از انتقام و اقتدار تا احتمال جنگ
بخش اول
سئوال پر تکرار این روزها این است؛ آیا ایران درگیر جنگ میشود؟
روشن است که ایران طبق قواعد پذیرفته شده بینالمللی، در پی دفاع از تمامیت ارضی، مجازاتِ ظالم و تعرض به حریم میهمان و میهن است درعین حال آنچه مشخص است هیچ طرفی به دنبال تشدید منازعه تا سطح جنگ نیست، به جز نتانیاهو که بقای خود را در گسترش سطح درگیریها میداند.
لذا طبق تحلیلها، احتمال تشدید پلکانی منازعه تا سطح محدودی وجود دارد ولی دامنهی آن به یک جنگ تمام عیار ختم نمیشود.
وقوع جنگ تمام عیار نظامی، به شرایطی در داخل کشور، منطقه، وضعیت رژیم و شرکا، حمایت آمریکا و شرایط داخلی و بینالمللی آن، بستگی دارد که فعلا این شرایط، به دلایل گوناگون مساعد برای وقوع جنگ نیست.
اما این یکسوی ماجراست؛ یعنی تحلیل بر روی کاغذ! مهم آن چیزی است که در عمل اتفاق میافتد. از رژیمی که به هیچ قاعده و چهارچوبی پایبند نیست، در هیچ لحظهای نباید غافل شد، ترور #شهید_هنیه، یک نمونه آن است. بنابراین هم ضربهی ما باید به قدر کافی برقآسا، گیجکننده و بازدارنده باشد و هم کشور باید برای هر شرایطی آماده و سناریوهای لازم طراحی شود.
رژیم تبهکار، اگر در کشور، چندگانگی، ضعف و سستی را احساس کند برای تشدید سطح منازعه، تهییج خواهد شد، بنابراین معنای آمادگی کامل، افزایش سطح بازدارندگی است نه جنگطلبی.
در واقع جنایت و درگیری را آنها آغاز کرده و ادامه دادهاند و ما در مقام دفاع و دفع ظلم و جنایتیم.
ما جنگطلب نیستیم، اما احتمال تحمیلِ جنگ در نقطهای از زمان وجود خواهد داشت و کشور باید برای آن درگیری که لحظهی وقوعش قطعی نیست مهیا شود.
بهترین راه برای صلح و ثبات، تولید اقتدار است.
***
▪️در ادامه:
مجازات چه زمانی آغاز میشود؟
✍ مهدی عسگری
🆔 @MahdiAsgari133
یادداشت ظریف: شرمندهام...
معاون راهبردی رئیس جمهور با انتشار یادداشتی از ادامه فعالیت در دانشگاه خبر داد. در بخشی از این متن کوتاه آمده است:
از نتیجه کار خود رضایت ندارم و از اینکه نتوانستم به شکل شایستهای نظر کارشناسی کمیتهها و حضور بانوان، جوانان و اقوام را آنگونه که وعده داده بودم به نتیجه برسانم، شرمندهام. البته هنوز برخی معاونتهای رئیس جمهور باقی مانده که امید است این کاستی کمی جبران شود.
به هر حال، این اولین تجربه و پر از کاستی بود و بیگمان در آینده بهبود خواهد یافت. ولی در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مردم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
زمانِ مجازات سخت
بخش دوم
نقش "زمان" در معادلهی مجازات و بازدارندگی؛
"تنگه زمان" یک شاخص مهم در اثربخشی عملیات انتقام و بازدارندگی محسوب میشود اکنون برای هر دو طرف، زمان موضوعی مهم و تعیین کننده با آثار متفاوت است.
در واقع روند #مجازات_سخت با اعلام رسمی آن از سوی ایران و لبنان آغاز شده و آثار آن در عملیات روانی و سیطره ترس و وحشت در سرزمین اشغالی و نیز اقتصاد آمریکا و شرکا مشهود است تاکنون این بخش از عملیات مجازات، خسارات قابل توجهی به رژیم و حامیانش وارد کرده است.
فراخوان نیروهای ذخیره، لغو مرخصیها و آماده باش کامل در ارتش رژیم در کنار وضعیت شبه تعطیل در برخی بخشها بویژه در حیفا و تلاویو، گویای سایه وحشت فراگیری است که بر رژیم سایه انداخته است.
از سوی دیگر طراحی دقیق برای یک عملیات ویرانگر اما نقطهزن نیاز به زمان مناسب و هماهنگی مجموعهای از عوامل در داخل و خارج و در بین اضلاع جبهه مقاومت و آمادگی برای مراحل بعدی دارد.
درعین حال، عبور از #تنگه_زمانی، واجد برخی آسیبهاست که درصورت دور شدنِ بیش از حد از زمان ترور، بروز میکند. هماهنگ شدن کشورهای همسو با رژیمِ کشتارزیست، گرفتن آرایش دفاعی مشترک، گسیل کردن تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز به منطقه، تشدید عملیاتهای جنونآمیز توسط باند تبهکار صهیونیستی همچون حمله به مدرسه و ترور فرماندهان مقاومت، در کنار کاهش تب داغ مطالبهی انتقام در افکارعمومی با مشمول مرور زمان شدن عملیات، از جملهی این موارد محسوب میشود.
آنها نیز در مقابل با برخی ترفندها در پی این هستند که عملیاتِ مجازات مشمول مرور زمان شود که در صورت لزوم به برخی موارد خواهیم پرداخت.
بنابراین انتخاب یک نقطهی زمانی بهینه، با در نظر گرفتن تمام این جوانب، که اصل غافلگیری و برقآسا بودن را هم رعایت کند یکی از مهمترین نکات در طراحی دقیق عملیات مجازات سخت محسوب میشود.
در گام اول ضربه به گیجگاه حریف، درحال انجام است، اکنون روزهای متمادی است که رژیم تروریست و آمریکا، متأثر از برخی علائم، اعلام خطر میکنند که ظرف ۲۴ساعت آینده اینحمله انجام میشود!
آنها میدانند که این خونخواهی و #مجازات_شدید، دیگر نمادین نخواهد بود، مجازات وقتی اثربخشی بالایی خواهد داشت که فراتر از محاسبات آنها رقم بخورد و این مدل از درگیری در نظریه بازیها، به چیکن استراتژی معروف است که برای تخریب دستگاه محاسباتی حریف با ریسکپذیری بالایی همراه میشود.
▫️در ادامه:
تبیین مدل چیکن استراتژی
✍ مهدی عسگری
🆔 @MahdiAsgari133
🔸اینجا همه یک نام دارند!
🏴 دلنوشته ایام اربعین ارباب
اینجا همه یک نام دارند: زائر؛
و یک نشان: سیه پوش
و یک سبیل: طریق الحسین
و یک قبله: بین الحرمین
و یک مقصد و موطن: کربلا
و یک مقصود و محبوب: حسین (علیه السلام)
🚩🏴🚩
وقتی شما صراط باشید و سبیل (انتم الصراطُ الأقوم) ما میشویم ابن السبیلها!
ما میشویم در راه ماندهی شما، سائل شما، پناهندهی شما، متمسک و متوسل به شما؛ وقتی شما دلیل هستید و سبیل؛ ما میشویم أبناء الدلیل و أبناء السبیل!
و کدام طریق از این صراط، هموارتر، نزدیکتر، سهلتر، سریعتر، مطمئنتر، زیباتر، دوستداشتنیتر؟ «طریق الحسین!»
✍ مهدی عسگری
🆔 @MahdiAsgari133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جرعههایی از طریق الحسین (۱)
دل به دلدار میسپاری و پای در راه...
میروی تا آنجا که دیگر توانت تمام میشود
آنجا که نای تو و پای تو به پایان میرسد،
تازه اصل راه آغاز و مسیر باز میشود
این پا و آن جسم که به پایان رسیده
کوچکتر از آن است که برایت تعیین تکلیف کند!
پا را که بر روی خودت میگذاری سبکبار میشوی و میروی...
حالا دیگر احساس میکنی که روی زمین نیستی،
جاذبهای از آسمان، جاذبهی زمین را لغو کرده،
جاذبهی حسین عليهالسلام، جاذبه دنیا و مافیها را محو کرده...
دیگر پایی برای رفتن نه داری و نه میخواهی،
بالی باید طلب کنی برای پرواز...
و در این راه رازی است که جز با خون برملا نخواهد شد!
اربعین۱۴۰۳
🆔 @MahdiAsgari133
از گردشگر تا زائر؟!
جرعهای از اربعین۲
عالم زیارت با دنیای گردشگری تفاوتهای بسیار دارد؛
گردشگر معمولا به دنبال شرایطی است که بیشترین رفاه را برای او فراهم کند یا سرگرمی و هیجان فراوان داشته باشد،
اما زائر در پی محبوب راهی میشود تا دل به او بسپارد و آرامش را جز در آغوش محبوب، جستجو نمیکند...
بیش از ۲۰میلیون زائر، به یکی از گرمترین زمانها و مکانها میآیند و بر خلاف صنعت توریسم، به دنبال عبرت و بیداری و کنده شدن از تعلقات مادی هستند نه سرگرمی و غفلت و دلبستگیهای دنیوی!
و این امرِ شگفت، یعنی به چالش کشیدن مظاهر تمدن مدرن در بزرگترین اجتماع بشری دنیا! و این جلوهای است از اعجازِ تاریخی حب الحسین علیهالسلام
مولا علی علیهالسلام:
اگر کعبه بهجای بیابان بیآب و علف،
در میان باغها و میوهها بود،
پاداش زیارت آن کم،
و آزمایش آن ناچیز بود.
🆔 @MahdiAsgari133
مسکن ۲۵ متری
یا قفسهای مولّد آسیبهای اجتماعی؟!
مجریان و مسئولان ناظر نسبت به پیامدهای منفی این سبک ساخت شهر و مسکن، از جمله تبعات اجتماعی، فرهنگی و امنیتی در سالهای آتی سهیم و مقصر خواهند بود!
هنوز ماهدشت زیر بار تبعات انبوهسازی در پروژه مسکن مهر کمر راست نکرده است.
کمبود سرانهها و توان اکولوژیک، تغییرات سبک زندگی، تحریک مهاجرت، تغییر در بافت جمعیت و حضور گستردهی اتباع، خانههای مجردی، گسترش شدید آسیبهای اجتماعی و... تنها بخشی ازین پیامدهای منفی خواهد بود.
این در حالی است که با توجه به وسعت سرزمين در کشور ما، دلیلی برای فشردهسازی جمعیت در کلانشهرها وجود ندارد و درصورت تأمین زمین و تسهیلات مورد نیاز (مبتنی بر احکام قانون برنامه هفتم پیشرفت) با استفاده از روش ساخت تدریجی و مردمیسازی تولید، میتوان با شرایط بسیار بهتری، زمینه خانهدار شدن مردم را فراهم کرد.
✍ مهدی عسگری
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
پس از انتشار خبر کلنگزنی خانههای ۲۵متری در ماهدشت کرج در خبرگزاریهای رسمی و واکنشهای منفی نسبت به این موضوع، اداره کل راه و شهرسازی استان البرز در موضعی قابل تقدیر اعلام کرد به اینگونه مسکنسازی مجوز نمیدهیم.
امیدواریم تلاشهای متعددی که به دنبال پیادهسازی این الگوی مخرّبِ غیربومی و متأثر از سند۲۰۳۰ در کشور میشود، با همین دقتنظرها به فرجام نرسد.
🆔 @MahdiAsgari133
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی غربت این شهر
همیشه یه نفر هست... 🖤
▪️▪️▪️
حادثه بسیار تلختر از آن است که بتوان سخنی گفت و یا با تسلیت آرام گرفت...
مانند #شهید_سیدحسن_نصرالله صادق وصریح باشیم؛
وقتی رهبر حماس در تهران ترور و پس از حدود ۲ماه هیچ واکنشی جز حرف از ایران برنمیآید رژیم تبهکار جسارت پیدا میکند که #سیدحسن عزیز را ترور نموده و بعد هم تهران را به عنوان هدف بعدی تهدید کند...
آری؛ حرف و بیانیه و اعلام موضع، هیچ اثری بر رژیمی که همهی خطوط قرمز را دریده است ندارد... اینجا فقط مکتب حاج قاسم کار میکند... کجایی ای مرد میدان؟!
آنها عمق استراتژیک ما را در منطقه آماج حمله و ترور قرار داده و تهران را مستقیما تهدید به حمله کردهاند، منتظر چه هستید؟ دقیقا باید چه اتفاقی بیفتد تا...
آری؛ مقاومت هزینه دارد اما قطعا هزینهی سازش و سکوت و انفعال، بسیار بسیار بیشتر است.
اگر قرار به درگرفتن جنگ باشد آن زمان محتملتر و پر هزینهتر است که ما یاران مهم خود را در منطقه از دست داده و در داخل هم دچار انفعال و نمایشی ضعیف باشیم. ما برای دوری از جنگی پر هزینه، راهی جز مقاومت و مبارزه شجاعانه نداریم.
فریاد آن رهبر بزرگ در سخنرانی آخرش در گوش ماست:
ما این راه را تمام خواهیم کرد...
🆔 @mahdiasgari133
▪️▫️▪️
کاش بودی سید...
فریادت را هرگز فراموش نمیکنیم:
ما این راه را تمام خواهیم کرد...
و این موج موشکی، تنها آغازی است بر پایان باند تبهکار صهیونیستی به مدد الهی؛
🆔 @mahdiasgari133