eitaa logo
سه شنبه مهدوی شهریار
145 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
3هزار ویدیو
32 فایل
ارتباط با ما @ansarol_khamenee @orhossajn @S_Abbasi313
مشاهده در ایتا
دانلود
فطرسِ ملَک... آمدنت را زمین از نخستین صبح آفرینش، با تمام لهجه‌هایش سروده است! وقتی که توبهٔ آدم به برکت نامت پذیرفته شد و فطرسِ ملَک، انکسار بال‌هایش را به یمن تبرک قنداقه‌ات، عافیت بخشید. آمدی و چون پلک گشودی، جام‌های عالم از شرابی ناب لبریز شد. به راستی پیش از آمدنت، خورشید به تماشای کدام صبح دل‌انگیز امید بسته بود، در هر طلوعش؟! و خون خدا پیش از تو، چگونه در رگ‌های زمین جاری می‌شد؟ آمدنت، تمام حس باریدن بود بر تشنگی دیرین زمین و چشمان نافذت، تمام دلیل عاشق‌شدن! و خون تو ای قامت تمام‌نمای حقیقت، سرنوشت فصل آخر هستی را بر جریدهٔ عالم رقم خواهد زد، وقتی که منجی، با پرچمی از نام تو بر دوش، باز‌می‌گردد و نجوای «انا المنتقم» او، اهل زمین را فراخواهد خواند!
امام حسین(ع) دردانه خداوند است. مرحوم استاد آيت‌الله سعادت‌پرور در کتاب فروغ شهادت می‏‌نويسد: ▫️«در روايات بسيارى است كه سيدالشهدا(ع) از اوّل خلقت آدم(ع) تا خاتم انبياء(ص) مورد توجّه خداوند، انبيا و اوصياء(ع) قرار گرفته و آنان از وى ياد نموده‏‌اند. اين چه خصيصه‌‏اى است كه نه‏‌تنها پيش از ولادتش، كه پس از ولادت و شهادت او، معصومان(ع) درباره‏ او سخن‏‌ها گفته‏‌اند؟ نه‌تنها در لسان معصومان(ع)، كه بعد از شهادت او، همه‏ موجودات مادّى و مجرّد، جنّ، انس و ملائكه، زمين و زمان و... بر او گريسته و او را به تعظيم ياد می‌کنند؟ ▫️در زيارات و رواياتى كه درباره‏ سيدالشهدا(ع) وارد شده است، جريان تأثّر موجودات عالم از واقعه‏ شهادت آن حضرت، از جايگاه خاصّى برخوردار است، به گونه‌‏اى كه در كمتر زيارتى از امام حسین(ع) است كه به اين مسأله اشاره نشده باشد.» ▫️ايشان همچنين در توضيح معنای «الوتر الموتور» در زيارت عاشورا می‌‏نويسد: «جمله‏ «اَلْوِتْرَ الْمَوْتُورَ»، ... در ظاهر به معناى فرد و تنهاىِ بی‌همتا، و به زبان فارسىِ خودمانى، به معناى «دُردانه» است، و به خصيصه‏ خاص سيدالشهدا(ع) ... اشاره دارد.» ▫️«دُردانه» اصطلاحاً به کسی گفته می‌شود که در جمعی مانند اعضای خانواده، مورد توجه ويژه‏ والدين و اعضای خانواده است. ▫️ايشان می‌فرمود: از اين بيان زيارت استفاده می‌شود که سيدالشهداء(ع) دُردانه‏ پروردگار است و خداوند در ارتباط با او حساب ويژه‌ای دارد و کسی که به ايشان متوسل شود، از فضل خاص خداوند بهره‌مند می‌گردد. ▫️از همين جا به راز تفاوت فاجعه کربلا و زنده بودن آن، با ساير حوادث تاريخی که ظاهر مشابهی دارند پي مي‌بريم. سوزش شهادت سيدالشهداء(ع) هرگز خاموش نمی‌‏شود؛ چنان‌که رسول اکرم(ص) فرمود: ▫️همانا که شهادت امام حسين(ع) آتشى در دل مؤمنان انداخته است كه هرگز سرد نخواهد شد. ▫️تا به آنجا که ايشان اصلاً علامت مؤمن را شدّت گريه بر سيدالشهداء(ع) می‌داند و در ادامه می‌فرمايد: ▫️مؤمنی از او ياد نمی‌کند، مگر آنکه می‌گريد. 🔺راز اين تفاوت در مراتب ولايت است و مقام سيدالشهداء(ع) در نزد پروردگار به گونه‌اي است که توسل به ايشان، توسل به محبوب‌ترين‌ها در درگاه الهی است و خداوند پاسخ چنين استمدادی را سريع‌تر از ساير استمداد‌ها می‌دهد. (ادب حضور، دفتر پنجم؛ آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهداء(ع)، ص۲۹) 🌹عید شما مبارک!🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬مبغوض ترین خلق خدا کیه؟؟؟ 📝 روایتی از امام جعفر صادق علیه السلام 🎙️حجت الاسلام رفیعی
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آيت الله العظمی جوادی آملی «این که از وجود مبارک حضرت امير مؤمنان سلام الله علیه است که البته همه ائمه سلام الله علیهم این مناجات را می ‌خواندند، در آن ادلال هست، ناز هست. غیر از اینها ممکن بود، کسی این‌طور حرف بزند؟! در همین مناجات «شعبانیه» آمده است: «إِلَهِی إِنْ أَخَذْتَنِی بِجُرْمِی أَخَذْتُكَ بِعَفْوِكَ»؛ خدایا اگر مرا مؤاخذه کنی، بگویی چرا گناه کردی، من هم تو را مؤاخذه می‌ کنم که تو که بزرگ ‌تر بودی چرا عفو نکردی! این از چه کسی بر می ‌آید؟ ما چنین ائمه ‌ای داریم، چنین اولیایی داریم که با خدا این‌طور حرف می ‌زنند. به ما هم گفتند بخوان، نگفتند این مخصوص آنهاست...»
4_6008066378408406023.mp3
189K
سلام بر مهدی! روزِ من... با نام تو شروع می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا