✨دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَکَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِکَ واسْکِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین.
خدایا بگشا به رویم در این ماه درهای فضلت وفرود آر برایم در آن برکاتت را وتوفیقم ده در آن برای موجبات خوشنودیت ومسکنم ده در آن وسطهای بهشت ای اجابت کننده خواستهها ودعاهای بیچارگان.
عضویت در کانال بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان تهران_شهرستان ری ↶
پیامرسان ایتا :
https://eitaa.com/mahdyyavaranagalala
پیامرسان سروش :
https://splus.ir/yavar_almahdi313
🌹با سپاهی از شهیدان خواهند آمد...
🕊شادی روح بلندشان صلوات
#پویش_چهله_دعای_عهد
🔻از بيستم شعبان تا آخر ماه مبارک رمضان مناسب است كه يک اربعين دعای عهد را بخوانیم و ملتزم باشیم.
🔸 اين، يک نوع استقرار در محبت و ولايت میآورد. بعد از نماز صبح دعای عهد را انسان چهل روز ادامه بدهد.
🔹 اين ديگر میماند. بعد هم اگر برايش ملكه شد، ادامه بدهد؛ ولی از بیستم ماه شعبان تا آخر ماه رمضان چهل روز بدون فاصله می توان دعای عهد را ادامه داد و برکاتی بسیار زیاد دنیوی و اخروی خواهد داشت.
💢 #روز_سی_دوم_دعای عهد به نیابت از شهیدای والامقام دیشب در سوریه
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
✅️روابط عمومی بنیاد فرهنگی مهدی موعود عج شهرستان ری
🔴 سوال / چرا امام زمان، قائم آل محمد نامیده شد؟
♦️ابوحمزه ثمالی می گوید: از حضرت امام محمد باقر (عليه السلام) پرسيدم: اى فرزند رسول خدا! مگر شما ائمه، همه قائم به حق نيستيد؟
♦️فرمود: بلى!
♦️عرض كردم: پس چرا فقط امام زمان (عليه السلام) قائم ناميده شده است؟
♦️فرمودند: هنگامى كه جدّم امام حسين عليه السّلام كشته شد فرشتگان گريستند و ضجّه زده و به درگاه الهى ناليده و گفتند: اى خدا و اى سرور ما آيا از كسى كه برگزيده و فرزند برگزيده و بهترين خلق تو را كشته غافل هستى؟
♦️خداى عزّ و جلّ به ايشان وحى نمود: اى ملائكه من آرام باشيد قسم به عزّت و جلال خودم از قاتلين او انتقام خواهم گرفت اگر چه در زمان بعد باشد، سپس ائمّه اى كه از فرزندان امام حسين عليه السّلام هستند را به ايشان نشان داد، آنها مسرور و خوشحال شدند در بين فرزندان حضرت يكى از آنها ايستاده و نماز مى خواند، حقّ تعالى فرمود: با اين قائم از قاتلين انتقام خواهم گرفت.
📚منبع:علل الشرائع صفحه531