خطبه ۸۴_۷۰.mp3
13.83M
📗کتاب صوتی
#نهج_البلاغه
بخش #خطبه_ها
خطبه ۷۰ تا ۸۴
۷۰ . در نكوهش مردم عراق
۷۱ . درود بر پيامبر
۷۲ . درباره مروان
۷۳ . هنگام بيعت شورا با عثمان
۷۴ . پاسخ به اتهامى ناروا
۷۵ . اندرز
۷۶ . نكوهش رفتار بنى اميه
۷۷ . نيايش
۷۸ . پاسخ اخترشناس
۷۹ . نكوهش زنان
۸۰ . وارستگى و پارسائى
۸۱ . در صفت دنيا
۸۲ . خطبه غراء
۸۳ . درباره عمرو بن عاص
۸۴ . در توحید و موعظه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی مرحوم آیت الله بهجت با موضوع «آگاهی امام زمان(عج) نسبت به حال همگان»
- در روایت است حضرت حجت(عج) که ظهور می کنند ندا سر می دهند: یا اهل العالم... و ندای ایشان به همه ی انسان ها می رسد به هر کسی با زبان خودش و این اعجاز است و حضرت شروع به معرفی خودش میکند.
در زمان غیبت این ما هستیم که امام زمان(عج) را نمی بینیم ولی او ما را می بیند. ما صدایش را نمی شنویم ولی او می شنود.
- ماجرای عریضه نویسی آ سید حسن برای امام زمان(عج) و پاسخ حضرت به ایشان که شما خیال می کنید که ما باخبر از حال شما نیستیم
- معرفت ما نسبت به امام زمان(عج) ناقص است ولی حضرت به حال ما کاملا آگاه است.
خطبه 90-83 .mp3
42.69M
📗کتاب صوتی
#نهج_البلاغه
بخش #خطبه_ها
خطبه ۸۳ تا ۹۰
۸۳ . خطبه موسوم به غرّاء
۸۴ . درباره عمروعاص
۸۵ . در صفات خداوند
۸۶ . در توحيد الهى و سفارش به تقوا
۸۷ . در وصف پرهيزكاران و فاسقان
۸۸ . در بيان هلاكت مردم
۸۹ . مردم پيش و پس از بعثت
۹۰ . در توحيد الهى و پند و اندرز
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی با موضوع آثار و برکات انتظار امام زمان (عج)
اولین اثر از اثرات انتظار تقوا است. انسان منتظر چون تقوا دارد حامی عدالت بوده و منتظر ظهور صاحب الزمان (عج) است. عمل کم با تقوا بسیار برتر و بالاتر از تقوا بدون عمل است.
خصلت و خوی اجتماعی داشتن دومین اثر از اثرات تقوا است. انسان ها باید یاد بگیرند در تعامل با هم از گناه دوری کنند. رسیدگی به مردم به قدری ثواب دارد که بنابر آیات و روایات هر کس مشکلی را از مسلمانی کم کند گویی اهل بیت (ع) را خشنود نموده است.
خطبه 96-91 .mp3
39.46M
📗کتاب صوتی
#نهج_البلاغه
بخش #خطبه_ها
خطبه ۹۱ تا ۹۶
۹۱ . خطبه معروف به خطبه اشباح
۹۲ . پس از كشته شدن عثمان
۹۳ . در بيان فضل و علم خود
۹۴ . در فضل رسول اكرم(ص)
۹۵ . در حال مردم هنگام بعثت
۹۶ . درباره پيامبر(ص)
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ | #تصویری
💠حجت الاسلام عالی
معرفت به اهداف امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
1417748224_-356517530.pdf
2.56M
معرفی کتاب همراه با پی دی اف
عنوان کتاب:حقيقت غيبت از منظر روايات
مولف محسن رحيمي جعفري.
مشخصات نشر:قم: بنياد فرهنگي حضرت مهدي موعود (عج)، مركز تخصصي امامت و مهدويت، 1391.
مروری بر فلسفه غیبت از دیدگاه معصومین(ع) و بررسی سند و دلالت روایات وارد شده در این زمینه است. در این کتاب ضمن بیان کلیاتی در مورد معنای غیبت، اهداف و حکمتهای مترتب بر آن و دلایل غیبت امام مهدی(ع)، به تجزیه و تحلیل برخی از روایات در زمینههای مختلفی چون: علل رابطه داشتن با امام مهدی(ع)، راهکارهای ارتباط داشتن با ایشان و بایستههای آن، وظایف منتظران واقعی در عصر غیبت، امتحان شده امت اسلام در این عصر، دعا کردن برای فرج آن امام، کیفیت ظهور و زمان آن پرداخته شده و از لحاظ سند و دلالت صحت و سقم ای احادیث بررسی گردیده و برخی از شبهات مهم در مورد غیبت امام مهدی(ع) مطرح و با استناد به این روایات پاسخ آنها ارایه گردیده است."
خطبه 108-97 .mp3
37.9M
📗کتاب صوتی
#نهج_البلاغه
بخش #خطبه_ها
خطبه ۹۷ تا ۱۰۸
۹۷ .مقايسه ياران خود و پیامبر(ص)
۹۸ . در ستم بنى اميّه
۹۹ . در گريز از دنيا
۱۰۰ . درباره پيامبر و خاندان او
۱۰۱ . در خبر از حوادث ناگوار
۱۰۲ . در زمينه سختى ها
۱۰۳ . در تشويق به زهد
۱۰۴ . درباره پيامبر و فضيلت خويش
۱۰۵ .در وصف پيامبر(ص)
۱۰۶ . درباره اسلام، و توصيف پيامبر
۱۰۷ . در يكى از ايّام صفّين
۱۰۸ . در پيشگويى از حوادث آينده
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین عالی با عنوان "امام زمان (عج) واسطه فیض الهی"
تمسک به قرآن و عقل به تنهایی برای رفع تعارض و اختلاف از جامعه بشری کافی نیست. فلسفه امامت همین رفع تعارضات و اختلاف هاست.
امام کسی است که به خاطر سه ویژگی او، ما بایستی در مقابلش تسلیم شویم: ۱. علمش بی خطا است. پیشرفت علوم بشری همواره با خطاهایی همراه بوده است؛ هرچند آسانی برای مردم به ارمغان آورده است، اما آسایش نیاورده است. ۲. عمل امام بی خطاست. هرکس یک نقطه سیاه در زندگی اش داشته باشد و به خود و دیگران یا خداوند ظلم کرده باشد، شایسته مقام امامت نیست. ۳. امام سرشار از محبت و دلسوزی است. محبت اهل بیت (ع) به شیعیان بسیار فراتر از محبت پدر و مادر به فرزند است؛ زیرا این محبت غریزی است ولی محبت ائمه به شیعیان الهی و از سنخ محبت خداست.
خداوند متعال سه منصب را به ائمه (علیهم السلام) داده است: ۱. ولایت تکوینی. خداوند اختیار تمام عالم هستی را به دست ائمه داده است. ۲. ولایت تشریعی. خداوند اختیارِ حلال و حرام را به آن ها داده است. ۳. ولایت اجتماعی. شیعه مشروعیت ولایت و حکومت هیچ کسی جز معصوم و وصی معصوم را بر جامعه قبول ندارد. از سه منصب فوق دو منصب اول حتی در عصر غیبت تعطیل بردار نیست.
ائمه (علیهم السلام) واسطه فیض رساندن خداوند بر اهل زمین است؛ به همین خاطر است که مستقیم از ایشان حاجت می خواهیم. پس ما اگر از امام مستقیما چیزی را طلب می کنیم نه به عنوان یک فرد مستقل است بلکه به عنوان واسطه فیض است.
28.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حجت الاسلام دکترناصر رفیعی با موضوع «شخصیت و زندگی امام کاظم(ع)»
شخصیت و زندگی امام کاظم علیه السلام از جهات مختلفی قابلبحث و گفتگوست. امام کاظم علیهالسلام ۲۰ سال با پدر بزرگوارشان زندگی کردند و معارف دینی را از امام صادق علیهالسلام اخذ نمودند و دوران امامتشان نیز ۳۵ سال طول کشید.
کتاب «مَطالِبُ السَؤول فی مَناقِب آلِ الرَّسول» محمد بن طلحه شافعی دربردارنده زندگینامه حضرت زهرا و ائمه اطهار علیهمالسلام است. این اندیشمند شافعی در رابطه با امام موسی بن جعفر علیهالسلام مینویسد که امام کاظم علیه السلام شبها را با سجده و نماز صبح مینمودند و روزها را با روزه و انفاق به فقرا سپری میکردند و کسانی که به ایشان بدی و تندی میکردند را با احسان و بخشش پاسخ میدادند.
اهلبیت علیهم السلام سیئه را با حسنه جواب می دادند. امام محمد تقی علیه السلام در پاسخ به نامه کسی که از پدر ناصبی خود گلایه کرده بود، می فرمایند؛ «الْمُدَارَاةُ خَیْرٌ لَکَ مِنَ الْمُکَاشَفَةِ وَ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرٌ» مدارا بهتر از دعواست و شکیبایی و بردباری پیشه کن و صبور باش چراکه عاقبت نیک در انتظار متقین است.
محمد بن طلحه شافعی از اندیشمندان اهل سنت در کتاب خود مینویسد، اگر کسی نسبت به موسی بن جعفر علیه السلام مرتکب خطایی میشد، گذشت می نمود؛ از بس ایشان عبادت می کرد که در مدینه به عبد صالح و در عراق به باب الحوائج معروف بود.
20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عالی با عنوان "مبعث و قرآن "
بعثت پیامبر فتح بابی برای آشکارشدن حقایقی شد که اگر پیامبر اکرم (ص) نبودند تا ابد آن حقایق مکتوم و پنهان می ماند. خداوند بزرگترین جلوه و رونمایی خودش را در مبعث برای پیامبر اکرم (ص) محقق کرده است. وجود مقدس پیامبر اکرم به گونه ای بود که از ابتدای خلقت تا انتهای خلقت بیشترین «واردات» و دریافت ها را از جانب خداوند داشت؛ طبیعتاً بیشترین «صادرات» و افاضات نیز از آن اوست و از این جهت است که اولین کسانی که از پیامبر معارف و حقایق را دریافت کردند انبیاء (ع) بودند و تمام ایشان شاگردان پیامبر (ص) بودند. در روایتی از امام صادق (ع) داریم که می فرمایند: خداوند متعال در عالم ارواح پیامبر اکرم را اول از همه خلق کرد و پیامبر اکرم نبی بر همه انبیاء بوده و همه انبیاء شاگردان پیامبر اسلام هستند و همه آنها بندگی را از پیامبر آموختند؛ این بدین معنی است که تمام انبیاء در مقابل پیامبر اکرم (ص) اُمّی هستند.
مبعث فتح باب برای کسی است که می خواهد از پیامبر چیزی بیاموزد و بزرگترین محصول مبعثِ پیامبر اکرم قرآن است و بزرگترین دریافتی که پیامبر از خداوند داشته همین قرآن است و تجلی خداوند در کلامش همین قرآن بوده است. حداقل چیزی که ما باید از بعثت درس بگیریم این است که با ظاهر قرآن بیشتر انس بگیریم. حالا حقیقت قرآن بماند که برای ما قابل فهم نیست. در قرآن، خدا همه کاره و ملاک است و مرگ و زندگی با اوست؛ اما در کتب آسمانی - مسیحیت و... - ملاک انسان است. هر گونه ارتباط با قرآن باعث یک نوع شفاعت می شود و ...