حمله اسرائیل علیه اقتصاد مردم ایران...
رسانه صهیونیستی اینترنشنال در اقدامی هماهنگ به موازات حمله اسرائیل به ایران با تهیه گزارشهایی درباره گرانی، انرژی، لایحه بودجه و ارز، پیوست رسانهای رژیم صهیونیستی را تکمیل میکند. نکاتی را عرض می کنم:
1⃣در شرایط جنگی باید آرایش جنگی گرفت؛ متأسفانه اقتصاد و مسئولان اقتصادی نه تنها شرایط جنگی حاضر را درک نمیکنند بلکه با توجیهات غیر اقتصادی آب به آسیاب دشمن میریزند. واقتصاد ایران را به دلار وابسته تر از گذشته میکنند.
2⃣بیشک پدافند غیرعامل در موضوعات اقتصادی میتواند ماشین جنگی رژیمصهیونی را متوقف کرده که این مهم در گروی ضرورت و هوشیاری رئیس جمهور محترم و تیم اقتصادی دولت است.
3⃣بسته اقتصادی متناسب با این شرایط میتواند از حمله چند مرحلهای که رژیم صهیونیستی مدعی آن است جلوگيري کند.
4⃣جنگ غرب علیه محور مقاومت به ویژه ایران، راهبردی و تمدنی است وباید در پازل جنگ تمدنها دید و با سیاست ورزی و راهبرد مقاومت، جنگ ترکیبی که اقتصاد دلاری از اجزای این جنگ است را به شکست کشاند.
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#اقتصاد_دلاری
#رسانه_دشمن
#شرایط_جنگی_رسانه
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
تضعیف پول ملی تا کجا؟!
در بودجۀ 1404 نرخ ارز عملا با 55 هزار تومان محاسبه شده است. دشمن در جنگ اقتصادی دنبال تضعیف پول ملی، کوچک کردن سفرۀ مردم و به آشوب کشیدن کشور است.
متاسفانه لایحۀ پیشنهادی دولت هم در همین راستا است و ممکن است زمینههای ناآرامی را در جامعه ایجاد کند.
#اقتصاد_دلاری
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#بودجه
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
معرفی کتاب ایستگاه خیابان روزولت اثر محمد محبوبی
روایت کتاب از ساختار اطلاعاتپایۀ سفارت آمریکا در دورۀ پهلوی آغاز میشود و نحوۀ تحول این ساختار پیچیده در دورۀ انقلاب اسلامی را بیان میکند. همین ساختار منجر به فعالیتهای مداخلهجویانۀ سفارت آمریکا در برابر انقلاب ایران در سال 1358 شد. سپس با تکیه بر اسناد دیدهنشده، به بررسی واقعۀ تسخیر و پیامدهای آن تا زمان آزادی گروگانها پرداخته میشود.
این کتاب را میتوان نخستین «روایت ایرانی» از واقعۀ تسخیر سفارت آمریکا در تهران دانست.
در توضیح عنوان این اثر، در مقدمۀ کتاب آمده: «نام کتاب، ایستگاه خیابان روزولت، گویای آن است که نمایندگی سیاسی آمریکا در تهران که در امتداد خیابان شهید مفتح (روزولت سابق) قرار داشت، بیش از آن که یک سفارتخانه با مأموریتهای دیپلماتیک باشد، ایستگاه سازمان سیآیای با مأموریتهای اطلاعاتی و عملیاتی بود. دیگر آن که واقعۀ 13 آبان 1358 یک مقطع حیاتی در سپهر سیاست ایران است و بازیگران و ناظران سیاسی لاجرم باید در این ایستگاه توقف کنند و موضع خود در برابر این رویداد را روشن سازند.»
از دیگر برجستگیهای این اثر، رمزگشایی از اسناد رشتهشده و رونمایی از برخی عوامل و همکاران ایرانی سیآیای پس از پیروزی انقلاب اسلامی است؛ افرادی که تا پیش از این هویت نامعلومی داشتند.
#شیوههای_دشمن
#انقلاب_اسلامی
#آمریکا
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#روزولت
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بازیگر یهودی آرژانتینی از حضار میپرسه چه حادثهای در جهان در حال رخ دادن است؟!
بلافاصله با بغض میگوید: غزه!
کدام یک از سلبریتیهای داخلی با غزه همدردی بغض آلود کرده است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما جنگ طلب نیستیم اما...
سخنان درخشان آیتالله جوادی آملی در دیدار با رییس جمهور
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
معرفی کتاب قدرت آموزش در نبرد با نابرابری اثر آکسفام
از همان روزی که نژاد بشر پا بر این کرهی خاکی نهاد و زیستن بر روی آن را آغاز نمود، مشکلات مختلفی پیش روی او قرار گرفت و با گذر زمان، گرایش انسانها به زندگی جمعی و ایجاد کشورها و تمدنهای گوناگون، با وجود تمام فواید آن برای راحتی زندگی، شکل بسیاری این مشکلات تغییر کرد و به تعداد و حجم آنها نیز افزوده شد و این فرایند تا بهامروز نیز ادامه داشته است. معضلاتی از قبیل فقر، جنگهای داخلی و خارجی، عدم آزادی بیان، تبعیضهای جنسیتی و قومیتی، آپارتاید (تبعیض نژادی)، ظهور حکومتهای خودکامه و تمامیتخواه و مسائل دیگر، همه نمونههایی از مشکلاتی هستند که انسانهای سرتاسر جهان را به خود درگیر کردهاند و آنها را برای برطرفکردن این مسائل، به تلاش واداشتند. یکی از مهمترین و پیچیدهترین این معضلات و مشکلات که بسیاری آز آنها را تحتشعاع خود قرار میدهد، پدیدهی نابرابری است.
نابرابری، در طول تاریخ، توجه اندیشمندان فراوانی را به خود جلب کرده است و بسیار بودند متفکرانی که تمام عمر خود را صرف توصیف و تبیین این پدیده و درنهایت، مبارزه و ارائهی راهحل برای این معضل جوامع بشری کردهاند. کتاب «قدرت آموزش در نبرد با نابرابری»، چهارمین کتاب از مجموعه داستان نابرابری، نوشتهی پژوهشگران موسسهی آکسفام و با ترجمهی سارا آهنگر، نمونهی مناسبی برای این دسته از کوششهای فکری در مبارزه با نابرابری است. تمرکز این کتاب، همانطورکه از نام آن میآید، بر روی تأثیر آموزش بر رفع نابرابریهای اولیه و شکافهای فزاینده میان افراد است و تلاش میکند تا با نیمنگاهی به جامعهی ایران، از زوایای مختلف به این موضوع بپردازد. بهدلیل محتوای بسیار مهم و حیاتی این اثر و همچنین نثر و ترجمهی روانی که دارد، خواندن آن برای تمامی مخاطبان از اقشار و طبقات مختلف بسیار مفید و سودمند خواهد بود.
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
🌐 وزارت اقتصاد منشاء خبرهای خوشحالکننده برای مافیا!
آقای مصطفی موسوی(مهمان زاویه)
🔹 این روزها خبرهای نگرانکنندهای از #وزارت_اقتصاد به گوش میرسد. مشخص نیست زیر سوال بردن طرحهای شفافساز دولت قبل، ناشی از دشمنیهای سیاسی است یا جهالت و در بدترین حالت (که انشاءالله چنین نباشد) همراستایی با خواستههای مافیا!
🔹 به دروغ میگویند سامانه #نان ۲۵ هزار میلیارد تومان هزینه برداشته در حالی که درست این است که ۲۵ هزار میلیارد تومان به نانواییها #یارانه داده شده است! آیا نمیدانند این سخنان مافیای #آرد و نان را چقدر خوشحال میکند؟
🔹 از سوی دیگر خبری آمد که #همتی سامانه #تسهیل_مجوز_کسب_و_کار که با زحمات فراوان به اینجا رسیده است و فرآیند #امضای_طلایی برای کسب مجوز را از بین برده زیر سوال برده است! اقدامی که مافیای مجوز کسب و کار را دلشاد میکند.
🔹 زیر سوال بردن #سامانه_املاک_و_اسکان_کشور ، سامانهای که در دولت #روحانی هم در مقابل شفافسازیهای آن مقاومتهای زیادی صورت پذیرفت و بسیاری از عقبماندگیها در این حوزه به آن کمکاریها برمیگردد هم از جمله مسئلههاست.
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#اقتصاد_دلاری
#انقلاب_اسلامی
#عملیات_روانی
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
درباره کتاب رویارویی؛ انقلاب اسلامی ایران و آمریکا
انقلاب اسلامی ایران به لحاظ تاثیراتی که در عرصه ملی، منطقهای و بین المللی داشته است، پدیدهای قابل توجه است، به گونهای که طی سالهای بعد از پیروزی انقلاب، ابعاد مختلف آن توجه صاحب نظران را به خود جلب کرده است.
بررسی روابط ایران و امریکا طی سالهای مورد نظر از جمله مهمترین موضوعاتی است که توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده است. این کتاب در کنار بررسی علل و پیامدهای انقلاب، به بررسی دلایل اصلی نگرانیهای امریکا از پیروزی انقلاب ایران پرداخته است.
بخشی از کتاب رویارویی؛ انقلاب اسلامی ایران و آمریکا
با کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی، حکومت وقت با جایگزینی کنسرسیوم نفت به جای شرکت سابق ایران و انگلیس، عملا آمریکا را وارد صحنه سیاسی و اقتصادی ایران کرد و با کمکهای بلاعوض و وامهای آمریکا به دولت وقت، این کشور بازار فروش کالاهای آمریکایی و شرکای آمریکا شد. در این دوران، دولت مرکزی همه برنامهها و سیاستهای خود را در چارچوب دکترین آمریکا و غرب اجرا میکرد. در این مرحله، مهمترین منبع ارزی کشور را نفت تشکیل میداد و با گذشت زمان، وابستگی دولت به نفت روز به روز بیشتر میشد؛ تا جایی که افزایش قابل ملاحظه دریافتهای ارزی کشور در اثر ترقی جهانی قیمت نفت خام در سال ۵۲، سبب شد سیاستهای بازرگانی خارجی ایران در جهت تسهیلات بیشتر در زمینه واردات تغییر یابد. افزایش سریع درآمدهای نفتی و در نتیجه رشد سریع هزینههای جاری و عمرانی دولت، به همراه توسعه قابل ملاحظه اعتبارات بانکی که رشد سریع تقاضای داخلی را به دنبال داشت، موجب بروز عدم تعادل در بخشهای مختلف اقتصاد و شکاف بین عرضه و تقاضای کل و ازدیاد فشارهای تورمی شد، لذا این امر به اتخاذ سیاست درهای باز بخصوص برای اروپای غربی و ایالات متحده آمریکا منجر شد. به این ترتیب، وابستگی همه جانبه ایران طی این دوران ابعاد تازه ای به خود گرفت؛ در میان کشورهای صادر کننده کالا به ایران، آمریکا از جایگاه ویژه ای برخوردار بود. به عنوان مثال آلفرد آترتون، معاون وزیر خارجه وقت آمریکا، روابط ایران و آمریکا را در سال ۵۴ روابطی از نوع خاص توصیف می کرد." شرکتهای آمریکایی بین دی ماه ۵۱ (ژانویه ۷۳) وشهریور ۵۳ (سپتامبر ۷۴) قراردادها و معاملات مشترکی با ایران امضا کرده بودند که بالغ بر ۱۱۹ میلیارد دلار بود. پیلتن اقتصادی اسفند ۵۳ (مارس ۷۵) ایران را به مصرف ۱۵ میلیارد دلار برای خدمات و کالاهای آمریکایی در پنج سال بعد متعهد میکرد." این درحالی بود که پیشبینی اقتصاددانهای آمریکایی براین بود که در فاصله سالهای ۵۵ تا ۵۹، میزان صادرات آمریکا به ایران به رقم ۲۴ میلیارد دلار بالغ شود که بیش از نیمی از این مبلغ شامل کالاهای غیرنظامی بود.
#انقلاب_اسلامی
#اقتصاد_دلاری
#آمریکا
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
✏️ترامپ، غربگرایان و اقتصاد دلاری ایران...
خیلی جای تحلیلهای ماورایی نیست
ما چهار سال ترامپ را تجربه کرده ایم.
در تاریخ این مملکت هرکس برای رسیدن و ماندن در قدرت آویزان اجنبی شده است سرانجام مفتضحی داشته است.
بستن ناف اقتصاد و معیشت سخت مردم به آمدن ترامپ هم اشتباه تکراری ماست. این موج سازی هم میگذرد.
#ترامپ
#اسرائیل
#زوال_آمریکا
#انقلاب_اسلامی
#عملیات_روانی
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
.
| #ضرب_المثل_و_حدیث |
🌙 كلوخ انداز را پاداش سنگ است. (۱)
↲ نظير سخن #امام_علی_علیه_السلام :
⁘ سنگ را همانجا باز گردانيد كه از آن جا آمده است؛ زيرا بدى را جز بدى، نمىراند.
✧ رُدُّوا الحَجَرَ مِن حَيثُ جاءَ فَإنَّ الشَّرَّ لا يَدفَعُهُ إلاَّ الشَّرُّ؛ (۲)
▫️ « دشمنانى كه با تمام قوا به مسلمانان حمله مىكنند جز با مقابله به مثل دست از شيطنت خود برنمىدارند.
آنجا كه دشمن خيره سر از عفو و گذشت سوء استفاده مىكند و بر خيره سرى خود مىافزايد دستور، مقابله به مثل است نه عفو و گذشت و پاسخ دادن بدى با نيكى!».
ا - - - - -
۱) امثال و حكم، ج۳ ، ص۱۲۳۱
۲) نهج البلاغه، حكمت ۳۱۴
#وعده_صادق
#کلوخ_انداز
#اسرائیل
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#شرایط_جنگی_رسانه
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
یک خبر و چند نکته؟!
خبر خیلی ساده ولی تاسفبار بود:
🔹تامین گاز نیروگاهها در ۲ هفتۀ اول آبان ۳۰ درصد نسبت به پارسال کم شد و ذخیرۀ گازوئیل نیروگاهها هم به کمتر ۱۲۶۰ میلیون لیتر رسید تا شبکۀ برق ایران در یکقدمی شرایط فوق اضطراری قرار گیرد. نکاتی را عرض می کنم:
1⃣خانم سخنگوی دولت در توییتی گفتند:شرط عدالت نیست برای تولید برق، بخشی از جامعه با جان خود هزینه آن را پرداخت کند.
از همین رو به دستور رئیس جمهور مازوت سوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان که شرایط ویژه ای دارند، متوقف می شود.
می توان برای مدت محدودی، «خاموشی منظم» را جایگزین «تولید سم» برای عموم شهروندان کرد.
2⃣بایکی از دوستانم در استان خراسان شمالی صحبت کردم که خاموشی منظم را در شهر آنها شروع کردند که بیشک به تهران هم خواهد رسید.
3⃣متأسفانه دولت آقای پزشکیان در موضوع ناترازی انرژی به مردم فشار آورده و از خود دولت شروع نکرده است. چگونه از خود شروع کند با خارج شدن از قرارداد پاریس که دولت یازدهم و دوازدهم به آن پیوسته بود.
4⃣جناب آقای رئیسجمهور مواظب باشید که به بهانه ناترازی ها به مردم فشار نیاورید عدالت پیشکش....
5⃣بهتر است به جای فشار بر مردم الگوی مصرف را اصلاح کنید.
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#شرایط_جنگی_رسانه
#انقلاب_اسلامی
#تولید_سم
#قرارداد_پاریس
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
لعنت به کسی که اینجا آشغال بریزد...
محمد فاضلی(مهمان زاویه)
شما هم احتمالاً زمینهای خالی در شهرها را دیدهاید که به فضای بیدفاع تبدیل شدهاند و برخی آشغالهایشان را آنجا میریزند. همسایههای این زمین خالی که از گند و کثافت آشغالها به عذاب افتادهاند، روی دیوارهای اطراف این زمین مینویسند «لعنت به کسی که اینجا آشغال بریزد» و وقتی عصبانیتر هستند و انتظار کارآمدی بیشتری دارند، پدر و مادر کسی را که آشغال بریزد لعنت میکنند.
این صحنه تکراری که احتمالاً همه دیدهاند به چه کار تحلیل ایران گذشته و امروز میآید؟ توضیح میدهم.
کارکرد آن زمین خالی بیصاحب یا بیدفاع که در آن آشغال میریزند چیست؟ کارکردش، کم کردن هزینه و زحمت کسی است که آشغال میریزد. فرض کنید باید نخالههای ساختمانیاش را با زحمت و هزینه کرایه کامیون به جایی مناسب بیرون شهر منتقل کند، اما خیلی کمهزینه آنها را در همان زمین تخلیه میکند.
همسایههای زمینی که در آن آشغال میریزند، هزینه ناکارآمدی، کمکاری، تنبلی، فرصتطلبی و برخی دیگر از رذائل آشغالریزها را میپردازند.
من به تجربه دریافتهام که در دنیای سیاست عمومی و حکمرانی ایرانی، چند زمین خالی هست که مقامات، دستگاهها و سیاستهای ناکارآمد در آنها آشغال میریزند. یعنی چه؟ یعنی مقامات غلط، منفعتطلبانه، جاهلانه و از سر تنبلی در حل مسأله تصمیماتی میگیرند؛ دستگاهها کارهای غلط، منفعتطلبانه، بزدلانه و بیرون آمده از جلسات جلّاسان گردگو را انجام میدهند؛ و سیاستهای نادرست و مخرب اجرا میشوند؛ و همه اینها حجم عظیمی ناکارآمدی، عواقب بد، و خروجیهای آشغال تولید میکند. همه این ناکارآمدیها، عواقب بد و خروجیهای آشغال، در چند زمین بیدفاع و بیصاحب تخلیه میشود.
محیطزیست یکی از همین زمینهای خالی است. خروجی ناکارآمدی، فقدان برنامهریزی، سیاست خارجی نادرست، بوروکراتهای ترسو، جلّاسان گردگو و همه رذائل حکمرانی بیکیفیت، میشود آشغالهایی که اگر آنها را #آشغال_سیاستی یا #آشغال_بوروکراتیک یا #آشغال_حکمرانی بنامیم بیراه نگفتهایم. همه این آشغالها را در زمین محیطزیست تخلیه میکنند. بگذارید چند مورد را مشاهده کنیم.
#سولفورزدایی (گوگردزدایی) از مازوت که تکلیف قانونی است انجام نمیشود؛ سوزاندن گاز در فلرها سالها درمان نمیشود؛ مسأله نشت گاز در تأسیسات اصلاح نمیشود؛ سالها کاری برای کاستن از میزان مصرف سوخت منازل، بنگاهها و خودروها صورت نمیگیرد؛ مقررات ملی ساختمان به درستی اجرا نمیشود؛ اصلاح، بازسازی و نوسازی نیروگاهها به درستی انجام نمیشود؛ و مدیریت مصرف انرژی هیچ وقت به صورت جدی در دستورکار قرار نمیگیرد.
همه این ناکارآمدیها، بیتوجهیها، بیبرنامه بودن و ... آشغالهایی هستند و آشغالهایی تولید میکنند که در زمین محیطزیست تخلیه میشوند. محیطزیست است که مصرف بیرویه منابع طبیعی (از جمله منابع انرژی)، تخلیه آلودگی گازهای ناشی از مصرف سوخت؛ و گوگرد موجود در مازوت و سایر سوختهای دارای استاندارد کیفیت پایین را در خود پذیرا میشود. محیطزیست همان زمین خالی است که در آن آشغال میریزند.
محیطزیست هم در نهایت این آشغالها را به #ما_مردم برمیگرداند. صدها کشته ناشی از سوزاندن #مازوت، هزاران کشته آلودگی هوا، نابودی آبخوانها، فرونشست زمین، فرسایش خاک و ... همان بوی گندی است که از آن زمین خالی برخاسته، همان زمینی که آن لعنتشدهها در آن آشغال میریزند.
آن لعنتیها که در این زمین آشغال میریزند، تا وقتی صاحب و مدافع برای این زمین وجود نداشته باشد، به آشغال ریختنشان ادامه میدهند. نوشتن «لعنت به کسی که در این مکان آشغال بریزد» هیچ دردی دوا نمیکند. لعنتیها پرروتر و دریدهتر و گاه مستأصلتر از آن هستند که با این ناسزاها به خودشان زحمت بدهند و آشغال تولید نکنند یا زحمت بکشند آشغالهایشان را جای دیگری تخلیه کنند.
باید همه زمینهای خالی را سروسامان داد تا هر کسی – از جمله بوروکراتها، صاحبان بنگاهها، سیاستمداران – و بقیه آنها که آشغال سیاستی یا آشغال بوروکراتیک تولید میکنند، حساب کار دستشان بیاید. همه باید بدانند آشغال تولید کردن هزینه دارد و اگر به ناچار آشغالی تولید میشود باید هزینه دفع درست آنرا بپردازد.
مهم این است که مردم، اصلاحجویان و آدمهایی که ایران را دوست دارند و نمیخواهند ایران مجموعهای از عرصهها و زمینهای خالی باشد که لعنتیها در آن آشغال میریزند، به سروسامان دادن زمینهای خالی و بیدفاع – از جمله محیطزیست – فکر و برای آن اقدام کنند.
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#گوگرد_زدایی
#محیطزیست
#لعنتیهای_آشغالریز
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
https://t.me/mahdinaderinejad
#حافظه_تاریخی
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ رضا اردکانیان وزیر نیرو «اینکه صرفاً نیروگاه بسازیم تا جوابگوی 200 ساعت مصرف برق باشیم توجیه اقتصادی و اجتماعی ندارد و مسیر پایداری نیست.»
#حافظه_تاریخی
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#ایران_قوی
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
https://t.me/mahdinaderinejad
46.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا کشورها شکست میخورند؟
چرا کشورها شکست میخورند، عنوان کتابیست از دارون عجم اوغلو و جیمز ای رابینسون.
این کتاب میتواند راهنمای خوبی برای پاسخ به پرسشهای متعددی از علل توسعهیافتگی و عقبماندگی کشورها باشد.
در این قسمت از برنامه خوانش، پویا جبلعاملی یکی از مترجمان کتاب درباره ابعاد محتوایی آن سخن میگوید.
طبق گفته جبل عاملی، نویسندگان کتاب تعریفی روشن، بیابهام، بینشافزا و تامل برانگیز از نهادهای اقتصادی فراگیر و بهرهکش ارائه میدهند و آن را برای تحلیل شرایط اقتصادی در سراسر جهان در ادوار تاریخی مختلف به کار میگیرند.
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#اقتصاد_دلاری
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#توسعه_یافتگی
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
https://t.me/mahdinaderinejad
یک بام دو هوا در موتورسواری زنان...
در طول چند سال اخیر زنان زیادی برای گرفتن گواهینامه موتور اقدام کردهاند اما همگی به در بسته خوردهاند. نکاتی را عرض می کنم:
1⃣پلیس راهور، مرجع مسئول در زمینه صدور گواهینامه وسایل نقلیه است. این مرجع با استناد به یک تبصره غیر شفاف قانونی از صدور گواهینامه برای بانوان اجتناب میکند. موتور سواری زنان و تصمیمگیری نهایی برای آن از جمله موضوعاتی است که همچنان بلاتکلیف باقی مانده است.
2⃣در حال حاضر گواهینامه موتور برای بانوان صادر نمیشود و موتورسواری خانمها در ایران بر اساس قانون، جرم محسوب میشود.
3⃣متأسفانه مسکوت گذاشتن مسائل فرهنگی و اجتماعی که مجلس شورای اسلامی سردمدار آن است به بهانههای مختلف نه تنها مشکلی را حل نکرده بلکه کلاف سردرگم شده و به حوزههای دیگر رسوخ میکند.
4⃣حل شدن مسئله حضور زنان در ورزشگاه میتواند بهترین الگو برای حل مسائل باشد.
5⃣مسئولین باید خودشان را به حل مسائل پیچیده به بهترین شکل ممکن عادت دهند نه پاک کردن صورت مسئله!؟
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#موتورسواری_زنان
#ایران_قوی
#سبک_زندگی
#زنان_ایرانی
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
https://t.me/mahdinaderinejad
از مدیریت تا حکمرانی آب...
این کتاب در 15 فصل توسط کامران داوری، حمیدعمرانیان خراسانی، هاشم درخشان و محمدسالاریان به رشته تحریر درآمده است.
هدف اصلی این کتاب نشان دادن گستره وسیع مولفههای مدیریت منابع-مصارف آب به دانشجویان است.
در پیشگفتار کتاب آمده است که فصلهای این مجموعه برای آشنایی مشتاقان مدیریت آب با رویکردهای نو و مباحث جدید تدوین یافتهاند و به نظر میآید عدم درک صحیحی از عواقب شوم افت آب زیرزمینی و فرو نشست زمین، موجب گردیده تا طی چند دهه گذشته شکاف وسیعی میان عرضه و تقاضای آب و بیش از آن میان ظرفیت تجدیدپذیری منابع و مصارف آب شکل بگیرد.
در کتاب مدیریت آب، وجود برخی مواد قانونی نامناسب، سوء استفاده از برخی مواد دیگر قانون، عدم استفاده از ظرفیت سایر مواد قانون، ضعف مدیریت آب در پیشگیری از جرایم آبی، افزایش جمعیت و تمرکز آن در نقاط محدود، تاکید بیش از حد بر خودکفایی محصولات کشاورزی و نیز توزیع غیرهوشمند یارانه ها از عوامل به وجود آمدن شکاف میان عرضه و تقاضای آب عنوان شده است.
#مدیریت_آب
#سبک_زندگی
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
انگاری گرانسازان بنزین ازین راه میخواهد تاب آوری مردم را تست کنند:اگر یهو دیدید بعضی روزها در بعضی جایگاهها فقط بنزین سوپر موجود بود...
#گرانسازی_بنزین
#مکتب_گرانکن
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
#معرفی_کتاب
کتاب «ای کاش وقتی بیست ساله بودم، میدانستم» اثر خانم تینا سیلیگ
مناسب برای همه افراد در برخورد با مشکلات و یا بهبود شرایط شغلی است.
کتاب "ای کاش وقتی بیست ساله بودم میدانستم"، یکی از تاثیرگذارترین کتابهای حوزه موفقیت فردی و توسعه فردی است. تینا سیلیگ در این کتاب با بیان داستانهایی جذاب از دنیای واقعی کارآفرینی و تجاربش در دانشگاه استنفورد و Silocon Valley، اطمینان میدهد که همه چیز دستیافتنی است و دنیا سرشار از فرصتهایی است که منتظرند کشف شوند.
این کتاب نقل ماجراهای جذاب و حیرتانگیز افرادی است که نویسنده در مقام استاد، محقق، مشاور و… با آنها سروکار داشته است.
نقطه اشتراک همه این افراد آن است که بر تمام الگوها و مفروضات از پیش تعیین شده در ذهنشان خط بطلان کشیده و از چشماندازی کاملا متفاوت به همه چیز نگاه کردند و در تلاش برای تحقق بخشیدن به رویا هایشان هستند.
توجه شما را به بخشی از کتاب جلب میکنم:
«با توجه به رشد سریع تعداد دانشگاه ها در سراسر جهان، ما معتقدیم کافی نیست که دانشجویان فقط با آموزش های فنی محض فارغالتحصیل شوند. آنها برای موفقیت نیازمند درک بهتر هستند تا به رهبران کارآفرین و خلاق در محیط های کاری گوناگون تبدیل شده و البته از این مهارت ها در جنبه های مختلف زندگی در سراسر عمر خود استفاده کنند».
#سبک_زندگی
#کتاب
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62
نقدینگی قبل از وزارت و بعداز وزارت!؟
وزیر محترمی که همواره نقدینگی را عامل تورم میدانست، حالا پس از رسیدن به پست وزارت، کمبود نقدینگی را مشکل اصلی تولید عنوان کرده و قصد دارد 300 هزار میلیارد تومان به حجم نقدینگی کشور اضافه کند!
طی سه دهۀ اخیر، هزینۀ تصمیمات اشتباه مسئولان را سفره و معیشت مردم پرداخت کردهاند.
#تصمیم_اشتباه_مسئولان
#نقدینگی
#ترامپ
#اقتصاد_دلاری
https://t.me/mahdinaderinejad
https://eitaa.com/mahdinaderinejad62