14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس کویتی:
📍ایرانیها اسم این منطقه را خلیجفارس گذاشتهاند و فکر میکنند هر چه ثروت دارد مربوط به آنها است/ایران دست از ادعای خود نسبت به این میدان گازی بکشد و برای ما بحران درست نکند...
#عربی
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
💡"چرا جامعه ایرانی با مداخله فرهنگی حاکمیت هم افزایی می کند؟"
🖋مهدی افراز
🔸خشکاندن جوشش های محلی، جشن های خُرد و ضیافت های خودجوش در قبال برپایی مهمانی متمرکز، خیابانی و کیلومتری غدیر، یکی از ایرادات ناصحانه ای بود که سال گذشته در نشست ها و جلسات ارزیابی مهمانی ده کیلومتری غدیر بارها از سوی ناقدین مورد طرح قرار می گرفت و این رویداد را از حیث ماهوی منافی رویکردهای مردمی و فولکلور انقلاب در ساحت فرهنگی قلمداد می نمود.
🔹این نقد با پیش فرضهای نظری پیرامون نسبت دولت – ملت یا نسبت بخش عمومی - بخش دولتی منطقی و معقول به نظر می رسد، در واقع در شرایطی که حاکمیت با اتکا به منابع رسانه ای و هژمونیک خود در صدد خلق یک رویداد متمرکز برمی آید طبیعی است که جریان های توده ای خود را به حاشیه کشانده و ارضای تمنیات خود را در این وادی به ابزارهای رسمی واگذار می نمایند. اما رخدادهای روزهای گذشته حاکی از واکنش بسیار متفاوت جامعه ایران در مشارکت برای بزرگداشت واقعه غدیر بود.
🔸 تقریبا عمده مشاهدات و گزارشات از سراسر کشور حاکی از ضریب یافتن موضوع بزرگداشت عید غدیر در مناسبات ایرانیان شده است. مواجهه حاکمیت با این موضوع در ابعاد یک "رویداد ملی خیابانی" به صورت معناداری زمینه را برای فعال سازی استعدادهای فرهنگی ایرانی فراهم آورد. فارغ از مشارکت یدی و مالی ده ها هزار نفر در محدوده ده کیلومتری، بسیاری از روستاها، محلات، کوچه پس کوچه ها، دکان ها، بازارها، خانه ها و محافل خُرد بستری برای ابراز ارادت و عشق متمایز به ساحت امیرالمومنین شده بود. و بدین ترتیب برخلاف انتظار جامعه شناختی، واکنش انسان ایرانی به مداخله حاکمیت انفعالی و عقب نشینانه نبوده و با پیشروی او هم به میدان داری خود ضریب داده است و مناسبات خود با این سیاست را در قالبی هم افزا صورت بندی کرده است.
🔹با این فرض رواست که خود را در مقام پاسخ به این پرسش انتقادی قرار دهیم که؛ اسباب و زمینه های این عکس العمل نامتعارف چه می تواند باشد؟ به طور کلی سابقه اجتماعی ما حکایتگر گرامیداشت غیرعمومی، نحیف و طبقه ای در ازای عید ولایت بود و از ابتدای انقلاب و حتی پیش از آن، با آن که مسأله غدیر به لحاظ اعتقادی، کلامی و ایدئولوژیک جایگاه ویژه و هویت بخشی در اذهان ایرانیان داشته اما هیچگاه در زمره یک جشن ملی ظهور نیافته و در واقع فاصله روشنی میان فرهنگ ذهنی و فرهنگ عینی ایرانیان در ازای این سوژه برقرار بوده است. لذا تنها نیروی اجتماعی که توانایی ایجاد چنین تحولی را داشته؛ تغییر سیاست حاکمیت در تعامل با این پدیده بوده است.
▫️کارایی این سیاست از سه منظر قابل فهم است؛
🔸منظر اول: ما در حال زیست در یک جامعه رسانه ای هستیم، در این جامعه موضوعی که واجد هویت رسانه ای نباشد قابلیت ورود به خیال اجتماعی را نخواهد داشت. این خصیصه دلالتی به برساختی شدن واقعیت ندارد بلکه نحوه تعاملات ذهنی و وجودی انسان در این جامعه به نحوی است که حضور رسانه ای را بخشی از ماهیت یک پدیده جمعی – اجتماعی می داند و در این شرایط اگر یک سوژه فاقد وجود رسانه ای باشد فاقد وجود اجتماعی خواهد بود. پرداختن به تعظیم غدیر در ابعاد یک "رویداد ملی خیابانی" زمینه ای فراهم آورد تا بشدت رسانه پذیر شود و از این رهگذر مراوده ایرانیان با این مقوله را به کلی متفاوت نماید. با این فرض اگر حاکمیت به جای این سیاست، امکانات خود را مصروف حمایت از خرده فعالیت های محلی و لوکال می نمود این سوژه هیچگاه واجد چنین هویت رسانه ای نمی شد و در ساحت رفتاری ایرانیان منشأ دگرگونی نمی گردید.
🔹 منظر دوم: این سیاست مبتنی بر استانداردهای ملی بوده است. اگر یک موضوع بخواهد در قامت یک سوژه به شادی ملی، ترس ملی، اندوه ملی یا عزت ملی مبدل شود می باید خود را در چارچوب های ملی بازتولید نماید. کلان شهر، پایتخت، میلیونی و خیابان از نمودهای ویژه امر ملی است و بعید است که یک معنا توانائی این را داشته باشد که خود را در هیئتی کوتاه یا کوچکتراز این به حد ملی برساند.
🔸منظر سوم: حاکمیت دینی در انظار عمومی ایرانیان همان نهاد اجتماعی دین است که موفق به کسب قدرت سیاسی شده و در جایگاه حکمرانی قرار گرفته لذا تعیین مناسبات جامعه با مقولات دینی و مذهبی شدیداً به سبک تعامل حاکمیت با این موضوعات وابسته است. در واقع سبک مواجهه ملت ایران با جمهوری اسلامی خارج از نسبت دولت – ملت مدرن است. جامعه ایران دینداری خود را منطبق بر تقریر حاکمیت قرار داده و با لحاظ این خصیصه طبیعی است که شدت یافتن التفات نظام حکمرانی به یک معنا یا واقعه ی دینی موجبات تشدید توجهات عمومی به آن موضوع را به همراه خواهد داشت و طبیعتاً این ملازمه در امور غیرمذهبی، غیر معنوی و غیر دینی جاری نخواهد بود.
#جشن_غدیر
#مهمانی_ده_کیلومتری
#ایران_آینده
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
🔻راهپیمایی یا کارناوال شادی اگه تو اروپا برگزار بشه، حتی برای عقاید سخیفی مثل همجنسبازی، قابل احترامه، باید به خواستههاشون توجه بشه. هرکثافتکاری هم توش اتفاق بیفته مهم نیست و رسانهای نمیشه.
🔻ولی تو ایران اگه شیعیان برای امام اولشون که اصل اعتقادشونه که پاکترین و والاترین اعتقاده راهپیمایی شادی برگزار کنن، هزارتا ایراد پشت هم ردیف میشه، از آشغالهای تو خیابون که برای جمعیت چند میلیونی طبیعیه گرفته تا یکم افزایش ترافیک. راهپیمایی برای امامی که که کل دنیا مبهوت شخصیتش هستن و روزبه روز به علاقمندانش اضافه میشه، از هردینی. تا جایی که جرج جرداق مسیحی کتابی مینویسه با عنوان "علی صوت العدالة و الانسانیة" علی صدای عدالت و انسانیت.
آیا نباید برای معرفی چنین شخصیتی چه برای شیعیاتش چه برای همه مردم دنیا، راهپیمایی میلیونی برگزار کرد؟
✍ #حسین_دارابی
@hosein_darabi
♦️پرونده افزایش قیمت نان در امسال بسته شد
🔹دولت برای کمک به جبران هزینههای نانوایان، کمک هزینه پخت نان در سال جاری را دوباره ۱۰ درصد افزایش داد.
🔹بر این اساس روزانه ۴۰ درصد مبلغ نان فروخته شده (بر اساس دستگاه مخصوص خرید نان) به حساب نانوایان واریز میشود.
اخبار فوری و مهم اصفهان را اینجا ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2573205578C49c80846b5
بزرگترین کانال اصفهانی ها👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی زاهدان(ستوان کیخا وسرباز وظیفه رشیدی)
اخبار فوری و مهم اصفهان را اینجا ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2573205578C49c80846b5
بزرگترین کانال اصفهانی ها👆
.
❣ از سخنان زیبای امام کاظم «سلام الله و صلواته علیه به عددعلمه»
کسی که دوروزش یعنی روز گذشته اش و روزی که در آن است مساوی باشد #مغبون(خسارت دیده و پشیمان)است👌
و کسی که روز دومش بدتر از روز اولش باشد پس او #ملعون است👌
و کسی که زیادتی درنفس خود نمیابد(پیشرفتی درخود نمیبیند)رو به #نقصان است👌
و مرگ برای او بهتر از حیات است .
📕منبع کشف الغمه جلد ۳ ص ۴۶
صلی الله علیک یاابالحسن موسی بن جعفر ورحمت الله و برکاته بعددعلمه
.
سلام برجمیعا ازصبح تا حالا شماره میگیرم برنمی دارندمیدوندکارمون دفاع ازاین بزرگوارانه توکل برخدا فتنه گران این دوره ۱۳ یاهدایت بشوند یا خدا رسواشون بکنه زبیریان ومعاویه های زمانه اینا عمدامیکننداین انقلاب سقوط بکنه والی چرا برخوردبا فتنه ها نبودیا کسانی که لختی داخل ماشین پلیس نشستند......دهه ظهوراست منافقین درسکوت دشمن رهبرندتا این افرادبازداشتی .....جلوتورم وگرانی را نگرفتند یادآشوب ها باشید حکم بازداشت ندادید....قاتلین را آزادکردید اینا ازحق دفاع میکنند یاحق
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ بیماری که اکثرا به ان مبتلاییم ولی نمیخواهیم بپذیریم...
📌 بیماریهایی که ناشناخته و بسیار خطرناکند!
اکثر هم لا یعقلون
اکثرهم و ...
یعنی اکثریت موافق رواج فساد و فحشا و بیحیایی و... علنی پاگذاشتن روی خون شهدا و قوانین اسلام و اوامر امام خامنه ای هستند😳🤔 ؟؟؟
❓❓❓
✍ باند اصولگرا از نیمهٔ دههٔ نود،
با #موجسواری روی خیانتهای اصلاحطلبان و سوءاستفاده از سادهلوحیِ و بیتحلیلیِ بخشی از متدینین
بر امورات کشور مسلط شدند؛
و توانستد اکثر مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی را به دوستان و همراهان خود بسپارند!
جریان اصولگرا را همواره به محافظهکاری، #قدرتطلبی، تعمیم نگاه امنیتی به همه مسائل، ذبحکردن دین و فرهنگ پیش پای قدرت و حذف آمرین به معروف از تمام معادلات و مناسبات اجتماعی کشور میشناسیم!
این باند قدرتطلب، بزرگترین خطر را برای خودش افراد بیحجاب یا مفسدین اقتصادی یا براندازان نمیداند، بلکه بسیجیان و مطالبهگران را بزرگترین مانع برای قدرتطلبیشان میداند!
آن زمانی که با حضور در جلسات جمنا (یا سکوت در مقابل فتنهٔ جمنا) به قدرتیافتن افراد نااهل و ضدانقلاب در تهران و شهرستانها کمک کردید، باید روزهایی را پیشبینی میکردید که همین قدرتپرستان حجاب و عفاف و معیشت و اعتماد عمومی را به محاق ببرند و آمرین به معروف رو به سیاهچال هدایت کنند..
" توبه کنید از دورهگردی برای تبلیغ و رأیجمعکردن برای لیستهای سهمیهای "
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
🅾کرامات #امام_کاظم علیه السلام
#کرامتچهارم
5⃣ امام کاظم علیه السلام و خبر از آینده❗️
🔷علی بن یقطین می گوید:امام کاظم(ع) به من فرمود: «خداوند در دستگاه سلطان (طاغوت) دوستانی را دارد که از حریم اولیای خود، به وسیله ی آن ها دفاع می کند». (جامع الرّواه، ج ٢، ص ٥٣٨)
🔷علی بن یقطین از مدافعین اولیای خدا بود در عین حال در ظاهر به امر امام به عنوان یکی از #وزیر های هارون الرّشید، در دستگاه هارون، کار می کرد. (تنقیح المقال، ج ٢، ص ٣١٦).
♦️در یکی از روزها، هارون الرّشید لباس هایی به عنوان قدردانی و گرامیداشت علی بن یقطین، برای او فرستاد، که از جمله ی آنها لباس فاخر و سیاه رنگ از نوع «خَزّ» طلاباف و گرانبها بود
علی بن یقطین مطابق معمول که خمس اموالش را نزد امام کاظم(ع) میبرد، آن لباس ها را همراه خمس اموالش توسّط غلامش به خدمت امام کاظم(ع) فرستاد و تقدیم کرد.
▫️امام کاظم(ع) آنها را قبول کرد، و سپس آن لباس فاخر شاهانه و طلاباف را توسّط فرد دیگری به علی بن یقطین بازگردانید، و در نامه ای برای وی نوشت که: «این لباس مخصوص را نزد خود نگهدار و از دستت خارج نکن که روزی جریانی پیش می آید که به وجود آن نیاز شدید پیدا می کنی»
♦️علی بن یقطین، حیران شد، که چه راز در پشت پرده هست، ولی طبق دستور امام آن لباس را در جای مورد اطمینان نگه داشت.
▫️مدّتی از این جریان گذشت، بین علی بن یقطین و خادم مخصوصش، کدورتی پیش آمد و آن خادم از خانه ی او بیرون آمد تا این که در فرصتی مناسب خود را به هارون الرّشید رسانید و از «علی بن یقطین» سعایت و سخن چینی کرد و به هارون گفت: «علی بن یقطین به امامت موسی بن جعفر(ع) اعتقاد دارد و خمس مالش را در هر سال برای او می فرستد، و از جمله فلان لباس فاخر طلاباف را که شما به او داده بودید، آن را در فلان وقت برای موسی بن جعفر(ع) فرستاده است.»
♦️هارون سخت خشمگین شد و بی درنگ علی بن یقطین را جلب کرد، و با تندی به او گفت: «آن لباس خزّی سیاه را چه کردی؟!»
▫️علی بن یقطین: «آن را در کیف مخصوصی گذاشته ام و خوشبو نموده ام و صبح و شام به عنوان تبرّک، آن را باز می کنم و به آن می نگرم و سپس به جای خود می گذارم»
♦️هارون گفت: هم اکنون آن را به اینجا بیاور.
▫️علی بن یقطین همان دم یکی از غلامان را فرستاد و به او گفت: به فلان خانه برو و فلان صندوق را باز کن، و کیف مخصوص را به اینجا بیاور. غلام رفت، همان را یافت و نزد هارون آورد، هارون آن را گشود و آن لباس فاخر مخصوص را در میان آن دید که خوشبو شده و در جای بسیار خوبی نگهداری می شود، خشمش فرو نشست و به علی بن یقطین گفت: آن را به جای خود برگردان و دیگر هرگز سعایت (و گزارش ناجوانمردانه ی) افراد را درباره تو قبول نمی کنم، علاوه بر آن دستور داد جوایزی به علی بن یقطین دادند و مقرّر داشت که هر سال این جوایز را به او بدهند و سپس دستور داد تا به آن غلام سعایت کننده، هزار شلّاق بزنند. که وقتی زیر شلّاق قرار گرفت، در پانصدمین شلّاق، جان سپرد ...
منبع: اعلام الوری، ص ٢٩٣
#میلاد_امام_كاظم علیه الصلواة و السلام مبارکباد
کرامات دیگر امام_کاظم👇
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm