🌷 امام صادق (علیه السلام) :
✍ کسی که هنگام صبح صدقه بدهد، خداوند نحوست و شومی آن روز را از او دور مےکند.
📖 مکارم الاخلاق ص۲۴۳
#صدقه
@mahfel_marefat_ir
امام صادق علیه السلام:
🔹النَّظْرَةُ سَهْمٌ مِنْ سِهَامِ إِبْلِيسَ مَسْمُومٌ مَنْ تَرَكَهَا لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ لاَ لِغَيْرِهِ أَعْقَبَهُ اَللَّهُ أَمْناً وَ إِيمَاناً يَجِدُ طَعْمَهُ .
🔸نگاه کردن، تیری از تیرهای زهرآلود ابلیس است. هر کس برای خداوند عز و جل و نه برای غیر او، چشم خود را فرو بندد خداوند در پی آن ایمانی به او ارزانـی دارد کـه مـزهاش را بچشـد.
📚 وسائل الشیعة (باب مقدمات النکاح)
جلد ۲۰ صفحه ۱۹۲
#حدیث
#امام_صادق علیه السلام
@mahfel_marefat_ir
🌹قرآئت یک صفحه از قرآن کریم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف_ صفحه
۳۳۵ سوره مبارکه حج
#قرآن_کریم
@mahfel_marefat_ir
4_5859243631298219693.MP3
926.6K
قرآن ترجمه المیزان
سوره 22
سوره مبارکه الحج
صفحه 335
وَهُدُوا إِلَى الطَّيِّبِ مِنَ الْقَوْلِ وَهُدُوا إِلَىٰ صِرَاطِ الْحَمِيدِ (24)
به سخن پسنديده هدايت مى شوند و به راه [خداى] ستوده راهنمايى مى گردند. (24)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَيَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ الَّذِي جَعَلْنَاهُ لِلنَّاسِ سَوَاءً الْعَاكِفُ فِيهِ وَالْبَادِ ۚ وَمَنْ يُرِدْ فِيهِ بِإِلْحَادٍ بِظُلْمٍ نُذِقْهُ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ (25)
همانا کسانى که کفر ورزيده اند و از راه خدا و مسجدالحرام ـ که آن را براى مردم، چه مقيم در آن و چه باديه نشين، يکسان قرار داده ايم ـ جلوگيرى مى کنند [عذابى سخت خواهند داشت]; و هر که بخواهد در آن از روى کجروى و ظلم [کارى بکند ]او را از عذابى دردناک مى چشانيم. (25)
وَإِذْ بَوَّأْنَا لِإِبْرَاهِيمَ مَكَانَ الْبَيْتِ أَنْ لَا تُشْرِكْ بِي شَيْئًا وَطَهِّرْ بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْقَائِمِينَ وَالرُّكَّعِ السُّجُودِ (26)
و [ياد کن] وقتى را که جاى آن بيت (کعبه) را براى ابراهيم مهيّا و تعيين کرديم [و به او گفتيم:] هيچ چيز را شريک من مگير و خانه ام را براى طواف کنندگان و قيام کنندگان و رکوع کنندگانِ سجده کننده پاکيزه بدار. (26)
وَأَذِّنْ فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالًا وَعَلَىٰ كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ (27)
و در ميان مردم براى حجّ ندا در ده تا پياده و سوار بر هر شتر لاغر ميانِ چابکى که از هر راه دورى فرا مى رسد نزد تو آيند، (27)
لِيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ فِي أَيَّامٍ مَعْلُومَاتٍ عَلَىٰ مَا رَزَقَهُمْ مِنْ بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ ۖ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ (28)
تا شاهد منافعى براى خودشان باشند و در روزهايى معيّن نام خدا را [وقت قربانى کردن] بر دام هاى زبان بسته (شتر، گاو و گوسفند) که به آنان عطا کرده است ببرند; پس از آنها بخوريد و فقيرِ درمانده را اطعام کنيد. (28)
ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَهُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ (29)
سپس بايد چرک خود را برطرف سازند و به نذرهايشان وفا کنند و بر گِرد آن خانه کهن طواف نمايند. (29)
ذَٰلِكَ وَمَنْ يُعَظِّمْ حُرُمَاتِ اللَّهِ فَهُوَ خَيْرٌ لَهُ عِنْدَ رَبِّهِ ۗ وَأُحِلَّتْ لَكُمُ الْأَنْعَامُ إِلَّا مَا يُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ ۖ فَاجْتَنِبُوا الرِّجْسَ مِنَ الْأَوْثَانِ وَاجْتَنِبُوا قَوْلَ الزُّورِ (30)
اين است [مقرّرات حجّ]، و هر کس مقرّرات خدا را بزرگ بدارد، آن براى او نزد پروردگارش بهتر است. و دام ها براى شما حلال شده است جز آنچه [در آيات ديگر] بر شما تلاوت مى شود. پس از پليدى يعنى بت ها اجتناب کنيد و از سخن باطل بپرهيزيد، (30)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
#قرآن_کریم
@mahfel_marefat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
صبح پائیزیتون بخیر و خوشی و همراه با عافیت ان شاالله.روزتون امام رضایی🌹🌺❤️
@mahfel_marefat_ir