Mekyalol-Makarem-.apk
1.57M
کتاب شریف مکیال المکارم (مهدویت) جهت استفاده در موبایل. شرط استفاده صلوات جهت ظهور حضرت عصر ارواحنا له الفداء. https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش10
نیاز به امام
پس از روشن شدن دیدگاه ها، بجاست به این سؤال پاسخ دهیم که با وجود قران و سنت پیامبر(ص) چه نیازی به امام و رهبر دینی، آنگونه که شیعه معتقد است وجود دارد؟
برای ضرورت وجود امام، دلیل های فراوانی بیان شده است ولی ما تنها به یک بیان ساده اکتفا می کنیم:
همان دلیلی که نیاز به پیامبر را بیان میکند، بیانگر نیاز مردم به «امام» نیزاست. زیرا از سویی، اسلام اخرین دین وحضرت محمد(ص) اخرین پیامبر خداست، بنابراین، اسلام باید پاسخگوی تمام نیازهای بشر تا قیامت باشد. از سوی دیگرقران کریم، اصول وکلیات احکام و معارف الهی را بیان کرده است و تبیین وتوضیح آن به پیامبر(ص) واگذار شده است.4 ولی روشن است که پیامبر(ص) به عنوان رهبر مسلمین، مطابق نیازها وظرفیت جامعه اسلامی زمان خود به بیان ایات الهی پرداخته است ولازم است برای او جانشینان لایقی باشد که همچون او متصل به دریای بیکران علم خدا باشند تا آن چه را پیامبر(ص)، تبیین نفرموده است، بیان کنند ونیاز های جامعه مسلمین را در هر زمان پاسخ گویند.
در روایتی که شیعه وسنی از پیامبر اسلام(ص) نقل کرده اند امده است:
«إنّی تارِکُ فیکُمُ الثِّقَلَین کِتابَ الله وَ عِترَتی؛ مااِن تَمَسَّکتُم بِهِما لَن تَضِلّوُابَعدی اَبداً...5
به راستی که من دو چیز گرانبها در میان شما باقی می گذارم: قران و اهل بیتم، تا وقتی که به این دو چنگ بزنید هرگزپس از من گمراه نخواهید شد».
طبق این حدیث، هیچ زمانی خالی ازحضورعترت پیامبر در کنار قران نخواهد بود.
همچنین امامان علیه السلام نگهبان میراث به جا مانده از پیامبر(ص) ونیز مبیّن و مفسّرحقیقی قران کریم هستند تا دین خدا دستخوش تحریف غرض ورزان و دشمنان قرار نگیرد و این سرچمه زلال تا قیامت، پاک و پاکیزه باقی ماند.
بعلاوه « امام » به عنوان انسان کامل، الگوی جامعی در همه ابعادِ انسانی است و بشر نیاز جدی به چنین نمونه ای دارد که با دستگیری و هدایت او، انگونه که در خورکمال انسانی اوست تربیت گردد ودر پرتو راهنمایی های این مربی اسمانی از انحراف ها و دام های نفس سرکش خود و شیطان های بیرونی محفوظ بماند.
از مطالب بالا روشن شد که نیاز مردم به امام یک نیاز حیاتی است و برخی از وظایف امام به شرح زیر است:
-رهبری و اداره امور جامعه ( تشکیل حکومت )
-حفظ دین و ائین پیامبر از تحریف وبیان صحیح قرآن
-تزکیه نفوس و هدایت معنوی مردم
https://eitaa.com/mahdavibavar
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای منجی دلهای خزان دیده کجایی
کی میرسد آن جمعه موعود بیایی
ای نبض زمان ذکر دعای فرج تو
مافوق مکان در نظر اهل ولایی
کنزُ الفقرایی و همانند نداری
تو رحمت موصوله احسان خدایی
عیب از دل ما نیست گرفتار تو هستیم
عیب است کریمان که برانند گدایی
https://eitaa.com/mahdavibavar
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🌹 مقدمه سازی ظهــ💓ــور 🌹
🌸 لازم نیست همه مسلمون بشن تا #ظهور اتفاق بیفته!
🌼 با سخنرانی استاد پناهیان 🌼
💐 تا نیایی گره از کار بشر وا نشود
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود 💐
🌺🌷🌹
🌺🌷 منتظران ظهور 🌷🌺
🌷 اللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش11
ویژگی های امام
جانشین پیامبر(ص) که ضامن تداوم حیات دین و نیز پاسخگوی نیاز های بشراست شخصیت ممتازی است که به تناسب جایگاه والای پیشوایی و رهبری، ویژگی هایی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
تقوا و پرهیزگاری و برخورداری از ملکه عصمت به گونه ای که کوچکترین گناهی از او سر نمی زند.
علم ودانش که از علم پیامبر(ص) سرچشمه گرفته است و متصل به علم الهی است.
بنابراین پاسخگوی همه در تمام زمینه های مادی و معنوی، دینی و دنیوی است.
آراستگی به فضائل و سجایای اخلاقی در بالاترین درجات؛
توان اداره جامعه بشری و مدیریت صحیح آن براساس آموزه های دینی؛
با توجه به صفات یاد شده برای امام، بدیهی است که انتخاب چنین فردی از توان و دانش مردم بیرون است و تنها خداوند است که به سبب علم بی نهایت خود می تواند پیشوایان و جانشینان پیامبر(ص) را برگزیند. بنا براین از مهمترین ویژگی های امام، منصوب بودن اوازسوی خداست.
🌷 اللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
https://eitaa.com/mahdavibavar
روزجمعه شده ودلبر نیومد.wma
837.7K
روز جمعه شد و دلبر نیومد... https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش12
علم امام
امام که سمت پیشوایی ورهبری مردم را به عهده دارد؛ لازم است دین را در تمامی زوایای خود بشناسد و به قوانین آن آگاهی کامل داشته باشد ونیز با دانستن تفسیرآیات قران و احاطه کامل به سنّت پیامبر(ص) به تبیین معارف دین پرداخته و به همه سؤلات مردم در موضوعات مختلف پاسخ دهد و آنها را به بهترین شیوه راهنمایی کند. بدیهی است که چنین مرجع علمی می تواند مورد اعتماد و تکیه گاه تودها قرار گیرد و چنین پشتوانه علمی تنها به واسطه اتصال به علم الهی می تواند وجود داشته باشد به همین دلیل است که شیعه معتقد است علم امامان و جانشینان واقعی پیامبر(ص) برگرفته از علم بیکران خدایی است.
امام علی علیه السلام درباره علامت های امام برحق می فرماید:«امام آگاهترین فرد است به حلال و حرام خدا واحکام گوناگون و اوامر و نواهی او و هرآنچه مردم نیازمند هستند.
https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش13
عصمت امام
یکی ازصفات مهم امام و شرایط اساسی امامت،« عصمت» است و آن ملکه ای است که از علم به حقایق و اراده ای قوی به وجود می آید و امام به سبب برخورداری ازاین دو، از ارتکاب هر گناه وخطایی خوداری می کند. امام هم در شناخت و تبیین معارف دینی و هم در عمل به آنها و هم در تشخیص مصالح و مفاسدجامعه اسلامی، معصوم از لغزش می باشد.
برای عصمت امام، دلائل عقلی و نقلی ( از قران و روایات)، وجود دارد. مهمترین دلیل های عقلی عبارتند از:
الف: حفظ دین و راه ورسم دینداری، در گرو عصمت امام است. چون امام مسئولیت حفظ دین از تحریف و هدایت دینی مردم رابه عهده دارد ونه تنها سخن اوکه رفتار او و تأیید و عدم تأییدش نسبت به عمل دیگران، در رفتار جامعه تأثیر می گذارد. پس باید در فهم دین و عمل به آن از هر لغزشی محفوظ باشد تا پیروان خود را به گونه صحیح، هدایت کند.
ب: یکی از دلائل نیاز جامعه به امام این است که مردم در شناخت دین و اجرای آن، مصون از خطا نیستند. حال اگر پیشوای مردم نیزچنین باشد، چگونه می تواند مورد اعتماد کامل آنها قرار گیرد؟ به بیان دیگر اگر امام معصوم نباشد، مردم در پیروی از او و انجام همه دستوراتش، دچار تردید خواهند شد.
https://eitaa.com/mahdavibavar
#درس_مهدویت_ش14
آیات دال بر عصمت امام
آیاتی از قران نیز برلزوم عصمت امام دلالت دارد که یکی ازآنها آیه124 سوره بقره است. در این آیه شریفه آمده است که پس از مقام نبوت، خداوند مقام والای امامت را نیز به حضرت ابراهیم علیه السلام عطا فرمود. انگاه حضرت ابراهیم از خداوند درخواست کرد که مقام امامت را درنسل او نیز قراردهد.
خداوند فرمود:
«عهد من( امامت) به ستمگران و ظالمان نمی رسد». یعنی منصب امامت مخصوص آن دسته از ذرّیه ابراهیم علیع السلام است که ظالم نباشد. حال با توجه به اینکه قران کریم، شرک به خدا را ظلم بزرگ دانسته ونیز هر گونه تجاوز از دستورات الهی(= گناه) راظلم به نفس شمرده است، هرکس در برهه ای از زندگی خود، مرتکب گناهی شده، مصداق ظالم بوده و شایسته مقام امامت نخواهد بود. به بیان دیگر، بدون شک حضرت ابراهیم علیه السلام «امامت» را برای آن دسته از ذرّیه خود که در تمام عمرگناه کار بوده و یا در آغاز نیکو کار بوده و سپس بدکار شده اند، درخواست نکرده است.بنابراین دو دسته باقی می ماند:
1: آنان که در آغاز، گناه کار بوده و سپس توبه کرده و نیکوکار شده اند.
2: آنها که هیچ گاه مرتکب گناهی نشده اند.
خداوند در کلام خود، دسته اول را استثنا کرده است. نتیجه اینکه مقام « امامت» تنها به دسته دوم اختصاص دارد.
https://eitaa.com/mahdavibavar
روشنگری قزوینی در مورد احمد بن الحسن.mp3
15.56M
سخنرانی آقای قزوینی در رابطه با احمد الحسن بصری
جهت نشر فرهنگ مهدویت و مقابله با مدعیان دروغین نشر دهید
https://eitaa.com/mahdavibavar
-آقا!
قنوت سبز نمازم
به التماس در آمد
چه ميشود که مرا هم
به نام در قنوتت دعا کنی...
فرج مولا صلواتــــــ
🍃💕#اَلَّلهُمـّ_عجِّل_لِوَلیِڪ_َالفَرَج🍃💕
https://eitaa.com/mahdavibavar