هدایت شده از بیداری ملت
25.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مادر بسیجی سوزانده شده پاکدشتی: پسرم فدای امام حسین(علیهالسلام)
▪️مادر شهید «طاها عزیزی خواه» یکی از ۲ شهید پاکدشتی که در جریان آتشسوزی مسجد سیدالشهدا(ع) پاکدشت توسط اغتشاشگران زنده زنده سوزانده شد، گفت: پسرم تقدیم به حضرت علی اکبر(ع) و امام حسین علیه السلام.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از ایران ما
🔺جمله عبرتآموز شاه بعد از فرار از ایران: ای کاش یک عمر دشمن آمریکا بودم!
اردشیر زاهدی داماد محمدرضا شاه پهلوی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و بیرون رفتن شاه از کشور، در خاطرات خود چنین گزارش کرده است:
🔹یک روز که من در کنار اعلیحضرت بودم و کیسینجر وزیر خارجه آمریکا تلفن کرد، شاه به او گفت: «اکنون متوجه شدهام که آمریکاییها مردمی ناسپاس و نامرد هستند. من تمام عمرم را در خدمت به ایالات متحده آمریکا گذراندم و اکنون آمریکا حتی اجازه نمیدهد در یکی از بیمارستانهای آن کشور بستری شوم...»
🔹شاه به کیسینجر گفت: «من دیر متوجه خوب و بد شدم. ای کاش میشد تاریخ یک بار دیگر تکرار شود تا به جبران یک عمر دوستی با شما به دشمنی با شما برخیزم!»
🔹اعلیحضرت که از برخورد آمریکا فوقالعاده عصبانی بودند به کیسینجر گفتند: «مسلماً سرنوشت من درس عبرتی برای رهبران ممالک خاورمیانه و سایر کشورها خواهد بود که منبعد به ایالات متحده دل نبندند و نسبت به حمایت آن کشور مطمئن نباشند.»
📚 منبع: کتاب ۲۵ سال در کنار پادشاه، خاطرات اردشیر زاهدی، انتشارات عطائی، صفحه ۳۸۰
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@iraan_ma
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباتر از زیبا شدی آقا معلم
تصویر عاشورا شدی آقا معلم💔
آموزگار گلی😍
زیباتر از زیبا شدی آقا معلم تصویر عاشورا شدی آقا معلم💔
.
کاش رزق من
هم شهادت شود روزی.....
21.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های این دانش آموز افغانستانی واقعا جای تفکر و دقت دارد...
#ایران