مهدوی زادگان
▪️تصاویر تلخ از حمله اوباش مسلح به یک روحانی
🔰 ما را چه نیاز به شفقت روشنفکری
داود مهدوی زادگان
سال گذشته همزمان با بازگشایی دانشگاه ها خبر دار شدم که دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اساتید خود را بخاطر پاره ای دیدگاه های نظری اخراج کرده است. همان موقع، طی توییتی نسبت به این اقدام دانشگاه اعتراض کردم. چون معتقد بودم که اگر بنا بر اخراج است، باید اساتید دگر اندیشی را اخراج کنند که مواضع تندتری دارند. البته روحانیون دیگری هم بودند که مانند من چنین موضع گیری کردند.
خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی خیلی زود اقدامش را اصلاح کرد. بنده هم بلافاصله از این اقدام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تشکر و قدردانی کردم.
اما نکته اینجاست که من به عنوان یک روحانی و تحصیلکرده حوزوی وظیفه خود دانستم که از حقوق یک دگر اندیش دانشگاهی دفاع کنم. گرچه با او هم عقیده نیستم و نگاه انتقادی با او دارم؛ لکن این امر موجب نمی شود که اگر به ناحق از حقی محروم شود، مدافع او نباشم. چنین رفتاری از حوزویان دور از انتظار نیست. اما آیا انتظار چنین رفتاری را از قشر روشنفکر و دگر اندیش هم باید داشت یا خیر؟
عقل سلیم در پاسخ به این پرسش، هیچ فرقی میان دگر اندیشان و روحانیان نمی گذارد. از روشنفکر همان انتظار را دارد که از روحانیت دارد. بلکه از دگر اندیشان بیشتر انتظار می رود. چون آنان خیلی دعوی آزاد اندیشی و حقوق بشری دارند. اما متاسفانه اینان نه در دوره پیش از انقلاب و نه اکنون، به این انتظار معقول پاسخ مثبت ندادند.
این روزها که اغتشاشگران و داعشیان سبعانه روحانیت را مورد تهاجم و ترور فیزیکی خود قرار می دهند، متاسفانه از ناحیه دگر اندیشان هیچگونه عکس العمل اعتراضی دیده نمی شود. مساله امروز بالاتر از نفی معاش است. مساله نفی وجودی است و نه نفی معیشتی. آیا نباید جماعت روشنفکری بخاطر اینگونه ددمنشی ها علیه رقیب فکری خود اعتراض کند؟ چرا لا اقل همان یک استاد اعتراض نمی کند؟ اگر اینان چنین باور مطلقی ندارند، چرا ریاکارانه از حقوق بشر و آزادی اندیشه دم می زنند. صریحاً بگویند که آزادی اندیشه و حقوق بشر را برای قشر مدرن خواه می خواهند و بس. اگر هم باور مطلقی دارند، از چه می ترسند، از اینکه غائله فتنه به نفع روحانیت ختم شود، می ترسند؟!
البته روحانیت در مصاف با توحش آشوب طلبان هیچ نیازی به دلسوزی و ترحم روشنفکری ندارد. حوزویان تا وقتی در مسیر حق استوار بمانند، احد الحسنیین نصیب شان خواهد شد. وقتی یکی از همین تقی زاده های جدید نسبت به شهادت شیخ فضل الله نوری می گوید که " اگر او را اعدام نمی کردند، بهتر بود "؛ دیگر چه انتظاری دارید که قلب شان از این توحش به درد آید و تا مغز استخوان بسوزد.
مردم هم هیچ نیازی به ترحم و دلسوزی روشنفکران ندارند. چون مردم آنان را در همه سختی های دوران بعد انقلاب خیلی خوب شناختند و هیچگاه دل به ترحم و شفقت روشنفکران وطنی نبسته اند.
باری، روشنفکری در ایران با حضور روحانیت در جامعه و سیاست است که مورد توجه قرار می گیرد. اگر این حضور معنوی سیاسی روحانیت نباشد، برای گپ های روشنفکری جایی بالاتر از کافه نادری نصیب دگر اندیشان نخواهد شد. البته اگر این هم نصیب شان شود. چون درک اغتشاشگران از کافه چیزی بیشتر از کاباره و میخانه نیست.
13 آبان 1401
@mahdavizadegan
پاسخ آقای دکتر بیژن عبدالکریمی به یادداشت اینجانب است. بدین وسیله مراتب سپاسگزاری خود را از پاسخگویی ایشان اعلام می کنم. با امید روزی که همه اندیشمندان دلسوز ایران زمین دوشادوش یکدیگر در راه ایران قوی و تمدنی گام بردارند. انشالله
👇👇👇
دوست و برادر عزیزم، جناب حجت الاسلام داود مهدوی زادگان!
سلام و با سپاس مجدد از مواضع انسانی و اخلاقی و دینی شما نسبت به اخراج اینجانب از دانشگاه در سال گذشته، انتقاد و گلایه شما را نسبت به برخی از معترضان عوام جامعه و نیز نسبت به سکوت برخی از روشنفکران می توان با دیده منت پذیرفت، اما هم بنده و هم بسیاری از روشنفکران مکرراً به خطر زیانبار خشونت گرایی در جامعه، اعم از خشونت حکومتی و ضد حکومتی هشدار داده، شخصاً در هیچ جلسه و سخنرانی ای به مناسب حوادث اخیر کشور نبوده است که خشونت حکومتی نسبت به مردم و در همان حال خشونت برخی از معترضین نسبت به روحانیون، بچه های بسیج و نیروهای انتظامی و حتی نیروهای اطلاعاتی را محکوم نکرده باشم و با برخی از دوستان طرح ایجاد یک کمپین با عنوان «محافظت از جنبش مدنی مردم ایران از پوپولیسم، لمپنیسم، خشونت گرایی و بیگانگان» را مطرح کرده، حتی برخی از دوستان نزدیک ام آیدی خود را در محکومیت هر گونه خشونتی به عنوان «خشونت پرهیزی» تغییر دادند. با این وصف، چشم. باز هم می کوشم در سخنرانی ها و جلسات بر این نفی خشونت نسبت به روحانیون و طلبه های دردمند و عزیز و مخالفتم با پدیده «عمامه پرت کنی » بیشتر تأکید ورزم و در مقابل شما نیز بر این امر بیشتر تأکید فرمایید که چرا قدرت سیاسی در ایران بیش از چهل و سه سال است که به میثاق ملی ملت، یعنی قانون اساسی وفادار نبوده، و اصولی چون حق اعتراض قانونی و و تجمعات اعتراضی مدنی در کشور را واجرا نکرده است. لذا از شما در مقام یک روحانی و از همه طلاب و روحانیون دردمند و اهل دیانت دعوت می کنم همه با همه بکوشیم تا هر گونه خشونتی اعم از حکومتی و ضد حکومتی، ضد روحانی و ضد روشنفکری، ضد طلبه ای و ضد دانشجویی، و.... از فضای ملتهب و شرایط بسیار خطرناک کشور زدوده شود.
با مهر، دوستی و ارادت
بیژن عبدالکریمی
1401/8/14
🔰 مشکله اصلی دشمن، ملت است
داود مهدوی زادگان
50 روز از شروع اغتشاش و آشوب خیابانی می گذرد. بر پایه گزارش مشترک سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات، دشمن ملت این بار حجم بسیار سنگینی از آشوب و خشونت خیابانی را تدارک دیده بود. دشمن تصور کرده بود که این بار، کار حکومت اسلامی تمام است. روی همین حساب است که رئیس جمهور آمریکا آشکارا گفت که ایران را آزاد خواهیم کرد. اگر آمریکایی ها از توطئه خود علیه ایران مطمئن نبودند، اینچنین بی محابا سخن نمی گفتند. فرض آنان این بود که زمینه های اعتراض مردمی به دلیل نا رضایتی از وضع موجود که دولت غربگرا روحانی نقش بسزایی در پدید آمدن آن داشت، فراهم است و فقط به یک جرقه نیاز دارد که آن هم با فوت مهسا امینی فراهم شده است.
همه عوامل خشونت طلب در فراخوان آزاد سازی آمریکایی، از مرفهین بی درد و گروهک های براندازان و فرقه های معاند، دانشجو نماها و روشنفکر نمایان و اوباش سابقه دار و پروپاگاندای رسانه ای داخلی و خارجی، بسیج شدند تا با راه انداختن اغتشاش خیابانی مردم را علیه حاکمیت اسلامی بشورانند. اما این اتفاق به وقوع نپیوست. بویژه که حاکمیت در این 50 روز علیرغم تحمل خسارات مادی و معنوی و شهادت خدا مردان مجاهدش، از خود خویشتن داری بالایی نشان داد و همواره مراقب بود در انجام وظایف امنیتی گزندی به مردم وارد نشود. با وصف این، مردم با توطئه دشمن هم داستان و هم راستا نشد.
نکته مهم آن است که هر قدر که فراخوان های عمومی دشمن در این 50 روز نافرجام می ماند، فراخوان های عمومی حاکمیت با شکوه هر چه تمام تر برگزار شده است. جدیدترین این فراخوان، راهپیمایی میلیونی مردم در روز 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی است که بطور کم سابقه ای در سراسر کشور برگزار شد. این امر، کاملاً همراهی و همدلی ملت با حاکمیت دینی را می رساند.
از این رو، هر روز که از آغاز فتنه آمریکایی می گذرد، دشمن ملت به گونه ای خفت بار با شکستی جانکاه و زجر آور مواجه می شود. آنها به تدریج پی می برند که عامل اصلی شکست پروژه اغتشاش، خود مردم هستند که با آنان همراهی و همدلی نکردند. اگرچه هنوز روشنفکر نمایان امید به پیوستن مردم به این غائله خشونت آمیز را دارند.
همدلی مردم با حکومت اسلامی و عدم هم داستانی با فتنه گران، موجب شده است که مساله اصلی دشمن، امری بالاتر از حاکمیت باشد، بلکه مشکله اصلی خود مردم ایران است. چنانکه ریشه همه اشتباهات محاسباتی دشمن، تصور غلطی است که از این ملت شریف دارد. بطور قطع، انتخابات ریاست جمهوری 1400 از جمله عوامل اشتباه محاسباتی دشمن است. این است که در روزهای آتی، عصبانیت توأم با خشونت و سبعیت دشمن را بیشتر خواهیم دید.
بدون شک، پاسخ قرآنی مردم عبارت است از:
قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ ( آل عمران : 119 ). مردم ایران برابر مداخله جویی و جنگ طلبی های آمریکا و دولت های مرتجع عربی، آن کلام حماسی و غیرتمندانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را یادآور می شوند:
«در هر کجا که تصور نمیکنید ما در کنار شما هستیم. ما ملت شهادت هستیم، ما ملت امام حسین(علیهالسلام) هستیم. بپرس ما حوادث سختی را پشت سر گذاشتیم.
بیا! ما منتظریم؛ ما مرد این میدان برای شما هستیم. شما میدانید این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما، این جنگ را شما شروع میکنید اما پایانش را ما ترسیم میکنیم.»
16 آبان 1401
@mahdavizadegan
🔰حاکمیت چه چیزی را از اغتشاشگران دریغ کرده بود؟
داود مهدوی زادگان
استاد بازنشسته، اغتشاشگران و خشونت طلبان را به " چیز باختگان " توصیف کرده است؛ یعنی " کسانی که احساس میکنند چیزی مادی، معنوی یا اجتماعی را حکومت از آنها گرفته و دریغ داشته" است. حال ببینیم این چیز باختگان کیانند و چه چیزی را باخته اند و چه چیزی را به دست آوردند.
عمده معترضین اغتشاشگر یا از جماعت مرفهین بی درد و نو کیسه های نجومی بگیر هستند یا اجیر شدگان روزمزد بگیر هستند یا قلیلی از طبقه محروم جامعه هستند که عامل اصلی محروم شدگی شان همین مرفهین بی درد هستند. بنابر این، آن دو دسته اول " چیز مادی " نباخته اند بلکه اعتراض مرفهین از باب زیاده خواهی های نا مشروع شان است. اما دسته سوم، چیز باخته نیستند ولی اشتباهی در صفی حاضر شدند که عامل محرومیت شان هم آنها هستند. لذا این دسته نباید گمان کند که با حضور در صف اغتشاشگر، از محرومیت خارج می شوند. خصوصاً که اعتراض جماعت مرفهین هیچ التفاتی به محرومان و ندارها ندارد.
اما آن چیز معنوی اغتشاشگرِ خشونت طلب چیست که از دست داده اند و حالا می خواهند آن را پس بگیرند؟ خوب بود که نویسنده بازنشسته ما، لااقل این مورد را توضیح می داد تا مجبور به توضیح آن نشویم.
خواستههای کف خیابانی که در این پنجاه روز مشاهده کردیم، بی حجابی و عریان خواهی، اختلاط جنسی و معاشرتی، روسری پرانی، فحاشی و هتک حرمت به ساحت مقدسات و دانشگاه، و مانند اینها بوده است. اما کدامیک از اینها چیز معنوی است که از دست داده اند و حالا می خواهند پس بگیرند؟! آیا آن چیز معنوی در حجاب است یا در بی حجابی؟ آیا آن چیز معنوی در هتک حرمت دانشگاه است یا در احترام به ساحت علم و دانشگاه است؟ آیا همجنس گرایی کنش معنوی است که حاکمیت آن را از اغتشاشگر دریغ کرده است؟ خلاصه معلوم نیست که آن چیز معنوی چیست که به زعم نویسنده از خشونت طلبان یا به تعبیر وی، از چیز باختگان دریغ شده است.
ممکن است از نگاه نویسنده بازنشسته ما و اغتشاشگران بی حجابی، بی حیایی، لا قیدی، مطلق العنان بودن و خشونت خیابانی، دگرباشی و مانند اینها چیزهای معنوی و اسلحه و چاقو و قمه، چیزهای مادی است که حاکمیت آنها را از چیز باختگان دریغ کرده است؛ لکن در نظر عرف، هیچ یک از این موضوعات چیز نیستند. بلکه همه این موارد، ناچیز های منکر و ناشایست است.
17 آبان 1401
@mahdavizadegan
🔰 چرا اقتدارگرایان با جریان اغتشاش گر مرز بندی نمی کنند؟
داود مهدوی زادگان
خبرنگار از نظریه پرداز جریان اقتدار گرای به حاشیه رفته درباره مرزبندی با اغتشاش سوال می کند. وی در پاسخ، مرز بندی نوع ملی ( جنگ طلبی، تجزیه طلبی، تحریم طلبی، ریختن خون ایرانی ها ) خود را به وقوع مرز بندی نوع ایدئولوژیک و سیاسی ( با خشک مغزی، عظمت طلبی، شرق پرستی، جنگ طلبی حاکمیتی و پادگانی شدن ) مشروط کرده است. ( انصاف نیوز )
جالب این است که غرب پرستی را از مصادیق مرز بندی ملی، ذکر نکرده است.
قطع نظر از اینکه مرزبندی های ایدئولوژیک و سیاسی چه چیزی هایی است، مرزبندی های ملی مطلق است و نمی توان و نباید مشروط به چیزی غیر خودش کرد. فرضاً مرز بندی ایدئولوژیک با خشک مغزی یا شرق و غرب پرستی اتفاق نیافتاده است، آیا اجازه داریم با جریانات جنگ طلب، تجریه طلب و تحریم خواه علیه ملت و خون ریز، مقابله و ایستادگی نکنیم؟!
مسلما عقل سلیم و عرف عقلایی چنین تعلیق و شرط گزاری را تجویز نمی کند. چون مرز بندی ملی به دلیل اولیات حیات سیاسی و اجتماعی بودن آن، مطلق و غیر مشروط است. اگر مرزبندی ملی نباشد، نوبت به مرزبندی عقیدتی نمی رسد. وقتی دشمن ملت در تحمیل جنگ و تحریم پیروز شود و ایرانی ها را به خاک و خون کشد، دیگر چه جای منازعات و مرز بندی های ایدئولوژیک و سیاسی باقی می ماند. لذا مرز بندی ملی ارزش بالاصاله و فی نفسه دارد.
اما مشروط کردن مرزبندی ملی و به تعلیق در آوردن آن، دلالت بر تفکر اقتدارگرایی دارد. چون چنین تفکری به همه موضوعات و مسائل سیاسی و اجتماعی با نگاه ابزاری مواجه می شود. هر چیزی از آن حیث که در تصاحب و تثبیت قدرت، مفید باشد، ارزشمند است و در غیر این صورت، سودمند نیست و نمی توان برای آن ارادت ورزید و جانفشانی کرد.
بر این اساس، اگر می بینیم که نظریه پرداز جریان اقتدار گرا حاضر نیست با اغتشاشگران خشونت طلب مرزبندی کند، به دلیل نگاه ابزاری او به اغتشاش و آشوب خیابانی است. از این منظر، اغتشاش خیابانی می تواند اهرم فشار بر حاکمیت باشد تا برابر خواسته جریان اقتدار گرا تسلیم شود و سهم مهمی از قدرت را به آنان واگذار کند. بی جهت نیست که سیاست " فشار از پایین، چانه زنی در بالا " از ناحیه همین جریان طرح شده است.
و دقیقا به همین خاطر ( عدم مرز بندی با دشمن ) است که مردم و حاکمیت بیش از این نتوانستند با جریان تمامیت خواه مماشات کنند.
18 آبان 1401
@mahdavizadegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به یاد شهدای مظلوم مدافع «حرم جمهوری اسلامی ایران»
✅ @Rajanews_com
🔰 عامل پیچیده تر شدن توطئه دشمن ملت چیست؟
داود مهدوی زادگان
🔺 چندی است که ولی فقیه اشاره به پیچیده تر شدن خصومت ورزی های دشمن علیه ملت و نظام اسلامی کرده است. نشانه های زیادی برای این مطلب می توان ذکر کرد. پیچیدگی اغتشاش و آشوب های خیابانی اخیر و حجم سنگین حمایت و پشتیبانی مادی و رسانه ای استکبار جهانی از مهم ترین دلایل پیچیده شدن فعالیت دشمن ملت است. آنچنانکه بیانیه مشترک سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات بیانگر گوشه ای از این پیچیدگی در کار دشمن است.
🔺 دلیل دیگر پیچیده تر شدن توطئه دشمن در همین به راه انداختن جنگ ترکیبی است. بطوری که برای به راه انداختن چنین جنگی به صرف هزاران ساعت کار برنامه ریزی شده و هزینه های هنگفتی نیاز است. چنانکه رئیس جمهور سابق آمریکا آشکارا اعتراف کرده بود که آمریکا تا کنون هفت تریلیون دلار در منطقه هزینه کرده است ولی به مطلوب خود نرسیده است.
🔺 اما نکته مهم و اساسی این است که این پیچیده شدن کار و سنگین تر شدن خصومت ورزی دشمن نتیجه و دستاورد فرایندی است که بر آنان تحمیل شده است و نباید گمان کرد که این امر خواست اختیاری دشمن است. زیرا توطئه گری علیه ملت ها و نظام های سیاسی مستقل برای نظام سلطه جهانی هزینه بر است. آنها اگر بتوانند هزینه سلطه بر ملت ها را پایین نگه می دارند، این کار را می کنند. دقیقاً به همین خاطر است که قدرت های استعماری تلاش می کنند دیکتاتورها بر ملت ها حکومت کنند. چون دیکتاتور ها و حاکمان مستبد هزینه سلطه جهانی را به شدت پایین می آورد. رژیم های دیکتاتوری در کشورهای پیرامون سرسپرده ترین نوع حاکمیت ها به قدرت های سلطه گر هستند. به همین خاطر، رژیم های دیکتاتوری سودمند ترین نوع حکمرانی برای نظام سلطه جهانی است. بی جهت نبود که رئیس جمهور آمریکا از اینگونه حکومت ها به « گاو شیر ده » یاد کرده است. بخلاف حکومت های مردم سالار که هزینه سلطه گری های استعمار را بالا می برد. بنابر این، پیچیده تر شدن توطئه دشمن از روی خواست فلبی او نیست بلکه این امر تحمیلی بر او است. آنها با روی کار آوردن دیکتاتورها می کوشند مجبور به پیچیده تر شدن کار علیه دولت- ملت های مستقل نشوند.
🔺 اکنون می توان این پرسش را طرح کرد که چه عامل یا عوملی باعث شده است که دشمنی استکبار جهانی علیه جامعه انقلابی ایران روز بروز پیچیده تر شود تا جایی که امروز شاهد جنگ ترکیبی با نظام سلطه شده ایم؟
🔺 به نظر می رسد که اصلی ترین عامل تحمیل پیچیدگی توطئه گری آمریکا خود انقلاب اسلامی است. از پیچیده تر شدن انقلاب اسلامی است که استکبار جهانی مجبور به صرف هزینه های هنگفت چندین تریلیون دلاری و صرف هزاران ساعت تلاش پیچیده شده است. اگر پدیده انقلاب اسلامی و عقیده اسلام سیاسی، امر بسیط و ساده ای بود؛ نظام سلطه خیلی پیش تر بر آن فائق آمده بود و هیچ نشانی از آن باقی نمانده بود. برخلاف نظر جماعت روشنفکری، غنای تئوریک انقلاب اسلامی است که نظام سلطه جهانی را به ستوه آورده است و آنها را به پیچیده تر کردن توطئه های شان وادار کرده است. هر روز که از عمر درخت تنومند انقلاب اسلامی می گذرد، اندیشمندان جهان بیشتر به مطالعه و فهم چرایی پایداری و مانایی انقلان و نظام اسلامی فرا خوانده می شوند.
🔺 بدون شک، این پیچیده تر شدن کار برای دشمن ملت پیامد و نشانه خوبی برای آنها نیست. ابر قدرتی که از هزاران کیلومتر دورتر به اینجا لشکر کشی می کند و برای اینکار مجبور به صرف هزینه های سرسام آوری می شود، بزودی از پای در می آید. بی جهت نیست که ها در اجرای پروژه های شوم براندازی نظام اسلامی تعجیل دارند و از توطئه های شان نارَس رونمایی می کنند.
21 آبان 1401
عضو کانال شوید:
👇👇👇
@mahdavizadegan
🔰 اعتراض به اغتشاش
داود مهدوی زادگان
معترضان تاکید دارند که اغتشاشگر نیستند. در این صورت، باید به مانند جامعه انقلابی، یکی از وجوه اعتراضی آنان اعتراض بر اغتشاش و آشوب خیابانی باشد. چون اغتشاشگران مانع شنیده شدن صدای معترضان می شوند. هرقدر که آنان شعار خشونت پرهیزی را سر می دهند، آشوب طلب خیابانی خشونت طلبانه تر عمل می کند و فضای گفتگو را بر هم می زند. در نتیجه معترضین مجال بیان اعتراض را پیدا نمی کنند. از این رو، می بایست یکی از موارد اعتراضی آنان اعتراض بر اغتشاش و آشوب خیابانی باشد.
اما پرسش مهم این است که چرا از سوی معترضان اعتراض علیه اغتشاشگران اتفاق نمی افتد؟ چرا آنان در این 50 روز آشوب و اغتشاش خیابانی سعی نکردند با همان گفتاری که برابر حاکمیت به کار بستند، عوامل اغتشاشگر را نیز مورد خطاب اعتراضی خود قرار دهند و آنها را به رعایت چارچوب قوانین فرا بخوانند؟
بی تردید، مجاهدت و فداکاری نیروهای امنیتی و بسیجیان جان برکف در خاموش کردن آتش آشوب و اغتشاش، خدمت بزرگی به معترضان است. اگر مجاهدت نیروهای امنیتی نباشد، هیچ مجالی برای معترضان باقی نمی ماند. هر قطره خونی که از مدافعین امنیت ریخته می شود، پاسداشتی از حق اعتراض است.
لکن این اندازه از تلاش نیروهای امنیتی و بسیجیان مخلص در پس زدن جریان خشونت طلب برای فراهم آوردن شرایط ابراز اعتراضات مدنی کافی نیست بلکه باید خود معترضان نیز با این مجاهدت های خونبار همراه شوند و علیه اغتشاشگران اعتراض کنند. سکوت آنان زمینه ای برای تصرف عدوانی گفتار معترضین می شود. نباید گذاشت غاصبان اعتراض به مقصود شوم خود دست یابند.
مضافاً اینکه چنین سکوتی اسباب بی اعتمادی حاکمیت به کنش گری و صداقت معترضان می شود.
22 آبان 1401
@mahdavizadegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قسمت ششم نظرات ایرانیان خارج نشین هستش. آقایی از آمریکا
اینها کسانی هستند که مخالف جمهوری اسلامی بودند و رفتند و الان از بیرون وقتی ایران رو نگاه میکنن نظرات جالبی میدن
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔰 شرف و شرافت
داود مهدوی زادگان
در ایامی که مشتی اغتشاشگر هتاک، واژه مقدس شرف، لق لقه زبان شان شده است و با تصرفی غاصبانه و نا عادلانه این مفهوم پاک را مجازا در غیر موضوع له خودش بکار بردند، خواندن ابیاتی از شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی درس آموز و روشنگرانه است. سعدی علیه الرحمه آموزه شرف را با تکیه بر معارف و فرهنگ اسلامی و تجربه زیسته خود به روشنی بیان کرده است. او به درستی توضیح داده شرف آدمی به چیست و ریشه در کجا دارد و چگونه به دست می آید و چه کسی می تواند از آن دم بزند و مرزش با بی شرف و بی شرافتی در کجاست. او از جهان و زبانی سخن می گوید که بنیاد آن بر شرف و شرافت است. در جهان آدمیت که جهان شرافت است، درنده خویی و خشم و شهوت پرستی و دیو مانندی و مرغ صفتی هیچ جایگاه و منزلتی ندارد. شرافت آدمی از اصالت جان و معنویت سرچشمه می گیرد و نه از اصیل شمردن جسم و تن آدمی. شرافت زن، زندگی، آزادی از دیانت و تعالی خواهی آدمی سرچشمه می گیرد و نه از ضدیت با آن. این گفتار سعدی همچنان پس از گذشت چندین قرن می درخشد و گویی برای امروز نوشته شده است. چون خطاب آن، ذات آدمیت است؛ بر همگان پند آموز است. بویژه برای آن شاعری که عمری را با سخن سعدی و حافظ زندگی کرده است، ولی شعر خود را به پای غاصبان واژه شرف می سوزاند و تحقیر می کند. باشد که از جان کلام سعدی در درک و فهم شرف و شرافت پندی گیریم و در حیات سیاسی و اجتماعی مان به کار بندیم. انشالله
👇👇👇
تن آدمی شریف است به جان آدمیت
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی
چه میان نقش دیوار و میان آدمیت
خور و خواب و خشم و شهوت شغب است و جهل و ظلمت
حیوان خبر ندارد ز جهان آدمیت
به حقیقت آدمی باش وگر نه مرغ باشد
که همین سخن بگوید به زبان آدمیت
مگر آدمی نبودی که اسیر دیو ماندی
که فرشته ره ندارد به مکان آدمیت
اگر این درندهخویی ز طبیعتت بمیرد
همه عمر زنده باشی به روان آدمیت
رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند
بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت
طیران مرغ دیدی تو ز پایبند شهوت
به در آی تا ببینی طیران آدمیت
نه بیان فضل کردم که نصیحت تو گفتم
هم از آدمی شنیدیم بیان آدمیت
@mahdavizadegan
.
💢 جان می دهیم اما، جانان نمی فروشیم
🔹شهدای مظلوم مدافع امنیت
🔹ویژه نامه کیهان
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در مکتب امام دلها:
🔴 آیات قتال را چرا نمیخوانید؟ هی آیات رحمت را میخوانید! آن قتال هم رحمت است برای این که میخواهد آدم درست کند. آدم گاهی درست نمیشود مرض گاهی صحیح نمیشود،الّا بِالْکَیّ؛ باید ببرند،داغ کنند تا درست شود جامعه. باید آنهایی که فاسد هستند،از آن بیرون ریخته شوند.
امام روحالله(ره)|بهمن۶۳
🔴 تمام بغض و کینه ای که در این چهل و اندی سال گذشته و امروز از شیطان بزرگ و مزدوران شیطان صفتش مشاهده می شود، بخاطر همین التفات ربانی امام خمینی ره به سیاسیات و اجتماعیات قرآن کریم است. از اینکه می گوید جامعه سالم با عمل به شریعت اسلامی شکل می گیرد. فساد جامعه با عمل به احکام سیاسی و مدنی قرآن کریم اصلاح می شود. این حقیقت ناب را دشمنان خدا و رسول درک کرده اند ولی همچنان خوارجی مسلکان و متحجرین پی نبرده اند. یا شاید هم بر این معنا واقفند ولی تجاهل می ورزند. در این صورت، آنان با دشمنان خدا و ملت هم مسیر و هم داستان شده اند.
@mahdavizadegan
🔰 چهره نفاق به آخر خط رسیده است
داود مهدوی زادگان
هر گاه که مأموران گشت ارشاد، زن بد حجابی را جهت تذکر و امر به معروف متوقف می کردند، جماعتی منافقانه فریاد بر می آوردند و اندوه امام علی علیه السلام از ربودن خلخال از پای زن یهودی توسط لشکر معاویه را یادآور می شوند تا مردم دیندار را بیشتر متاثر خود سازند. اما همانها برابر کشیدن چادر و روسری از سر زن مسلمان به دست داعشیان وطنی سکوت اختیار کرده رگ غیرت دینی شان باد نمی کند. گویی چنان جمله ای از حضرت وصی صادر نشده است تا مدعیان را به عکس العمل وا دارد. این مطلب یک نمونه از صدها مورد فریب و نیرنگی است که جماعت منافق در طول سالهای متمادی بر شعور ملت بکار بسته اند.
البته که این اندازه از منافق صفتی بعد گذشت سال ها نیرنگ بازی شان شگفتی آور نیست. چون سالیان درازی است که از باطن دو رویی و نفاق آنان با خبر بودیم. مهم این است که نفاق و بی اعتقادی این جماعت به دین و سخن حضرات معصومین علیهم السلام بر مردم معلوم گشت. مهم این است که اکنون مردم آشکارا مشاهده می کنند که آنان از کشیدن ناموس زن مسلمان ذره ای غم به دل راه نمی دهند تا چه رسد که بخاطر آن از غصه دق کنند و جان دهند.
پس، ای ایرانی مسلمان و آزاده، بنگر و بیندیش که چگونه ریاکاران و ملحدان در روز فتنه و آشوب خیابانی، گرد هم آمده اند و فریبکارانه در صدد آن هستند که تو به اشتباه محاسباتی بیافتی و در جهت نفی خودت عمل کنی. باید با هشیاری علوی گونه راه نفاق و نیرنگ بازی شان را مسدود کرد. امروز، روز پایان نفاق و نیرنگ بازی است
@mahdavizadegan
🚨 رهبر انقلاب: ما یقهی اینها را رها نخواهیم کرد.
🔹️ نظام جمهوری اسلامی حتماً به حساب این جنایتکارها خواهد رسید.
🔹️ هر کس ثابت بشود که همکاری داشته با این جنایتها، در این جنایتها دستی داشته، انشاءالله مجازات خواهد شد؛
👈 بدون تردید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 فتنه، کاشف باطن پلید دشمنان دین و ملت است
داود مهدوی زادگان
گرچه همه اسرار حیات آدمیان در روز جزا آشکار می شود: " يَوْمَ تُبْلَى السَّرَائِرُ " ( الطارق : 9)؛ لکن چنین نیست که خداوند سبحان گوشه ای از آن را بر عالمیان مکشوف نسازد. چنانکه روایات تاریخی قرآن کریم از سلوک دینی انبیاء و سلوک نفسانی اشقیاء، بیان شمّه ای از اسرار تاریخی آدمیان است. علاوه بر این، قرآن مجید به موازات تبلیغ رسالت و حکمرانی رسول خدا به بخش دیگری از حقایق که شامل باطنیات کفار و مشرکین هم می شود، اشاره کرده است.
قرآن از اراده قلبی کفار در خاموش کردن نور الله خبر داده است: « يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ » ( الصف : 8 ). در سوره حشر خطاب به مسلمانان اشاره شده گمان نکنید که دشمنان شما متحد و یکپارچه اند بلکه دشمنی شان با یکدیگر بسیار شدیدتر از دشمنی با شما است و تظاهر به اتحاد می کنند: « بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْقِلُونَ » ( الحشر : 14 ).
از دیگر روشنگری های قرآن کریم آن است که بغض و کینه قلبی دشمنان خدا و مومنین خیلی شدیدتر از آنچه که بر زبان جاری می کنند، است: « قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ » ( آل عمران : 118 ).
اما خداوند برای آشکار کردن سینه های پر از خشم و کینه کفار و منافقین، مسلمانان را گرفتار فتنه می کند تا هم مسلمانان در دعوی دیانت خالص تر شود و هم آن باطن کین توزانه دشمن آشکار شود: « أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُوا أَنْ يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ » ( العنكبوت : 2 ).
چند هفته ای است که ملت انقلابی ایران گرفتار فتنه خانمانسوز کفار و منافقین شده است. هر قدر که از فتنه جویی دشمن در کف خیابان می گذرد، باطن کین توزانه و خشونت طلب آنان بر مردم بیشتر آشکار می شود. روزی نیست که اغتشاشگران زنان و کودکان و مردان بی گناه را به رگبار گلوله می بندند و آنان را به خاک و خون می کشند. این واقعه همان هشدار قرآنی است که با دشمن بر اساس آنچه در سینه دارند، برخورد کنید و نه بر پایه آنچه بر زبان جاری می کنند. در شرایط عادی باطن خباث آمیز دشمن مخفی می ماند و در نتیجه سطح هشیاری و مراقبت مسلمین پایین می آید. اما در روز فتنه است که باطن ضد دینی و ضد انسانی کفار و منافقین بیرون می ریزد، و در نتیجه، سطح هشیاری امت مسلمان و خدا جو بالا می رود و هوشمندانه تر عمل می کند.
اگرچه امامین انقلاب همواره این توجه و زنهار قرآنی را گوشزد کرده و می کند. با وصف این، متاسفانه دچار غفلت و فراموشی شدیم که این چنین گرفتار فتنه دشمن آمدیم. این امر، طبیعت تعامل اسلامیان با بی دینان است. دشمن از راه همین غفلت ها و دست کم گرفتن هاست که نفوذ می کند و پروژه فروپاشی و براندازی را پیاده می کند. لکن تردیدی نیست که ملت انقلابی به فضل الهی و عنایت امام زمان عج و به پاسداشت خون شهدای امنیت و حرم و دفاع مقدس و رهبری حکیمانه ولی فقیه با سر بلندی از این فتنه گذر خواهد کرد. چنانکه ملت در همین چند ماه گذشته با هشیاری توطئه فتنه گران را خنثی کرده است و بعد این هم پیروز میدان خواهد بود. انشاء الله
26 آبان 1401
@mahdavizadegan
🔰 جنبش گفتمان دیوانگی
داود مهدوی زادگان
بارها اغتشاشگران در هر جایی که خودی نشان دادند به گفتگو و تبادل نظر دعوت شدند؛ ولی حاضر به گفتگو که نشدند هیچ، به خشونت و پرخاشگری و هتاکی رو آوردند. اما آیا این عدم تمایل به معنای آن است که آنان حرف برای گفتن دارند ولی مایل به گفتگو نیستند؟
هرگز، اینان از بی گفتمانی و بی محتوایی شان است که گفتگو نمی کنند.
آنچه در این 60 روز در کف خیابان شاهدش بودیم، غیر از ایجاد رعب و وحشت، تخریب اموال عمومی و آتش زدن مأمور انتظامی و قرآن و مسجد و کشیدن روسری و چادر از زنان عفیفه و به رگبار بستن و به خاک و خون کشاندن مردم بی گناه، چیز دیگری مشاهده نشده است. حتی در فضای مجازی و رسانه های مزدور شان هم حرفی غیر از تهییج و ترغیب اغتشاشگران به رفتار خشونت بار دیده نمی شود. هیچ متن مکتوبی هم از آنان سراغ نداریم تا از محتوای گفتارشان با خبر شویم. حقیقتاً با جنبشی بی متن و گنگ مواجه ایم. معلوم نیست که باید برای فهم خواسته های شان به کدام ایدئولوژی و گفتمان و بیانیه سیاسی رجوع کرد. اکنون با جنبشی بی گفتمان و بی محتوا روبرو هستیم.
ممکن است که متن های روشنفکری را مرجع فکری اغتشاشگران تلقی کنیم. ولی مگر جماعت روشنفکر نمی گوید که حرکت اعتراضی ما از اغتشاشگر جدا است. علاوه بر این که آشوب طلبان هم مخاطبان شان را به متن های روشنفکری ارجاع نمی دهند. اصلا ارجاع به متن مکتوبی ندارند تا آن را به متن روشنفکری تفسیر کنیم. حتی آن قدری که داعش متن مکتوب و ارگان مطبوعاتی دارد، اینان از این امتیاز هم محرومند.
خلاصه، پرسش این است که فرضاً این آشوب خیابانی را جنبش بخوانیم، چه نام دارد؟ باید متن ایدئولوژیک باشد تا مبتنی بر آن، این جنبش دروغین را نام گذاری کرد. وقتی متن مکتوب نباشد، آشوب کف خیابان، متن مرجع می شود. متن خیابانی اغتشاشگر هم چیزی غیر از جنایت و وحشی گری و بی حرمتی و زور گویی و تخریب و غارت اموال عمومی نیست. اگر دیوانگی گفتمان است؛ باید این جنبش کاذب را جنبش دیوانگان نامید.
27 آبان 1401
@mahdavizadegan
13920926_7924_128k2.mp3
3.97M
🌱 قال امیرالمؤمنین علیه السلام:
💫«مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِيِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ»
کسی که به هنگام یاری ولیّ (#رهبر) خود، بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
☝️تنها راه نجات کشور از توطئههای فعلی و آینده:
👈توبه دستهجمعی
👈 و بازگشت به رهنمود های مغفول مانده ۳۰سالهی #رهبر و دیدهبان انقلاب است
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#صراط_مستقیم
✍کانال نشر بیانات استاد تحریری
╔════════════════╗
🆔 @seratemostaghim_ir
╚═════════════
◀️ حجاب اختیاری اسم رمز عملیات بی حجابی اجباری بود
داود مهدوی زادگان
✔️ گمان نکنید که این روز ها اقلیتی خدا ناباور و هر هری مذهب، یکباره حجاب را کنار گذاشته اند و بعضاً به سمت عریان گری و بی عفتی میل پیدا کرده اند و در وادی نفسانیات افتاده اند. بلکه سالهاست که زمینه های ذهنی آن پدید آمده است. از جمله زمینه سازان این موج بی حجابی و بی عفتی همین واعظان عرفی شده ای هستند که دین و ایمان شان را در خدمت مرفهین بی درد قرار دادند.
✔️ مدتی بود که واعظ عرفی در کنار سکولارهای شهر، واجب شرعی حجاب را به حجاب اجباری تفسیر کردند و مفهوم حجاب اختیاری را که هیچ مبنای دینی ندارد، اختراع کردند. بدین ترتیب، آن کس که جسما و روحا از این حکم شرعی در عذاب بود، ذهن و قلب خود را پذیرای بی حجابی و بی عفتی کرد.
✔️ پیش از انقلاب اسلامی، جماعت سکولار خدا نا باور و غربزده مردم دیندار را به ورود در جهنم بی حیایی و عریان گری فرا می خواندند ولی مردم با شرف و شرافت ایرانی نپذیرفتند. آنها هم رضا خان میر پنج را حاکم کردند تا سرکوبگرانه مردم را در این جهنم مستقر کند. بدین ترتیب، رضا خان بی حجابی و بی عفتی اجباری را قانونی کرد و مخالفان را به خاک و خون کشاند و واقعه خونبار گوهرشاد را پدید آوردند.
✔️ نکته مهم این ماجرا، آن است که واعظان متحجر آن زمان هیچگاه به مثل امروز که قانون حجاب را حجاب اجباری می خوانند، با قانون کشف حجاب مخالفت نورزیدند و از آن با عنوان بی حجابی اجباری یاد نکردند. اینان همان آخوندهای درباری بودند که امام خمینی ره فتوا به برداشتن عمامه آنها داده بود.
✔️ اما مردم دیندار با انقلاب اسلامی دروازه جهنم بی عفتی و بی حیایی مسدود کردند و ایران قوی و غیرتمند را پایه گذاری کردند. با وصف این، چهل و اندی سال است که دشمن ملت و جهنمیان با همکاری همان آخوند های درباری می کوشند که دروازه جهنم بی عفتی و بی غیرتی را بر مردم بازگشایی کنند ولی نتواتستند. چنانکه شصت روز است طی برنامه ای گسترده و حساب شده با تمام قدرت بر مردم عفیف و غیرتمند هجوم آورده اند تا بار دیگر همچون دوران استبداد پهلوی، بی حجابی و بی عفتی اجباری را مسلط کنند.
✔️ اکنون بهتر می توان فهمید که عنوان حجاب اختیاری، اسم رمز عملیات جهنمیان بوده است و نه یک خواست معرفتی. بی جهت نیست که در این روزها، دیگر از آن سخن نمی گویند. بلکه به زور، چادر و روسری را از سر زنان و دختران عفیفه می کشند و مردان باغیرت و حافظان امنیت را به شهادت می رسانند. بی جهت نیست که آخوند های سکولار برابر بی حجابی اجباری مانند زمان رضاخان سکوت کرده اند. مأموریت آنان این بود که ذهنیت مردم را برای پذیرش مجدد فرهنگ برهنگی آماده کنند. مأموریت این است که برابر برهنگی اجباری بایستند و ومخالفت کنند. لکن مردم انقلابی به لطف الهی دیگر به گذشته تاریک برهنگی باز نخواهند گشت. انشالله
30 آبان 1401
عضو کانال شوید:
👇👇👇
@mahdavizadegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو شهر گرمسار از استان سمنان ضد انقلاب فراخوان داد و میخواستن دوباره آشوب کنن
اما وقتی آمدن دیدن مردم تو همون زمان و همون مکان فراخوانشون ریختن تو خیابون و شعار "وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد" دادن؛
اونا هم ایستادن به تماشا و بعدم رفتن خونههاشون
@banooyetamadonsaz
مهدوی زادگان
تو شهر گرمسار از استان سمنان ضد انقلاب فراخوان داد و میخواستن دوباره آشوب کنن اما وقتی آمدن دیدن م
📌 چرا قرآن کریم مردم را به دفع اشرار و اغتشاشگران تکلیف کرده است.
داود مهدوی زادگان
بیش از شصت روز است که دشمن ملت، اشرار و اغتشاشگران را برای از کار انداختن و به ویرانی کشاندن بلاد اسلامی سازماندهی کرده است. توطئه گران بر این گمان بودند که با این حجم از برنامه ریزی برای براندازی و فروپاشی، یک هفته ای کار نظام و ملت تمام است. اما اکنون بعد گذشت چند هفته مشاهده می کنیم که کار آشوب طلبان خیاباتی تمام است و توطئه شان نا فرجام ماند.
قطعاً مهم ترین دلیل این شکست بزرگ دشمن، مقاومت مردمی بود. مردم به سبک خودشان و خیلی خود جوش تلاش اغتشاشگران را بر باد دادند. اما ریشه این مقاومت مردمی در باورهای دینی ملت است. چون مردم از قرآن کریم آموخته اند که همگان به دفع اشرار مکلفند. دفع شر وظیفه عمومی است. و این مطلب، دلیل دیگری بر وجه دینداری مردم ایران است. اگر راهپیمایی اربعین دلیلی بر دینداری مردم است، مقاومت مردمی برابر اشرار هم دلیل دیگر است.
قرآن کریم در سوره حج مردم را به دفع شر برخی از مردمان شرور تکلیف کرده است. اما دلیل این فراخوان عمومی به دفع اشرار چیست؟
" وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا ۗ وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ "؛
و اگر خداوند بعضی از مردم را بوسیله بعضی دیگر دفع نکند، دیرها و صومعهها، و معابد یهود و نصارا، و مساجدی که نام خدا در آن بسیار برده میشود، ویران میگردد! و خداوند کسانی را که یاری او کنند
(و از آیینش دفاع نمایند) یاری میکند؛ خداوند قوی و شکست ناپذیر است. ( حج: 40 )
دفع اشرار، تکلیف عمومی است:
چون بیع و تجارت، مسجد و صومعه، متعلق به همه است.
چون قرار نیست که فقط عده ای فداکاری و جانثاری کنند و اکثریت در بی تفاوتی به سر برند.
چون باید مردم بفهمند که اشرار همه را نشانه رفته است.
چون دفع اشرار بدون مشارکت مردمی مقدور نیست.
چون باید مردم بی زاری و نفرت شان از اشرار را ابراز کنند.
چون در دفع اشرار هیچ امیدی به خواص عافیت طلب نیست.
@mahdavizadegan
🔰 حکومت دین پایه ی فرهنگ مدار را با دیکتاتورمنشی چه کار!!
داود مهدوی زادگان
✔️ دیکتاتوری مختصات و نشانه هایی دارد و باید بر پایه نشانه ها فرد یا نظام را به دیکتاتوری توصیف و قضاوت کرد. این قاعده عقلایی است و تخطي از آن خود دلیل بر دیکتاتور منشی شخص خاطي است.
✔️ دیکتاتورها برای حفظ و تثبیت قدرت خود از هر امری استفاده ابزاری می کنند. از جمله اقدامات آنان تظاهر به دیانت و وفاداری به دین است. آنها در شرایط عادی و صوری خود را مدافع دین و دینداری جلوه می دهند. اما دیکتاتور ها به هنگام معرکه دین ستیزی و ایمان سوزی از سوی دشمنان خدا، سپر می اندازند و رنگ عوض می کنند.
✔️ دیکتاتوری متظاهر به دیانت به هنگام فتنه، اول چیزی را که کنار می گذارد و آن را به دشمن واگذار می کند تا هر بلایی خواست بر سر آن بیاورد، دین و ایمان مردم است. دیکتاتورها حاضر نیستند برای دین و ایمان مردم از قدرت شان هزینه کنند. برای آنها مهم نیست که هویت فرهنگی جامعه تهدید به نابودی شود. بلکه در مواقعی که پایه های قدرت دیکتاتوری تهدید شود، اگر لازم ببینند، دین و فرهنگ جامعه را هزینه می کنند.
✔️ بیش از شصت روز است که اشرار و دشمنان، دین و ایمان و فرهنگ تعالی خواهی ملت را بسیار جدی تر و سازماندهی شده تر از چهل سال گذشته نشانه رفته است و در ستاندن هویت فرهنگی و دینداری مردم از هیچ اقدام خشونت باری فروگذاری نکرده است. در این میان، حاکمیت اسلامی که برآمده از همین عقیده و فرهنگ ملی است، تمام قد همچون چهل سال گذشته برابر این جنگ ترکیبی ایستاده است و ذره ای گام پس نداشته است و برای حفظ قدرت، هرگز حاضر نبوده و نیست از وفاداری به دین و فرهنگ ملت خود دست بردارد و حتی آنها را قربانی خود کند. بلکه برای این نظام، حفظ و حراست از حیات معنوی مردم بسیار مهم تر و ارزشمند تر از حیات مادی بوده است.
✔️ آن وقت، اغتشاشگران چنین نظامی را به دیکتاتوری متهم می کنند! آن هم از ناحیه کسانی که در همین شصت روز، با مردمی که تن به خواستههای نامشروع شان ندادند، دیکتاتور مآبانه و سرکوبگرانه رفتار کردند. اکنون آن کس که باید دیکتاتور نبودن خود را اثبات کند، جماعت اغتشاشگر است. نظام اسلامی در مدت چهل سال و اندی که از عمر با برکتش می گذرد ثابت کرده است که حتی گرد دیکتاتور مآبی هم بر آن ننشسته است.
@mahdavizadegan
🔰 دو انقلاب در یک اقلیم نمی گنجد
✍ داود مهدوی زادگان
🔗 فرق اساسی انقلاب با جنبش های اعتراضی، شورش ها و آشوب های خیابانی در مردمی بودن آن است. لذا ممکن است که در جامعه سیاسی همزمان چندین شورش و آشوب خیابانی متقاطع و متعارض با هم اتفاق بیافتد ولی امکان وقوع دو انقلاب در زمان واحد غیر ممکن است. چون هر کشور و جامعه سیاسی دو تا مردم ندارد تا هر کدام در یکی از آن دو انقلاب حضور پیدا کنند. کشور یک ملت دارد. در نتیجه اگر هم انقلابی شکل بگیرد، همان یک ملت هستند که آن انقلاب را ملی و مردمی می سازند. ملت دیگری نیست تا انقلاب دومی شکل بگیرد.
🔗 جنبشی که اهداف عادی سازی انقلاب و روزمرگی و بازگشت به وضعیت پیش از انقلاب را دنبال میکند، چنین جنبشی انقلابی نیست. بلکه حرکت ضد انقلابی و بالتبع ضد مردمی است. اینگونه حرکت ضد انقلابی که از پشتوانه مردمی برخوردار نیست، از طریق کودتا، شورش های اجتماعی و آشوب خیابانی اهدافش را تعقیب می کند. بنابر این، تفسیر چنین حرکتی به " انقلاب در انقلاب " گونه ای از تولید آگاهی کاذب است و نمی توان آن حرکت سیاسی را انقلاب دوم نامید.
🔗 انقلاب دوم زمانی شکل می گیرد که انقلاب اول تاریخی شده باشد. یعنی انقلاب به تاریخ پیوسته است و اثر حیاتی از آن باقی نمانده است. ملت انقلاب را فراموش کرده است و به زندگی روزمره خود بازگشته است. در این صورت، اگر نهضت مردمی شکل بگیرد، آن نهضت را جنبش ضد انقلابی نمی خوانند. بدین ترتیب، انقلاب دوم هیچگاه ضد انقلاب اول نخواهد بود. چون یا انقلاب اول تاریخی شده است و یا آنکه انقلاب دوم، حامل پیام والاتری نسبت به انقلاب اول است. در این صورت، انقلاب دوم متکامل تر از انقلاب اول است.
🔗 یرواند آبراهاميان، مورخ ایرانی تاریخ معاصر، کاملاً متوجه وقوع دو انقلاب در یکصد سال اخير بود که نام کتابش را " ایران بین دو انقلاب " گذاشت. انقلاب اسلامی ( 1357 ش ) جنبش مردمی علیه انقلاب مشروطیت ( 1285 ش ) نبود. زیرا جنبش مشروطه خواهی خیلی زود فرایند عادی سازی و روزمرگی خود را طی کرد و در گرداب هرج و مرج گرفتار شد. کودتای 29 اسفند 1299 که به گفته آبراهاميان حاصل ائتلاف نظامیان و روشنفکران غربگرا و سفارت انگلیس بود، فرایند تاریخی شدن انقلاب مشروطه را تسریع کرد. حکومت کودتایی پهلوی، دولتی ضد انقلاب و واپس گرا بود. پهلوی ها نظام استبدادی گذشته را در چهره ای مدرن و خشن تر بر ملت مسلط کردند.
🔗 انقلاب اسلامی، جنبشی مردمی علیه نظام استبدادی و ضد انقلابی پهلوی بود و هیچ گونه تعارضی با انقلاب مشروطه نداشت. لذا بسیاری از آرمانهای مترقیانه مشروطیت را مانند آزادی و استقلال و ایجاد نظام ضد استبدادی را با ایدئولوژی سیاسی والاتری در خود داشت. بی جهت نیست که خاطره نهضت مشروطه با وقوع انقلاب اسلامی احیا شد.
انقلاب اسلامی بر خلاف نهضت مشروطیت که به گفته همایون کاتوزیان خیلی زود در چرخه استبداد _ هرج و مرج گرفتار شد، همچنان پابرجاست و با تاسیس نظام انقلابی پایداری خود را تثبیت کرده است.
🔗 حرکت های ضد انقلابی زیادی در مدت چهل و سه سال گذشته به راه افتاده است تا فرایند عادی سازی انقلاب اسلامی و بازگشت به دوران استبدادی شکل بگیرد. ویژگی همه این اقدامات ضد انقلابی حضور پر رنگ استکبار جهانی و نیروهای سلطنت طلب، تجزیه طلبان و متحجرین در کنار هم است. لکن به لطف پروردگار عالم این اراده ضد انقلابی اتفاق نیافتاده است.
🔗 جدیدترین اراده ضد انقلابی اقدامات اغتشاشگرانه و تجزیه طلبانه دو ماه اخیر است. این اراده خشونت بار و هرج و مرج طلب، تلاش رسانه ای گسترده ای را به راه انداخت تا از پشتیبانی مردمی برخوردار شود تا حرکت خود را انقلابی معرفی کند. لکن آنان در این هدف نا کام ماند.
🔗 بدیهی است که هیچ ملتی همزمان پشتیبان دو انقلاب نمی شود. چون این اقدام، تناقض سیاسی محض است. مادامی که مردم پشتیبان انقلاب اسلامی هستند، در هیچ جنبش ضدانقلابی مشارکت نخواهند کرد. این اصل بدیهی انقلاب است که دو انقلاب در یک اقلیم نمی گنجد.
4 آذر 1401
عضو کانال شوید:
👇👇👇
@mahdavizadegan