🔴 جبران کردن اشتباه شیخ مفید توسّط امام زمان (علیه السلام)
می گویند از روستایی کسی خدمت شیخ مفید رسید و در مورد زنی حامله که فوت کرده و فرزندش زنده است سؤال کرد که: «آیا باید شکم این زن را پاره کرده وطفل را بیرون آوریم ویا این که با آن بچّه، او را دفن کنیم؟»
شیخ مفید فرمود: «با همان بچّه او را دفن کنید».
پس آن مرد برگشت. در وسط راه دید مرد اسب سواری از پُشت سر، سریع می آید، وقتی به نزدیک مرد رسید، گفت:
«ای مرد! شیخ مفید فرموده است که شکم آن زن را پاره کنید وطفل را بیرون بیاورید وزن را دفن کنید».
آن مرد نیز همین کار را کرد. پس از مدّتی اتّفاق را برای شیخ مفید بیان کردند، شیخ فرمود:
«من کسی را نفرستادم ومعلوم است که آن شخص صاحب الامر (علیه السلام) بوده است. حالا که در احکام دینی اشتباه می کنم همان بهتر که دیگر احکام دینی را بیان نکنم».
پس به خانه رفتند ودرب خانه را بستند وبیرون نیامدند.
ناگاه از حضرت ولی عصر (علیه السلام) نامه ای برای شیخ مفید آمد که: «بر شما واجب است تا احکام دینی را بیان کنید و ما هم شما را همراهی کنیم و مواظب باشیم که اشتباه نکنید».
پس شیخ مفید دوباره شروع به بیان احکام دین کرد.
📗نجم الثّاقب
🔴 امام زمانت را بشناس!
🌕 امام صادق علیهالسلام:
امامت را بشناس! زيرا هرگاه امامت را شناختی تقدم يا تأخر اين امر(فرج) زيانت ندهد.
📗کافی، ج۱، ص۳۷۱
🔴 شناخت شناسنامهای امام برای نجات کافی نیست
🌕 همه میدانیم که نام امام زمان چیست، پدر بزرگوارشان چه کسیست، در چه تاریخی متولد شده اند و.. این شناخت لازم است اما کافی نیست! یعنی نمیتواند عامل نجات انسان شود؛ زیرا وقتی زندگانی ائمه را میخوانیم، میبینیم بیشتر کسانی که امامان ما را اذیت یا به شهادت رساندند، بعضا نسبت فامیلی با آنها داشتند و یا کاملا ایشان را میشناختند.
از طرفی در دیگر روایات داریم وقتی حضرت ظهور میفرمایند در هیبت جوانی ۳۲الی۴۰ساله خواهند بود؛ به دلیل این ظاهر جوان جاهلان ایشان را منکر میشوند و در دیگر روایات داریم به دلیل صدور برخی اقوال و افعال حکیمانه ازسوی امام که مردم تاب تحمل آنرا ندارند، حضرت را تکذیب میکنند؛ اما دلیل این انکار چیست؟ پاسخ: عدم شناخت ولایت امام است!
چیزی که انسان را نجات میدهد شناخت ولایت است. باید بدانیم که ولایت امام زمان همان ولایت حیدر است!
🔴 ظهـــــور بسیار نزدیک است...
🌕 آقا امام صادق علیهالسلام فرمودند:
همانا ولی خدا (مهدی عجلالله فرجه) به قدر عُمر ابراهیم خلیلالله علیهالسلام عُمر مینماید، که یکصد و بیست سال بود!
و این درحالی است که در صورت جوانی کامیاب و سی ساله ظاهر گردد.
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: إِنَّ وَلِيَّ اَللَّهِ يُعَمَّرُ عُمُرَ إِبْرَاهِيمَ اَلْخَلِيلِ عِشْرِينَ وَ مِائَةَ سَنَةٍ وَ يَظْهَرُ فِي صُورَةِ فَتًى مُوَفَّقٍ اِبْنِ ثَلاَثِينَ سَنَةً.»
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۲۸۷
📗الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۴۲۰
📗إثبات الهداة ،ج ۵، ص ۱۳۱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✍نکتهٔ این روایت، زمـــــانی آشکار میگردد که ما آن را در کنار روایت مدّت حکومت امام (هفت سال که به عدد سالهای ما هفتاد سال است)، تحلیل نماییم، به احتمال بسیار، این بیان نیز حاکی از آن است که عمر شریف امام عصر «عج» به عدد سالهای ما حدود ۱۲۰۰ سال میباشد؛ و این یعنی:
ظهـــــور بسیار نزدیک است ان شاءالله
❤️ اسلام حقیقى
ابى جارود گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم : اى فرزند رسول خدا! آیا شما دوستى و دلباختگى و پیروى مرا نسبت به خود مى دانید؟
امام علیه السلام : آرى .
عرض کردم : من از شما پرسشى دارم که مى خواهم به من پاسخ دهید زیرا چشمم نابینا است و کمتر راه مى روم و همیشه نمى توانم شما را زیارت کنم .
امام علیه السلام فرمود: سوال خود را بپرس .
عرض کردم : مرا از دینى که شما و خاندانتان خدا را بر اساس آن عبادت مى کنید آگاه کن تا من هم بر اساس آن خدا را دیندارى کنم .
امام علیه السلام فرمود: با سخنى کوتاه سوال بزرگى کردى ، به خدا سوگند همان دینى که خود و پدرانم خداوند را به آن دیندارى مى کنیم به تو مى گویم .
1-شهادت به یگانگى خداوند و رسالت محمد صلى اللّه علیه و آله
2-اقرار به آنچه پیامبر صلى اللّه علیه و آله از جانب خداوند آورده است .
3- محبت به دوست ما و دشمنى با دشمنان ما.
4- پیروى از فرمان ما.
5-انتظار قائم ما.
6-کوشش (در انجام واجبات ) و پرهیز از محرمات.
- بحار الانوار، ج 78، ص 156.
#تشرف #امام_زمان
🔻 خیلی از تشرفات باید از یک فیلتری رد شود. باید نگاه، نگاه پخته و عمیقی به تشرفات باشد.
🔸 دراین کتابهای فارسی متأخرین متأسفانه در قضیه تشرفات مقداری بیمبالاتی و خلط شده است. از بعضی نواحی ظلم شده است ولی اصل تشرف غیر قابل انکار است؛ بوده و هست و خواهد بود.
🔹 در تشرفات ممکن است موردی از آن بوده باشد که شخص خدمت یکی از اصحاب حضرت رسیده باشد و فکر کند خدمت خود حضرت بقیت الله روحی له الفداء رسیده است.
🔸 تشخیصهایش خیلی سخت است. طبیعتاً باید مقرون به قرائن و شواهد متعدد باشد. همینطور فلهای و بیحساب و کتاب که پذیرفته نمیشود. این هم حساب و کتاب مهمی است. باید ملاحظه شود.
🔹 یک نفر مثلاً خواب دیده است [اما بصورت تشرف نقل می کند]. وقتی کسی نیست که همانوقت مچش را بگیرد یا ضرری مادی به او نمیخورد، در این زمینه یک چیزی میگوید و همین ظلم به اعتقادات است.
🔸 مگر مواردی که مؤیَّد به شواهد و قرائنی است که اطمینان بخش است و از نظر بزرگان پذیرفتنی است. علائم صدق در آن هست.
کد ۸۴۷