هدایت شده از باورهای مهدویت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای منجی دلهای خزان دیده کجایی
کی میرسد آن جمعه موعود بیایی
ای نبض زمان ذکر دعای فرج تو
مافوق مکان در نظر اهل ولایی
کنزُ الفقرایی و همانند نداری
تو رحمت موصوله احسان خدایی
عیب از دل ما نیست گرفتار تو هستیم
عیب است کریمان که برانند گدایی
https://eitaa.com/mahdavibavar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری از تشرف حضرت آیتالله خامنهای به حرم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در سال ۱۳۶۳.
🌻 سالروز ولادت حضرت زینب علیهاالسلام مبارک باد.
🌷 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ویژه ولادت حضرت زینب
📹ببینید| عشق یعنی کلنا عباسک یا زینب
🔺شعرخوانی درباره حضرت زینب(س) و #مدافعان_حرم در حضور رهبرانقلاب
🌷 @Khamenei_ir
#درس_مهدویت_ش19
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در یک نگاه
مشخصات ظاهری حضرت
آخرین امام شیعیان و دوازدهمین جانشین رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) در سپیده دم جمعه، نیمه شعبان سال 255 هجری قمری ] 868 میلادی [ در سامراء یکی از شهرهای عراق، دیده به جهان گشود.
پدر گرامی او، پیشوای یازدهم شیعیان حضرت امام حسن عسکری(علیه السلام) و مادر بزرگوار آن حضرت، بانویی شایسته به نام «نرجس» بود که درباره ملیّتِ او روایات، مختلف است. مطابق روایتی، آن حضرت دختر «یشوع» پسر امپراتور روم بوده و مادرش از نسل «شمعون» وصی حضرت عیسی(علیه السلام) است. برابر این روایت نرجس در پی خوابی شگفت مسلمان شد و به هدایت امام عسکری(علیه السلام) خود را در میان سپاه روم که عازم نبرد با مسلمانان بودند قرار داد و همراه جمعی دیگر به اسارت لشکر اسلام در آمد. امام هادی(علیه السلام) کسی را فرستاد که او را خریداری کرد و به سامراء آورد. کمال الدین، شیخ صدوق، ج 2، باب 41، ح 1، ص 132.
روایات دیگری نیز نقل شده است. بحارالانوار، ج 5، ح 29، ص 22، و ح 14، ص 11.
ولی آنچه مهم و قابل توجه است اینکه حضرت نرجس(علیها السلام) مدتی در خانه حکیمه خاتون ـ از خواهران بزرگوار امام هادی(علیه السلام) ـ بوده و تحت تعلیم و تربیت ایشان قرار گرفته است و مورد احترام فراوان حکیمه(علیها السلام) بوده است.
حضرت نرجس(علیها السلام) آن بانویی است که سالها پیش در کلام پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم)همان، ج 50، ح 7، ص 21 و امیرالمؤمنین(علیه السلام) الغیبة طوسى، ح 478، ص 470 و امام صادق(علیه السلام) کمال الدین، ج 2، باب 33، ح 31، ص 21 مورد ستایش قرار گرفته و از او به عنوان بهترین کنیزان و سرور آنان یاد شده است.
گفتنی است که مادر امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به نامهای دیگری مانند سوسن، ریحانه، ملیکه و صیقل (صقیل) نیز خوانده میشد.
https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش20
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در یک نگاه
نام، کنیه و القاب
نام و کنیه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همان نام و کنیه پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم) است و در برخی از روایات از بردن نام ایشان تا هنگام ظهور، نهی شده است.
لقبهای مشهور آن حضرت عبارتند از: مهدی، قائم، منتظَر، بقیةالله، حجّت، خلف صالح، منصور، صاحب الامر، صاحب الزمان و ولی عصر که معروف ترین آنها «مهدی» است.
هر یک از این لقب ها، بیانگر پیام ویژهای درباره آن بزرگوار است.
آن امام خوبیها را «مهدی» گفتهاند زیرا که هدایت شدهای است که مردم را به سوی حق میخواند و «قائم» خواندهاند چون برای حق، قیام خواهد کرد و «منتظَر» نامیدهاند زیرا که همگان در انتظار مقدم اویند و «بقیة اللّه» لقب دادهاند چرا که باقیمانده حجتهای خدا و آخرین ذخیره الهی است.
«حجّت» به معنی گواه خدا بر خلق و «خلف صالح» به معنی جانشین شایسته برای اولیاء خداست. او «منصور» است چون از سوی پروردگار یاری میشود و «صاحب الأمر» است چون امر ایجاد حکومت عدل الهی به عهده اوست. «صاحب الزمان و ولی عصر» نیز به معنی آنست که او حاکم و فرمانروای یگانه زمان است.
https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش21
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در یک نگاه
چگونگی ولادت
در روایات فراوان، از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) نقل شده است که مردی از خاندان او به نام «مهدی» قیام خواهد کرد و بنیان ستم را واژگون خواهد ساخت. فرمانروایان ستمگر عباسی با اطلاّع از این روایات در پی آن بودند که در همان ابتدای ولادت امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) او را به قتل رسانند. بنابراین از زمان امام جواد(علیه السلام)، زندگی امامان معصوم(علیهم السلام) با محدودیتهای بیشتری همراه گشت و در زمان امام حسن عسکری(علیه السلام) به اوج خود رسید به گونهای که کمترین رفت و آمد به خانه آن بزرگوار از نظر دستگاه حکومت، مخفی نبود. پیداست در چنین شرایطی باید تولّد آخرین حجّت حق و موعود الهی در پنهانی و به دور از چشم دیگران میبود. به همین دلیل حتی نزدیکان امام یازدهم از جریان ولادت امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیاطلاّع بودند و تا چند ساعت پیش از تولّد نیز، نشانههای بارداری در نرجس خاتون مادر بزرگوار امام دوازدهم، دیده نشد.
حکیمه خاتون، دختر گرامی امام جواد(علیه السلام)، جریان ولادت را چنین حکایت کرده است:
امام حسن عسکری(علیه السلام) به دنبال من فرستاد و فرمود: «ای عمّه! امشب افطار نزد ما باش! چرا که شب نیمه شعبان است و خداوند در این شب (آخرین) حجّت خود بر روی زمین را آشکار خواهد کرد. پرسیدم: مادر او کیست؟ فرمود: نرجس! گفتم: فدای شما شوم! نشانه بارداری در او پیدا نیست! فرمود: سخن همان است که گفتم! پس (بر نرجس) وارد شدم و سلام کردم و نشستم. او پیش آمد تا کفش هایم را بیرون آورد و به من گفت: بانوی من حال شما چطور است؟ گفتم: بلکه تو بانوی من و بانوی خاندان منی! سخن مرا نپذیرفت و گفت: عمّه جان چه میفرمایید! گفتم: دخترم، امشب خداوند متعال به تو پسری عطا میفرماید که سرور دنیا و آخرت خواهد بود. پس خجالت کشید و حیا کرد.
حکیمه گوید: پس از نماز عشاء، افطار کردم و در بستر خود آرمیدم و هنگام نیمه شب برای انجامِ نماز (شب) برخاستم و آن را به جای آوردم در حالی که نرجس (به آرامی) خوابیده بود بدون آنکه اتفاقی برایش روی دهد. پس از انجام تعقیبات (نماز) خوابیدم. سپس هراسان بیدار شدم و حال آن که او همچنان در خواب بود. لحظاتی بعد برخاست و نماز ]شب[ گزارد و خوابید.
حکیمه ادامه میدهد: بیرون آمدم و در جستجوی فجر (سپیده) به آسمان نگریستم. پس فجر اوّل را مشاهده کردم و نرجس همچنان در خواب بود. پس به شک افتادم! ناگاه امام حسن عسکری(علیه السلام) از جایگاه خود ندا برآورد: ای عمّه شتاب مکن! امر ( ولادت) نزدیک است. نشستم و به قرائت سورههای «سجده» و «یس» مشغول شدم که نرجس با اضطراب بیدار شد. به سرعت نزد او رفتم و گفتم: «اسم الله علیک»(نام خدا بر تو باد ) آیا چیزی احساس میکنی؟ گفت: آریای عمّه! گفتم: بر خود مسلّط باش و دلت را استوار دار که این همان است که با تو گفتم. در این هنگام ضعفی من و نرجس را فرا گرفت. پس به صدای سرورم ( نوزاد تولّد یافته) به خود آمدم و جامه را از روی او برداشتم و او را در حال سجده دیدم! در آغوشش گرفتم و او را کاملا پاکیزه یافتم!
در این هنگام امام عسکری(علیه السلام) مرا ندا داد: «ای عمّه! پسرم را نزد من بیاور! او را نزد وی بردم... در آغوشش گرفت و فرمود: پسرم سخن بگو! پس لب به سخن گشود و فرمود: "اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له و اشهد انّ محمدا رسول الله"». سپس بر امیرالمؤمنین و امامان(علیهم السلام) درود فرستاد تا به نام پدرش رسید و از سخن گفتن باز ایستاد. امام عسکری(علیه السلام) فرمود: ای عمّه او را به نزد مادرش ببر تا بر او سلام کند....
حکیمه گوید: فردای آن روز به نزد امام یازدهم رفتم و بر حضرت سلام کردم و پرده را کنار زدم تا مولایم (امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ببینم ولی او را ندیدم از این رو از پدر بزرگوارش پرسیدم: فدای شما شوم! برای مولای من چه اتّفاقی روی داده است؟ آن حضرت پاسخ دادند: ای عمّه! او را به آن کسی (خدایی) سپردم که مادر موسی، موسی(علیه السلام) را به او سپرد.
حکیمه گوید: چون روز هفتم فرا رسید آمدم و سلام کردم و نشستم. امام فرمود: فرزندم را نزد من آور! من سرورم را آوردم... امام فرمود: فرزندم! سخن بگوی! نوزاد (لب بگشود و ) پس از گواهی به یگانگی خداوند و درود بر پیامبر اکرم و پدران بزرگوارش این آیات را تلاوت فرمود:
«بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ * وَ نُریدُ اَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی اْلاَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ اَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثینَ وَنُمَکِّنَ لَهُمْ فِی الاَْرضِ وَنُرِی فِرْعَوْنَ وَهامانَ وَجُنُودَهُما مِنْهُمْ ما کانُوا یحْذَرُونَ: به نام خداوند بخشنده مهربان. و ما اراده کردیم بر مستضعفان زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم و حکومتشان را در زمین پا برجا سازیم و به فرعون و هامان و لشکریانش، آنچه را از آنها بیم داشتند نشان دهیم.» سوره قصص، آیات 5 و 6.
کمال الدین، ج 2، باب 42، ح 1، ص 143.
https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش22
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در یک نگاه
بشارت به آمدن او
از ویژگیهای امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشارتهای فراوان پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و امامان معصوم (علیهم السلام) دربارهی ولادت آن حضرت و ظهور او است. این روایات، هم در کتابهای شیعه و هم در آثار اهل سنت آمده است (6) که تنها به ذکر چند نمونه بسنده میکنیم:
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:
شما را به مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشارت میدهم. او وقتی که مردم گرفتار اختلاف و پراکندگی شدهاند، برانگیخته میشود و زمین را از عدل و داد پر میکند، همان گونه که از ظلم و جور، پر شده است... . ( کتاب الغیبه، ح 136، ص 178؛ مسند احمد، ج 3، مسند ابوسعید خدری، ص 37.)
امام حسین (علیه السلام) فرمود:
قائم این امت همانا نهمین نفر از فرزندان من است. او دارای غیبت است و کسی است که میراث او تقسیم میشود؛ در حالی که زنده است. (کمال الدین و تمام النعمة، ج 1، باب 30، ح 1، ص 583)
از امام رضا (علیه السلام) سؤال شد: «قائم شما اهل بیت کیست؟» فرمود:
چهارمین نفر از اولاد من خواهد بود؛ فرزند بهترین کنیزان که خداوند به وسیله او زمین را از هرگونه ظلم و ستم پاک خواهد کرد. اوست کسی که مردم در ولادتش شک میکنند و او همان است که قبل از قیامش، غیبت خواهد نمود ( همان، ج 2، باب 35، ح 5، ص 60.) ...
https://eitaa.com/mahdavibavar
1- راز طول عمر امام زمان.pdf
235.4K
#درس_مهدویت_ش23
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در یک نگاه
طول عمر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
از ویژگیهای امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عمر طولانی آن حضرت است. تاکنون نزدیک به دوازده قرن از عمر شریفش میگذرد. این عمر طولانی به دلیل آن است که مطابق ارادهی الهی، او آخرین حجّت خدا و همان ذخیرهی الهی برای اجرای اهداف انبیا است و پیداست که باید تا زمان فراهم شدن زمینههای قیام جهانیاش زنده بماند. این حقیقت در روایات فراوانی بیان شده است.
البته برای بعضی، این سؤال مطرح است که چگونه ممکن است انسانی، عمری چنین طولانی داشته باشد. برای پاسخ گویی به این سؤال، به فایل بالا رجوع کنید.
https://eitaa.com/mahdavibavar
جمعه به جمعه
چشم من منـتـظر نگاهِ تو
کی دل خسته ام
شـود مــعتکف پناهِ تو
زمـزمـه ی لبان من
این طلب است از خدا
کاش شـوم من
عاقبت یک نفر از سپاهِ تو
#السلام_علیک_یا_اباصالح
https://eitaa.com/mahdavibavar
شبهه مهدویت2.pdf
199K
#درس_مهدویت_ش24
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در یک نگاه
از دیگر خصوصیات امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سن امامت رسیدن آن حضرت است. برای بعضی این پرسش مطرح شده است که چگونه ممکن است امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سن ۵ سالگی امام شوند و کودکی پنج ساله پیشوایی مسلمین را به عهده بگیرند؟
برای پاسخ گویی به این سؤال، به فایل بالا رجوع کنید.
https://eitaa.com/mahdavibavar
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترک گناه برای ظهور امام عصر
https://eitaa.com/mahdavibavar
هدایت شده از باورهای مهدویت
0100.pdf
7.54M
پی دی اف کتاب شریف مکیال المکارم (مهدویت) هر دو جلد. شرط استفاده صلوات جهت ظهور حضرت عصر ارواحنا له الفداء. https://eitaa.com/mahdavibavar
هدایت شده از باورهای مهدویت
Mekyalol-Makarem-.apk
1.57M
کتاب شریف مکیال المکارم (مهدویت) جهت استفاده در موبایل. شرط استفاده صلوات جهت ظهور حضرت عصر ارواحنا له الفداء. https://eitaa.com/mahdavibavar
#حدیث_مهدوی
❤️ امام زمان سلام الله علیه فرمود:
فَإِنَّ أَمْرَنَا بَغْتَةٌ فُجَاءَةٌ
قطعا امر ما (فرج) به طور ناگهانی و دفعتا اتفاق می افتد.
📚احتجاج ج ۲، ص ۴۹۵
🍁دیگر دلتنگی هایمان مخصوص شبهای جمعه نیست.
روز به روز و لحظه به لحظه دلتنگ آمدنت هستیم.
🍁آقاجان تنها امید ادامه زندگیمان تپشهای قلب شماست.
گویی بی قراری دلهای ما از شوق دیدار شماست.
آقا بگو که آمدنت نزدیک است!
آقاجان دیگر از انتظار نگو از وصال بگو.
از پایان جمعههای بی تو بگو!
آقاجان بگو که به زودی هدهد صبا خبر از آمدنتان را نوید میدهد.
بگو که میآیی و مرهم دلهای شکسته و خستهی ما میشوی.
بگو که دیگر غریب نیستیم.
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
آشنایی با فرهنگ صحیح #انتظار
هر روز یک صفحه از کتاب
#غربت_نصرت_مراجعه
در کانال باورهای مهدویت
https://eitaa.com/mahdavibavar
آشنایی با فرهنگ صحیح #انتظار
کتاب
#غربت_نصرت_مراجعه
دفتر اول: #استنصار
کانال باورهای مهدویت
https://eitaa.com/mahdavibavar
🔰 ۳۲ کتاب رایگان درباره حضرت مهدی (عج)
🔻 کتب مرجع مهدویت
۱. کمال الدین 👈 دانلود
۲. ترجمه کمال الدین 👈 دانلود
۳. خلاصه کمال الدین 👈 دانلود
۴. الغیبه (نعمانی) 👈 دانلود
۵.ترجمه الغیبه نعمانی 👈 دانلود
۶. الغیبه (شیخ طوسی) 👈 دانلود
۷. ترجمه الغیبه طوسی 👈 دانلود
۸. مکیال المکارم 👈 دانلود
۹. ترجمه مکیال المکارم 👈 دانلود
۱۰. راهنمای موضوعی مکیال المکارم 👈 دانلود
🔻 درباره علائم ظهور
۱۱. روز رهایی 👈 دانلود
۱۲. جهان در آینده 👈 دانلود
۱۳. فقه علائم الظهور 👈 دانلود
۱۴. علائم ظهور امام زمان 👈 دانلود
۱۵. الملاحم و الفتن 👈 دانلود
۱۶. ترجمه الملاحم و الفتن 👈 دانلود
۱۷.الحتمیات من علائم الظهور 👈 دانلود
۱۸. علائم آخرالزمان در ادیان مختلف 👈 دانلود
۱۹. نوائب الدهور فی علائم الظهور (۴جلد) 👈 دانلود
🔻 درباره حضرت نرجس (مادر امام زمان)
۲۰. السیدة نرجس في الكتب (۳جلد)👈 دانلود
۲۱. نرجس، والدة الإمام المنتظر 👈 دانلود
۲۲. نرجس آل محمد 👈 دانلود
۲۳. آخرین عروس 👈 دانلود
۲۴. بانوی عشق 👈 دانلود
🔻 درباره نُوّاب خاص امام زمان
۲۵. سفیران امام 👈 دانلود
۲۶. نوّاب اربعه،سفرای خاص 👈 دانلود
۲۷. نُوّاب اربعه و عظمت مقام 👈 دانلود
۲۸. زندگانی نوّاب خاص امام زمان 👈 دانلود
۲۹. شناخت امام مهدی و نوّاب اربعه 👈 دانلود
🔻 درباره طول عمر آن حضرت
۳۰ طول عمر از دیدگاه علوم و ادیان 👈 دانلود
۳۱. طول عمر از رؤیا تا واقعیت 👈 دانلود
۳۲. بحثی پیرامون طول عمر 👈 دانلود
📲 در ثواب نشر این لیست سهیم باشید.
کانال باورهای مهدویت
https://eitaa.com/mahdavibavar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ورود به #ماه_رمضان
توصیه رهبری به آنها که هنوز ...
شماها این لیاقت رو دارید که ...
توصیه_ی_پدرانه
دعای ۴۴ صحیفه سجادیه
#اعمال_منتظران
جهت سلامتی و تعجیل در امر فرج #امام_زمان صلوات
↙️به مابپیوندید↙️
💠💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠💠
https://eitaa.com/mahdavibavar
✨✨کانال باورهای مهدویت✨✨✨