#زندان_غربت.mp3
4.57M
#زندان_غربت
#امام_کاظم
▪️او در زندان غربت و آخرین فرزندش، در زندان غیبت!
خدایا! به غربت پدر، بر غیبت فرزندش خاتمه عنایت بفرما...
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
#در_بند_غفلت.mp3
5.26M
#در_بند_غفلت
#امام_کاظم
▪️غفلت و گناه شیعیان سبب زندانی شدن امام زمانشان!
الهی شیعیان را از این غفلتِ مهلک، بیدار و متوجه امام عصر علیه السلام بفرما
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
روضه شهادت امام موسی کاظم (ع).MP3
11.67M
#مداحی_مناسبتی
#امام_کاظم
✅ روضه شهادت امام موسی کاظم (ع)
🎤 سید #جواد_ذاکر
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
ای امید آخر.mp3
5.68M
#مداحی_مناسبتی
#امام_کاظم
✅ ای امید آخر
🎤 #محمود_کریمی
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
سالروز شهادت هفتمین امام شیعیان،
حضرت امام #امام_کاظم (ع)
را به محضر امام عصر (عج)
و محبان این خاندان
تسلیت میگوییم.
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
شعر مناسبتی
#امام_کاظم
بر روی لب هایت به جز یا ربنا نیست
غیر از خدا ، غیر از خدا، غیر از خدا نیست
زنجیر ها راه گلویت را گرفتند
در این نفس بالا که می آید صدا نیست
چیزی نمانده از تمام پیکر تو
انگار که یک پوستی بر استخوانی است
زخم گلوی تو پذیرفته است اما
زخم دهانت کار این زنجیر ها نیست
این ایستادن با زمین خوردن مساوی است
از چه تقلا میکنی ؟ این پا که پا نیست
اصلا رها کن این پلید بد دهان را
از چه توقع میکنی وقتی حیا نیست
نامرد ! زندان بان ! در این زندان تاریک
اینکه کنارش میزنی با پا عبا نیست
این تختهی در که شده تابوت حالا
بهتر نباشد بدتر از آن بوریا نیست
اما تو را با نیزه ها بالا نبردند
پس هیچ روزی مثل روز کربلا نیست
علی اکبر لطیفیان
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
#شهادت_امام_کاظم.mp3
6.12M
#شهادت_باب_الحوائج
#امام_کاظم
یا موسی بن جعفر!
این فرزند شماست که قرن ها
در غربت زندان غیبت، به انتظار روز انتقام نشسته است...
دخیل دست های گره گشای توییم
به دعای برای فرج!
👌بسیار شنیدنی
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
مظلومترین امام، مهدی عج
. #رابطه_امام_حسین_و_امام_زمان_عج قسمت دوم * همراه با قرآن 1. امام حسین علیه السلام از نگاه امام
#رابطه_امام_حسین_و_امام_زمان_عج
قسمت سوم
2 . امام مهدی (عج) از نگاه امام حسین (علیه السلام)
امام باقر (علیه السلام) میفرماید: حارث اعور به امام حسین (علیه السلام) عرض کرد:
ای زادهی رسول خدا! فدایت شوم. مرا از معنای آیهی شریفهی والشمس و ضحیها [سوگند به خورشید و گسترش نور آن] مطلع ساز.
حضرت فرمود: مراد از خورشید، رسول الله (صلی الله علیه و آله) می باشد.
پرسید: فدایت شوم! منظور از آیهی شریفهی «والقمر اذا تلیها» [سوگند به ماه چون پس از آن آید.] چیست؟
فرمود: منظور از ماه، امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) است که بعد از پیامبر (صلی الله علیه و آله) می باشد.
گفت: مقصود از آیهی شریفهی «والنهار اذا جلیها» [و سوگند به روز و چون آن را روشن سازد] چیست؟
فرمود: مقصود از روز، قائم آل محمد (عج) است که زمین را پر از قسط و عدل کند».
پایان قسمت سوم
ادامه دارد . . .
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
مظلومترین امام، مهدی عج
منتظران بازنده، منتظران برنده قسمت دوم بازندهی دوران آری، قطعاً ما؛ آدمیانی که در زندگی و لذت های
منتظران بازنده، منتظران برنده
قسمت سوم
برای زیباترین روز، خود را آراسته کنیم
اینجا باید گفت که ما آدمیان و به خصوص ما مسلمانان منتظر باید برای اعتقاد و ایمان خود هزینه بپردازیم و به راحتی آن را از دست ندهیم و از مرزهای عقیدتی حراست و نگهبانی کنیم و در این امر سستی نورزیم؛ با هر بادی که از هر سویی میوزد تکانی نخوریم و بسیار حواسمان به اعتقادات باطل باشد و ایمان جزوی از جانمان گردد. ما باید بسیار مقاومت کنیم؛ مقاومتی که در همهی ابعاد باشد و این را یک تکلیف دینی و واجب الاهی بدانیم.
این مقاومت باید همواره زنده و پویا بماند تا مقدمات تحقق عدالت الاهی در سراسر گیتی فراهم شود. مردم باید هم از نظر ذهنیت و هم از نظر عینیت آمادگی کامل داشته باشند، یعنی این مقاومت غیر از آنکه به عنوان یک اصل اعتقادی در جامعه با ایمان حضور دارد باید در بعد عمل نیز هویدا و ظاهر باشد. جامعهی دین مدار هیچ گاه تحت سلطهی حکومت های ظالم نمی رود و در برابر هیچ جبار و ستمگری سر خم نمی کند. پس در عصر غیبت انسان مومن نباید خود را کم ارزش تلقی کند و تن به هر حکومتی دهد.
ما در این زمان باید در مقابل هر گونه ظلم و جوری مقاومت کنیم و تسلیم نشویم و بهترین و قوی ترین نیروی خود را تا آن روز بزرگ مهیا سازیم و برای زیباترین روز خود را آراسته کنیم: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَیْلِ». حتی اگر به دستْ هم نمی توانیم کاری و حرکتی انجام دهیم حداقل با زبان و قلبمان انزجار از ستم را داشته و در مقابل آن بی تفاوت نباشیم. کردار و رفتارمان این نباشد که چون ظلم و تعدی آسیبی به ما نرسانده و کیلومترها و فرسنگ ها از ما دور است، پس مهم نیست و ما که در آرامش زندگی می کنیم.
ادامه دارد . . .
#منتظران_بازنده_منتظران_برنده
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
مظلومترین امام، مهدی عج
#رابطه_امام_حسین_و_امام_زمان_عج قسمت سوم 2 . امام مهدی (عج) از نگاه امام حسین (علیه السلام) امام
#رابطه_امام_حسین_و_امام_زمان_عج
قسمت چهارم
3. امام مهدی (عج) و امام حسین (علیه السلام)
خداوند متعال می فرماید:
«و لا تقتلوا النفس التی حرم الله الا بالحق و من قتل مظلوما فقد جعلنا لولیه سلطانا، فلا یسرف فی القتل انه کان منصورا;
کسی را که خداوند خونش را حرام شمرده، به قتل نرسانید، مگر به حق و آن کسی که مظلوم کشته شده، برای ولیش سلطه (حق قصاص) قرار دادیم; اما در قتل اسراف نکند، چرا که او مورد حمایت است».
سلام بن مستنیر می گوید: امام محمد باقر (علیه السلام) دربارهی آیهی «و من قتل مظلوما» پرسیدم.
فرمود: «او حسین بن علی (علیه السلام) است که مظلوم کشته شد و ما اولیای او هستیم. و قائم ما چون قیام کند، در طلب انتقام خون امام حسین (علیه السلام) بر آید; پس می کشد تا جایی که گفته می شود اسراف در قتل کرده است.
مقتول، حسین (علیه السلام) و ولی او قائم (عج) است. و اسراف در قتل این است که غیر قاتل او کشته شود. او منصور است; زیرا از دنیا نمی گذرد تا این که یاری شود به مردی از خاندان پیامبر خدا که زمین را پر از قسط و عدل کند، همچنان که پس از جور و ظلم شده باشد» .
قندوزی حنفی نیز می گوید: «از امام علی الرضا فرزند موسی الکاظم (رضی الله عنهما) رسیده که آن حضرت فرمود: آیهی «و من قتل مظلوما» دربارهی حسین و مهدی علیهم السلام نازل شده است» .
پایان قسمت چهارم
ادامه دارد . . .
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆
مظلومترین امام، مهدی عج
#رابطه_امام_حسین_و_امام_زمان_عج قسمت چهارم 3. امام مهدی (عج) و امام حسین (علیه السلام) خداوند مت
#رابطه_امام_حسین_و_امام_زمان_عج
قسمت پنجم
همراه با روایات
1.امام مهدی (علیه السلام) فرزند امام حسین (علیه السلام)
در 308 روایت وارد شده که امام مهدی (عج) نهمین فرزند امام حسین (علیه السلام) است و در بیشتر احادیثی که از وجود مقدس رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) دربارهی حضرت ولی عصر (عج) آمده، به آن حضرت به عناوینی چون: «از تبار پسرم حسین» و «از نسل این پسرم»، «نهمین فرزند پسرم حسین» معرفی شده است. (6) که مجموع روایات پیامبر صلی الله علیه و آله در این زمینه 185 حدیث می باشد.
در این جا چند روایت از قول امام حسین (علیه السلام) نقل می شود:
1. مردی از طایفهی همدان می گوید: از امام حسین بن علی (علیه السلام) شنیدم که می فرمود: قائم این امت نهمین فرزند از فرزندان من است و او صاحب غیبت است، و او کسی است که میراثش را در حیاتش تقسیم می کنند».
2. امام حسین (علیه السلام) می فرماید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در بشارتی به من فرمود: ای حسین! تو سید پسر و پدر ساداتی، و «نُه» فرزند از تو، امامان ابرار و امین و معصوم اند، و نهمین آنان مهدی قائم (عج) است.
تو امام پسر امام و پدر ائمه هستی و نُه فرزند از پشت تو ائمهی ابراراند و نهمین آنان، مهدی است که دنیا را در آخر الزمان، پر از عدل و قسط می کند...» ... .
پایان قسمت پنجم
ادامه دارد . . .
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج): صلوات با ذکر فرج
@mahdibia3
👆👆👆