✨﷽✨
🌼 یاد امام زمان باید همیشگی باشد، نه موسمی!
✍️استاد قرائتی: یاد امام زمان علیه السلام باید همیشگی باشد و نباید هر وقت توانستیم به یاد او بیفتیم، یا هر وقت گرفتار شدیم نام او را بر لب بیاوریم و بگوییم: «یا صاحب الزمان». زمان کنکور خیلیها نذر میکنند و صلوات میفرستند. درحالی که قرآن انتقاد میکند و میگوید چرا هر وقت گرفتار شدید میگویید: یا الله! «فاذا رکبوا فی الفلک دعوا الله» (عنکبوت، 65)؛ چرا وقتی کشتیات غرق میشود یا الله میگویی؟
یاد موسمی مورد انتقاد است، یاد موسمی کار فرعون است؛ او هم یا الله گفت. فرعون به محض اینکه دید دارد غرق میشود، گفت: «تَبْتُ اَلْانَ؛ خدایا من الان توبه کردم». اصلاً قرآن میگوید: «وَ لَیسَتِ التُوبَهْ» (نساء، 18) آنهایی که لحظهی مرگ استغفر الله میگویند فایدهای ندارد. باید توجه کنید توبهی دقیقهی آخر هیچ فایدهای ندارد. فرعون هم دقیقهی آخر توبه کرد، «یاالله» وقت غرق خاصیتی ندارد. ما هم وقتی یاد امام زمان علیه السلام میکنیم که دچار سختی میشویم، درحالی که باید همیشه به یاد او باشیم و هر روز برایش صدقه بدهیم، در هر خانهای یک کتاب باشد تا با زندگینامهی امام آشنا بشود و خود را برای رساندن به آن قله آماده کند.
📚 از کتاب تمثیلات مهدوی ص 118 و 119
✅https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥واکنش دختران تهرانی به «ون حجاب» در میدان ولیعصر (عج)
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
پیام رهبر انقلاب در پی جسارت به ساحت قرآن مجید در سوئد
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملتهای مسلمان و بسیاری از دولتهای آنان را به سوی خود جلب کرده است.
وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئهگران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشانتر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
سیّدعلی خامنهای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=53400
♡••
هاتفۍگفت:یتیـماست،مراعاتڪنید
نیزهاےگفت:حسینۍست،مجازاتڪنید..!
😭💔https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
✍️ امیرالمومنین امام علی علیه السلام:
إن جَعَلتَ دينَكَ تَبَعاً لدُنياكَ، أهلَكْتَ دِينَكَ و دُنياكَ، و كنتَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الخاسرينَ، إن جَعَلتَ دنياك تَبَعاً لِدِينِكَ أحرَزْتَ دينَكَ و دنياك و كُنتَ في الآخِرَةِ مِن الفائزينَ.
اگر دينت را تابع دنيايت كنى، دين و دنيايت، هر دو را از بين بردهاى و در آخرت از زيانكاران خواهى بود، اما اگر دنياى خود را تابع دينت كنى دين و دنيايت، هر دو را به دست آوردهاى و در آخرت از رستگاران خواهى بود.
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
🌷شروع مرداد ماهـتون پُر برکت
🌼و سرشار از رحمت الهی
🌷با صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌼و خاندان پاک و مطهرش
🌷اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ
🌼و آلِ مُحَمَّدٍ
🌷وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه بسیار جالب عباس موزون با رهبر هندوها درباره امام حسین (علیهالسلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴ویژه ماه #محرم
♨️تفاوت یاران امام زمان(عج) با یاران امام حسین(ع) چیست؟
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
https://eitaa.com/mahdaviyat_qazvin
ماجرای گفتوگوی حضرت امام حسین و عمر سعد در کربلا در کلام رهبر انقلاب
متن بیانات حضرت آیتالله خامنهای | نماز جمعه تهران ۱۳۶۳/۷/۲۰
در آن هنگامی که حضرت به کربلا رسیده بودند و عمربنسعد در روز چهارم محرم ظاهراً وارد کربلا شد. یک مدتی، چند روزی بین امام حسین و عمر سعد هی گفتگو میشد. چند بار عمر سعد بلند شد، آمد توی خیمهی امام حسین، نشستند با هم صحبت کردند. در یکی از این صحبتها، خطاب به عمر سعد جملهی حضرت، جملهی طلبکارانه است، به عمر سعد میگوید، حالا اینجا ببینید شما تصور وضع را بکنید، امام حسین یک کسی است که قیام کرده و حالا آمده توی این بیابان به حسب ظاهر گیر افتاده و محاصره شده، ظاهر قضیه این بود دیگر. حضرت با یک مشت زن و بچه با پنجاه، شصت نفر، چهل، پنجاه نفر آن روز شاید هنوز هفتاد نفر هم نبودند.
با چهل، پنجاه نفر مرد، جوان، پیر، همه جوری توی این بیابان ماندند، اطرافشان هم چند هزار مرد مسلحی که پول گرفتند آمدند اینجا آدم بکشند؛ حیوانهای وحشی، همان عُسلانالفلوات که خود حضرت در مکه فرمودند همانند گرگهای درندهی گرسنهی صحرائی؛ شمشیرها دستشان، نیزهها دستشان و دهانهای بازشان را منتظر طعمههای امیرعبیدالله قرار دادند. یک عده اینجوری امام حسین را محاصره کردهاند. خب، ظاهر قضیه این است که حسینبنعلی اینجا گیر افتاده دیگر، در یک چنین وضعی شما ببینید لحن یک آدم چگونه خواهد بود. حالا هم فرماندهی همان لشکری که علیالظاهر پیروز هست آمده توی خیمهی امام حسین، صحبتی که بین اینها خواهد گذشت چگونه است؟ قاعدتاً این صحبت این خواهد بود که او ملامت کند، آقا چرا آمدی؟ حضرت هم بگویند دیگر حالا شده یک کاری بکنیم، فلان. میبینیم درست به عکس است.
وقتی میآید توی خیمهی امام حسین، امام حسین سؤال میکنند یابنسعد! تو چرا حاضر نیستی که با ما حرکت کنی، قیام کنی؟ او میگوید که من بچههایم در آن جایند و گیر میافتند. حضرت میگویند برو پس نجنگ با ما، از فرمان عبیدالله سر باز بزن. میگوید نمیتوانم، میترسم، به من حمله میکنند، مالم را میگیرند. یعنی حضرت او را در موضع انفعال قرار میدهد. به او اعتراض میکند و او در صدد عذرخواهی از امام حسین برمیآید. یک چنین روحیهی قوی و محکمی
یزید دقیقا همان چیزی است که خیلیها امروز میخواهند
اهل عشق و حال است. عرق ناب ایتالیایی میخورد و ادکلنهای اروپایی میزند. لباسهای جذاب میپوشد و خوشتیپ است. پارتنر چشمآبی خارجی دارد. مشاوران کرواتبسته رومی دارد. پِت و حیوانخانگی دارد؛ انیماللاوِر است. اهل شعر و شاعری است و عاشقی دلخسته.
روشنفکر است و به مردماش آزادیهای فردی و جمعی میدهد. دیسکوها و کلابهای بزرگ برای جوانها ساخته. به عقاید همه اقشار احترام میگذارد. میخواهی عابد و عارفی سینهسوخته با پیشانی پینهبسته در مدینه و بصره باش یا جوانی آتئیست و اهل دنس و کلوپ در دمشق. همه را در دایره اسلام خود نگه میدارد. میگوید کسی را طرد نکنید. دوقطبی درست نکنید. برای بتپرستهای شام، بتهای بزرگ و طلایی از شرقآسیا وارد میکند و برای مسلمانهای دوآتیشه، مسجدهای متنوع و مختلف میسازد. وفادار به آرمان «عیسی به دین خود، موسی به دین خود». دین را قاطی سیاست نمیکند. از یهودی و مسیحی و مسلمان به یک اندازه در دربار خود استفاده میکند. معتقد به دولت فراگیر و پلورالیسم دینی است.برای سلبریتیها ارزش و احترام قائل است و هوایشان را دارد. به سفارش یک سلبریتی، مهمترین زندانی سیاسی خود را آزاد میکند.
یزید تمام صفاتی که در جهان مدرن امروز بهعنوان «ارزش» شناخته میشوند را دارد. هرازگاهی نگاهی به ارزشهایتان بیندازید. رسانه در بلندمدت صفاتی را که قبلا تف و لعن میکردید بهعنوان ارزش و نقطهقوت به خوردتان میدهد. به خودتان که میآیید میبینید عاشق ویژگیهای دیو کودکیهایتان شدهاید!