#به_وقت_هوشیاری
ما را چه می شود که یادمان رفته است دعای مضطر اجابت میشود و مگر نه این است که خدا دوست دارد، انسان به اوج برسد. به اوج همنشینی با آخرین جانشینش، مهدی(عجل الله تعالی فرجه)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دعا کردن را که بلدیم!
#استغاثه
#امام_زمان
@chashmbe_rah
چشم به راه - قسمت هشتاد و دوم.mp3
28.81M
📻 #رادیو_مهدویت| برنامه چشم به راه
🎬 قسمت: هشتاد و دوم
🎙اجرای برنامه: فاطمه شادمانی
▫️خرج سرمایه های وجودی (در کلام حجت الاسلام عالی)
▫️دلنوشته مهدوی (نویسنده: زهرا مرادی، گوینده: نرگس عبدی)
▫️تواشیح مهدوی
▫️تفسیر آیات مهدوی (در کلام حجت الاسلام والمسلمین نصوری)
▫️تواشیح مهدوی
▫️معرفی کتاب "زنان در حکومت امام زمان عج" (با اجرای مریم سهرابی)
و...
✉️ شنوندگان محترم می توانند با ارسال نظرات خود به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۰۱۲ ما رو در تهیه و تولید برنامه مجله رادیویی چشم به راه یاری نمایند.
⏱ جمعه ها ۱۲ دقیقه
🌐 پخش از کانال👇
eitaa.com/chashmbe_rah
#امام_زمان
#جمعه
#مهدویت
🗂 آرشیو رادیو مهدویت👇
https://shenoto.com/channel/podcast/radiomahdaviat
🌐 mahdaviat.ir
🆔 @chashmbe_rah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شوخی حجتالاسلام قرائتی با آیتالله صدیقی امام جمعه تهران
عیدتون مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺صبح اول هفته تون
معطر به عطر خوش
صلوات بر حضرت مُحَمَّد (ص)
و خاندان مطهرش🌺🍃
🌺🍃🌸اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌺🍃🌸محَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌺🍃🌸وعَجِّلفَرَجَهُـم
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨#مولای_من
🥀بغضِ غم دوریت گلوگیر شده
تعجیل بکن ، آمدنت دیر شده...
🥀از کودکی ام منتظرم برگردی
برگرد ببین منتظرت پیر شده...
#العجلمولایغریبم
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
غدیر.rar
52M
کلیپ های مهدویت وغدیر به مناسبت دهه ولایت
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
🔆 نقش علامه امینی در پاسداشت واقعه غدیرخم
قسمت 1️⃣
علامه امینی در عصری دست به نگارش کتاب گرانسنگ« الغدیر» زد که بسیاری از نویسندگان عرب در آثار و تألیف هاى خود، اندیشه شیعه را به چالش کشانده و از هیچ تهمت و افترائی علیه مکتب تشیع دریغ نمی کردند و او در پاسخ به این هجمه های جاهلانه، با نگارش «الغدير» و نامبردن از 110 تن از صحابه و 84 نفر از تابعين پيامبر (ص) كه حديث غدير را رويات كردهاند، ولايت مطلقه ائمه معصومين را از طريق اثبات خلافت بلافصل امام علي (ع) اثبات می کند.
شعر در صدر اسلام به عنوان سریعترین و ماندگارترین رسانه محسوب می شده و در واقع اساس کار مرحوم علامه امینی (ره) در مجموعه 11 جلدی «الغدیر» راجع به همین مسئله است که وی دیدگاه شعرای بزرگ عرب را از کلمه «مولا» و قصه غدیر مورد بررسی قرار می دهد. از معجزات الهی این بود که یک شاعر پر توان به نام« حسان بن ثابت» که در واقعه غدیر حضور داشته است، پس از خطابه پیامبر(ص) در مورد ولایت حضرت علی(ع) از پیامبر اجازه می گیرد که این واقعه را به شعر بیان کند و او بلند می شود و در قصیده ای قراء این واقعه را می سراید و ماندگار می شود.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
🔆 نقش علامه امینی در پاسداشت واقعه غدیرخم
قسمت دوم 2️⃣
سروده عمرعاص در مورد واقعه غدیر خم
از نکات جالبی که مرحوم علامه امینی بدان پرداخته این است که علامه در «الغدیر» به شعری از یکی از شعرایی که به واقعه غدیر به همان نحوی که در باور شیعه است، اشاره می کند و این شاعر یکی از دشمنان اهل بیت(ع) و امیرالمؤمنین(ع) است و او کسی نیست جز عمروعاص.
عمروعاص قصیده ای دارد به نام «جلجلیه» که از شاهکارهای ادبی عرب است. وقتی معاویه عمروعاص را به فرمانداری مصر منصوب می کند، پس از مدتی از او خراج مصر را طلب می کند و با شانه خالی کردن عمروعاص از پرداخت مالیات، معاویه او را تهدید می کند که اگر خراج مصر را ندهی تو را عزل می کنم و عمروعاص در جواب معاویه این قصیده را می فرستد. جلجل صدای زنگ شتر را می گویند و عمروعاص در آخر قصیده خطاب به معاویه می گوید نگذار این شتر گردنش تکان بخورد و صدای جلجل بلند شود که آبروی تو می رود. این قصیده دقیقا به مر غدیر و خلافت و ولایت امیرالمؤمین(ع) بر اساس همان اعتقاد شیعه اشاره می کند.
🔗 ادامه دارد...
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
🔥 اخبار رواج ربا در آخرالزمان 🔥
✍🏻 پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله و سلّم مي فرمايند: در آن زمان، بازارها به هم نزديک مي گردد و در آن ها يکي به ديگري مي گويد چيزي نفروختم و ديگري بدو مي گويد سود و منفعتي نبردم. پس نمي بيني ايشان را مگر اين که خداوند کريم را مذمّت مي کنند. و در آن وقت، ربا ظاهر مي گردد و به سلف و رشوه دادن معامله مي کنند و دين پست و خوار مي شود و دنيا بالا مي رود. در آن زمان، فجّار بازار بر اهل بازار رياست مي کنند.
💥 در آن زمان، حرام خوردن را غنيمت مي شمرند و شريک ها در معامله به يکديگر خيانت مي کنند. در آن زمان، مردان امّت من خود را به طلا مي آرايند و لباس ابريشم و ديبا بر تن مي کنند و پوست هاي پلنگان را خريد و فروش مي نمايند.
📚نوائب الدهور، ج۱، ص۱۸۰
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin