#با_بزرگان
ماها اجیریم، می فهمی اجیر یعنی چی؟
اجیر به کسی گفته می شود که مزد و پاداشش را قبلا گرفته و الان جز اطاعت هیچ کاری نباید بکند؛
ماها اجیر امام زمانیم. مزد و پاداشمان، بودن در این دوران و خدمت کردن به این حکومت اسلامی است. به هیچ چیز فکر نکنیم به جز اینکه اجیر امام زمانیم.
(آیت الله بهجت)
مرکز مجازی مهدویت:
https://eitaa.com/mahdi313com
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
😔 ما همین به ظاهر شیعیان تو ساده گرفتیم آمدنت را و همینطور ساده گرفتیم انتظار آمدنت را
نمی فهمیم که امام نداریم و مضطریم و در خواب غفلت به سر می بریم
🔅باور کنید همین روزا مسافر از سفر میاد
🔅بعد از یک عمری انتظار ساکت و بی خبر میاد
🔅قد یه چشم به هم زدن ستاره از راه می رسه
🔅دست کوچیک بچه ها به دامن ماه می رسه
امامم ببخش این تجاهر و تغافل ما را 😔
⚡️مرکز مجازی مهدویت:
https://eitaa.com/mahdi313com
▪️🍂▪️🍂▪️🍂▪️🍂
▪️روز هفتم ذیحجه، سالروز شهادت امام باقر علیه السلام است. امام بزگواری که در کربلای جدش امام حسین علیه السلام حضور داشت و زمینه ساز نشر معارف خالص اهل بیت علیهم السلام بود.
▪️او در کلام کوتاهی، شاکله شخصیتی یک شیعه واقعی را معرفی می نماید. در آنجائی که یکی از اصحاب حضرت به ایشان خبر داد که : فدای تو شوم نزد ما شیعیان بسیاری هستند که از شما دفاع می کنند. حضرت علائم زیر را در مورد صفات شیعه واقعی بیان کردند و او فهمید که ( شیعه بودن به زبان و حرف نیست که به عمل و ارادت خالصانه قلبی است)
🍂 حضرت در جواب آن صحابه ساده دل فرمودند :
1- آیا ثروتمندان شما به فقیران محبت و عطوفت دارند؟
2- آیا انسان نیکوکار از جرم و گناه گنهکار می گذرد؟
3- و بالاخره آیا تعامل بین شما بر اساس (مواسات) هست؟ (مواسات یعنی همدردی صادقانه و خالصانه شیعیان با یکدیگر)
🍂 آن اصحاب ساده دل گفت : نه شیعیانی که من می شناسم، اینگونه نیستند.
🍂 حضرت فرمودند: شیعه کسی است که اینگونه باشد.
💥راستی آیا ما به عنوان شیعه، اینگونه ایم؟! و اگر نیستیم، چرا و چگونه باید اینگونه شویم. نظر شما چیست؟؟
▪️در پایان سالروز شهادت آن امام همام را به امام زمان علیه السلام و منتظران روشن بین و بصیر آن حضرت، خاصه شما و خانواده محترم تسلیت می گویم.
مرکز مجازی مهدویت:
http://eitaa.com/mahdi313com
▪️🍂▪️🍂▪️🍂▪️🍂