با امام عصر(عج)
⚜ سلسله مباحث مهدویت-۴۶
مسئله ای که در مورد غیبت کبری مطرح می شود مسئله تشرف به محضر امام است. این سوال مطرح است که ما می توانیم به محضر امام برسیم یا نه؟ آیا این امر به طور اختیاری یا دائمی ممکن است؟
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه چهل و پنجم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
بر اساس برخی از روایات یکی از محلهایی که برای زندگی امام زمان در دوران غیبت کبری مطرح میشود، جزیره خضراء است.
در منابع تاریخی که در مورد آندلس نوشته اند، از جزیره خضراء به عنوان باب الاندلس یاد کرده اند که در تنگه جبل الطارق است. اینکه این جزیره از چه زمانی به عنوان محل سکونت امام مطرح شده است، دو داستان و قطعه تاریخی برای آن مطرح است.
یکی واقعهای است که ۷۳۹ سال قبل برای زین الدین علی ابن فاضل مازندرانی اتفاق افتاده است. ایشان میگوید من در ۱۱ شوال ۶۹۱ هجری قمری به آنجا رفته ام.
داستان دوم مربوط میشود به شخصی به نام کمال الدین احمد ابن محمد ابن یحیی انباری. داستان ایشان را محدث نوری در جنت الاماوی نقل میکند. این داستان مربوط به سال ۵۴۳ هجری قمری است.
نکته مهم این است که من خلاصه آنچه که برای علی ابن فاضل مازندرانی اتفاق افتاده را بیان میکنم که علامه مجلسی هم آن را در کتاب بحار نقل کرده است. ایشان بابی را در کتاب بحار باز میکنند به نام نوادر؛ که در مورد کسانی است که به محضر حضرت ولی عصر (عج) مشرف شده اند...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/248
امام زمان آمدنی نیست، آوَردَنیست...
🏴 از #حضرت_زهرا روایت شده که پیامبر اکرم فرمودند: امام همچون کعبه است که (مردم) باید به سویش روند، نه آن که (منتظر باشند تا) او به سوی آنها بیاید.
📚 بحار الانوار، ج ۳۶، ص ۳۵۳
#حاج_اسماعیل_دولابی میفرماید:
ظاهرا میگوییم آقا می آید ولی در حقیقت ما به خدمت حضرت میرویم. ما به پشت دیوار دنیا رفتیم و گم شدیم، باید از پشت دیوار بیرون بیاییم تا ببینیم که حضرت از همان ابتدا حاضر بودند. #امام_زمان گم و غائب نشده است. ما گم و غائب شده ایم.
📚 مصباح الهُدی ص ۳۱۹
تا ما نخواهیم، او نمی آید...
کافیست از خودمان شروع کنیم...
@bonyademahdi
دستورالعمل برای ایام اخر ماه شعبان
استاد فاطمی نيا: این ایام باقی مانده از ماه شعبان را خیلی غنیمت بشمارید؛ این روزها بسیار حساس است و باید قدر بدانیم ، سعی کنیم با آمادگی کامل وارد ماه رمضان، ماه مهمانی خدا، شویم! در این ایام باقی مانده خیلی چیزها میتوان کسب کرد!
کسی درماه شعبان از امام رضا (علیه السلام) تقاضای دستورالعملي را کرد که در ماه شعبان انجام دهد.
حضرت به آن شخص میفرمایند: در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو: اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
«خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای ، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز»
@bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #خانواده_مهدوی 🔸قسمت سی و پنجم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #خانواده_مهدوی
🔸قسمت سی و پنجم
👈 تحقیر کردن اقسامی دارد که عبارتند از:
⭕️ 1- تمسخر و استهزاء
در روایت داریم، کسانی که افرادی را در دنیا مسخره میکنند، روز قیامت به آنها گفته میشود به طرف بهشت بروید! به طرف بهشت میدوند، اما در بسته میشود! برمیگردند. دوباره میبینند در، باز است. دوباره جلو میآیند، دوباره در بسته میشود! (مثل سراب است) تا اینکه خسته میشوند!(1)
خداوند آنها را اینگونه مورد استهزاء قرار میدهد. این، تجسّم اعمال است: «اللَّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ»(2).
⭕️ 2- هرزهگویی و فحاشی
گاهی برخی خانمها و آقایان بددهان هستند. در حدیث داریم، بددهانی و بدزبانی سه اثر منفی در زندگی میگذارد: اولاً برکت از روزیاش گرفته میشود. دوماً خداوند او را به خودش واگذار میکند. سوماً معیشت و رزقش کاهش پیدا میکند.
⭕️ 3- شماتت و سرزنش
امام صادق (ع) میفرمایند: «اگر کسی، مؤمنی را به خاطر گناهی سرزنش کند، نمیمیرد تا خودش مرتکب آن گناه شود!»(3) یعنی خود او هم گرفتار آن معصیت و گناه میشود. در روز قیامت، خداوند، ملامتکننده را با ملامت، وارد صحرای محشر میکند.
🔹همسر را فدای خواستههای دیگران کردن
همسر شما، اولویت اول شما محسوب میشود. نه خانواده، نه فرزند، نه خویشاوند و دوست، و نه کار و سرگرمی، هیچیک بر همسر شما ترجیح ندارد! حدّ و حدود مستحکمی ایجاد کنید تا معلوم شود که شما برای ازدواج خود ارزش قائل هستید و به هیچ چیز و هیچکس اجازه نمیدهید، رابطهی شما را کمرنگ کند. البته تنها چیزی که به رضایت همسر اولویت دارد، رضایت خداوند است! علاوه بر آن، شما باید مرز نامرئی برای تضمین و حراست از محرمانه و خصوصی بودن صمیمیت رابطهتان ایجاد کنید. به این ترتیب، سیستمی یکپارچه خواهید داشت که اجازهی ورود و دخالت هیچ فرد یا موضوع دیگری را به این رابطه نمیدهد.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها:
(1). محجةالبیضاء، ج5، ص236.
(2). سوره بقره، آیه 15.
(3). کافی، ج2، ص 356.
📚 فصلنامه منجی/ شماره 37/ تابستان 97
🌐https://bonyademahdi.com